Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

10 εργασίες που μπορείτε να κάνετε από το τηλέφωνό σας

10 εργασίες που μπορείτε να κάνετε από το τηλέφωνό σας

Από την Kally στις 10 Ιουλίου 2024

Ψάχνετε τρόπο να αυξήσετε τον τρέχοντα μισθό σας; Ή μπορείτε να το κάνετε στον ελεύθερο χρόνο σας χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθείτε στον υπολογιστή σας για να το ολοκληρώσετε;

Θα εκπλαγείτε αν μάθετε ότι υπάρχουν εργασίες που μπορείτε να ολοκληρώσετε μέσω του τηλεφώνου σας και δεν θα χρειαστούν πολύ χρόνο.

Παρακάτω παρατίθενται 10 θέσεις εργασίας που μπορείτε να δοκιμάσετε και ποια καθήκοντα μπορείτε να περιμένετε όταν κάνετε αίτηση για αυτές:


App Tester

    Ως ελεγκτής εφαρμογών, δοκιμάζετε εφαρμογές για κινητά ή υπολογιστές πριν κυκλοφορήσουν στο κοινό. Σημειώνετε όλα τα σφάλματα και παρέχετε σχόλια στους προγραμματιστές για να τα εξετάσουν ή να τα διορθώσουν. Οι προγραμματιστές μπορεί επίσης να σας ζητήσουν να κάνετε δοκιμή άγχους σε αυτές τις εφαρμογές για να δείτε την απόδοσή τους σε διαφορετικές συνθήκες.

    Καθηγητής ESL

    Μπορείτε επίσης να είστε καθηγητής ESL (Αγγλικά ως Δεύτερη Γλώσσα) χωρίς να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας για να το ολοκληρώσετε. Ως δάσκαλος ESL, θα κάνετε μαθήματα online και θα βοηθάτε τους μαθητές με τα Αγγλικά τους για συνομιλία. Πολλές εφαρμογές που είναι διαθέσιμες σε καταστήματα smartphone μπορούν να βοηθήσουν με αυτά τα μαθήματα και, αν χρειαστεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για να στείλετε μηνύματα στους μαθητές σας.

    Βοηθός Social Media

    Οι βοηθοί μέσων κοινωνικής δικτύωσης συνεργάζονται με πελάτες που χρειάζονται κάποιον για να διαχειριστεί τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων τους και να αυξήσει τους ακόλουθούς τους. Εναπόκειται σε εσάς να ενημερώσετε αυτούς τους λογαριασμούς και να απαντήσετε σε τυχόν ερωτήσεις ή σχόλια. Πρέπει επίσης να μπορείτε να παρακολουθείτε τις εντυπώσεις και να δημιουργείτε ελκυστικές αναρτήσεις που θα φέρουν τους ανθρώπους στην πλατφόρμα του πελάτη.

    Ελεγκτής QA

    Ένας ελεγκτής διασφάλισης ποιότητας διασφαλίζει ότι η ποιότητα των ιστότοπων, των ψηφιακών συστημάτων και των προϊόντων είναι σύμφωνη με τα πρότυπα προτού διατεθούν στο κοινό. Όπως και οι ελεγκτές εφαρμογών, οι ελεγκτές QA σημειώνουν τυχόν προβλήματα και τα αναφέρουν στους δημιουργούς.

    Δημιουργός περιεχομένου

    Όπως υποδηλώνει το όνομά του, οι δημιουργοί περιεχομένου δημιουργούν περιεχόμενο ως μέρος της καριέρας τους. Μπορούν να δημοσιεύουν το περιεχόμενό τους σε διάφορες πλατφόρμες, αναπτύσσοντας την κοινότητά τους και συνεργάζονται με συνεργάτες για να έχουν περισσότερες προβολές. Οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα τηλέφωνά τους για να παράγουν το περιεχόμενό τους και ακόμη και να το επεξεργαστούν από τα τηλέφωνά τους. Μπορείτε να επιλέξετε μια συγκεκριμένη θέση για το περιεχόμενό σας και εάν το περιεχόμενό σας αποκτήσει έλξη, οι συνεργάτες μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας για περιεχόμενο χορηγίας.

    Πράκτορας ζωντανής συνομιλίας

    Η εργασία ως πράκτορας ζωντανής συνομιλίας περιλαμβάνει την απάντηση σε ερωτήσεις που τίθενται από τους πελάτες και τη βοήθεια τους με τα προβλήματά τους. Μπορούν επίσης να συστήσουν την έρευνα στην κατάλληλη ομάδα εάν χρειάζεται. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές ζωντανής συνομιλίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την εργασία σας, αλλά πριν τις εγκαταστήσετε, ρωτήστε τον πελάτη ποια προτιμά να χρησιμοποιήσει για την επιχείρησή του.

    Υπάλληλος αντιγράφου

    Οι υπάλληλοι αντιγραφής βοηθούν τους πελάτες να προετοιμάσουν έγγραφα που θα χρησιμοποιήσουν για την επιχείρησή τους. Συνιστάται να είστε κάποιος που μπορεί πάντα να προετοιμάζει έγγραφα γρήγορα και με ακρίβεια, τηρώντας τις προθεσμίες τους. Ορισμένα έγγραφα στα οποία μπορεί να σας ζητηθεί να εργαστείτε περιλαμβάνουν επιστολές, αναφορές, μεταγραφές και έντυπα. Οι πελάτες σας μπορεί επίσης να σας ζητήσουν να κάνετε άλλες διοικητικές εργασίες, όπως ταξινόμηση και παράδοση επιστολών, αρχειοθέτηση εγγράφων και απάντηση μηνυμάτων.

    Εισαγωγή δεδομένων

    Οι εργαζόμενοι στην εισαγωγή δεδομένων πληκτρολογούν πληροφορίες εκτός σύνδεσης σε έντυπα αντίγραφα σε διαφορετικά ψηφιακά προγράμματα, όπως υπολογιστικά φύλλα, έγγραφα και άλλα. Ορισμένες θέσεις εισαγωγής δεδομένων μπορεί να περιλαμβάνουν ακόμη και σάρωση έντυπων αντιγράφων, μεταγραφή πληροφοριών και ενημέρωση πληροφοριών. Ορισμένες εργασίες ενδέχεται επίσης να απαιτούν γνώση της χρήσης οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων (OCR) για την εισαγωγή ορισμένων πληροφοριών σε ψηφιακές μορφές.

    Συντονιστής Facebook

    Εάν γνωρίζετε τον τρόπο που περνάτε στο Facebook και γνωρίζετε την ανάπτυξη μιας διαδικτυακής κοινότητας, μπορείτε να βρείτε δουλειά ως συντονιστής στο Facebook. Θα σας ανατεθεί να διατηρήσετε την κοινότητα ενεργή απαντώντας σε ερωτήσεις, σχολιάζοντας αναρτήσεις και διασφαλίζοντας ότι δεν υπάρχουν προβλήματα στην κοινότητα.

    Mystery or Professional Shopper

      Ως μυστήριος αγοραστής, θα πάτε κρυφά για να ψωνίσετε σε καταστήματα λιανικής και θα δείτε πόσο καλή είναι η εμπειρία αγορών για το κατάστημα. Μερικά από τα πράγματα που θα σας ζητηθεί να αναφέρετε περιλαμβάνουν την τιμολόγηση των προϊόντων, την ατμόσφαιρα του καταστήματος και την εμπειρία του πελάτη. Οι οδηγίες αποστέλλονται συχνά στο τηλέφωνό σας και οι αγοραστές λαμβάνουν έναν καθορισμένο προϋπολογισμό για την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

      Είναι πιο εύκολο να βρείτε μια δουλειά που μπορείτε να κάνετε στο τηλέφωνό σας. Αλλά φροντίστε να κάνετε πρώτα μια δοκιμαστική λειτουργία της θέσης πριν δεσμευτείτε σε αυτήν. Ακόμα κι αν είναι δουλειές που μπορείτε να κάνετε στο τηλέφωνό σας, αυτές είναι ακόμα δουλειές που πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη.

      https://middleme.net/

      Δεν υπάρχουν σχόλια:

      Δημοσίευση σχολίου

      Απίστευτο: Τι βρήκαν μέσα στο στομάχι γυναίκας που ταξίδευε στο αεροδρόμιο του Γιοχάνεσμπουργκ

        Απίστευτο: Τι βρήκαν μέσα στο στομάχι γυναίκας που ταξίδευε στο αεροδρόμιο του Γιοχάνεσμπουργκ Η 30χρονη γυναίκα συνελήφθη στο διεθνές αερ...