Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΝΟΣΤΙΜΟ ΣΚΟΥΜΠΡΙ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΝΟΣΤΙΜΟ ΣΚΟΥΜΠΡΙ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ


Παρακολουθήστε το video βήμα - βήμα πατώντας με το κέρσορα πάνω στο YouTube.!

Δεν θα τηγανίζω άλλο σκουμπρί! Αυτή τη συνταγή την φτιάχνω σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο! Απίστευτα νόστιμο. Αυτή η συνταγή για ψάρι με σκουμπρί είναι πολύ εύκολη και γρήγορη! 🥰 💖 Συνταγή μαγειρικής και υλικά: 2 ψάρια (σκουμπρί). Κόψτε τα πτερύγια. Κόψτε το κεφάλι και την ουρά. Καθαρίστε τα εσωτερικά. Κόβουμε σε μέτρια κομμάτια. Αλας. Μαύρο πιπέρι τριμμένο. 1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένος βασιλικός. 1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα. 50 ml φυτικό λάδι. Ανακατέψτε καλά. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 30-40 λεπτά. 4 πατάτες. Ξεπλύνετε με κρύο νερό. Ψιλοκόψτε μερικά φρέσκα κρεμμυδάκια. 120 γραμμάρια ζαμπόν. Λιπάνετε το μπολ με φυτικό λάδι. 4 αυγά. Χωρίζουμε τον κρόκο του αυγού από το ασπράδι. Σκεπάζουμε με μεμβράνη για να μην αερίζεται. Προσθέστε ασπράδια. Αλας. Μαύρο πιπέρι. 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι. Ζεσταίνουμε 3 κουταλιές της σούπας φυτικό λάδι. Τηγανίζουμε για 2-3 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε κρόκο αυγού. Αναποδογυρίζουμε τις τηγανίτες και τηγανίζουμε για άλλα 2 λεπτά. Αν σας αρέσουν οι κρόκοι, δοκιμάστε αυτόν τον τρόπο μαγειρέματος :)). Μμμ... νόστιμο 😋.
Ετοιμάστε 2 κουτιά των 0,7 λίτρων το καθένα. Κόβουμε 1 κρεμμύδι. Τοποθετήστε το μισό από το ψιλοκομμένο κρεμμύδι στον πάτο του βάζου. Σε βάζα βάζουμε μαριναρισμένο σκουμπρί. Τρίψτε 1 μέτριο καρότο. Προσθέστε το υπόλοιπο κρεμμύδι. 4 φέτες λεμονιού. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο. Το στέλνουμε στο φούρνο για 40-45 λεπτά στους 180°C. Έγινε πολύ νόστιμο. Προτείνω αυτή τη συνταγή.
Ευχαριστούμε για την παρακολούθηση, τα like και την εγγραφή 🥰. Σας εύχομαι Καλή σας μέρα! Καλή όρεξη!

Olgas Küche


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κακοκαιρία: Οι 6 περιοχές που κινδυνεύουν περισσότερο – Πώς θα κινηθούν τα φαινόμενα

  Κακοκαιρία: Οι 6 περιοχές που κινδυνεύουν περισσότερο – Πώς θα κινηθούν τα φαινόμενα Κακοκαιρία (EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) Το νέ...