Μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε επειδή οι τριανταφυλλιές έχουν αγκάθια ή χαιρόμαστε επειδή οι αγκαθωτοί θάμνοι έχουν τριαντάφυλλα.

ΑΒΡΑΑΜ ΛΙΝΚΟΛΝ


Αυτό το απόσπασμα του Αβραάμ Λίνκολν (ένας από τους πιο διάσημους ανθρώπους όλων των εποχών), είναι αρκετά απλός, αλλά εξακολουθεί να απεικονίζει ένα βαθύ νόημα.

Η προοπτική εξ ορισμού είναι «μια συγκεκριμένη στάση απέναντι ή ένας τρόπος για να αντιμετωπίσουμε κάτι. μια άποψη ». Η προοπτική ή η άποψή μας είναι αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία στη ζωή μας.

Το καλύτερο παράδειγμα είναι η τρέχουσα πανδημία που επικρατεί σε ολόκληρο τον πλανήτη. Σύμφωνα με ορισμένους, η πανδημία είναι «φρικτή, βαρετή, λυπημένη, καταθλιπτική, ενοχλητική, ερεθιστική» και «το μισούν». Αυτοί οι άνθρωποι σπαταλούν το χρόνο τους στα αρνητικά τους συναισθήματα και ξεχνούν να κάνουν ό, τι καλύτερο έχουν. Σε αντίθεση με αυτούς τους ανθρώπους, οι άλλοι βλέπουν τη φωτεινή πλευρά και με διαφορετική προοπτική. Αυτό που βλέπουν είναι ότι είναι μια ευκαιρία να συνδεθείτε με την οικογένεια, τους φίλους σας μέσω τηλεφωνικών κλήσεων, κατοικίδιων ζώων και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στις σπουδές τους, τους χρόνους παιχνιδιού με τους φίλους σας, την ψυχαγωγία και κυρίως τα χόμπι σας.

Η προοπτική με την οποία κοιτάζετε τον κόσμο, τον αλλάζει. Μια θετική προοπτική θα σας επιτρέπει πάντα να κοιτάζετε στη φωτεινή πλευρά και να είστε πάντα ευτυχείς. Μια αρνητική προοπτική, ωστόσο, θα σας κρατούσε λυπημένους και καταθλιπτικούς.

Μετά από όλα, η σωστή προοπτική κάνει το αδύνατο δυνατό ♥ ️

Ευχαριστώ όλους για την ανάγνωση! Έχετε μια υπέροχη μέρα και εβδομάδα μπροστά και μείνετε ασφαλείς!

Γεια σου ♥ ️

https://whatareuuptoduringthelockdown.wordpress.com