Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Σκέφτεστε να καθίσετε στο σπίτι για να δημιουργήσετε παθητικό εισόδημα;

 Σκέφτεστε να καθίσετε στο σπίτι για να δημιουργήσετε παθητικό εισόδημα;

Κάλυ

Μαρ. 22

Το σπίτι μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κερδίσετε παθητικό εισόδημα, απολαμβάνοντας επίσης τα οφέλη ενός δωρεάν χώρου διαμονής, ειδικά αν ψάχνετε για ένα μέρος για να μείνετε στο ενδιάμεσο. Οι φίλοι μου ταξιδεύουν εκτενώς στο εξωτερικό και θα κοιτάξουν να καθίσουν στο σπίτι για να εξοικονομήσουν χρήματα σε καταλύματα σε ξενοδοχεία, ενώ κερδίζουν κάποια μετρητά—μια κατάσταση που κερδίζει και για τα δύο μέρη.

Είτε θέλετε να κερδίσετε μακροπρόθεσμο παθητικό εισόδημα είτε απλώς ένα μέρος για τις επόμενες διακοπές σας, ακολουθούν μερικά βήματα για να ξεκινήσετε:

  1. Εγγραφείτε για μια πλατφόρμα καθιστικού σπιτιού

    Αρκετοί ιστότοποι συνδέουν τους ιδιοκτήτες σπιτιών με τους ιδιοκτήτες σπιτιού που χρειάζονται κάποιον να προσέχει την ιδιοκτησία τους ενώ λείπουν. Δημιουργήστε ένα προφίλ και αναζητήστε ευκαιρίες για ξενώνες που ταιριάζουν με τις προτιμήσεις και τη διαθεσιμότητά σας.

  2. Δημιουργήστε ένα ισχυρό προφίλ

    Το προφίλ του σπιτιού σας πρέπει να τονίζει την εμπειρία, την αξιοπιστία και την αξιοπιστία σας. Συμπεριλάβετε αναφορές από προηγούμενες θέσεις εργασίας στο σπίτι και τυχόν σχετικές δεξιότητες ή πιστοποιήσεις (π.χ. εκπαίδευση CPR, εμπειρία φροντίδας κατοικίδιων ζώων). Βεβαιωθείτε ότι η εικόνα του προφίλ σας είναι επαγγελματική και φιλική.

  3. Επικοινωνήστε καθαρά με τους ιδιοκτήτες σπιτιού

    Όταν κάνετε αίτηση για μια θέση εργασίας στο σπίτι, να είστε ξεκάθαροι σχετικά με τη διαθεσιμότητά σας, τυχόν ειδικές απαιτήσεις που μπορεί να έχετε και τι μπορείτε να προσφέρετε στον ιδιοκτήτη του σπιτιού. Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε τις προσδοκίες και τις ευθύνες τους και ρωτήστε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχετε πριν συμφωνήσετε στη δουλειά.

  4. Φροντίστε καλά την ιδιοκτησία και τυχόν κατοικίδια

    Ως βοηθός σπιτιού, η κύρια ευθύνη σας είναι να διατηρείτε την ιδιοκτησία και τα κατοικίδια ζώα σε καλή κατάσταση όσο ο ιδιοκτήτης του σπιτιού λείπει. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει εργασίες όπως το πότισμα φυτών, τη συλλογή αλληλογραφίας, τη φροντίδα των κατοικίδιων ζώων και τη διατήρηση της ιδιοκτησίας καθαρή και τακτοποιημένη.

  5. Αφήστε το ακίνητο σε καλή κατάσταση

    Πριν φύγετε από την καθιστή εργασία, βεβαιωθείτε ότι όλα είναι σε καλή κατάσταση και καθαρά. Αφήστε ένα ευχαριστήριο σημείωμα για τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και ζητήστε του τα σχόλιά σας σχετικά με την απόδοσή σας. Το να καθίσετε στο σπίτι μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κερδίσετε παθητικό εισόδημα, να ταξιδέψετε και να γνωρίσετε νέα μέρη. Χτίζοντας ένα στέρεο προφίλ, επικοινωνώντας αποτελεσματικά με τους ιδιοκτήτες σπιτιού και φροντίζοντας σωστά το ακίνητο, μπορείτε να καθιερωθείτε ως αξιόπιστος και αξιόπιστος οικιακός και να κερδίζετε τακτικό εισόδημα.

Ποιες είναι οι δημοφιλείς πλατφόρμες για σπίτι σε όλο τον κόσμο;

ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

  • TrustedHousesitters

Πρόκειται για μια πλατφόρμα που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο που συνδέει τους επισκέπτες του σπιτιού με τους ιδιοκτήτες σπιτιού στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο. Η πλατφόρμα έχει μια μεγάλη κοινότητα ενεργών χρηστών και προσφέρει μια σειρά ευκαιριών για καθιστικό στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένου του κατοικίδιου. Το TrustedHousesitters χρεώνει μια συνδρομή για τους επισκέπτες και τους ιδιοκτήτες σπιτιού.

  • Νομάς

Δημοφιλής στους Γάλλους είναι μια γαλλική πλατφόρμα που συνδέει τους ιδιοκτήτες σπιτιού με τους ξενώνες στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο. Η πλατφόρμα προσφέρει μια σειρά ευκαιριών για καθιστικό στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένης της βραχυπρόθεσμης και της μακροπρόθεσμης κατοικίας. Το Nomador προσφέρει επίσης μια premium επιλογή συνδρομής για ιδιοκτήτες σπιτιού που θέλουν πρόσθετες λειτουργίες και υπηρεσίες.

  • MindMyHouse

Το MindMyHouse είναι μια πλατφόρμα με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο που συνδέει τους ιδιοκτήτες σπιτιού με τους επιβάτες στην Ευρώπη. Η πλατφόρμα προσφέρει μια σειρά ευκαιριών για καθιστικό στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων εργασιών. Το MindMyHouse χρεώνει μια συνδρομή για τους επισκέπτες και τους ιδιοκτήτες σπιτιού για να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες τους.

  • HouseSitMatch

Μια άλλη πλατφόρμα με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο που συνδέει τους ιδιοκτήτες σπιτιού με τους ξενώνες στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο. Η πλατφόρμα προσφέρει μια σειρά ευκαιριών για καθιστικό στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένης της φύλαξης κατοικίδιων και μακροπρόθεσμων εργασιών. Το HouseSitMatch χρεώνει μια συνδρομή μέλους για τους επισκέπτες και τους ιδιοκτήτες σπιτιού για χρήση.

  • HouseSittersUK

Το HouseSittersUK είναι μια πλατφόρμα που συνδέει τους ιδιοκτήτες σπιτιού με τους οικιακούς σε όλο τον κόσμο και προσφέρει μια σειρά ευκαιριών για καθιστικό στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένης της φύλαξης κατοικίδιων και μακροπρόθεσμων εργασιών.

ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

  • HouseSitter.com

Όπως το HouseSitterUK, αυτή η πλατφόρμα οικιακού καθιστικού που εδρεύει στις ΗΠΑ συνδέει τους ιδιοκτήτες σπιτιών με τους επισκέπτες σε όλη τη χώρα. Η πλατφόρμα προσφέρει μια σειρά ευκαιριών για καθιστικό στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένης της φύλαξης κατοικίδιων και άλλων τύπων εργασιών.

  • Οικιακά Φροντιστές

Το HouseCarers είναι μια πλατφόρμα που εδρεύει στις ΗΠΑ που συνδέει τους ιδιοκτήτες σπιτιού με τους ξενώνες σε όλη τη χώρα. Προσφέρουν μια σειρά ευκαιριών για καθιστικό στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένης της φύλαξης κατοικίδιων και μακροπρόθεσμων εργασιών. Η HouseCarers χρεώνει συνδρομή μέλους για να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα.

  • Πλάνης

Αν και δεν είναι μια παραδοσιακή πλατφόρμα για να καθίσετε στο σπίτι, το Rover είναι ένας δημοφιλής ιστότοπος που συνδέει τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων με κατοικίδια και περιπατητές σκύλων. Ως φύλακας κατοικίδιων ή περιπατητής σκύλων στο Rover, μπορείτε να προσφέρετε υπηρεσίες καθιστικού σε ιδιοκτήτες κατοικίδιων, επιτρέποντάς σας να κερδίσετε παθητικό εισόδημα μένοντας στο σπίτι κάποιου και φροντίζοντας τα κατοικίδιά του. Η Rover παίρνει προμήθεια για κάθε κράτηση που γίνεται μέσω της πλατφόρμας.

ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ

  • HouseSitAsia

    Το HouseSitAsia είναι μια πλατφόρμα που συνδέει τους ιδιοκτήτες σπιτιού με τους ξενώνες στην Ασία. Η πλατφόρμα προσφέρει μια σειρά από ευκαιρίες για καθιστικό στο σπίτι. Οι κάτοικοι μπορούν να δημιουργήσουν ένα προφίλ στο HouseSitAsia δωρεάν και να υποβάλουν αίτηση για εργασίες καθιστικού που αναφέρονται στην πλατφόρμα.

Πώς κρατάτε τον εαυτό σας ασφαλή ενώ κάθεστε στο σπίτι για κάποιον;

Ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε ασφαλείς ενώ κάθεστε στο σπίτι:

  1. Επαληθεύστε την ταυτότητα και τα διαπιστευτήρια του ιδιοκτήτη του σπιτιού

    Προτού συμφωνήσετε να καθίσετε στο σπίτι, επαληθεύστε την ταυτότητα και τα διαπιστευτήρια του ιδιοκτήτη του σπιτιού. Ζητήστε παραπομπές ή κριτικές από προηγούμενους συνεργάτες και ελέγξτε τα προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά τους. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια πλατφόρμα οικιακής τοποθέτησης για να επαληθεύσετε την ταυτότητα του ιδιοκτήτη του σπιτιού και να ελέγξετε τις προηγούμενες κατοικίες του.

  2. Έχετε μια ρητή συμφωνία γραπτώς

    Βεβαιωθείτε ότι έχετε μια σαφή κατανόηση γραπτώς με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, περιγράφοντας τις προσδοκίες και τις ευθύνες και των δύο μερών. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει λεπτομέρειες όπως η διάρκεια της εργασίας στο σπίτι, τυχόν συγκεκριμένες εργασίες ή ευθύνες που αναμένεται να αναλάβετε και οποιουσδήποτε κανόνες ή οδηγίες για την παραμονή στο σπίτι.

  3. Ενημερώστε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού

    Ενημερώστε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού για τα σχέδια και τις δραστηριότητές σας όσο μένετε στο σπίτι του. Πείτε τους πότε φεύγετε από το σπίτι και πότε θα επιστρέψετε και ενημερώστε τους εάν αλλάξει κάτι. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης και να διασφαλίσει ότι όλοι βρίσκονται στην ίδια σελίδα.

  4. Μείνετε σε εγρήγορση και ενημερωθείτε για το περιβάλλον σας

    Όταν μένετε στο σπίτι κάποιου άλλου, είναι απαραίτητο να παραμένετε σε εγρήγορση και να γνωρίζετε το περιβάλλον σας. Κρατήστε τις πόρτες και τα παράθυρα κλειδωμένα μέσα στο σπίτι και να είστε προσεκτικοί με το να αφήνετε αγνώστους να μπουν μέσα. Εάν μένετε σε μια νέα τοποθεσία, αφιερώστε λίγο χρόνο για να εξοικειωθείτε με την περιοχή και να γνωρίζετε τυχόν πιθανούς κινδύνους για την ασφάλεια.

  5. Έχετε ένα εφεδρικό σχέδιο

    Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, όπως διακοπή ρεύματος ή ιατρικό πρόβλημα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε πρόσβαση σε επαφές έκτακτης ανάγκης και σημαντικούς αριθμούς τηλεφώνου και έχετε ένα σχέδιο για το τι θα κάνετε εάν κάτι πάει στραβά. Και πείτε πάντα σε κάποιον που ξέρει πού, ποιον και πότε θα καθίσετε.

Το να καθίσετε στο σπίτι μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κερδίσετε παθητικό εισόδημα ενώ βιώνετε νέες τοποθεσίες, αλλά είναι σημαντικό να κρατάτε τον εαυτό σας ασφαλή όσο μένετε στο σπίτι κάποιου άλλου.

https://middleme.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αποκάλυψη από το Λετονικό Υπουργείο Εξωτερικών: Η Ουκρανία έχει λάβει δυτικά όπλα με άδεια να χτυπήσει τη Ρωσία

  Αποκάλυψη από το Λετονικό Υπουργείο Εξωτερικών: Η Ουκρανία έχει λάβει δυτικά όπλα με άδεια να χτυπήσει τη Ρωσία «Υπάρχουν ήδη χώρες που έ...