Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για 30/9-6/10/2024

 Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 

για 30/9-6/10/2024


ΚΡΙΟΣ
Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, την εβδομάδα από 30 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου, μπορεί να προκύψουν ευνοϊκές συνθήκες για την εξέλιξη υποθέσεων ή δεσμεύσεων που θα σχετίζονται με χρήματα ή οικονομικά έγγραφα.
Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε μια συνάντηση ή μια συζήτηση με άτομα με τα οποία θα συζητήσετε ένα πρόβλημα υγείας κάποιου που είναι συγγενής ή φίλος σας.
Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για οτιδήποτε σχετίζεται με τα παιδιά. Πολλοί θα χαρούν σε μια εκδήλωση ή μια είδηση ​​που σχετίζεται με τη γέννηση ενός παιδιού ή μια προσωπική γιορτή που σχετίζεται με ένα παιδί.
Μέσα στην εβδομάδα θα περιμένεις ένα τηλεφώνημα, ένα έγγραφο ή μια προσφορά που θα είναι σημαντικά για την εξέλιξη των μελλοντικών σου σχεδίων. Είναι πιθανές αντιθέσεις ή συγκρούσεις με μια γυναίκα, που δεν πρέπει να ξεφεύγουν από τον έλεγχο.
Οι εκπλήξεις αυτή την εβδομάδα θα σχετίζονται σε μεγάλο βαθμό με την ερωτική σας ζωή. Θα παρακολουθήσετε τις εμπειρίες αγάπης ενός ατόμου στον κύκλο φίλων ή συγγενών σας.
Η υγεία μπορεί να αποδειχθεί ένα απροσδόκητο πρόβλημα για ένα άτομο που είναι συγγενής ή φίλος σας.
Οι κάτω των 30 ,θα περιμένουν να ξεκαθαρίσουν προβλήματα και ανησυχίες ή να αποκτήσουν μεγαλύτερη σαφήνεια σε θέματα που είναι σημαντικά για αυτά. Οι σχέσεις με τους παλιούς σας φίλους ή συμμαθητές θα είναι σημαντικές για εσάς κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Κάποιοι από εσάς θα εμπλακείτε με κάποιο τρόπο με ένα ταξίδι που έχει ήδη πραγματοποιηθεί ή με άτομα από διαφορετικές τοποθεσίες με τα οποία έχετε προηγούμενες εμπειρίες. Μπορεί να κάνετε σχέδια για ένα επερχόμενο ταξίδι μέχρι το τέλος του χρόνου.
Στη δουλειά τους, οι άνδρες πρέπει να αποφεύγουν την αντιπαράθεση με έναν μάνατζερ ή με πελάτες. Αυτό μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο τη θέση σας και σε ορισμένες περιπτώσεις να αποτελέσει ακόμη και λόγο για να αναζητήσετε μια νέα δουλειά. Αυτή την εβδομάδα θα επιβαρυνθείτε συναισθηματικά από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας κάποιου μέλους της οικογένειας ή στενού φίλου. Η ανάπτυξη μιας τέτοιας ασθένειας δεν μπορεί να είναι κοινή για όλους τους εκπροσώπους του ζωδίου, αλλά σίγουρα θα απαιτήσει ειδική φροντίδα και θεραπεία.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι γυναίκες πρέπει να είναι προσεκτικές με τα οικονομικά έγγραφα, τις πιστώσεις ή τις χρηματικές σχέσεις, τόσο με συγγενείς όσο και με άλλα άτομα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μην εντυπωσιαστείτε από προσφορές που σχετίζονται με εργασία στο εξωτερικό ή να εργαστείτε με ξένους στη χώρα που ζείτε. Η πραγματικότητα μπορεί να αποδειχθεί πολύ διαφορετική και εσείς εξαπατηθήκατε στις προσδοκίες σας. Λάβετε σημαντικές αποφάσεις για τέτοιες προτάσεις μετά από προσεκτική έρευνα και με μεγάλη προσοχή.

ΤΑΥΡΟΣ
Την εβδομάδα από 30 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου θα συμβούν γεγονότα που θα σας γεμίσουν αισιοδοξία για την εξέλιξη διαφόρων υποθέσεων σας στο κοντινό σας μέλλον.
Είναι πιθανό αυτές τις επτά ημέρες να λάβετε διάφορες προτάσεις ή πληροφορίες σημαντικές για εσάς, που σχετίζονται κυρίως με τα επαγγελματικά ή κοινωνικά σας ενδιαφέροντα. Θα έχετε την ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε νέες ευνοϊκές ευκαιρίες που θα προκύψουν για εσάς.
Σημαντικές για εσάς θα είναι οι πληροφορίες που θα λάβετε από ένα άτομο που μένει κοντά σας.
Μερικές από τις προσδοκίες σας για αυτήν την εβδομάδα θα σχετίζονται με μια σημαντική συνάντηση, συζήτηση ή συγκέντρωση.
Μέσα στην εβδομάδα θα κάνετε συζητήσεις με συγγενείς ή θα εμπλακείτε σε συγκεκριμένες ενέργειες οικονομικής φύσεως μαζί τους.
Είναι πιθανό να λάβετε χρήματα ή να τακτοποιήσετε ένα οικονομικό έγγραφο με άτομο από τον συγγενικό σας κύκλο.
Απροσδόκητα γεγονότα αυτή την εβδομάδα θα ανοίξουν πρωτίστως νέες ευκαιρίες για εσάς. Δεν θα σας επιτραπεί να ζήσετε κάτι που δεν έχει νόημα. Μην βασίζεστε αποκλειστικά στην προσωπική σας κρίση για συγκεκριμένα γεγονότα, ακολουθήστε τα με πίστη.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα μιλήσετε και θα πάρετε αποφάσεις που σχετίζονται με την τρέχουσα ή μελλοντική στέγαση. Είναι πιθανό ένα συγκεκριμένο γεγονός αυτή την εβδομάδα να σας προκαλέσει σε τέτοιες ενέργειες.
Οι κάτω των 30 ,θα ζήσουν ενδιαφέρουσες και δυναμωτικές στιγμές που σχετίζονται με γυναίκες. Παρακολουθήστε προσεκτικά τις σχέσεις σας με τις γυναίκες γιατί σας φέρνουν σημαντικές εμπειρίες, πληροφορίες ή εμπειρίες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις επτά ημέρες για να κάνετε σχέδια σχετικά με αλλαγές που σκοπεύετε να δεσμευτείτε τους επόμενους μήνες. Μην αγνοείτε πληροφορίες ή βοήθεια από άτομα που αισθάνονται καλά για εσάς.
Οι άνδρες θα είναι ανυπόμονοι, απρόσεκτοι και επιρρεπείς σε διαμάχες κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών. Οι εκδηλώσεις ζήλιας θα είναι πολύ έντονες, συναισθηματικές και απρόβλεπτες. Οι οικονομικές σας υποθέσεις θα έχουν ατομική εξέλιξη, ανάλογα με τη συναισθηματική σας στάση απέναντι σε κάθε κατάσταση που θα προκύψει μέσα στην εβδομάδα ή με την οποία θα ασχοληθείτε. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να διαπραγματευτείτε έναν καλύτερο μισθό ή να πληρώσετε μια συγκεκριμένη δέσμευση.
Οι γυναίκες θα έχουν μια δυσάρεστη δέσμευση με έναν άντρα και το πρόβλημα θα σχετίζεται με τον χαρακτήρα ή την ιδιοσυγκρασία αυτού του ατόμου. Πιθανές ανησυχίες που σχετίζονται με την υγεία ενός άνδρα. Πιθανότατα θα είναι κάποιος με τον οποίο δεν ζείτε ,μαζί ή κάποιος που έχει παλιά προβλήματα υγείας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από 30 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου, ειδήσεις ή γεγονότα από διάφορα μέρη ή αποστάσεις θα σας δείξουν την ορθότητα ορισμένων αποφάσεων που πήρατε στο πρόσφατο παρελθόν σας.
Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για αποφάσεις που αφορούν τις σχέσεις σας με φίλους ή συγγενείς.
Το ταξίδι αυτή την εβδομάδα μπορεί να αλλάξει για διάφορους λόγους, συμπεριλαμβανομένης της εμφάνισης ενός προβλήματος υγείας ή άλλης απρόβλεπτης περίστασης.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα υπάρξει μια σύγκρουση ή μια αμφιλεγόμενη κατάσταση που σχετίζεται με ένα ακίνητο που έχετε εσείς ή κάποιος στην οικογένειά σας.
Οι εκπλήξεις αυτή την εβδομάδα θα σχετίζονται με άτομα με τα οποία συνεργάζεστε ή που είναι γείτονές σας.
Μια απροσδόκητη ευκαιρία για μια νέα δουλειά ή μια νέα δραστηριότητα μπορεί να προκύψει για κάποιους από εσάς.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να λάβετε μια πρόσκληση σε μια συγκέντρωση ή μια συνάντηση που σχετίζεται με τον συγγενή σας.
Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, πολλοί θα βιώσουν διαφορετικά συναισθήματα που σχετίζονται με τα νέα της μελλοντικής μητρότητας ή τη γέννηση ενός παιδιού.
Οι κάτω των 30 ,θα έχουν περισσότερες οικογενειακές ή προσωπικές υποχρεώσεις. Τα γεγονότα μέσα στην εβδομάδα θα εξελιχθούν γρήγορα και δύσκολα θα βρείτε αρκετό χρόνο για ξεκούραση. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί απροσδόκητα να εγκαταλείψετε την ιδέα ή το σχέδιό σας. Θα χρειαστεί να επιστρέψετε σε προηγούμενες εμπειρίες ή εμπειρία ζωής που έχετε ήδη αποκτήσει πριν προχωρήσετε.
Οι άνδρες θα πρέπει να στρέψουν την προσοχή τους σε διάφορα οικιακά ή υλικά προβλήματα και δεσμεύσεις σημαντικές για το σπίτι ή την οικογένεια. Πολλοί θα είναι ευχαριστημένοι με μια νέα αγορά, ένα δώρο ή κάτι που θα κάνουν με τα χέρια τους. Η διάθεσή σας θα είναι ασταθής, κάτι που θα οφείλεται σε διάφορους παράγοντες και γεγονότα στα οποία δεν έχετε κανέναν έλεγχο.
Οι γυναίκες θα περάσουν επτά πολύ σημαντικές μέρες, από αποφάσεις και αλλαγές, από νέα πράγματα ή νέους ανθρώπους στη ζωή σας. Μπορεί να υπάρξει μια νέα ή πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη στην ερωτική σας ζωή ή στο γάμο σας. Αυτή την εβδομάδα θα προκύψουν διάφορες απρόσμενες καταστάσεις στον εργασιακό σας χώρο, που θα απαιτήσουν πιο σοβαρή προσοχή από την πλευρά σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από 30 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου, θα εμπλακείτε σε ποικίλες επαγγελματικές υποχρεώσεις, συναντήσεις, αναζήτηση νέας εργασίας, διαφήμιση ,παρουσίαση νέου προϊόντος ή δραστηριότητας κ.λπ.
Μερικές από τις σημαντικές στιγμές στην εργασία σας θα σχετίζεται με πελάτες ή επιχειρηματικούς εταίρους από άλλο οικισμό.
Οι εκπλήξεις κατά κάποιο τρόπο αυτή την εβδομάδα θα έχουν κάποια σχέση με ένα παιδί ή με νέους.
Μέσα στην εβδομάδα θα λάβετε μια πρόσκληση ή μια προσφορά, την οποία δεν πρέπει να δεχτείτε βιαστικά, γιατί η κατάσταση μπορεί να αποδειχθεί εντελώς διαφορετική.
Αποφύγετε να μοιράζεστε πληροφορίες χωρίς να τις επαληθεύσετε, καθώς είναι πιθανό να διαδώσετε ψεύτικες ειδήσεις αυτή την εβδομάδα.
Οι συγκρούσεις αυτή την εβδομάδα θα είναι σχεδόν πάντα φυσικές συνέπειες των προηγούμενων λαθών και παραλείψεών σας.
Θα είναι πολύ σημαντικό κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών να μην αφήσετε ψευδαισθήσεις ή μη ρεαλιστικά όνειρα να καθορίσουν τα σχέδια ή τις επιθυμίες σας. Σε μια τέτοια περίπτωση, η εβδομάδα μπορεί να εξελιχθεί με έναν περίπλοκο τρόπο για εσάς.
Οι κάτω των 30 ,θα εκπλαγούν από ένα γράμμα, ένα μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα από έναν φίλο με τον οποίο δεν είχαν επαφή για πολύ καιρό. Οι νέες σας γνωριμίες αυτή την εβδομάδα στις περισσότερες περιπτώσεις θα είναι με άτομα από διαφορετικές πόλεις και χώρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, κάποιοι από εσάς θα μπορέσετε να βγείτε από μια απελπιστική κατάσταση, να λύσετε ένα περίπλοκο πρόβλημα ή να πετύχετε αρμονία σε μια προβληματική σχέση.
Οι άνδρες θα έχουν δύσκολες αλλά επιτακτικές ή σημαντικές συζητήσεις για σημαντικά προσωπικά, οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα επικοινωνείτε πιο συχνά με άντρες, καθώς αυτό θα επιβάλλεται από τη φύση των εργασιών και των υποχρεώσεών σας. Ταυτόχρονα, μην βασίζεστε τυφλά σε οποιαδήποτε πληροφορία ή πρόταση λαμβάνετε. Ελέγξτε τις λεπτομέρειες όταν μπορείτε!
Οι γυναίκες θα δυσκολευτούν να βρουν ηρεμία, θα θυμώσεις για μικροπράγματα, θα ζηλέψεις στον έρωτά σου ή στην οικεία σου σχέση. Προηγούμενες αναμνήσεις, άλυτα ζητήματα ή άλυτες σχέσεις θα σας δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα ή ένταση κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών. Καλό θα είναι να είσαι λεπτός και προσεκτικός στις επαφές σου με άλλα άτομα.

ΛΕΩΝ
Την εβδομάδα από 30 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου, μην αφήσετε τον εαυτό σας να πανικοβληθεί λόγω λαθών που έχετε ήδη κάνει την προηγούμενη εβδομάδα. το ίδιο ισχύει και για παρεξηγήσεις που έχουν ήδη προκύψει, που έχουν προκύψει από υπαιτιότητά σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε διορθώσεις, αλλά να είστε έτοιμοι να συμβιβαστείτε και σε ορισμένες περιπτώσεις να ζητήσετε συγγνώμη.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε ότι οι οικονομικές σας υποθέσεις είναι πολύ ασταθείς. Η ήρεμη σκέψη και ο προγραμματισμός θα σας βγάλουν από αυτή την ακατάστατη κατάσταση και θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιηθείτε.
Στη δουλειά σας, μπορείτε να εμπιστεύεστε πλήρως τους συναδέλφους, τους συνεργάτες ή τους διευθυντές σας.
Θα είστε τυχεροί αυτή την εβδομάδα, αλλά σημαντικό ρόλο στις υποθέσεις σας θα παίξει η προσωπική σας γοητεία και η ικανότητά σας να επικοινωνείτε διπλωματικά με άλλα άτομα. Έτσι θα μπορέσετε να εντυπωσιάσετε νέους επαγγελματικούς ή επιχειρηματικούς συνεργάτες, πελάτες, νέες γνωριμίες κ.λπ.
Αυτή την εβδομάδα, να είστε απαιτητικοί με τον εαυτό σας και να μην επιδίδεστε σε ακρότητες σε προσωρινές απολαύσεις.
Θα περάσετε ευνοϊκά για ερωτικές περιπέτειες και νέες γνωριμίες. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα μάθετε μερικά σημαντικά πράγματα για τον τωρινό σας σύντροφο και αυτό θα σας κάνει να δείτε τη σχέση σας με έναν νέο τρόπο.
Προσοχή σε συναδέλφους, πελάτες ή γείτονες που θα σας δημιουργήσουν προβλήματα.
Οι κάτω των 30 ,μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την εβδομάδα για να χρησιμοποιήσουν την εβδομάδα για κάποιο είδος θεραπείας, οδοντιατρική θεραπεία και άλλες μορφές καλής υγείας. Οι ερωτικές ανησυχίες είναι πλέον ανεπιθύμητες, να είσαι φυσικός, να είσαι ο εαυτός σου! Σε γενικές γραμμές, θα είναι δύσκολο να έχετε τον δικό σας χρόνο αυτές τις επτά ημέρες, καθώς νέες εργασίες και δεσμεύσεις θα προκύπτουν πάντα έξω από αυτά που σχεδιάζατε. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αναβολή των υποσχεμένων συναντήσεων ή συγκεντρώσεων.
Οι άνδρες θα περάσουν επτά ενδιαφέρουσες και αξέχαστες μέρες. Για όσους από εσάς είστε ανοιχτοί σε νέα πράγματα στη ζωή, ενδιαφέρουσες συναντήσεις, απόκτηση νέων γνώσεων ή δεξιοτήτων, οι αλλαγές προς το καλύτερο είναι μπροστά. Οι οικογενειακές σας υποθέσεις θα εξελιχθούν επίσης καλά, χάρη σε μια νέα προσέγγιση για την εφαρμογή ή την επίλυσή της. Χρησιμοποιήστε αυτές τις επτά ημέρες για να σημειώσετε πρόοδο που θα είναι η βάση των μελλοντικών σας ενεργειών.
Οι γυναίκες θα αντιμετωπίσουν προβλήματα που σχετίζονται με κάποια αρνητικά χαρακτηριστικά του χαρακτήρα τους. Είτε σας αρέσει είτε όχι, εσείς οι ίδιες θα δημιουργήσετε κάποια προβλήματα στη ζωή σας αυτές τις επτά ημέρες. Μπορείς να τα αποφύγεις, φυσικά, αν βάλεις περισσότερη προσοχή σε αυτά που λες και κάνεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Την εβδομάδα από 30 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου, τα δικά σας συναισθήματα θα επηρεάσουν έντονα τις αποφάσεις και τις ενέργειές σας. Αυτή δεν θα είναι μια εύκολη και ξέγνοιαστη εβδομάδα για εσάς, οπότε μην αφήσετε τον εαυτό σας να σπαταλήσει τον χρόνο σας σε πράγματα που δεν είναι σημαντικά αυτή τη στιγμή.
Διάφορα συναισθήματα και διαθέσεις θα μαίνονται ανάμεσα στα άτομα της οικογένειάς σας, τα οποία θα έρθουν στο φως αυτή την εβδομάδα. Η ανάπτυξή τους θα είναι απρόβλεπτη, αλλά ξέρετε πώς να ισορροπείτε και να δημιουργείτε αρμονία γύρω σας. Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δείξετε τι μπορείτε να κάνετε.
Στη δουλειά σας, σχόλια ή ενέργειες συναδέλφων ή πελατών μπορεί να είναι πηγή έντασης. Οι διαφωνίες δεν θα οδηγήσουν σε εκεχειρία, αλλά στην αναζήτηση ενός λογικού συμβιβασμού.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε έκπληξη σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο με ένα δώρο ή μπορεί να εκπλαγείτε με ένα.
Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας ή να οργανώσετε διάφορες συναντήσεις και επαφές με συγγενείς ή φίλους.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αποφύγετε να επιστρέψετε στο παρελθόν σας: παλιά αγάπη, παλιά δουλειά ή παλιές φιλίες που έχουν ήδη εξαντλήσει το νόημά τους.
Όσοι από εσάς έχετε ένα δικό σας παιδί αυτή την εβδομάδα, θα αφοσιωθείτε στην επίλυση ενός θέματος υγείας ή άλλου προσωπικού χαρακτήρα.
Οι κάτω των 30 ,πρέπει να αποφεύγουν τις απαισιόδοξες και καταθλιπτικές διαθέσεις και καταστάσεις. Πρώτα απ ‘όλα, σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε για τον εαυτό σας. Δημιουργήστε τη δική σας, προσωπική άνεση! Μερικοί από εσάς θα παρασυρθείτε σε συζητήσεις που σχετίζονται με τη σταθεροποίηση των προσωπικών ή οικογενειακών οικονομικών. Η πιθανότητα αναζήτησης νέας ή πρόσθετης εργασίας είναι πολύ μεγάλη.
Οι άντρες θα έχουν μια δύσκολη, συναισθηματική ή συγκρουσιακή συζήτηση με έναν άλλο άντρα που μπορεί να είναι μέλος της οικογένειας, φίλος, συνάδελφος ή περιστασιακός γνωστός. Συνολικά, η εβδομάδα θα σας δώσει την ευκαιρία να αναπτύξετε τις ιδέες σας και τις δυνατότητές σας κυρίως σε τομείς που σχετίζονται με την καριέρα ή τα προσωπικά σας ταλέντα. Η εβδομάδα προμηνύει μια συγκέντρωση που σχετίζεται με γεγονότα στη ζωή ενός άνδρα ή θα λάβετε μια πρόσκληση σε μια συνάντηση από ένα τέτοιο άτομο.
Οι γυναίκες θα πρέπει να φροντίζουν παιδιά ή άτομα που έχουν ανάγκη που χρειάζονται βοήθεια ή υποστήριξη. Έρχονται ενδιαφέρουσες συζητήσεις με ανθρώπους που ζουν σε απόσταση από εσάς, κυρίως νεότερους ή άτομα κοντά στην ηλικία σας. Κάποια ανησυχία ή άγχος θα προκύψει για εκείνες τις γυναίκες που θα βιώσουν χωρισμό από κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο λόγω ταξιδιού αυτή την εβδομάδα.

ΖΥΓΟΣ
Την εβδομάδα από 30 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου, θα έχετε έναν ευνοϊκό χρόνο για να επαναξιολογήσετε τις ενέργειες και τα επιτεύγματά σας μέχρι στιγμής.
Κοιτάξτε καλά τις εμπειρίες, τις επιτυχίες και τις αποτυχίες σας από την αρχή της χρονιάς και δείτε αν χρειάζεται να κάνετε αλλαγές ή αισθητικές προσαρμογές.
Μιλήστε με άτομα που πιστεύετε ότι είναι σημαντικά για τα σχέδια και τους στόχους σας. Μην αγνοείτε τη γνώμη ή τις συμβουλές τους. Σκεφτείτε τα, αξιολογήστε τα και, στη συνέχεια, αποφασίστε αν θα τα εκμεταλλευτείτε.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα ζήσετε διάφορα ευχάριστα γεγονότα που σχετίζονται με ένα παιδί. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να απαιτήσουν την αγορά των απαραίτητων ρούχων, αντικειμένων, δώρου ή άλλη δαπάνη χρημάτων.
Μέσα σε αυτές τις επτά ημέρες, η ένταση στον χώρο εργασίας σας θα είναι μεγαλύτερη. Πιθανότατα θα δυσκολευτείτε να ελέγξετε γεγονότα ή συναισθήματα των συναδέλφων, των πελατών ή των προϊσταμένων σας.
Προσπαθήστε να βιώσετε κάθε κατάσταση με ένα αστείο και ένα χαμόγελο. Αποφύγετε τις επιδείξεις σαρκασμού ή τα ακατάλληλα αστεία που θα μπορούσαν να σας κάνουν να φαίνεστε άσχημα ή να σας φέρουν σε μια άβολη κατάσταση.
Αυτή την εβδομάδα θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τις φιλίες σας. Οι ήδη εδραιωμένες γνωριμίες μπορούν να επηρεάσουν τις αποφάσεις που θα πάρετε αυτή την εβδομάδα.
Οι νέες γνωριμίες που θα προκύψουν αυτό το διάστημα θα έχουν συγκεκριμένη αποστολή στη ζωή σας. Δώστε τους χρόνο να αναπτυχθούν φυσικά.
Θα είναι πολύ σημαντικό κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών να έχετε μια πιο αισιόδοξη άποψη για την ερωτική σας ζωή, είτε αναζητάτε μια νέα σχέση είτε απολαμβάνετε μια υπάρχουσα.
Οι σχέσεις σας με συναδέλφους ή πελάτες μπορεί να συνοδεύονται από διάφορα αρνητικά συναισθήματα.
Οι κάτω των 30 ,μπορούν να βάλουν σε μια μικρή δοκιμασία την ειλικρίνεια των φίλων τους, καθώς και τη σταθερότητα της ερωτικής τους σχέσης ,για όσους έχουν. Αυτή θα είναι μια εβδομάδα όπου θα είναι σημαντικό να εστιάσετε στις εκπαιδευτικές, επαγγελματικές και επιχειρηματικές σας υποθέσεις. Εάν έχετε ήδη θέσει στόχους και σχέδια, επενδύστε ενέργεια και πόρους για την υλοποίησή τους.
Οι άνδρες θα αντιμετωπίσουν κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών την κακία και το πείσμα ενός αγαπημένου προσώπου. Είναι πιθανό η κόντρα μεταξύ σας να έχει να κάνει με κάποιο πρόβλημα υγείας ή με κάποια άλλη περίπλοκη, δυσάρεστη κατάσταση. Στην πραγματικότητα, τα προβλήματά σας αυτή την εβδομάδα δεν θα είναι νέα και είτε έχουν ήδη προκύψει είτε αποτελούν νέα επανάληψη μιας παλιάς κατάστασης.
Για τις γυναίκες, θα υπάρξει παρόμοια αντίθεση με μια στενή γυναίκα: μια συγγενή ή μια φίλη. Ωστόσο, για εσάς, μια τέτοια κατάσταση μπορεί επίσης να σχετίζεται με ένα άτομο που ζει μακριά ή που θα ταξιδέψει αυτή την εβδομάδα. Στη δουλειά σας, θα έχετε περισσότερες δεσμεύσεις, καταστάσεις που σχετίζονται με μια πλούσια παλέτα συναισθημάτων και διάφορες κωμικές εμπειρίες. Σίγουρα θα είστε σε καλή θέση αυτές τις επτά ημέρες, αλλά μην βασίζεστε μόνο στην τύχη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Την εβδομάδα από 30 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου, θα σας δοθεί μια ενδιαφέρουσα ευκαιρία να αλλάξετε ευνοϊκά το εισόδημά σας, να επενδύσετε μέρος της ενέργειάς σας σε μια δραστηριότητα που μπορεί να σας φέρει επιπλέον χρήματα.
Πληροφορίες, μια πρόταση ή μια ιδέα από φίλους ή γνωστούς σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε τέτοιες εκδηλώσεις.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα αντιμετωπίσετε ένα απροσδόκητο γεγονός που σχετίζεται με ένα άτομο με το οποίο συνεργάζεστε: έναν συνάδελφο, έναν διευθυντή ή έναν πελάτη.
Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών θα πρέπει να πάρετε μια απόφαση σχετικά με το ταξίδι ή θα αντιμετωπίσετε μια αλλαγή που σχετίζεται με τη μετακόμιση σε άλλο σπίτι, χωριό ή πόλη. Μερικές φορές τέτοιες αποφάσεις μπορεί να επηρεάσουν πολύ έντονα τη διάθεση. Αυτό πιθανότατα θα οφείλεται στο γεγονός ότι διστάζετε ή φοβάστε για λάθος ενέργειες.
Αυτή την εβδομάδα οι επαφές σας με άτομα που έχετε κοινό παρελθόν θα έχουν ευνοϊκή εξέλιξη.
Η εβδομάδα φέρνει την πιθανότητα μιας συνάντησης ή ενός συναισθηματικού γεγονότος που σχετίζεται με ένα άτομο από τον κύκλο των συγγενών, φίλων ή γειτόνων σας.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα πρέπει να έχετε μια ειλικρινή αλλά δύσκολη συζήτηση με κάποιον σημαντικό για εσάς.
Οι κάτω των 30 ,θα επενδύσουν μεγάλο μέρος του χρόνου τους σε πράγματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση ή την ανάπτυξη ενός ταλέντου που διαθέτουν. Θα υπάρξουν πολλές εκδηλώσεις για να απολαύσετε αυτές τις επτά ημέρες. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας είναι πιθανές δεσμεύσεις που σχετίζονται με έγγραφα ή χρήματα, που θα έχουν σχέση με διαφορετικά άτομα ή ιδρύματα.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας οι άνδρες θα πρέπει να είναι πιο ενεργοί στις κοινωνικές ή επαγγελματικές τους επαφές, εάν θέλουν να κάνουν πραγματική πρόοδο σε πιο σημαντικά σχέδια, ιδέες ή έργα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, υπάρχει πιθανότητα μια συγκέντρωση που σχετίζεται με οικογένεια ή άτομα από τον συγγενικό σας κύκλο σε μια ειδική περίσταση. Όσοι από εσάς εμπλέκεστε σε μια δικαστική ή νομική υπόθεση θα μπορείτε να υπολογίζετε στην εξέλιξη, αλλά όχι σε ένα τελικό συμπέρασμα.
Οι γυναίκες θα ασχοληθούν με διάφορα προβλήματα ή εργασίες που αφορούν ένα αρσενικό μέλος της οικογένειας, ο οποίος μπορεί να είναι γιος, αδερφός, σύζυγος, πατέρας κ.λπ. Μια πολύ καλή επιρροή στις υποθέσεις σας κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών θα επηρεαστείτε από άτομα που βρίσκονται σε υψηλότερο επίπεδο θέση από εσάς στην υπηρεσία ή στην κοινωνία. Αυτή την εβδομάδα θα δείτε ένα περίεργο ή ενδιαφέρον όνειρο για ένα άτομο που θα εμφανιστεί στο όνειρό σας και θα σας στείλει ένα μήνυμα που θα είναι σημαντικό για εσάς. Αυτό το μήνυμα δεν χρειάζεται να είναι με λόγια, μάλλον μέσω της δράσης θα σας δοθεί κάποια κατεύθυνση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από 30 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου, θα θελήσετε να σημειώσετε πρόοδο στην υλοποίηση σχεδίων που σχετίζονται με την εξέλιξή σας ως άτομο ή ως επαγγελματίας.
Μπορεί να σας προβληματίσουν, έστω και για μικρό χρονικό διάστημα, άλυτα ζητήματα και ανησυχίες που εξακολουθούν να κρέμονται στον αέρα περιμένοντας να λυθεί και να ολοκληρωθεί η ευνοϊκή τους ώρα.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα είναι πολύ σημαντικό να μπορέσετε να οργανώσετε σωστά τις υποθέσεις σας.
Μια συνάντηση ή μια συζήτηση με ένα άτομο σημαντικό για εσάς θα εξελιχθεί σύμφωνα με τις προσδοκίες σας και θα σας φέρει την ικανοποίηση που επιθυμείτε.
Η εβδομάδα φέρνει για πολλούς από εσάς μια εκδήλωση ή μια συγκέντρωση που περιλαμβάνει ένα μικρό παιδί ή ένα νεαρό άτομο.
Εάν πρόκειται να εμπλακείτε σε σοβαρά οικονομικά θέματα, κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, παρακολουθήστε προσεκτικά τις ενέργειές σας και μην κάνετε λάθος ή απόπειρα χειραγώγησης και απάτης.
Νέες γνωριμίες θα εξελιχθούν σε ενδιαφέρουσα κατεύθυνση και θα σας φέρουν θετικά συναισθήματα στην καθημερινότητά σας. Το ίδιο ισχύει και για την προσωπική σας ζωή, όπου μπορεί να ζήσετε κάποιες ενδιαφέρουσες στιγμές.
Ένα ταξίδι με την οικογένεια ή για οικογενειακούς λόγους θα σας φέρει επίσης συναισθήματα. Χρησιμοποιήστε τις ρεπό σας για να επισκεφτείτε μέρη που δεν έχετε ξαναπάει.
Εκδηλώσεις που σχετίζονται με συγγενείς σας από άλλο οικισμό θα αποτελέσουν αφορμή για τηλεφωνήματα.
Οι κάτω των 30 ,θα έχουν μια εβδομάδα να θυμούνται. Θα έχετε σημαντικές και ενδιαφέρουσες εμπειρίες που σχετίζονται κυρίως με συγγενείς, φίλους, συναδέλφους, συνεργάτες.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε την ευκαιρία και την επιθυμία να προγραμματίσετε καλύτερα τις υποθέσεις σας. Τα ταξίδια αυτή την περίοδο θα συνδέονται με πολλά συναισθήματα, αλλά οι κίνδυνοι θα είναι σε βάρος σας.
Οι άντρες θα αφιερώσουν πολλή ενέργεια και συναίσθημα σε υποθέσεις για τις οποίες θα έχουν προσδοκίες ότι μπορούν να τις πραγματοποιήσουν αυτή την εβδομάδα. Πράγματι, οι πιθανότητες και οι θετικές επιρροές θα είναι με το μέρος σας, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη και ο παράγοντας της καλής προκαταρκτικής δουλειάς και οργάνωσης. Γενικά, αυτή η εβδομάδα σας φέρνει διάφορες απροσδόκητες καταστάσεις και εμπειρίες, οπότε να είστε έτοιμοι να αντιδράσετε επαρκώς σε καθεμία από αυτές.
Οι γυναίκες θα βιώσουν τα προβλήματα τους πολύ συναισθηματικά κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών. Μερικοί από εσάς θα κατηγορήσετε για αυτά τα πράγματα εξ ολοκλήρου στον εαυτό σας, αλλά άλλοι θα είναι στην αντίθετη πλευρά, κατηγορώντας τα πάντα και τους πάντες για ό,τι τους συμβαίνει. Οι προσπάθειες χειραγώγησης με ψευδείς πληροφορίες ή κουτσομπολιά πρέπει να αγνοηθούν πολύ γρήγορα εάν θέλετε να προστατευθείτε από δυσάρεστες συνέπειες και συμβιβαστικές καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Την εβδομάδα από 30 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου, θα έχετε ευνοϊκό χρόνο για εργασία με έγγραφα, για επαφές με εκπροσώπους νομικού, δικαστικού ή κρατικού ιδρύματος κ.λπ.
Είναι πολύ πιθανό να είστε ευχαριστημένοι με νέα ή μια προσφορά που προμηνύει μια μελλοντική ενδιαφέρουσα αλλαγή στη ζωή σας.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα βιώσετε γεγονότα ή θα έχετε μια αφορμή για χαρά που σχετίζονται με ένα παιδί ή ένα νέο άτομο.
Οι νέες γνωριμίες με άτομα μικρότερα από εσάς θα είναι ενδιαφέρουσες και χρήσιμες για εσάς. Μπορούν να σας εμπλουτίσουν με νέες γνώσεις, δεξιότητες, να γνωρίσετε άλλους νέους ανθρώπους.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, κάποιες από τις δυσάρεστες στιγμές θα σχετίζονται με άτομα που θα σας αναζητήσουν ή θα σας επισκεφτούν, πιθανότατα στο σπίτι σας, προβληματισμένοι από τα δικά τους προβλήματα, απώλειες ή ατυχίες.
Η εβδομάδα φέρνει την πιθανότητα ενός απρόσμενου χωρισμού της ζωής με ένα πρόσωπο που γνωρίζετε.
Οι κάτω των 30 ,μπορούν να κάνουν ένα σημαντικό ταξίδι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για την επίλυση ενός προβλήματος ιδιοκτησίας ή ακίνητης περιουσίας, για θέματα που σχετίζονται με περιουσία σε ένα χωριό ή σε άλλο κατοικημένο μέρος, θέματα για τα οποία οι γονείς ή οι στενοί σας άνθρωποι θα χρειαστούν τη βοήθειά σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, πρέπει να διατηρήσετε την αίσθηση του ρεαλισμού και της δικαιοσύνης. Μην επιτρέπετε λογομαχίες στη σχέση σας για πράγματα για τα οποία δεν έχετε αρκετές πληροφορίες. Θα είναι πολύ σημαντικό αυτές τις επτά ημέρες να αποφύγετε πάση θυσία συγκρούσεις στην οικογένεια.
Οι άντρες θα μπορούν να βρουν εύκολες ή σωστές λύσεις στα προβλήματα και τις ανησυχίες τους, και αυτό φέρνει γαλήνη και μια αίσθηση σταθερότητας κάτω από τα πόδια τους. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να λάβετε απρόσμενες συμβουλές ή βοήθεια από ένα άτομο από το οποίο δεν περιμένετε μια τέτοια χειρονομία. Θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στη δουλειά σας λόγω της οικονομικής ή πολιτικής κατάστασης στη χώρα που ζείτε.
Οι γυναίκες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να λύσουν τυχόν παλιά θέματα ή ανησυχίες που δεν περίμενες να έχουν ευνοϊκό τέλος για σένα. Ωστόσο, θα βρεθεί ένας τρόπος και θα πρέπει να αποδεχτείς τα πράγματα όπως θα γίνουν. Πολλά γεγονότα ή άτομα από το παρελθόν σας θα είναι σχετικά με την καθημερινότητά σας αυτή την εβδομάδα. Κάποια από τα σχέδιά σας μπορεί να σταματήσουν προσωρινά, αλλά δεν θα είναι τυχαίο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Την εβδομάδα από 30 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου, θα εμπλακείτε κατά κάποιο τρόπο με περίπλοκες καταστάσεις στη ζωή φίλων, συναδέλφων ή γειτόνων.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να λάβετε νέα που σχετίζονται με τη μητρότητα, τη γέννηση ενός μωρού ή άλλες καταστάσεις που σχετίζονται με το παιδί.
Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα είστε ευχαριστημένοι με νέα που σχετίζονται με έναν γιο, εγγονό, ανιψιό ή άλλο νεαρό άνδρα στην οικογένειά σας.
Μια συνάντηση, μια συγκέντρωση ή γενικά επαγγελματικές ασχολίες με γυναίκες θα θυμούνται με περισσότερη ένταση, ζωηρές συζητήσεις, αντίθετες απόψεις, αντιπαραθέσεις.
Μέσα στην εβδομάδα θα προκύψουν απροσδόκητες καταστάσεις που σχετίζονται με χρήματα, όπως: ξεχασμένη πληρωμή, απρογραμμάτιστη δαπάνη, που μπορεί να σας δημιουργήσει μια προσωρινή δυσκολία.
Η εβδομάδα προαναγγέλλει τη δημιουργία μιας νέας ρομαντικής γνωριμίας κάτω από απρόσμενες συνθήκες.
Οι κάτω των 30 ,θα πρέπει να προσέχουν τις υποσχέσεις και τις προσφορές που προέρχονται από φίλους και γνωστούς. Να είστε προσεκτικοί με τις νέες σας επαφές και να προσέχετε άτομα με ψεύτικη ταυτότητα ή ανέντιμες προθέσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα είστε γενναιόδωροι σε λόγια, υποσχέσεις, δώρα. Θα είστε πολύ ομιλητικοί, αλλά πιο δύσκολοι από την υλοποίηση συγκεκριμένων ενεργειών σε αυτό το επταήμερο. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε έλλειψη φιλοδοξίας, αμφιβολία για τον εαυτό σας, σκεπτικισμό, καχυποψία κ.λπ.
Οι άνδρες θα εμπλακούν σε διάφορα σημαντικά έγγραφα, συμβόλαια, πληρωμές κ.λπ. Είναι πιθανό να λάβετε επιπλέον ή απροσδόκητα χρήματα στον προσωπικό σας προϋπολογισμό. Η εβδομάδα φέρνει πολλές ενδιαφέρουσες εμπειρίες για εσάς, καθώς και ένα συναισθηματικό γεγονός που σχετίζεται με ένα άτομο από άλλο οικισμό. Η εβδομάδα θα ευνοήσει ταξίδια που σχετίζονται με διαφορετικούς στόχους, σχέδια και προσδοκίες.
Οι γυναίκες θα περάσουν μια εβδομάδα όπου θα αλληλεπιδράτε πολύ περισσότερο με μια ποικιλία ανθρώπων κοντά και μακριά. Θα εμπλακείτε σε κάποια γραφειοκρατία, τακτοποίηση ή τακτοποίηση εγγράφων, αρχείων, οικογενειακών λευκωμάτων κ.λπ. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα μάθετε για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας ή μια δυσάρεστη κατάσταση στη ζωή ενός ατόμου που γνωρίζετε. Βρείτε χρόνο για αγάπη και οικείες εμπειρίες, γιατί αυτό θα είναι σημαντικό για εσάς αυτές τις επτά ημέρες.

ΙΧΘΥΕΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από 30 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου, θα πρέπει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις που σχετίζονται με το σπίτι που μένετε ή κάποιο που ανήκει στην οικογένειά σας. Κάποια από αυτά θα απαιτήσουν τη δαπάνη χρημάτων ή τη δαπάνη άλλου τύπου πόρων, αλλά σίγουρα θα είναι για καλό.
Για ορισμένους, η εβδομάδα προμηνύει τη λήψη απόφασης που σχετίζεται με αλλαγή σπιτιού ή εμπλοκή σε μια νομική/δικαστική υπόθεση που σχετίζεται με περιουσία.
Μέσα στην εβδομάδα, θα πρέπει να ετοιμάσετε ένα δώρο ή να στείλετε (λάβετε) ένα πακέτο που σχετίζεται με κάποιον ή μια εταιρεία από άλλο οικισμό.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, κρατήστε τα προσωπικά σας αντικείμενα ασφαλή : χρήματα ή έγγραφα, όταν βρίσκεστε έξω από το σπίτι σας, ανεξάρτητα από το περιβάλλον που βρίσκεστε.
Αυτή την εβδομάδα, πολλοί θα έχουν διάφορες δεσμεύσεις σχετικά με τη διευθέτηση, την υπογραφή οικονομικού εγγράφου, σύμβασης ή άλλα παρόμοιες ενέργειες.
Για κάποιους από εσάς, η εβδομάδα προμηνύει ξοδεύοντας χρήματα που σχετίζονται με τη δική σας υγεία, θεραπεία ή οδοντιατρική θεραπεία.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα είστε ευχαριστημένοι με νέα ή μια χειρονομία που θα κάνει κάποιος για εσάς.
Οι κάτω των 30 ,θα πρέπει να προσεγγίσουν μια δυσάρεστη κατάσταση ή μια σύγκρουση πολύ λεπτά. Μην επιβάλλετε τη γνώμη σας, μην ρίχνετε λάδι στη φωτιά. Σε γενικές γραμμές, θα χρειαστεί να δείξετε περισσότερο αυτοέλεγχο στα συναισθήματά σας αυτή την εβδομάδα. Δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα που δεν μπορείτε να λύσετε διπλωματικά, με διακριτικότητα και υπομονή.
Οι άνδρες θα αφιερώσουν πολλή ελπίδα ή ενέργεια για να αναπτύξουν μια σχέση φιλίας ή αγάπης. Η σχέση σας με ένα άτομο από τους επαγγελματικούς σας κύκλους μπορεί να έχει μια απροσδόκητη εξέλιξη. Εάν έχετε μια ρομαντική ή οικεία σχέση με ένα άτομο από άλλο οικισμό, θα σας είναι δύσκολο να κατανοήσετε τις προθέσεις του, θα προκύψουν αντιφάσεις μεταξύ των χαρακτήρων σας.
Οι γυναίκες θα πρέπει να κοιτάξουν πιο πρακτικά τα σχέδια και τους στόχους τους και να εγκαταλείψουν αυτά για τα οποία δεν θα έχουν αρκετούς πόρους ή ευκαιρίες. Μην σπαταλάς την εβδομάδα σε πράγματα που δεν μπορείς να πετύχεις μόνο και μόνο επειδή είναι το όνειρό σου. Μια μυστική ή μη κοινή πράξη από την πλευρά ενός ατόμου από το σπίτι σας θα προκαλέσει μια δυσάρεστη σύγκρουση ή μια ανταλλαγή προσβολών. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να εμφανιστούν απρόσμενες παθήσεις υγείας, οι οποίες θα περάσουν χωρίς επιπλοκές.




  • ΣυντάκτηςΑθηναΐς Πέτρου

  • https://thewomen.gr/
  • Athinais Astrology
    Psychic Lifepath Center
    https://athinaisastrology.com/


  • Γυναίκα…Σύζυγος, εργαζόμενη, μητέρα, νοικοκυρά, ερωμένη… 1000 ρόλοι να χωρέσουν ασφυκτικά σε ένα έρμο 24ώρο! Μαζί θα γελάσουμε, θα κλάψουμε, θα προβληματιστούμε, θα συζητήσουμε με & για όλα όσα απασχολούν τη σημερινή γυναίκα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΜΑΓΟΣ

  Ο ΜΑΓΟΣ Αναρτήθηκε από τον/την  ΒΑΣΩ ΜΠΕΡΗ   στις   30 Σεπτεμβρίου 2024 Μετά την επιτυχημένη μυθιστορηματική βιογραφία του για τον  Χένρι ...