Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Aπόπειρα απάτης σε βάρος ηλικιωμένης στον Βόλο – “Τι πάθαμε μαμά μου

 Aπόπειρα απάτης σε βάρος ηλικιωμένης στον Βόλο – “Τι πάθαμε μαμά μου


Δεν έχουν τέλος οι απόπειρες απάτης σε βάρος ηλικιωμένων κυρίως ατόμων.

Σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστριας της “Θ” χθες νωρίς το απόγευμα, άγνωστη γυναίκα, κάλεσε στο σπίτι της 84χρονης μητέρας της και με το πρόσχημα ότι είναι μία από τις δύο κόρες της, άρχισε να κλαίει στο τηλέφωνο με το πρόσχημα ότι κάτι έπαθε.

Η ηλικιωμένη γυναίκα σοκαρίστηκε κι άρχισε να φωνάζει τα ονόματα από τις δύο κόρες της για να καταλάβει ποια είναι.

Η δράστιδα, στην άλλη γραμμή του τηλεφώνου συνέχισε να κλαίει δήθεν κι ότι κάτι είχε πάθει φωνάζοντας “τι πάθαμε μαμά μου τι πάθαμε” και προσπαθούσε να της αποσπάσει χρήματα. Ωστόσο η ηλικιωμένη δεν αισθάνονταν καλά άρχισε να φωνάζει και η δράστιδα υπό τον φόβο μάλλον μήπως πάθει κάτι η ηλικιωμένη έκλεισε το τηλέφωνο.

Η γυναίκα προσπάθησε να επικοινωνήσει με τις κόρες της μέσα στην ταραχή της, ωστόσο δεν κατάφερε με αποτέλεσμα να ανεβάσει υψηλή πίεση και να μην νιώθει καλά. Μόλις επετεύχθη η επικοινωνία με τις κόρες της, εκείνες αλαφιασμένες μετέβησαν στο σπίτι της μητέρας τους προκειμένου να της παρασχέσουν τις πρώτες βοήθειες και να της δώσουν τη φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει για την πίεσή της.

Η γυναίκα συνήλθε μετά από ώρα, ενώ οι κόρες της εμφανώς ταραγμένες από αυτό που έπαθε η μητέρα τους, προσπαθούν κι εκείνες να συνέλθουν από το σοκ.

https://e-thessalia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

H ελληνική υπερτροφή που έχει τριπλάσιο ασβέστιο από το γάλα

  H ελληνική υπερτροφή που έχει τριπλάσιο ασβέστιο από το γάλα H ελληνική  υπερτροφή : Τις δύσκολες εποχές από τις αρχές του προηγούμενου αι...