Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 9-15 Σεπτεμβρίου 2024

 Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 9-15 Σεπτεμβρίου 2024

Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 5/4


ΚΡΙΟΣ – Την εβδομάδα 9 – 15 Σεπτεμβρίου θα προκύψουν ανησυχίες που σχετίζονται με τη δική σας υγεία ή κάποιου αγαπημένου σας προσώπου, που θα απαιτήσουν κάποιου είδους θεραπεία. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας είναι πιθανός ένας σύντομος χωρισμός με συγγενή ή φίλους λόγω ταξιδιού ή άλλου σημαντικού λόγου. Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε μια σημαντική φιλία για εσάς, αλλά μην αφήνετε κόλπα ή μυστικά να θολώνουν αυτές τις καλές τάσεις.
Στην ερωτική σας ζωή, απολαύστε αυτό που έχετε αυτή τη στιγμή. Δεν είναι ώρα για αλλαγή τώρα. Εάν είστε ελεύθεροι και αναζητάτε την αγάπη, αναζητήστε νέους τρόπους για να δημιουργήσετε ρομαντικές σχέσεις χωρίς να τις επιβάλλετε στην αρχή σύμφωνα με τις δικές σας προσδοκίες και επιθυμίες. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα είστε ευχαριστημένοι με νέα ή ένα γεγονός από μικρή απόσταση που σχετίζεται με κάποιο τρόπο με τα χρήματα. Η εβδομάδα φέρνει επιτυχία στα χρήματα και τις υλικές σας υποθέσεις, αλλά χάρη στις δικές σας προσπάθειες ή αποφάσεις.
Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, είναι πιθανές δυσκολίες με την εργασία που πρέπει να ολοκληρώσετε εντός της εργάσιμης εβδομάδας. Θα πρέπει να αναζητήσετε βοήθεια, και αυτό δεν θα είναι εύκολο. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, μπορεί να προκύψουν δύσκολες σχέσεις με τους γείτονες. Ο λόγος για αυτό μπορεί να είναι απροσδόκητα οικιακά προβλήματα ή άλλες αντιφάσεις. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πολλοί θα έχουν μια συνάντηση που σχετίζεται με γονείς ή συγγενείς, η οποία θα είναι σημαντική για τον προγραμματισμό άλλων επερχόμενων εκδηλώσεων. Τα νέα που θα λάβετε από γυναίκα από άλλο οικισμό θα αφορούν την ανάπτυξη προβλημάτων στην προσωπική της ζωή.
Οι κάτω των 30, θα έχουν μια ευνοϊκή περίοδο για να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα τους με ρούχα για το φθινόπωρο και το χειμώνα. Δείτε ποια αντικείμενα στο σπίτι σας χρειάζονται ενημέρωση και τι μπορείτε να πετάξετε ή να χαρίσετε σε κάποιον ως σκουπίδια και περιττά.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχετε την τάση να δέχεστε κάποια προβλήματα υπερβολικά συναισθηματικά και θα αναζητάτε τρόπους να ξεφύγετε από αυτή την επαχθή πραγματικότητα. Τίποτα όμως δεν θα λυθεί έτσι, αντιθέτως!
Οι άντρες θα αναστατωθούν από κάποια δυσάρεστα νέα, γεγονότα ή εμπειρίες. Μπορείτε να μάθετε γι’ αυτά από ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω τηλεφωνημάτων με φίλους ή μέσω άλλων πηγών. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να αναστατωθείτε από δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με ένα δράμα ζωής στη ζωή μιας γυναίκας ή το τέλος του ταξιδιού της ζωής της στη γη.
Οι γυναίκες θα έχουν περισσότερα καθήκοντα που σχετίζονται με διάφορα έγγραφα, συμβάσεις ή συμφωνίες, μερικά από τα οποία θα έχουν σημαντικές οικονομικές παραμέτρους. Όλοι στην οικογένειά σας θα έχουν την τάση να βασίζονται σε εσάς για πιο σοβαρά καθήκοντα και ευθύνες. Θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στα καθήκοντά σας, αλλά αυτό το φορτίο θα έχει επιπτώσεις στον ύπνο σας, στον τρόπο που τρώτε ή θα σας κάνει πιο συναισθηματικούς και ευαίσθητους.


ΤΑΥΡΟΣ – Την εβδομάδα 9 – 15 Σεπτεμβρίου θα δυσκολευτείτε να αντιμετωπίσετε την αυξημένη ένταση που θα προκύψει γύρω από διάφορες διαμάχες ή αντιπαραθέσεις. Οι κύριες «συγκρούσεις» θα είναι στο σπίτι σας, σε οικογενειακά θέματα ή θα έχουν σχέση με γείτονες και κοντινούς ανθρώπους. Μπορεί να προκύψουν απροσδόκητα προβλήματα νοικοκυριού ή ιδιοκτησίας που αποδεικνύονται δύσκολο να επιλυθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου των επτά ημερών.
Σε αυτές τις επτά ημέρες, με θέληση και υπομονή, θα μπορέσετε να χαρείτε για κάτι σε προσωπικό επίπεδο. Θα μπορούσε να είναι το έργο ή η δέσμευσή σας, κάτι που θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στο μέλλον σας. Οι εκπλήξεις που θα ζήσετε μέσα στην εβδομάδα θα έχουν σοβαρό αντίκτυπο στα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, νέες γνωριμίες και επαφές θα είναι κυρίως με άτομα που μένουν σε άλλο οικισμό. Για το λόγο αυτό, η επικοινωνία σας θα είναι κυρίως μέσω τηλεφώνου, email κλπ. Αυτή την εβδομάδα, νέα που σχετίζονται με παλιούς φίλους μπορεί να σας εκπλήξουν. Όσοι από εσάς ασχολείστε με κληρονομικά θέματα θα έχετε ευνοϊκό χρόνο για την εξέλιξή τους. Θα μπορέσετε να λύσετε ένα περίπλοκο πρόβλημα, να καταλήξετε σε συμφωνία ή να πουλήσετε κάτι σε καλή τιμή.
Οι κάτω των 30, θα είναι επιρρεπείς σε θλιβερές διαθέσεις που θα περάσουν γρήγορα. Κάποιοι από εσάς θα έχετε μια σοβαρή εμπειρία ή συζήτηση που σχετίζεται με φίλους. Αυτή η εβδομάδα θα είναι σημαντική για να τακτοποιήσετε τα σχέδιά σας που σχετίζονται με την εκπαίδευση ή την καριέρα σας, στα οποία θα είστε συγκεντρωμένοι σχεδόν μέχρι το τέλος του χρόνου.
Οι άνδρες θα εξετάσουν διάφορα σχέδια και αλλαγές στη ζωή τους που σχετίζονται με ταξίδια ή με ανθρώπους κοντά και μακριά. Μπορεί να κάνετε κάποια ταξίδια κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, αλλά πιθανότατα θα είναι για οικογενειακούς λόγους ή με την οικογένειά σας. Μερικοί από εσάς θα εξετάσουν το ενδεχόμενο να μετακινηθούν ή κάποια άλλη αλλαγή ιδιοκτησίας που σχετίζεται με πράγματα που βρίσκονται σε άλλο κατοικημένο μέρος.
Οι γυναίκες θα έχουν αρκετές ευθύνες που σχετίζονται με διάφορα οικονομικά ή περιουσιακά έγγραφα και υποθέσεις. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για να προχωρήσετε τις υποθέσεις σας, προς την κατεύθυνση της επίτευξης καλών αποτελεσμάτων και επιτυχίας. Θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε σχεδόν όλες τις προσδοκίες και τα σχέδιά σας για αυτήν την εβδομάδα.


ΔΙΔΥΜΟΙ – Την εβδομάδα 9 – 15 Σεπτεμβρίου, ετοιμαστείτε για απρόβλεπτα ή μεγαλύτερα από τα προγραμματισμένα έξοδα στην οικογένειά σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να σχετίζονται με κάτι καλό για το σπίτι σας ή για εσάς προσωπικά, αλλά μερικές φορές μπορεί να σχετίζονται με την επίλυση προβλημάτων, δυσάρεστες υποχρεώσεις, δανεικά κ.λπ. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, διάφορα νέα που σχετίζονται με έναν νεαρό θα σας εμπλέξει σε τηλεφωνικές κλήσεις ή συναντήσεις. Αυτά τα συμβάντα μπορεί να σχετίζονται με αλλαγές ή την επιτυχή ολοκλήρωση μιας εκπαίδευσης, μαθήματος ή έργου. Στο χώρο εργασίας σας, περιμένετε ένα τεταμένο γεγονός ή εμπειρία που σχετίζεται με έναν συνάδελφο ή έναν πελάτη. Αποφύγετε να τείνετε τις σχέσεις σας με άτομα με τα οποία συνεργάζεστε. Αυτή τη στιγμή είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις σταθερός εκεί και να δουλεύεις χωρίς επιπλοκές.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, προσπαθήστε να λύσετε προβλήματα με συναδέλφους ή με πελάτες με διακριτικότητα και υπομονή. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, πολλοί θα έχουν μια συναισθηματική εμπειρία που σχετίζεται με ένα άτομο από το παρελθόν σας. Δεν αποκλείονται διάφορα περίεργα και ανεξήγητα όνειρα.
Μέσα στην εβδομάδα θα θελήσετε να κάνετε κάποιες βελτιώσεις στο σπίτι σας. Σε αυτό το σχέδιο, είναι πιθανό να συναντήσετε εμπόδια και δυσκολίες οποιασδήποτε φύσης. Εάν ασχολείστε με αγορές σπιτιού, είναι πιθανές διαφωνίες με κάποιον γύρω σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα πάρετε μια απροσδόκητη απόφαση να ξεκουραστείτε, να ταξιδέψετε ή να επισκεφτείτε ενδιαφέροντα μέρη κ.λπ.
Οι κάτω των 30 θα περάσουν κάποια συναισθηματικά ή ερωτικά προβλήματα που θα πρέπει να σας διδάξουν κάτι, να σας δώσουν νέες γνώσεις και εμπειρίες που σχετίζονται με άτομα με διαφορετικούς χαρακτήρες , κοσμοθεωρίες ή στόχους στη ζωή. Μπορεί να έχετε την τάση να χαρίζετε αντικείμενα που δεν χρησιμοποιείτε πλέον αλλά είναι ακόμα σε καλή κατάσταση και μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μην αγνοείτε τα λόγια ή τις πράξεις των γύρω σας, ανεξάρτητα από το είδος της σχέσης που έχετε μαζί τους.
Οι άντρες αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δείξουν ότι μπορούν να είναι το στήριγμα της οικογένειάς τους, ότι μπορούν να παρέχουν την απαραίτητη σταθερότητα στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Είναι πιθανό να είναι ένα σημαντικό γεγονός ή συγκέντρωση κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών για διάφορες περιστάσεις. Τα καλά πράγματα μέσα στην εβδομάδα θα συμβαίνουν σχεδόν πάντα στο σπίτι σας, στην οικογένειά σας ή στον συγγενικό σας κύκλο. Η εβδομάδα φέρνει περισσότερες συναντήσεις και επαφές, που θα σας εμπλουτίσουν με τις πιο ποικίλες πληροφορίες και συναισθήματα.
Οι γυναίκες θα έχουν κάποιες συναισθηματικές εμπειρίες με άλλες γυναίκες με τις οποίες μπορεί να προκύψουν κάποιες αντιφάσεις ή διαφωνίες και ακόμη και να οδηγήσουν σε δυσάρεστες συγκρούσεις. Αυτά τα πράγματα μπορούν πολύ εύκολα να αποφευχθούν αν επιτευχθεί ένας φυσιολογικός διάλογος για θέματα που δημιουργούν ένταση μεταξύ σας. Με τη βοήθεια μιας γυναίκας αυτή την εβδομάδα, θα μπορέσετε να πετύχετε μια σημαντική επιτυχία για εσάς ή να εφαρμόσετε ένα σημαντικό σχέδιο για εσάς. Η εβδομάδα φέρνει διάφορα απροσδόκητα γεγονότα και εμπειρίες, αλλά θα είναι μόνο μια αφορμή για να μοιραστείτε τα συναισθήματα που θα σας φέρουν με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Την εβδομάδα 9 – 15 Σεπτεμβρίου, δώστε πιο σοβαρή προσοχή στα οικονομικά σας θέματα που είναι ακόμα άλυτα, ημιτελή ή σας προκαλούν ανησυχία.
Αυτή η εβδομάδα θα σας δώσει την ευκαιρία να επιτύχετε καλά αποτελέσματα ή καλά έσοδα από διάφορες δραστηριότητες, από το λιανεμπόριο, από τη διαφήμιση και οποιαδήποτε πνευματική δραστηριότητα. Θα υπάρξει επίσης καλή εξέλιξη της μερικής (επιπλέον) εργασίας σας, για όσους από εσάς ασχολείστε με τέτοια. Μπορείτε να επιτύχετε εάν εργάζεστε στον τομέα του εμπορίου, εάν ταξιδεύετε στο εξωτερικό ή εάν εργάζεστε σε κάποιο κρατικό, τραπεζικό ή φορολογικό ίδρυμα.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα απολαύσετε τον ελεύθερο χρόνο σας στο σπίτι, διαβάζοντας ενδιαφέροντα βιβλία που θα σας βοηθήσουν να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε την κοσμοθεωρία σας. Πολλοί από εσάς θα θέλετε να κάνετε αλλαγές στο σπίτι σας. Στην επιθυμία σας να επιδεικνύεστε μπροστά σε συγγενείς ή φίλους, προσέξτε να μην ξοδέψετε πολλά χρήματα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορείτε να είστε ο κύριος οδηγός στις οικογενειακές δεσμεύσεις που σχετίζονται με έγγραφα, συμβόλαια και κάθε είδους χαρτιά.
Οι κάτω των 30 θα έχουν την ευκαιρία να σπουδάσουν ή να εργαστούν πολύ και θα έχουν την ευκαιρία να επιτύχουν πολλά. Ειδικές εμπειρίες είναι δυνατές με τους παλιούς σας φίλους, γνωστούς. Στην ερωτική σας ζωή, μια απροσδόκητη εμπειρία μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στα συναισθήματα και στα σχέδιά σας.
Οι άντρες θα περάσουν μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα κατά την οποία η μοίρα θα σας δώσει ευκαιρίες να επιτύχετε πρόοδο και πρόοδο στις προσωπικές και επαγγελματικές σας υποθέσεις. Μια ποικιλία από απροσδόκητες εμπειρίες είναι πιθανές, οι οποίες μάλλον θα είναι θετικές και χρήσιμες για εσάς. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα συμπονέσετε με ένα γεγονός ή νέα που σχετίζονται με έναν άνδρα από τον κύκλο των συγγενών ή φίλων σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι πιθανά δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με το σωματικό τέλος ενός ατόμου που γνωρίζετε.
Οι γυναίκες θα έχουν μια ευνοϊκή εβδομάδα για ταξίδια, ανεξάρτητα από απόσταση ή κατεύθυνση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα συνδεθεί με μια ευχάριστη περίσταση, με ευχάριστες εμπειρίες, συναντήσεις με ευχάριστα άτομα κ.λπ. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, ειδήσεις ή επικοινωνία με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις μπορεί να σας ευχαριστήσουν. Μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών θα μπορούσε να είναι μια ρομαντική σχέση με έναν σύντροφο που ζει σε άλλη πόλη ή σε άλλη χώρα.


ΛΕΩΝ – Την εβδομάδα 9 – 15 Σεπτεμβρίου, θα περάσετε επτά ενδιαφέρουσες ημέρες και μπορούν να σας φέρουν νέες ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε σημαντικούς στόχους και να εκπληρώσετε υπεύθυνα καθήκοντα. Επικεντρωθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο στις καθημερινές σας εργασίες και υποχρεώσεις. Να είστε σοβαροί και υπεύθυνοι, να ακολουθείτε τους στόχους σας! Αυτές τις μέρες θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε μια λύση τουλάχιστον σε μια δύσκολη κατάσταση στη ζωή σας. Μερικές από τις περιπτώσεις σας θα έχουν πιθανώς πιο αργή εξέλιξη, το πιο σημαντικό είναι να επιτύχετε ακόμα το αποτέλεσμα που θέλετε. Οι διαφωνίες μπορεί να είναι καλές για εσάς, αλλά κρατήστε καλό τόνο και καλούς τρόπους.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα ενθουσιαστείτε με νέα και γεγονότα που σχετίζονται με την οικογένειά σας. Πολλοί θα βιώσουν ένα σημαντικό γεγονός που περιλαμβάνει ένα μέλος της οικογένειας, το οποίο μπορεί να είναι παιδί ή νεαρό άτομο. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα λάβετε νέα που σχετίζονται με την υγεία ενός φίλου ή συγγενή. Η εβδομάδα υπόσχεται ευχάριστες εμπειρίες για τους γονείς που γεννήθηκαν σε αυτό το ζώδιο, ανεξάρτητα από την ηλικία του παιδιού σας.
Οι κάτω των 30 θα μπορέσουν να πετύχουν τύχη σε πράγματα που προηγουμένως φαινόταν επιπόλαια ή πολύ δύσκολα να γίνουν. Είναι πιθανό να περιμένετε μια συνάντηση ή ένα άλλο σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με ένα κορίτσι ή μια γυναίκα. Η ερωτική σας ζωή θα είναι συνήθως γεμάτη με ρουτίνα στη σχέση σας και όχι με εκπλήξεις.
Οι άνδρες θα είναι πιο αισιόδοξοι για τη ζωή και για το μέλλον τους κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών. Αυτό θα σας βοηθήσει με περισσότερη επιθυμία ή ενθουσιασμό να εκπληρώσετε τις δεσμεύσεις και τα καθήκοντά σας. Οι οικονομικές σχέσεις με φίλους ή επαγγελματικούς συνεργάτες θα απαιτήσουν προσοχή κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών. Σε γενικές γραμμές, οι οικονομικές υποθέσεις και οι πράξεις σας μπορεί να αποδειχθούν πηγή προβλημάτων ή προβλημάτων, αν τα δείτε ελαφρά ή αφελώς.
Οι γυναίκες θα πρέπει να βρουν έναν καλύτερο τρόπο για να εκπληρώσουν τα οικιακά και οικογενειακά τους καθήκοντα χωρίς αυτό να επηρεάσει την εργασία ή τις κοινωνικές σας επαφές. Η καριέρα όσων εργάζεστε από γραφείο στο σπίτι ή έχετε δική σας επιχείρηση θα έχουν καλή εξέλιξη. Κάποιες μικρές παρεξηγήσεις, απογοητεύσεις ή αποτυχίες θα πρέπει να ξεπεραστούν γρήγορα ως αρνητικό συναίσθημα, χωρίς να χάνετε χρόνο και να χάνετε την ενέργειά σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Την εβδομάδα 9 – 15 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να κάνετε περισσότερα έξοδα ή θα προκύψουν άλλες οικονομικές δεσμεύσεις που δεν μπορούν να αναβληθούν. Να είστε προσεκτικοί με τα χρήματα ή τα οικονομικά έγγραφα για να μην τα χάσετε λόγω περισπασμού. Οι φιλικές σας σχέσεις με άτομα με τα οποία συνεργάζεστε ή ζείτε στην ίδια περιοχή, χωριό, πόλη, γειτονιά θα έχουν ενδιαφέρουσα ή συναισθηματική εξέλιξη.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συναντηθείτε ή να μαζευτείτε με φίλους και για αυτό, στις περισσότερες περιπτώσεις, θα αναζητήσετε εσείς οι ίδιοι αφορμή για αυτό. Οι νέες γνωριμίες αυτή την εβδομάδα θα έχουν νόημα για εσάς και σίγουρα θα συνεχιστούν και στο μέλλον. Η επιθυμία σας να εφαρμόσετε την ιδέα ή το σχέδιό σας με οποιοδήποτε κόστος αυτή την εβδομάδα μπορεί να σας φέρει σε αντίθεση με άτομα που έχουν διαφορετική γνώμη. Ελέγξτε τα συναισθήματα και τα λόγια σας, καθώς αυτό μπορεί να εξελιχθεί σε μια δυσάρεστη σύγκρουση. Πολλοί από εσάς θα συζητήσετε με κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο ή φίλο για την αγάπη ή την οικογενειακή τους ζωή. Μάλλον θα έχετε πληροφορίες για ανειλικρίνεια σε αυτές τις σχέσεις, κάτι για το οποίο δεν θα μπορούσατε να μιλήσετε ευθέως.
Οι κάτω των 30 θα χρειαστούν αγάπη και αν δεν τη βρουν στον τωρινό τους σύντροφο, δεν θα διστάσουν να την αναζητήσουν αλλού. Πολλοί από εσάς θα εντυπωσιαστείτε από μια προσφορά που θα απαιτεί συμβόλαιο, μίσθωση, αγορά με δόσεις κ.λπ.
Οι άνδρες μπορεί να κάνουν ταξίδια για διαφορετικούς λόγους και για διαφορετικές χρονικές περιόδους. Στην πραγματικότητα, αυτή την εβδομάδα θα είναι σημαντικό να έχετε κίνηση στη ζωή σας, αλλά όχι απλώς να κινείστε πέρα ​​δώθε, αλλά να έχετε κάποιο συγκεκριμένο στόχο και έργο. Η επικοινωνία σας με ανθρώπους από διαφορετικές αποστάσεις θα είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τη συλλογή χρήσιμων πληροφοριών με τις οποίες θα οργανώσετε κάποια από τα μελλοντικά σας σχέδια. Πρόκειται να επικοινωνήσετε με το ευρύτερο φάσμα ανθρώπων, να ανταλλάξετε επιστολές, έγγραφα ή χρήματα μαζί τους.
Επίσης, οι γυναίκες καλό θα ήταν να είναι πιο δραστήριες, να αναπτύσσουν περισσότερες κοινωνικές επαφές, αλλά ταυτόχρονα να προσέχουν κάποια μέτρα ασφαλείας ή ποιες πληροφορίες μοιράζονται. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να προκύψει μια απροσδόκητη ευκαιρία για συγκέντρωση ή μπορεί να χρειαστεί να πάτε στο σπίτι συγγενών ή φίλων. Οι περισσότερες απρόοπτες καταστάσεις μέσα στην εβδομάδα θα σχετίζονται με διάφορες συναντήσεις ή νέα που θα μάθετε από αυτές.


ΖΥΓΟΣ – Την εβδομάδα 9 – 15 Σεπτεμβρίου θα περάσετε μια ευνοϊκή περίοδο για ένα ταξίδι που σχετίζεται με διακοπές στη θάλασσα, στο βουνό ή σε άλλο ενδιαφέρον μέρος πριν μπει το φθινόπωρο. Το καλοκαίρι θα έχει ακόμα κάτι να σε ευχαριστήσει. Μπορεί να περιμένετε να λάβετε μια νέα ευκαιρία αυτή την εβδομάδα, μια νέα ευκαιρία που σχετίζεται με ταξίδια ή με άτομα που ζουν μακριά. Η εβδομάδα σίγουρα φέρνει γεγονότα ή εκπλήξεις από αυτή την άποψη.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε απροσδόκητα τα σχέδια ή τις δεσμεύσεις σας. Θα προκύψουν νέες συνθήκες που θα απαιτήσουν τέτοιες αλλαγές, αλλά θα είναι για το καλό σας. Οι συγγενείς με τους οποίους είχατε μια δυσάρεστη διαμάχη ή σύγκρουση θα προσπαθήσουν τώρα να εναρμονίσουν τη σχέση τους μαζί σας. Μην αρνηθείτε ένα απλωμένο χέρι εκεχειρίας ή φιλίας. Νέες ιδέες και σχέδια θα προκύψουν αυτή την εβδομάδα χάρη στις προσωπικές και επαγγελματικές σας επαφές. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, είναι πιθανοί απρόσμενοι επισκέπτες ή θα λάβετε μια απροσδόκητη πρόσκληση σε ξενώνα, συγκέντρωση.
Οι κάτω των 30 θα λάβουν σημαντικά ή χρήσιμα νέα, τα οποία μπορεί να σχετίζονται με κάποια εκπαίδευση, νέα δουλειά ή δραστηριότητα. Οι συγκρούσεις στην καθημερινότητά σας θα περάσουν γρήγορα. Θα μπορέσετε να εναρμονίσετε σημαντικές σχέσεις μετά από μια περίοδο αναταράξεων.
Οι άντρες μπορεί να νιώσουν σύγχυση αυτή την εβδομάδα, καθώς θα σας είναι δύσκολο να καταλάβετε το νόημα κάποιων γεγονότων και πόσο καλή ή κακή είναι η εξέλιξή τους για εσάς. Υπάρχουν πράγματα για τα οποία θα είναι δύσκολο να μιλήσεις με άλλους ανθρώπους και το μόνο άτομο με το οποίο μπορείς να μιλήσεις μπορεί να είσαι ο εαυτός σου. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, προσοχή ή μεγαλύτερη συγκέντρωση θα απαιτήσουν οικονομικές υποθέσεις ή ενέργειες με έγγραφα στα οποία υπάρχει κατά κάποιο τρόπο η παρέμβαση άλλων ατόμων έξω από το σπίτι σας.
Οι γυναίκες θα ενθουσιαστούν από διάφορες συναισθηματικές εμπειρίες, φλερτ ή πειράγματα, συναντήσεις με παλιούς γνωστούς ή παλιά αγάπη. Όσοι είστε ελεύθεροι θα έχετε μια ευνοϊκή εβδομάδα για νέες γνωριμίες χωρίς να τις επιβαρύνετε εξαρχής με την προσδοκία του γάμου. Στην οικογένειά σας, πολλές ενδιαφέρουσες εμπειρίες είναι μπροστά σας, συζητήσεις όπου θα πάρετε αποφάσεις για μελλοντικές ενέργειες, αλλαγές ή αγορές.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Την εβδομάδα 9 – 15 Σεπτεμβρίου θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις που θα σχετίζονται με τους συγγενείς σας, ανεξάρτητα από το αν μένετε μαζί τους ή όχι.
Θα πρέπει να πάρετε μια πρακτική και διπλωματική θέση σε καταστάσεις που σχετίζονται με τις φιλικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, τα γεγονότα δεν θα εξελιχθούν με τον πιο γρήγορο τρόπο για εσάς. Διάφορες αποτυχίες ή άλλες περιστάσεις θα αυξήσουν την ένταση στην καθημερινότητά σας.
Από εσάς θα εξαρτηθεί αν θα αποδεχτείτε ήρεμα τα διάφορα γεγονότα ή θα πέσετε σε άγχος και φόβο, προκαλώντας μόνοι σας κάποιες ασθένειες υγείας: ημικρανίες, αϋπνία, λοιμώξεις κ.λπ. Αποφύγετε να επιβαρύνετε τους γύρω σας με παράπονα ή αρνητικά σχόλια για άλλους ανθρώπους.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, σχεδόν όλα θα εξαρτηθούν από τον προσωπικό σας αυτοέλεγχο, τον οποίο θα πρέπει να επιβάλλετε στον εαυτό σας με λόγια και πράξεις.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα αναστατωθείτε από νέα που σχετίζονται με ένα άτομο με το οποίο έχετε ιδιαίτερες αναμνήσεις από το παρελθόν σας.
Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για την εύρεση χαμένων ή ξεχασμένων αντικειμένων, την αποκατάσταση σπασμένου ή κατεστραμμένου εξοπλισμού κ.λπ.
Οι κάτω των 30 μπορεί να δεσμευτούν σε διάφορα σχέδια ή υποσχέσεις που σχετίζονται με ταξίδια ή με ένα αγαπημένο πρόσωπο που μένει σε άλλο σπίτι. Συναισθηματικά, μπορεί να υποκύψετε σε διάφορες απαισιόδοξες ή αρνητικές διαθέσεις.
Οι άντρες θα έχουν μια δυναμική εβδομάδα γεμάτη με συναντήσεις με διάφορα άτομα στη δουλειά, οικογενειακές ή κοινωνικές υποθέσεις κ.λπ.
Θα έχετε καλή επικοινωνία με άτομα με τα οποία συνεργάζεστε. Θα χρειαστείτε περισσότερη αγάπη στη ζωή σας αυτή την εβδομάδα, είτε είστε παντρεμένοι είτε ελεύθεροι. Η αγάπη, όπου υπάρχει, θα είναι η βάση αρμονικών σχέσεων στο σπίτι και στην οικογένεια.
Οι γυναίκες αυτές τις μέρες θα πρέπει να προσέχουν από βιαστικές ενέργειες που θα μπορούσαν να χαλάσουν σοβαρά τα σχέδιά σας. Να είστε λογικοί και σοφοί σε πράξεις και αποφάσεις.
Μέσα στην εβδομάδα θα πραγματοποιήσετε σημαντικές συναντήσεις που θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε οικονομικά ή επαγγελματικά ζητήματα.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, η ειρωνεία ή ο σαρκασμός κάποιου γύρω σας μπορεί να σας προσβάλει σοβαρά ή να σας απογοητεύσει από αυτό το άτομο.
Οι σχέσεις σας με συναδέλφους ή πελάτες θα απαιτήσουν προσοχή. Προσπαθήστε πάνω από όλα να είστε ακριβείς και σωστές μαζί τους.


ΤΟΞΟΤΗΣ – Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 9 – 15 Σεπτεμβρίου, μπορεί να αγοράσετε ή να λάβετε σημαντικά και χρήσιμα αποκτήματα για εσάς, να είστε ευχαριστημένοι με την επιτυχία ή τα αποτελέσματα σε μια συγκεκριμένη δραστηριότητα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα είστε ευχαριστημένοι με νέα ή μια εμπειρία που σχετίζεται με ένα άτομο από το στενό οικογενειακό ή φιλικό σας κύκλο. Αυτή η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για την επίλυση περιουσιακών και οικιακών προβλημάτων, ενασχόληση με διάφορες δραστηριότητες που σχετίζονται με αυτά.
Μέσα στην εβδομάδα θα προκύψει οικονομικό πρόβλημα ή μεγαλύτερη δαπάνη κεφαλαίων που θα σχετίζεται με ένα γεγονός ή ενέργειες στη ζωή του συγγενή σας. Αυτή η εβδομάδα θα καταφέρει να σας εκπλήξει με μια δυσάρεστη ίντριγκα ή κουτσομπολιά που θα σχετίζεται με εσάς ή με κάποιον από την οικογένειά σας. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, προσέξτε την απάτη που μπορεί να έχει δυσάρεστες συνέπειες για εσάς.
Στη δουλειά, θα συζητήσετε μια αγχωτική κατάσταση ή ένα δράμα ζωής που σχετίζεται με έναν συνάδελφο, πελάτη ή προϊστάμενο. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα είναι σημαντικό να ασχοληθείτε υπεύθυνα με επείγουσες εργασίες που σχετίζονται με ένα οικονομικό έγγραφο, σύμβαση, πληρωμές λογαριασμών νοικοκυριού και άλλα που είναι σημαντικά για την οικογένεια.
Οι κάτω των 30 θα περάσουν μια αγχωτική κατάσταση ή μια στιγμή φόβου που θα έχει ευτυχή εξέλιξη και κατάληξη. Είναι πιθανή μια απροσδόκητη βασική αλλαγή στη ζωή ορισμένων από εσάς, η οποία θα σχετίζεται με την εκπαίδευση ή την καριέρα σας.
Αυτή την εβδομάδα οι άνδρες θα πρέπει να δώσουν προσοχή σε παλιά προβλήματα υγείας που θα τους θυμίζουν τον εαυτό τους. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να παρακολουθείτε την πρόοδο της υγείας ενός αγαπημένου σας προσώπου. Αυτή την εβδομάδα, καλό θα είναι να απαλλάξετε το σπίτι σας από τυχόν περιττές, σπασμένες συσκευές, συσκευές ή εργαλεία, ανεξάρτητα από τις αναμνήσεις που έχετε από αυτό το αντικείμενο.
Οι γυναίκες θα σκεφτούν μια αλλαγή στη ζωή τους. Θα είστε συναισθηματικά έτοιμοι για αυτό, αλλά ψυχικά και από πρακτική άποψη, έχετε ακόμα κάποιες αμφιβολίες. Η συζήτηση ή η συνάντηση με φίλους ή άτομα με εμπειρία μπορεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε τις σκέψεις σας και να ενεργήσετε με τον καλύτερο τρόπο για εσάς.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Την εβδομάδα 9 – 15 Σεπτεμβρίου, μόνο λογικές και πρακτικές αποφάσεις από την πλευρά σας θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε τις επιτυχίες σας. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, το πιο σημαντικό πράγμα θα είναι να αποφύγετε συναισθηματικές ή παρορμητικές ενέργειες. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορείτε να περιμένετε απροσδόκητες συναντήσεις και επαφές με άτομα από το παρελθόν σας: συμμαθητές, συναδέλφους, γείτονες ή ξεχασμένους γνωστούς.
Η εβδομάδα θα εκπλήξει πολλούς από εσάς με μια απρόσμενη πρόσκληση σε μια συνάντηση ή συγκέντρωση. Γενικότερα, οι εκπλήξεις αυτή την εβδομάδα θα έχουν να κάνουν με γνωριμίες και επαφές σας με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις. Αυτή η εβδομάδα θα είναι δύσκολη για εσάς που πρόκειται να ταξιδέψετε, ανεξάρτητα από το σκοπό και πόσο μακριά. Η εβδομάδα φέρνει απογοήτευση που σχετίζεται με τις προσδοκίες σας για δουλειά σε άλλο οικισμό (για όσους έχουν). Η ερωτική σας ζωή θα είναι ενδιαφέρουσα αυτή την εβδομάδα, αλλά αυτό ισχύει μόνο για σχέσεις που έχουν μέλλον. Οι υπόλοιποι θα περάσουν από διάφορες δοκιμασίες ή δυσκολίες.
Οι κάτω των 30 θα πρέπει να λύσουν διάφορα προβλήματα ή σύνθετες σχέσεις που σχετίζονται με ανθρώπους που ζουν στο χωριό, σε άλλη πόλη ή χώρα. Θα ενθουσιαστείτε με νέα ή ένα γεγονός που σχετίζεται με ένα παιδί, έναν συνομήλικο ή άλλο νεαρό άτομο.
Κάποιοι από εσάς θα έχετε ανησυχίες που σχετίζονται με τον στενό σας σύντροφο. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πολλά πράγματα για την οικογένειά σας, αλλά μόνο εάν οι προθέσεις σας είναι καλοπροαίρετες και αποδεκτές από τους άλλους συγγενείς σας.
Οι άντρες θα βιώσουν μια έκπληξη, η οποία στις περισσότερες περιπτώσεις θα σχετίζεται με έναν άντρα. Είναι πιθανό να έχετε εκ των προτέρων μια προσδοκία για ένα τέτοιο γεγονός και, παρ’ όλα αυτά, να βρεθείτε απροετοίμαστος για τέτοια συναισθήματα. Αυτή την εβδομάδα να περιμένετε μια συγκέντρωση σε οικογενειακό περιβάλλον, με συγγενείς. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα επισκέπτεστε συγγενείς ή θα σας προσκαλούν σε διάφορα μέρη.
Οι γυναίκες αυτή την εβδομάδα έχουν μια συνάντηση με έναν συγγενή ή έναν φίλο που δεν έχετε δει για πολύ καιρό. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, νέα ή ένα τηλεφώνημα που σχετίζεται με ένα γεγονός των επόμενων ημερών θα σας αναστατώσει. Τα πράγματα για τα οποία θα ενημερωθείτε θα αλλάξουν κάποια σχέδια ή προσδοκίες σας. Αυτά τα γεγονότα είναι πιθανό να επηρεάσουν όχι μόνο τη ζωή σας, αλλά και τη ζωή άλλων συγγενών.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Την εβδομάδα 9 – 15 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να ενεργήσετε προσεκτικά με εργασίες που σχετίζονται με το σπίτι σας, με οικονομικά έγγραφα και πληρωμές. Είναι πιθανό αυτά τα πράγματα να είναι αλληλένδετα και να κάνετε μεγαλύτερα έξοδα για το σπίτι σας, να πουλήσετε κάποιο ακίνητο ή να αγοράσετε ένα κ.λπ. περίπτωση μεγαλύτερης δαπάνης. Παρακολουθήστε λογικά τι μπαίνει στον προϋπολογισμό σας και μην επιτρέψετε την ένταση ή τις δυσκολίες.
Μερικές από τις ευχάριστες εκπλήξεις αυτή την εβδομάδα θα σχετίζονται με καλεσμένους ή συναντήσεις παλιών γνωστών. Δεν αποκλείονται νέες γνωριμίες, μεταξύ άλλων με άτομα από διαφορετικές πόλεις και χωριά ή από διαφορετικές εθνικότητες. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μην αφήσετε τις πράξεις ή τα λόγια μιας γυναίκας να σας πληγώσουν συναισθηματικά. Αποφύγετε λογομαχίες και προβλήματα για τα οποία δεν έχετε ούτε χρόνο ούτε επιθυμία.
Αυτή η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή και σημαντική για την ανάπτυξη των φιλικών σας σχέσεων με άτομα που έχουν παρόμοιους στόχους με εσάς. Νέες γνωριμίες που σχετίζονται με μια πολιτική ή κοινωνική υπόθεση με την οποία ασχολείστε μπορεί να σας εμπλέξουν σε απροσδόκητες καταστάσεις για τις οποίες μπορεί να είστε απροετοίμαστοι.
Η αγάπη θα είναι σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς σας. Σίγουρα θα της δώσεις αρκετό χρόνο ώστε να σε γεμίσει με τα συναισθήματα που χρειάζεσαι για την αυτοεκτίμησή σου.
Οι κάτω των 30 θα βιώσουν νοσταλγία ή τύψεις που σχετίζονται με μια προηγούμενη, ανεκπλήρωτη ή απραγματοποίητη αγάπη. Αυτή η εβδομάδα σας φέρνει περισσότερες ακαδημαϊκές ή επαγγελματικές υποχρεώσεις και καθήκοντα, με μια σύντομη προθεσμία.
Θα είναι σημαντικό για τους άνδρες να αποδεχτούν ότι αυτή την εβδομάδα όλα θα εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο, ανεξάρτητα από τις ανησυχίες σας.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα ασχοληθείτε με διάφορες ημιτελείς ή επείγουσες επισκευές και βελτιώσεις στο σπίτι σας.
Για τους περισσότερους από εσάς, αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για δουλειά ή εργασία από το σπίτι.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι γυναίκες θα έχουν ευνοϊκό χρόνο για αποφάσεις ή ενέργειες που σχετίζονται με οικογενειακή περιουσία, γη, αγρόκτημα κ.λπ.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα μάθετε κάτι ενδιαφέρον ή απροσδόκητο για την παλιά σας αγάπη, την οικεία σχέση ή τη φιλία σας. Στον έρωτα, φρόντισε να μην προκαλέσεις το ταίρι σου σε δυσάρεστες αποφάσεις και πράξεις.
Το καλύτερο πράγμα για εσάς κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών θα είναι να αποφύγετε κόλπα ή να χειραγωγήσετε τη γνώμη των ανθρώπων με τους οποίους συγκατοικείτε. Οι πράξεις σας θα αποκαλυφθούν και οι συνέπειες θα είναι φυσικά δυσάρεστες.


ΙΧΘΥΕΣ – Την εβδομάδα 9 – 15 Σεπτεμβρίου θα περάσετε επτά μέρες γεμάτες με πολλή δουλειά και προσπάθεια, μέσα από τις οποίες μόνο εσείς θα καταφέρετε να πετύχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών, θα είναι σημαντικό να μην φοβάστε να αναζητήσετε βοήθεια και υποστήριξη από έμπιστους ή ικανούς ανθρώπους. Καλό θα ήταν να αποφύγετε να μοιραστείτε τα προσωπικά, οικογενειακά ή επαγγελματικά σας σχέδια με οποιονδήποτε.
Μέσα στην εβδομάδα κάτι καλό θα συμβεί στον εργασιακό σας χώρο ή θα λάβετε σημαντικά νέα για την καριέρα σας.
Αυτή την εβδομάδα θα είστε πιο ευαίσθητοι, κάτι που στις περισσότερες περιπτώσεις θα σας προστατεύσει από κινδύνους και θα σας βοηθήσει στην αγάπη.
Για να είστε ευτυχισμένοι σε ένα οικείο σχέδιο, η πρωτοβουλία να συναντηθείτε, να συναντηθείτε ή να διασκεδάσετε πρέπει να είναι δική σας.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, πολλοί θα πρέπει να εξετάσουν διαφορετικές επιλογές για να αλλάξουν τη σχέση τους με ένα άτομο με το οποίο συνεργάζονται.
Οι νέες γνωριμίες μπορεί να σχετίζονται με περίεργα ή δυσνόητα άτομα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κουβαλούν μια μεγάλη και γενναιόδωρη καρδιά στο στήθος τους.
Όσοι είστε ήδη σε μια ρομαντική σχέση, αφήστε την ανάπτυξή της στα χέρια του συντρόφου σας σε αυτό το στάδιο.
Οι κάτω των 30, θα βιώσουν ανησυχία και νευρικότητα για οικονομικά θέματα, καθώς θα είναι δύσκολο για εσάς να προβλέψετε το μέλλον σας σε αυτό το στάδιο. Οι σπουδές ή η καριέρα σας θα είναι το θέμα σημαντικών συζητήσεων στην οικογένειά σας.
Η εβδομάδα φέρνει το ενδεχόμενο ταμειακών εισροών στο σπίτι σας, που θα ωφελήσουν όλους.
Οι άντρες θα περάσουν δύσκολες στιγμές καθώς διάφορα γεγονότα θα απαιτήσουν από εσάς να πάρετε σταθερές αποφάσεις για τις οποίες θα βρεθείτε απροετοίμαστος. Αυτό μπορεί να σας κάνει να νιώθετε πίεση, χωρίς επιλογή ή να σας προκαλέσει δυσάρεστες στιγμές σύγχυσης. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα απολαμβάνετε τις συναναστροφές με φίλους απλώς για να μοιραστείτε τα συναισθήματα και τις εμπειρίες σας με κάποιον εκτός της οικογένειάς σας.
Οι γυναίκες θα ασχοληθούν με κάποιες όχι και τόσο ευχάριστες εργασίες που σχετίζονται με μια γυναίκα στην οικογένεια ή τον κύκλο φίλων. Οι εργασίες σας θα είναι περισσότερες και αυτή την εβδομάδα, κάτι που θα επηρεάσει τη διάθεσή σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα νιώθετε πιο συχνά κουρασμένοι ή θα νιώθετε την επιθυμία να αποδράσετε κάπου μακριά.



https://thewomen.gr/

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Συντάκτης


  • TheWomen

    Γυναίκα…Σύζυγος, εργαζόμενη, μητέρα, νοικοκυρά, ερωμένη… 1000 ρόλοι να χωρέσουν ασφυκτικά σε ένα έρμο 24ώρο! Μαζί θα γελάσουμε, θα κλάψουμε, θα προβληματιστούμε, θα συζητήσουμε με & για όλα όσα απασχολούν τη σημερινή γυναίκα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χωρίς εσένα ο χρόνος κυλάει αλλιώς…

Χωρίς εσένα ο χρόνος κυλάει αλλιώς… – Sasa Ken – 16 Σεπτεμβρίου 2024 The Women Χωρίς εσένα ο χρόνος κυλάει αλλιώς… Κλείδωσε τα αισθήματά μου...