Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 7-13 Οκτωβρίου 2024

 Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 

7-13 Οκτωβρίου 2024

Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 29/3

ΚΡΙΟΣ
Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, την εβδομάδα 7 έως 13 Οκτωβρίου, θα έχετε μια ενδιαφέρουσα ή μια νέα εξέλιξη στις οικονομικές σας σχέσεις με άτομα που πιθανότατα ξεκινήσατε πριν από λίγο καιρό. Αυτό μπορεί να έχει να κάνει με χρήματα που έχετε δανείσει ή δανειστεί, κάποια επένδυση κ.λπ.
Μέσα στην εβδομάδα θα ζήσετε διάφορα ενδιαφέροντα γεγονότα που σχετίζονται με άτομα από άλλο οικισμό, με σημαντικές εμπειρίες στη ζωή τους. Αυτή η εβδομάδα θα ευνοήσει ταξίδια κοντά ή μακριά, ανεξάρτητα από τον λόγο τους.
Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για τη δουλειά σας, ειδικά αν έχει σχέση με ταξίδια, τουρισμό, επικοινωνίες και γενικότερα περισσότερη κίνηση και δυναμισμό.
Αυτή την εβδομάδα θα έχετε μια δύσκολη σχέση με ένα μέλος της οικογένειάς σας, κάτι που πιθανότατα θα οφείλεται στον χαρακτήρα, στους τρόπους ή στον τρόπο επικοινωνίας του.
Γενικά, πολλοί από εσάς θα πρέπει να συμβιβαστείτε ή να βρείτε μια δύσκολη λύση σε προβλήματα της οικογένειάς σας που διαρκούν πολύ καιρό.
Οι κάτω των 30, θα προσπαθήσουν να είναι γοητευτικοί για να κάνουν εντύπωση με την εμφάνισή τους. Αυτό μπορεί να είναι αφορμή για να επισκεφτείτε ένα κομμωτήριο, για νέες αγορές για την προσωπική σας γκαρνταρόμπα κλπ. Μέσα στην εβδομάδα όμως πολλοί θα περάσουν μια αγχωτική κατάσταση που μπορεί να προκαλέσει μια σημαντική αλλαγή στη ζωή σας.
Οι άνδρες θα έχουν ευνοϊκό χρόνο για ταξίδια που σχετίζονται με επαγγελματικές επιδόσεις, επαγγελματικά ταξίδια, εκπαίδευση ή εξειδίκευση σε άλλη πόλη ή χώρα, δημόσιες εμφανίσεις και άλλα. Η εβδομάδα φέρνει δυσάρεστες εμπειρίες στην οικογένεια των φίλων σας, που θα τσακιστούν από δυσάρεστα νέα.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, όσοι από εσάς έχετε δικό σας παιδί ή εγγόνι μπορεί να βιώσετε έναν χωρισμό που σχετίζεται με τη δική τους κατεύθυνση ανάπτυξης.
Μερικές από τις ευχάριστες εκπλήξεις για τις γυναίκες αυτή την εβδομάδα θα σχετίζονται με επιτυχίες που προηγουμένως είχατε μια διαίσθηση ότι θα πετύχατε ή είχατε περίεργα, προγνωστικά όνειρα. Μια άλλη ευχάριστη έκπληξη θα σχετίζεται με την τύχη, που θα σας χαρίσει η μοίρα και που μπορεί να αφορά οικογένεια, χρήματα, δουλειά ή άλλα. Θα υπάρξουν επίσης εκπλήξεις σε απρόσμενες συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν σας, δημοφιλείς προσωπικότητες ή μέσα από νέες γνωριμίες που θα παίξουν μεγάλο ρόλο στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Μέσα στην εβδομάδα από 7 έως 13 Οκτωβρίου θα πρέπει να κάνετε αρκετές επισκέψεις, επισκέψεις ή συναντήσεις που θα έχουν το νόημά τους για εσάς.
Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για να συμμετάσχετε σε διάφορες δράσεις που αφορούν ανθρώπους που δεν ζουν πια, όπως: μνημόσυνο, κληρονομιά, σύνταξη διαθήκης κ.λπ.
Η εβδομάδα φέρνει μια συγκέντρωση για την οποία θα σκεφτείτε καλά εκ των προτέρων πώς να ντύνεστε, τι συμπεριφορά να έχετε, τι δώρο να επιλέξετε κ.λπ.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να έχετε ένα ραντεβού που σχετίζεται με ένα πρόβλημα υγείας ή τη θεραπεία ενός αγαπημένου προσώπου που πιθανώς ζει σε κάποια απόσταση από εσάς.
Αυτές τις μέρες δώστε προσοχή στις ερωτικές σας σχέσεις. Ίσως νομίζετε ότι είστε σίγουροι ότι όλα εξελίσσονται κανονικά, αλλά μπορεί να αποδειχθεί ότι σας λείπει κάτι σημαντικό.
Οι σχέσεις σας με άτομα εκτός της οικογένειάς σας θα είναι σημαντικές και δεν πρέπει να αγνοείτε τι θα πάρετε από αυτούς, όπως πληροφορίες, ανταλλαγή προβλημάτων, σχέδια κ.λπ.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα έχετε την τάση να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στην ανάπτυξη του χόμπι σας. ευχάριστες δραστηριότητες ή κοινωνικά ενδιαφέροντα.
Στα οικονομικά τα πράγματα θα είναι σταθερά, αλλά αποφύγετε κινδύνους ή παρορμητικές δαπάνες.
Οι κάτω των 30 ,θα μπορούν να λύσουν διάφορες αγχωτικές καταστάσεις, περίπλοκες σχέσεις ή άλλα προβλήματα με απροσδόκητα καλό τρόπο. Ευχάριστες εκπλήξεις αυτή την εβδομάδα θα έχουν σχέση με τους φίλους σας. Μπορεί να θυμάστε αυτή την εβδομάδα με μια ενδιαφέρουσα, χρήσιμη ή σημαντική συζήτηση με έναν δάσκαλο, γονέα, ανώτερο ή άλλο άτομο μεγαλύτερο από εσάς.
Οι άνδρες που έχουν δικά τους παιδιά ή εγγόνια θα εμπλέκονται στα προσωπικά, εκπαιδευτικά ή επαγγελματικά τους προβλήματα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, τα παιδιά σας θα βασίζονται σε μεγάλο βαθμό σε εσάς, στη βοήθειά σας, την προστασία, την προστασία σας. Ωστόσο, για κάποιους από εσάς, αυτές οι μέρες φέρνουν μια δυσάρεστη εμπειρία που σχετίζεται με την εξαφάνιση κάποιου αντικειμένου από το σπίτι σας, το οποίο κάποιος άλλος πήρε χωρίς να λάβει άδεια για να το κάνει. Η επιρροή των συμβουλών από φίλους αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είναι περιορισμένη.
Οι γυναίκες θα έχουν πολλές ενδιαφέρουσες συναντήσεις ή θα παρακολουθήσουν μια συναισθηματική συγκέντρωση. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα δημιουργηθεί συχνά ένταση γύρω σας ή εξαιτίας σας. Αν χρειαστεί, ξανασκεφτείτε τη συμπεριφορά σας απέναντι σε κάποιους ανθρώπους. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα χρειαστεί να μιλήσετε ειλικρινά ή γλυκά με κάποιον από τον φιλικό σας κύκλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από 7 έως 13 Οκτωβρίου, να είστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι όταν εργάζεστε με έγγραφα ή όταν πρέπει να επεξεργαστείτε κάποιες σημαντικές πληροφορίες.
Λάθη, εξαπάτηση ή χειραγώγηση μπορεί να προκύψουν με δική σας υπαιτιότητα ή από υπαιτιότητα κάποιων κακόβουλων ανθρώπων.
Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια με φίλους, μεταξύ άλλων για να τους συναντήσετε ή να τους διασκεδάσετε σε άλλον οικισμό.
Αυτές τις μέρες, τα οικονομικά σας ενδιαφέροντα με ανθρώπους από κοντά και μακριά θα έχουν καλή εξέλιξη.
Πολλοί θα κάνουν ένα έξοδο που σχετίζεται με ένα επερχόμενο ταξίδι ή μετακόμιση.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα προσεγγίσετε πολύ σοβαρά μια ειλικρινή συζήτηση με μια στενή γυναίκα.
Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα έχετε την τάση να ανησυχείτε για την εκπλήρωση των μεγαλύτερων ευθυνών που θα έχετε στη δουλειά.
Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ανησυχία σας θα σχετίζεται με τη σωστή και έγκαιρη εκτέλεση των επαγγελματικών σας καθηκόντων.
Οι κάτω των 30 ,θα έχουν προσδοκίες για την επίτευξη συμφωνίας ή συμφωνίας που σχετίζεται με χρήματα, ένα συμβόλαιο ή ένα οικονομικό έγγραφο. Μπορεί να είστε τυχεροί αυτή την εβδομάδα, εκτός και αν χάσετε την τύχη σας σε ανόητα πράγματα. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, μπορεί να επιτύχετε μεγάλη επιτυχία ή να βιώσετε μεγάλες απώλειες. Και τα δύο θα εξαρτηθούν εξ ολοκλήρου από εσάς.
Οι άντρες θα έχουν συναισθηματικές εμπειρίες με ένα κορίτσι ή με μια γυναίκα που μπορεί να είναι από την οικογένεια ή τον φιλικό σας κύκλο. Ίσως χρειαστεί να παρέμβετε στις προσωπικές σχέσεις ενός άνδρα και μιας γυναίκας που γνωρίζετε. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα χρειαστεί να κάνετε περισσότερες τηλεφωνικές κλήσεις ή να ανταλλάξετε περισσότερα μηνύματα, email και γράμματα.
Οι γυναίκες θα εκπλαγούν από τα σχόλια ή την υποκριτική στάση ενός ατόμου που πίστευαν ότι ήταν καλύτερο άτομο. Η αποκάλυψη του μυστικού σας ή κάτι που δεν θέλατε να γίνει δημόσιο μυστικό μπορεί να σας προκαλέσει κάποια δυσφορία στην υγεία σας. Πολλές λεπτές καταστάσεις μπορεί να προκύψουν αυτή την εβδομάδα και να είστε έτοιμοι να αντιδράσετε διπλωματικά, διακριτικά, χωρίς επιπλοκές.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από 7 έως 13 Οκτωβρίου, θα λάβετε πολυαναμενόμενα ή ενδιαφέροντα μηνύματα, επιστολές ή δέματα από συγγενείς ή φίλους από διαφορετικούς οικισμούς.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να εκπλαγείτε από μια πρόσκληση που σχετίζεται με μια μελλοντική συνάντηση ή συγκέντρωση με φίλους ή συγγενείς.
Πολλοί θα λάβουν νέα από αγαπημένα πρόσωπα που σχετίζονται με ένα νέο σπίτι ή μετακόμιση.
Οι προσδοκίες σας σχετικά με τα χρήματα μπορεί να αποκλίνουν από τα πραγματικά γεγονότα που θα ζήσετε αυτή την εβδομάδα.
Μάλιστα, μπορεί να έχετε πολύ καλό εισόδημα, αλλά και να επιβαρυνθείτε με πολύ περισσότερες δουλειές και καθήκοντα.
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προκύψουν διάφορες δυσκολίες, πρόσθετες διατυπώσεις ή άλλου είδους εμπόδια που σχετίζονται με χρήματα, έγγραφα ή συμφωνίες.
Μια σύγκρουση με ένα παιδί ή εξαιτίας ενός παιδιού μπορεί να εξελιχθεί πολύ δυσάρεστα. Γενικά, οι συγκρούσεις αυτή την εβδομάδα θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία σας.
Η φροντίδα που σχετίζεται με την υγεία του παιδιού είναι δυνατή και η αιτία της σχετικής ασθένειας μπορεί να είναι κρυολόγημα, μόλυνση κ.λπ.
Αυτή την εβδομάδα θα υπάρχει κάτι που θα ευχαριστήσει την οικογένειά σας, αλλά κάθε μικρή χαρά ή επιτυχία θα συνοδεύεται από ανησυχίες, ένταση, στρες.
Τίποτα δεν θα σας χαριστεί εύκολα ή χωρίς κόπο, χωρίς κόπο και χρόνο.
Σκεφτείτε περισσότερα για το μέλλον σας αυτή την εβδομάδα. Διαφορετικές ιδέες θα τραβήξουν την προσοχή σας, σε διαφορετικές ημέρες της εβδομάδας. Μην αφήνετε τις αποτυχίες ή τις αντιξοότητες να σας κάνουν να σας στεναχωρούν και να σας πληγώνουν.
Οι κάτω των 30 ,θα θέλουν να βάλουν τέλος σε κάποια προβλήματα που έχουν ήδη προκύψει. Αυτή την εβδομάδα, σημαντική για εσάς δεν θα είναι μόνο η επιτυχία της ολοκλήρωσής τους, αλλά η επιθυμία σας, η επιθυμία να παρέχετε στον εαυτό σας τη συναισθηματική και ψυχική άνεση που χρειάζεστε. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια και για να αναπτύξετε τις σχέσεις σας με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις.
Οι άντρες θα έχουν μικρούς αλλά σημαντικούς λόγους υπερηφάνειας, ικανοποίησης και καλής διάθεσης. Θα προκύψουν ευχάριστες εκπλήξεις στην προσωπική ή την ερωτική σας ζωή. Μπορεί να έχετε απροσδόκητες επαφές με φίλους ή με άτομα από το παρελθόν σας. που έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι γονείς θα πρέπει να αναλάβουν πρόσθετη ευθύνη ή μια νέα δέσμευση που σχετίζεται με ένα παιδί.
Οι γυναίκες θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικές με την υγεία τους. Μην καταπονείστε, να είστε προσεκτικοί με το φαγητό και το αλκοόλ και γενικά με πράγματα που αντενδείκνυνται για εσάς. Μπορεί να προγραμματίζετε κάποια θεραπεία, αισθητικές ή οδοντιατρικές επεμβάσεις κ.λπ. αυτήν την εβδομάδα.

ΛΕΩΝ
Την εβδομάδα από 7 έως 13 Οκτωβρίου ενδέχεται να προκύψουν νέες επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σας δημιουργήσουν ευνοϊκές προοπτικές. Νέες ιδέες ή προτάσεις θα είναι μια ευκαιρία να πραγματοποιήσετε την παλιά σας ιδέα, να δείξετε τις ικανότητές σας ή να επωφεληθείτε από την ήδη αποκτημένη επαγγελματική εμπειρία.
Σε αυτές τις επτά ημέρες, να είστε ανοιχτοί στις νέες ευκαιρίες που θα σας δώσει η μοίρα.
Μέσα στην εβδομάδα, θα πρέπει να λύσετε ένα πρόβλημα που σχετίζεται με ένα έγγραφο που θα είναι σημαντικό για την οικογένειά σας ή για την προσωπική σας επιχείρηση, για όσους έχουν.
Τα πράγματα σε αυτό το σχέδιο μπορεί να έχουν πιο αργή εξέλιξη, μπορεί να συναντήσετε σύντομες αποτυχίες ή δυσκολίες.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα είναι σημαντικό να παραμείνετε θετικοί και να αναζητήσετε διπλωματικές λύσεις όταν προκύψουν εμπόδια ή άλλες περίπλοκες καταστάσεις.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να αναστατωθείτε από μια δυσάρεστη είδηση ​​που σχετίζεται με ένα άτομο που γνωρίζετε.
Μέσα στην εβδομάδα θα παρακολουθήσετε αλλαγές στη ζωή ενός συγγενή ή φίλου, που σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να σχετίζονται με ταξίδια.
Οι κάτω των 30 ,θα είναι συναισθηματικά ασταθή, επιρρεπή σε καταστάσεις θλίψης, κλάματος, δυσαρέσκειας με όσα έχουν επιτευχθεί ή βιώσει μέχρι τώρα. Η υγεία σας θα είναι κυμαινόμενη και τέτοιες συναισθηματικές καταστάσεις θα αυξήσουν το άγχος μέσα σας και θα επηρεάσουν αρνητικά το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα είναι καλό για εσάς να αφιερώσετε χρόνο για διασκέδαση και θα τον εξασφαλίσετε, χωρίς όμως να επιτρέπετε ριψοκίνδυνες ή παράλογες ενέργειες. Μια καλή εξέλιξη για εσάς θα είναι οι σχέσεις με τους παλιούς σας φίλους.
Οι άνδρες θα αντιμετωπίσουν απροσδόκητα προβλήματα που θα απαιτήσουν μια νηφάλια και λογική άποψη, μια αναζήτηση της λύσης τους. Είναι πιθανά δυσάρεστα νέα που με κάποιο τρόπο θα αντανακλούν τις οικογενειακές ή επαγγελματικές σας υποθέσεις και σχέσεις. Απροσδόκητα γεγονότα αυτή την εβδομάδα δεν πρέπει να σας προκαλούν άγχος, καθώς ο λόγος τους είναι να σας βοηθήσουν, να προκαλέσουν νέες ενέργειες σε παλιά θέματα.
Οι γυναίκες θα περάσουν στιγμές δύσκολης επικοινωνίας με τους άλλους. Η υπομονή σας θα δοκιμαστεί ακόμα κι αν αυτές οι εμπειρίες συμβαίνουν στο σπίτι σας, στο χώρο εργασίας σας ή όταν επισκέπτεστε κάποιο ίδρυμα. Η εβδομάδα δεν φέρνει σημαντικές αλλαγές ή γεγονότα στη ζωή σας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα είναι βαρετή.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Την εβδομάδα από 7 έως 13 Οκτωβρίου θα έρθουν στο προσκήνιο δεσμεύσεις και εργασίες που σχετίζονται με την εκπαίδευση ή την καριέρα ενός μέλους της οικογένειάς σας. Είναι πιθανό αυτό το άτομο να χρειάζεται βοήθεια ή υποστήριξη σε ένα νέο εγχείρημα ή σε μια άλλη σημαντική κατάσταση.
Μέσα στην εβδομάδα, θα έχετε περισσότερες εργασίες και ευθύνες που σχετίζονται με το σπίτι σας. Είναι πιθανές δεσμεύσεις με την επίλυση οικιακών προβλημάτων ή την προετοιμασία του σπιτιού για την φθινοπωρινή και χειμερινή περίοδο.
Οι δουλειές του σπιτιού σας θα είναι σωματικά υπερβολικές για εσάς ή δεν θα μπορείτε να κάνετε όλα όσα σχεδιάζατε για την εβδομάδα.
Καλά γεγονότα και εμπειρίες αυτή την εβδομάδα θα σχετίζονται με ταξίδια ή ανθρώπους από κοντά και μακριά.
Ευνοϊκές επαφές και εκδηλώσεις με άτομα που ζουν σε άλλο οικισμό είναι πιθανές.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα ενθουσιαστείτε ή θα παρακολουθήσετε την ερωτική ζωή ενός ατόμου από τον κύκλο των συγγενών ή φίλων σας.
Γενικά, έχετε μπροστά σας έναν σοβαρό και υπεύθυνο χρόνο με περισσότερες εργασίες να ολοκληρώσετε μέσα σε αυτές τις επτά ημέρες. Μπορεί να κάνετε τολμηρά σχέδια για το μέλλον σας, να φτιάξετε μια νέα επιχείρηση, ένα νέο σπίτι, έναν νέο κύκλο φίλων.
Οι κάτω των 30 ,θα περάσουν επτά σημαντικές ημέρες με γεγονότα που θα έχουν διαρκή αντίκτυπο στη ζωή σας. Έχετε σημαντικές συζητήσεις ή αποφάσεις με ανθρώπους από διαφορετικές αποστάσεις. Κάποιοι από εσάς θα γίνουν αντικείμενο τεχνασμάτων, κουτσομπολιά ή ίντριγκες από άλλα άτομα. Προσέξτε ποιους ανθρώπους συναντάτε ή ποιοι μπαίνουν στο σπίτι σας.
Οι άνδρες θα επηρεαστούν σε μεγάλο βαθμό στις αποφάσεις και τις πράξεις τους από την τρέχουσα οικονομική τους κατάσταση. Πολλοί θα είναι ευχαριστημένοι με το καλό εισόδημα σε μετρητά, αλλά πολλοί θα βιώσουν επίσης άγχος για απροσδόκητα έξοδα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να σας ιντριγκάρει ή να σας ευχαριστήσει μια ιδέα ή πρόταση που θα λάβετε, κάτι που μπορεί να επηρεάσει το πρότυπό σας.
Οι γυναίκες θα πρέπει να ενεργήσουν προσεκτικά, υπολογισμένα και όχι συναισθηματικά ή ριψοκίνδυνα. Η δυναμική των γεγονότων αυτή την εβδομάδα θα απαιτήσει να είστε πιο συγκεντρωμένοι για να μην κάνετε λάθη που μπορεί να μην έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τη δουλειά ή την επιχείρησή σας.

ΖΥΓΟΣ
Την εβδομάδα από 7 έως 13 Οκτωβρίου, είναι πολύ πιθανό να προκύψουν εντάσεις που σχετίζονται με τα ταξίδια. Μπορεί να αφορά εσάς προσωπικά ή τον στενό σας συγγενή.
Η εβδομάδα σας φέρνει πολύπλοκες και απρόβλεπτες σχέσεις με ανθρώπους από άλλα χωριά και πόλεις.
Γενικά, κάποιες αρνητικές επιρροές θα γίνουν αισθητές μέσα στην εβδομάδα, που θα προκαλέσουν προβλήματα που σχετίζονται με τα προσωπικά σας ταξίδια και μετακινήσεις.
Είναι επίσης πιθανό αυτή την εβδομάδα να είστε υπό την ισχυρή επιρροή της δικής σας διαίσθησης ή των εσωτερικών σας φόβων.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να λάβετε απροσδόκητα νέα που σχετίζονται με ένα πιο σοβαρό πρόβλημα υγείας ενός ατόμου που μένει έξω από το σπίτι σας.
Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα είστε με έναν φίλο που θα έχει μια προσωπική γιορτή ή θα ζήσει μια ξεχωριστή εκδήλωση. Είναι δυνατό να κάνετε ένα μικρό δώρο ή να αγοράσετε λουλούδια για να σηματοδοτήσετε αυτό το γεγονός.
Μερικά από τα ενδιαφέροντα γεγονότα κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών θα σχετίζονται με ένα κορίτσι ή μια γυναίκα από τον κύκλο των συγγενών ή φίλων σας.
Η συνάντηση ή η συνεύρεση μαζί της θα σας φέρει διαφορετικά συναισθήματα.
Οι πιο σημαντικές ή ιδιαίτερες εμπειρίες μέσα στην εβδομάδα θα έχουν να κάνουν με τους στενούς συγγενείς σας ή που ζουν σπίτι στο οποίο ζείτε. Το πιθανότερο είναι ότι η εβδομάδα θα έχει κάτι να σας εκπλήξει από αυτή την άποψη.
Οι κάτω των 30 ,θα νιώσουν μια πιο αργή κίνηση και εξέλιξη των υποθέσεων τους κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Τα μέλη της οικογένειάς σας και οι στενοί συγγενείς σας θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τις αποφάσεις και τις ενέργειές σας. Μέσα στην εβδομάδα θα επηρεαστείτε από διαθέσεις και επιθυμίες για φιλικές συναντήσεις και συγκεντρώσεις, για φλερτ και ερωτικές περιπέτειες. Κινδυνεύετε να δημιουργήσετε μια νέα φιλία, χάνοντας μια παλιά που ήταν πολύτιμη για εσάς.
Οι άντρες θα έχουν μια δύσκολη σχέση με τη σύντροφο ή τη σύζυγό τους. Είναι πιθανό οι πράξεις ή οι εμπειρίες της να προκαλέσουν ένταση στη σχέση και στο σπίτι σας γενικότερα. Θα είναι πιο περίπλοκο για όσους από εσάς έχετε δίπλα σας ένα άτομο που ενδιαφέρεται μόνο για τη δική του άνεση και ενδιαφέροντα. Εκδηλώσεις ζήλιας, επιθυμία να ελέγξεις τις πράξεις και τις αποφάσεις των άλλων θα σε οδηγήσουν σε μια πολύ δυσάρεστη θέση.
Οι γυναίκες θα έχουν αφορμές για συναντήσεις ή συγκεντρώσεις, αλλά και δεσμεύσεις που θα απαιτήσουν δυσάρεστες επισκέψεις ή επαφές. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να έχετε μια ευχάριστη εμπειρία με ένα άτομο του φιλικού σας κύκλου, συμπεριλαμβανομένης μιας απροσδόκητης συνάντησης ή τηλεφώνου. Οι στιγμές λύπης ή δυσαρέσκειάς σας στις περισσότερες περιπτώσεις θα σχετίζονται με την ασυμφωνία μεταξύ αυτού που έχετε ως προσδοκία και αυτού που θα πρέπει πραγματικά να ζήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Την εβδομάδα 7 έως 13 Οκτωβρίου θα ενθουσιαστείτε από ένα γεγονός που θα έχει σχέση με άτομο του στενού σας περιβάλλοντος.
Η εβδομάδα προαναγγέλλει τη γέννηση ενός μωρού, γενέθλια ή άλλη σημαντική γιορτή που σχετίζεται με τον συγγενή ή τον φίλο σας.
Όσοι από εσάς έχετε ένα δικό σας παιδί θα έχετε κάτι να θυμάστε αυτή την εβδομάδα.
Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, πολλοί θα συνειδητοποιήσουν το προηγούμενο λάθος τους που σχετίζεται με ένα άτομο που ήταν φίλος σας.
Μέσα στην εβδομάδα πολλοί θα βιώσουν μια δυσάρεστη κατάσταση που θα σχετίζεται με χρήματα. Όσοι από εσάς έχετε τη δική σας επιχείρηση μπορεί να βιώσετε ένα παρόμοιο γεγονός.
Οι καλές εμπειρίες αυτή την εβδομάδα θα έχουν να κάνουν με ταξίδια ή με ανθρώπους που ζουν σε άλλες πόλεις και χωριά. Μέσα από αυτά σας δίνεται να βιώσετε ποικίλα θετικά συναισθήματα ή συναντήσεις.
Θα έχετε ένα ιδιαίτερα σημαντικό νόημα ή μια ιδιαίτερη εμπειρία με ένα άτομο με το οποίο ζούσατε κάποτε μαζί.
Σε γενικές γραμμές, οι οικονομικές σας υποθέσεις θα απαιτήσουν προσοχή αυτή την εβδομάδα. Εκεί θα πρέπει να συγκεντρωθεί η μεγαλύτερη προσοχή σας, ώστε να μην γίνονται λάθη ως αποτέλεσμα συναισθηματικών αποφάσεων.
Οι κάτω των 30 ,θα έχουν περισσότερη δουλειά και λιγότερο χρόνο για διασκέδαση και ξεκούραση. Η σχέση σας με έναν συμμαθητή ή συνάδελφο θα σας επηρεάσει πολύ συναισθηματικά για κάποιο λόγο. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα έχετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις που σχετίζονται με την εκπαίδευση, την εργασία, τις επιχειρήσεις, την πολιτική ή άλλα ενδιαφέροντά σας. Ιδιαίτερη εντύπωση θα σας κάνουν οι πληροφορίες που θα λάβετε μέσω ενός προσώπου που γνωρίσατε πρόσφατα.
Απροσδόκητα γεγονότα ή απροσδόκητες καταστάσεις θα προκύψουν στη ζωή των ανδρών κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα συνδέονται με γυναίκες, ανεξάρτητα από τη βάση της σχέσης σας μαζί τους. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για ταξίδια και στις περισσότερες περιπτώσεις θα υπάρξει μια απροσδόκητη ανάγκη να το αναλάβετε. Η επικοινωνία σας με άτομα που ζουν σε απόσταση από εσάς θα είναι ενδιαφέρουσα για εσάς λόγω των χρήσιμων ή σημαντικών πληροφοριών που θα λάβετε μέσω αυτών.
Οι γυναίκες θα περάσουν ένα ευνοϊκό επταήμερο κατά το οποίο θα εφαρμόσουν τουλάχιστον μία από τις ιδέες ή τα σχέδιά τους. Η εβδομάδα θα φέρει ένα συναισθηματικό γεγονός που σχετίζεται με τους γείτονές σας ή με ανθρώπους που ζουν στη γειτονιά, το χωριό, την κοινότητά σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα βρείτε μια διέξοδο από περίπλοκες ή συγκρουόμενες καταστάσεις πολύ πιο εύκολα, άλλοτε με βάση την προηγούμενη εμπειρία σας και άλλοτε την τύχη. Πρόκειται να περάσετε πολύ χρόνο με φίλους, συνομιλώντας μαζί τους ζωντανά ή διαδικτυακά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Την εβδομάδα 7 έως 13 Οκτωβρίου θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε οικονομικά προβλήματα ή υποθέσεις που θα προκύψουν από λάθος, παράλειψη, παρεξήγηση ή απάτη κάποιου.
Όλες οι ενέργειές σας που σχετίζονται με οικονομικά έγγραφα και την αποθήκευσή τους θα απαιτήσουν μεγαλύτερη προσοχή μέσα στην εβδομάδα.
Παιδιά ή νέοι από τον φιλικό ή συγγενικό σας κύκλο θα είναι η αφορμή για ενεργή επικοινωνία με άλλα άτομα. Είναι πιθανή η ανταλλαγή διαφόρων ειδήσεων και σχολίων που σχετίζονται με αυτά.
Η εβδομάδα προαναγγέλλει ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με τη γέννηση ενός μωρού, τη βάπτιση, τα γενέθλια ενός παιδιού.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, διάφορα γεγονότα θα σας προκαλέσουν να ανατρέξετε στα λάθη και τις αποτυχίες του παρελθόντος. Ο λόγος για μια τέτοια επιστροφή θα είναι η εμφάνιση μιας παρόμοιας κατάστασης στο παρόν και η ανάγκη να μάθετε από την προηγούμενη πικρή εμπειρία σας.
Είναι πιθανό παρόμοια γεγονότα από το παρελθόν σας να έχουν τη συνέχειά τους αυτές τις επτά ημέρες.
Αυτή την εβδομάδα η ερωτική σας ζωή θα φτάσει σε σημείο που θα πρέπει να κοιτάξετε πίσω, να κοιτάξετε μπροστά και να πάρετε μια σημαντική απόφαση.
Οι κάτω των 30 ,θα λάβουν ενδιαφέροντα ή απροσδόκητα μηνύματα. Θα έχετε μια ενδιαφέρουσα ανταλλαγή επιστολών ή συνομιλιών με φίλους ή συνομηλίκους για ευαίσθητα θέματα της ζωής σας ή της δικής τους. Γενικότερα, αυτή την εβδομάδα θα ζήσετε διάφορες εκπλήξεις. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα σχετίζονται με την αγάπη ή την οικεία σας ζωή.
Οι άντρες θα θέλουν να διευθετήσουν τις οικονομικές τους υποθέσεις με νέο τρόπο, καθώς και τις πηγές εισοδήματός τους. Αυτό θα μπορούσε να σχετίζεται με μια συζήτηση που σχετίζεται με μια αλλαγή στην αμοιβή σας, την αναζήτηση πρόσθετων προσοδοφόρων δεσμεύσεων κ.λπ. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για εργασία με έγγραφα ή σύμβαση οικονομικής φύσης. Όσα θέματα σχετίζονται με κάποιο τρόπο με κληρονομιά, διαθήκη, κληρονομική σύνταξη, πρόσοδο κ.λπ. θα έχουν καλή εξέλιξη.
Οι γυναίκες θα πρέπει να οργανώσουν καλά τις εργασίες τους αυτή την εβδομάδα, καθώς ορισμένες από αυτές θα πρέπει να γίνουν γρήγορα και ο χρόνος για την υλοποίησή τους θα είναι περιορισμένος. Όλα αυτά μπορούν να δημιουργήσουν μια ανεπιθύμητη και δυσάρεστη ένταση στην καθημερινότητά σας, καθώς και να αποτελέσουν τη βάση για διάφορες αντιθέσεις ή συγκρούσεις. Το μεγαλύτερο άγχος αυτή την εβδομάδα θα επηρεάσει την υγεία σας με κάποιο τρόπο, ανάλογα με τα ατομικά σας χαρακτηριστικά υγείας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Την εβδομάδα από 7 έως 13 Οκτωβρίου, θα έχετε συζητήσεις ή θα έχετε δεσμεύσεις οικιακού ή περιουσιακού χαρακτήρα στις οποίες θα ενεργήσετε μαζί με άλλα άτομα ή θα βασιστείτε σε ξένη βοήθεια.
Πιθανότατα θα έχετε πολλά περισσότερα σχέδια για αυτήν την εβδομάδα από όσα θα μπορέσετε πραγματικά να πραγματοποιήσετε. Είναι πιθανές δυσάρεστες παρεξηγήσεις που σχετίζονται με ανεκπλήρωτες υποσχέσεις, μεγαλύτερη άλλη δέσμευση των ανθρώπων στα οποία βασίζεστε για υποστήριξη κ.λπ.
Πολλοί θα βιώσουν απογοήτευση σε αυτό το σχέδιο που σχετίζεται με άτομα κυρίως από τον στενό οικογενειακό τους κύκλο.
Η εβδομάδα θα μείνει στη μνήμη με ενδιαφέροντα γεγονότα που σχετίζονται με ένα ταξίδι που θα κάνετε εσείς ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα είστε ευχαριστημένοι με νέα ή επιτυχία που σχετίζονται με έναν συγγενή ή έναν φίλο που ζει ή εργάζεται σε άλλη πόλη ή χώρα.
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να έχετε επαφές με συγγενείς σας που δεν έχετε δει για πολύ καιρό. Οι συζητήσεις σας μαζί τους ή εξαιτίας τους θα σας φέρουν θετικά συναισθήματα.
Οι κάτω των 30, θα έχουν την επιθυμία και την ενέργεια για μεγαλύτερη δέσμευση, καθώς θα αισθάνονται έμπνευση και ενθουσιασμό για να παίξουν, να επιτύχουν, να πετύχουν. Οι συναντήσεις και οι συγκεντρώσεις θα είναι μέρος της επιθυμίας σας για μια πιο ενεργή κοινωνική ζωή. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, κάποιες απρόσμενες οικογενειακές εργασίες μπορεί να σας επιβαρύνουν.
Οι άνδρες θα αντιμετωπίσουν τον ανυποχώρητο και πεισματάρικο χαρακτήρα ενός αγαπημένου προσώπου. Η επικοινωνία σας με ένα τέτοιο άτομο μέσα στην εβδομάδα θα είναι περίπλοκη, απρόβλεπτη και εκνευριστική. Οι προσδοκίες σας για αυτές τις επτά ημέρες θα σχετίζονται σε μεγάλο βαθμό με την αναζήτηση αλήθειας για γεγονότα ή άτομα για τα οποία έχετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Οι γυναίκες θα πρέπει να αποδεχτούν στην αρχή της εβδομάδας τον μεγαλύτερο φόρτο εργασίας στον οποίο θα υποβληθούν. Μπορεί να έχετε καλή οικονομική επιτυχία ή εισόδημα, αλλά και πλήρη απασχόληση σε όλους σχεδόν τους τομείς της ζωής σας. Σκεφτείτε πριν αναλάβετε νέες δεσμεύσεις ή υποσχέσεις που θα μειώσουν τον χρόνο σας για ξεκούραση ή προσωπικές αναζητήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Την εβδομάδα από 7 έως 13 Οκτωβρίου, θα υπάρξει μια ευκαιρία για χαρά ή γιορτή που σχετίζεται με ένα μέλος της οικογένειας ή της καταγωγής σας.
Αυτή η εβδομάδα φέρνει την πιθανότητα ενός γάμου ή άλλη σημαντική ευκαιρία για μια συγκέντρωση που σχετίζεται με έναν συγγενή ή φίλους: γενέθλια, επέτειος, συνταξιοδότηση, επιστροφή μετά από διαμονή σε άλλη πόλη ή χώρα κ.λπ.
Δυσκολίες ή δυσάρεστα γεγονότα θα σχετίζονται με ένα κορίτσι ή μια γυναίκα που θα περάσει από μια σοβαρή δοκιμασία στη ζωή της.
Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε περισσότερες δεσμεύσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή τους συγγενείς.
Ένα νέο άτομο από το στενό σας περιβάλλον θα απαιτήσει προσοχή ή φροντίδα.
Αυτή η εβδομάδα θα είναι καλή για δουλειά, για ανάπτυξη επαγγελματικών ή επαγγελματικών επαφών. Να είστε ενεργοί και φιλόδοξοι!
Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, πολλοί θα απολαύσουν καλό εισόδημα ή άλλα σημαντικά επιτεύγματα στην καριέρα τους.
Οι κάτω των 30 ,πρέπει να είναι προσεκτικοί όταν μαλώνουν ή συγκρούονται με κάποιον που είναι μεγαλύτερος ή σε υψηλότερη θέση. Σχεδιάστε προσεκτικά τον προσωπικό σας προϋπολογισμό. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα προκύψει μια δέσμευση με μια γυναίκα που μπορεί να είναι μητέρα, αδερφή, πεθερά, φίλη, σύζυγος κ.λπ. Η υγεία σας θα απαιτεί λίγη φροντίδα και προσοχή, ειδικά αν ασχολείστε με επικίνδυνα σπορ.
Οι άντρες θα έχουν μια ευνοϊκή εβδομάδα για την εξέλιξη των οικονομικών τους υποθέσεων. Μπορεί να βρείτε μια καλύτερα αμειβόμενη δουλειά, να πάρετε μια αύξηση, να εξασφαλίσετε μια πρόσθετη δέσμευση ή μια νέα πηγή εισοδήματος. Η επαγγελματική σας σχέση με άλλον άντρα ή άντρες θα είναι πολύ σημαντική και παραγωγική αυτές τις επτά ημέρες.
Οι γυναίκες θα συναντήσουν μια εκδήλωση ανθρώπινης κακίας ή φθόνου, χωρίς να την προκαλέσετε εσείς. Μπορεί να αισθάνεστε ψυχικά ή συναισθηματικά μολυσμένοι από τα λόγια ή τις πράξεις ενός άλλου ατόμου με το οποίο έχετε κάποιο είδος στενής σχέσης. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με ένα νεαρό άτομο, πιθανότατα άνδρα, μπορεί να σας αναστατώσουν. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο δικό σας παιδί ή εγγόνι!


ΙΧΘΥΕΣ
Μέσα στην εβδομάδα από 7 έως 13 Οκτωβρίου θα πρέπει να δεσμευτείτε να ξεκαθαρίσετε τη σχέση σας με άτομα που έχουν κάποιες αντιφάσεις μαζί σας.
Αυτό συνεχίζεται αρκετό καιρό και δεν πρέπει να καθυστερήσει άλλο. Δεν θα είναι υγιές να συνεχίσετε με τέτοια ένταση στη ζωή σας.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, πολλοί θα έχουν την ευκαιρία να συγκεντρωθούν στη δική τους οικογένεια ή στην οικογένεια των συγγενών τους.
Μπορεί μέσα στην εβδομάδα να είστε ευχαριστημένοι με χρήματα, ένα οικονομικό παραστατικό ή να λάβετε άλλο υλικό – οικονομικό όφελος.
Δώστε μεγάλη προσοχή στις πληροφορίες που λαμβάνετε γιατί αυτή την εβδομάδα θα είναι σημαντικό να ξεχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα.
Θα απογοητευτείτε από την αυθάδη ή υποκριτική στάση μιας γυναίκας με την οποία συνεργάζεστε ή που ζει κοντά σας.
Αυτό θα είναι ένα άτομο που προσπαθεί να είναι σημαντικό στο περιβάλλον όπου ζει ή εργάζεται, να ξεχωρίζει, να επιτύχει προσωπική επιτυχία, ακόμη και με το κόστος να πληγώσει ή να βλάψει άλλους ανθρώπους με κάποιο τρόπο.
Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για γάμο ή για οργάνωση άλλου σημαντικού γεγονότος στην οικογένεια.
Οι κάτω των 30 ,θα ασχοληθούν με ένα δώρο ή κάποιες οικογενειακές υποθέσεις που αφορούν τον συγγενή σας. Φυσικά, δεν αποκλείεται να λάβετε εσείς οι ίδιοι δώρο, αν και μπορεί να μην έχετε συγκεκριμένο λόγο για αυτό. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε ερωτικές εμπειρίες και στη διευθέτηση σημαντικών οικονομικών υποθέσεων.
Οι άντρες θα πρέπει να αλλάξουν τα σχέδιά τους που σχετίζονται με ένα άτομο που είναι συγγενής ή φίλος σας. Ο λόγος για αυτό πιθανότατα θα σχετίζεται με διάφορα γεγονότα στη ζωή του/της. Αυτή η εβδομάδα προαναγγέλλει δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με ένα τέτοιο άτομο. Οι συγκρούσεις στο σπίτι σας αυτές τις επτά ημέρες στις περισσότερες περιπτώσεις θα αφορούν δευτερεύοντα πράγματα, για χρήματα, ως αποτέλεσμα διάφορων παρεξηγήσεων, υπερευαισθησίας κ.λπ. Ωστόσο, και οι σχέσεις σας με γείτονες ή με άτομα που θα επισκεφτούν το σπίτι σας θα απαιτήσουν προσοχή.
Οι γυναίκες θα βιώσουν συναισθηματικές ενέργειες συγγενών, ειδικά όταν αφορούν υλικά ή οικονομικά συμφέροντα της οικογένειας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα ετοιμάσετε ένα δώρο για ένα άτομο που θα έχει προσωπικές διακοπές: γενέθλια, ονομαστική εορτή κ.λπ. Θα θέλετε να αφήσετε κάποιο αναμνηστικό της ημέρας που έχει κάποια συναισθηματική αξία. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, ένα σημαντικό γεγονός θα συμβεί γύρω από ένα μέλος της οικογένειας. Θα σχετίζεται με κάποια αλλαγή ζωής ή κάποια νέα πρόκληση.

  •  

    Athinais Astrology
    Psychic Lifepath Center
    https://athinaisastrology.com/

    Συντάκτης

    • TheWomen

      Γυναίκα…Σύζυγος,

  • Αθηναΐς Πέτρου

  • εργαζόμενη, μητέρα, νοικοκυρά, ερωμένη… 1000 ρόλοι να χωρέσουν ασφυκτικά σε ένα έρμο 24ώρο! Μαζί θα γελάσουμε, θα κλάψουμε, θα προβληματιστούμε, θα συζητήσουμε με & για όλα όσα απασχολούν τη σημερινή γυναίκα!

  • https://thewomen.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

H ελληνική υπερτροφή που έχει τριπλάσιο ασβέστιο από το γάλα

  H ελληνική υπερτροφή που έχει τριπλάσιο ασβέστιο από το γάλα H ελληνική  υπερτροφή : Τις δύσκολες εποχές από τις αρχές του προηγούμενου αι...