Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Αυτοί που παίρνουν ζωή με το να σχολιάζουν ξένες ζωές

 Αυτοί που παίρνουν ζωή με το να σχολιάζουν ξένες ζωές

Άνθρωποι που θα τους δεις συνήθως να υποκρίνονται τους καθώς πρέπει. Άνθρωποι που τα κάνουν όλα σύμφωνα με τα θέλω και τους κανόνες της κοινωνίας. Άνθρωποι χωρίς ζωή ή με μια ζωή ανούσια και θλιβερή.
Μην κρατάς κακία σε αυτούς τους ανθρώπους και ας σε κρίνουν και ας σε δείχνουν με το δάχτυλο και ας βγάζουν συμπεράσματα για σένα χωρίς εσένα. Είναι αυτοί που παίρνουν ζωή με το να σχολιάζουν ξένες ζωές. Η δική τους είναι μάλλον τόσο βαρετή, που δεν βρίσκουν κανένα νόημα. Βυθισμένοι στην πλήξη που τους γέμισαν οι επιλογές τους, φοβούμενοι να κάνουν αλλαγές, κρυφοκοιτούν την δική σου από τη χαραμάδα.

Μη νευριάζεις μαζί τους. Είναι κατά κάποιον τρόπο θαυμαστές σου. Κρίνουν την δική σου ζωή γιατί δεν μπορούν να την έχουν. Βαλτωμένοι μέσα στην καθημερινότητά τους, παίρνουν ζωή από εσένα. Σχολιάζουν, γιατί δεν μπορούν να ζήσουν αυτά που εσύ ζεις και ονειρεύονται να τα ζούσαν. Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν έχουν μόνο το κουτσομπολιό για την δική σου και των άλλων ζωή, αγνόησέ τους, εσύ έχεις πιο πολλά.


https://thewomen.gr/
Mary R

Συντάκτης

  • Mary R

    “Η γραφή είναι η ανάγκη μου για να μείνουν ανεξίτηλες οι σκέψεις μου, έμπνευση μου οι στιγμές που αφήνουν τατουάζ στην ψυχή”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δίκοπο μαχαίρι αυτή η αλήθεια

  Δίκοπο μαχαίρι αυτή η αλήθεια – Joanna Sou – 23 Σεπτεμβρίου 2024 The Women Ο πόνος και η οργή που βράζει μέσα μας, θολώνει τη κρίση μας. Ξ...