Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Πόσο φτηνά με πούλησες…

 Πόσο φτηνά με πούλησες…

Πόσο φτηνά άραγε πούλησες ψυχές κοιτώντας μόνο την πάρτη σου; Μα ειλικρινά κερδίζεις κάτι; Χορταίνει ο εγωισμός σου όταν για λίγες δεκάρες πουλάς την ψυχή σου στον διάβολο;
Ανθρωποφαγία, κακία, ζήλεια και μια ζωή σάπια για λίγα ευρώ σε τσέπες άδειες και πολλές φορές ξηλωμένες από τα ίδια σου τα χέρια.
Φτηνά αρώματα, φτηνή ζωή, φτηνά αισθήματα, αυτά πουλάς για μια ζωή μέσα στην δυστυχία. Νομίζεις ότι έχοντας μαζέψει ένα καλό ποσό από φτηνές απολαύσεις, θα βρεις ευτυχία και τότε έρχεται το κενό. Σε τυλίγει σαν μαύρη σκιά γιατί τίποτα από όλα αυτά δεν είναι αληθινά.
Φτήνια διαγράφεται σε όλο σου το είναι, κάθε μέρα σου γεμίζει δυσωδία και το κακό είναι ότι έχεις μάθει να ζεις μέσα στα σκουπίδια που εσύ κλείδωσες μέσα σου.

Το κακό δεν είναι που ζεις έτσι, αλλά που παίρνεις μαζί σου και άλλα άτομα και τα γεμίζεις με ψεύτικες υποσχέσεις.
Και πουλάς φτηνά ανθρώπους που σε αγάπησαν, που νοιάστηκαν, που θα έδιναν τα πάντα για σένα και γιατί όλο αυτό; Για να ταΐσεις τον δικό σου εγωισμό, γιατί δεν βλέπεις ότι τελικά είσαι ψυχικά άρρωστος και αντί να ζητήσεις βοήθεια, σέρνεις τα κορμιά αθώων ψυχών στον δικό σου βούρκο. Σαν κουφάρια τα μεταχειρίζεσαι και μετά τα παρατάς δίχως ίχνος ντροπής και συνεχίζεις την ζωή σου παρασέρνοντας και άλλα θύματα στο διάβα σου. Και όταν βαριέσαι, γυρνάς και πάλι πίσω να κλέψεις θετικές ενέργειες ανθρώπων που άρχισαν να συνέρχονται από την δική σου σαπίλα.

Φτάνει πια! Κανένας δεν έχει δικαίωμα να πατάει στα αισθήματά σου, στην ανάγκη σου για αγάπη.
Μακριά οι φτηνοί άνθρωποι από τις ζωές μας, δεν αξίζει τον χρόνο μας οποίος δεν σέβεται τα θέλω μας, την προσωπικότητά μας και την αλήθεια της ψυχής μας.


https://thewomen.gr/
Άνδρεα Αρβανιτίδου
https://www.andreaarvanitidou.com/

Συντάκτης

  • Άνδρεα Αρβανιτίδου

    Ερωτευμένη με την γραφή. Από μικρή έγραφα στίχους, η ζωή με πήγε σε άλλα μονοπάτια και έτσι άφησα το όνειρο. Η ασθένεια όπλισε την πένα μου και μου θύμισε την μεγάλη μου αγάπη την συγγραφή. Τώρα είμαι αρθρογράφος ψυχής και συγγραφέας , έχω εκδώσει το πρώτο μου βιβλίο και συνεχίζω. Γιατί ποτέ δεν είναι αργά για τα όνειρα . Όλα είναι δυνατά. Μεγαλωμένη Θεσσαλονίκη και τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα γράφω για να μεταφέρω τον κόσμο στο δικό μου όμορφο ταξίδι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απίστευτο: Τι βρήκαν μέσα στο στομάχι γυναίκας που ταξίδευε στο αεροδρόμιο του Γιοχάνεσμπουργκ

  Απίστευτο: Τι βρήκαν μέσα στο στομάχι γυναίκας που ταξίδευε στο αεροδρόμιο του Γιοχάνεσμπουργκ Η 30χρονη γυναίκα συνελήφθη στο διεθνές αερ...