Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 16-22 Σεπτεμβρίου 2024

 Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 

16-22 Σεπτεμβρίου 2024


ΚΡΙΟΣ – Την εβδομάδα 16 – 22 Σεπτεμβρίου θα προκύψουν νέες ευκαιρίες για δουλειά, εκπαίδευση ή επαγγελματικούς λόγους, τις οποίες καλό θα είναι να αξιοποιήσετε στο έπακρο. Σε αυτούς τους τομείς, θα έχετε πραγματικές πιθανότητες να επιτύχετε πρόοδο, επιτυχία, αναγνώριση κ.λπ.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μην φοβάστε να ασχοληθείτε πιο σοβαρά με την επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με χρήματα ή οικονομικά έγγραφα. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, διάφορες περιστάσεις ή σημαντικοί άνθρωποι θα σας βοηθήσουν να κάνετε αυτά τα πράγματα με τον καλύτερο τρόπο για εσάς.
Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για θεραπεία και άλλες δραστηριότητες για τη βελτίωση της ψυχικής και σωματικής σας ικανότητας.
Η εβδομάδα φέρνει ενδιαφέρουσες εμπειρίες που σχετίζονται με μια απρόσμενη συνάντηση ή μια νέα γνωριμία.
Ένα σημαντικό γεγονός στην οικογένεια φίλων, συγγενών ή γειτόνων θα είναι αφορμή για συγκέντρωση στο σπίτι τους.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ετοιμαστείτε να συγκεντρώσετε έναν τεράστιο όγκο πληροφοριών που σχετίζονται με διάφορα γεγονότα.
Η απώλεια, ο χωρισμός με τα υπάρχοντά σας ή έναν φίλο θα είναι ένας τρόπος να απαλλαγείτε από κάτι που δεν έχει πλέον θέση και νόημα στη ζωή σας.
Οι κάτω των 30, θα έχουν πιο σοβαρές δεσμεύσεις ή έξοδα για τα οποία θα βασίζονται στη βοήθεια κάποιου μέλους της οικογένειας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα περιμένετε απαντήσεις σε ερωτήσεις, προτάσεις ή άλλες πληροφορίες που σχετίζονται με την εκπαίδευση, την εργασία ή άλλες σημαντικές σχέσεις για εσάς.
Οι άνδρες θα περάσουν επτά ημέρες μοναδικές για την ανάπτυξή τους, στις οποίες οι επιτυχίες σας θα βασίζονται στη φιλοδοξία και τη θέλησή σας να πραγματοποιήσετε αυτό που σχεδιάσατε. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε σοβαρά προβλήματα ,βρίσκοντας μια πιο λογική ή πιο ευνοϊκή λύση για εσάς. Όσοι από εσάς βρίσκεστε στη διαδικασία κάποιας θεραπείας θα μπορέσετε να απολαύσετε ταχύτερη ανάρρωση ή ευκολότερο πέρασμα από την αντίστοιχη πάθηση.
Οι γυναίκες δύσκολα θα επιτρέψουν νέους ανθρώπους στο στενό τους περιβάλλον, αλλά σίγουρα θα υπάρχουν νέα πρόσωπα στη ζωή σας με τα οποία θα απολαύσετε τη συζήτηση. Μπορεί να σας ελκύει ανεξήγητα η φυσική εμφάνιση ενός άνδρα, ανεξάρτητα από τη διαφορά στην ηλικία σας, καθώς αυτή η έλξη δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι ρομαντική. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα απαιτηθεί ένας νέος τρόπος να μιλήσετε με τα δικά σας παιδιά και μια διαφορετική άποψη για τα προβλήματα ή τις επιθυμίες τους.

ΤΑΥΡΟΣ – Την εβδομάδα 16 – 22 Σεπτεμβρίου ενδέχεται να προκύψουν παρεξηγήσεις ή δυσκολίες σε ενέργειες οικονομικής φύσης ή σε χρηματικές δεσμεύσεις.
Είναι πιθανό συγκεκριμένα γεγονότα αυτή την εβδομάδα να σας κάνουν να αποφασίσετε για το μέλλον της σχέσης σας με κάποιους φίλους ή γνωστούς σας. Μπορεί να χρειαστείτε κάποιες αλλαγές σε αυτά.
Μέσα στην εβδομάδα θα σας ευχαριστήσουν νέα από κάποιον συγγενή σας ή ένα δώρο που θα λάβετε μέσω κοντινού προσώπου.
Αυτή η εβδομάδα γενικά θα σας φέρει ενδιαφέρουσες εμπειρίες στις οποίες θα έχετε λόγους να χαρείτε, αλλά και αφορμή για σοβαρές σκέψεις για την εξέλιξη των σχεδίων σας μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Θα λάβετε υποστήριξη ή βοήθεια από άτομα με τα οποία συνεργάζεστε ή έχετε κοινά ενδιαφέροντα.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, πολλοί θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια σημαντική αγορά για το σπίτι τους ή να εφαρμόσουν ένα άλλο είδος αλλαγής που σχετίζεται με την άνεση στο σπίτι.
Οι κάτω των 30, θα έχουν μια σοβαρή συζήτηση ή θα συζητήσουν κάποια ιδέα με ένα μέλος της οικογένειας ή του συγγενικού κύκλου. Να είστε προσεκτικοί γιατί αυτές τις επτά ημέρες μπορεί να εμπλακείτε σε μια δυσάρεστη λογομαχία ή σύγκρουση κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης ή συνάντησης έξω από το σπίτι σας. Οι ερωτικές σας σχέσεις δεν πρέπει να τεθούν σε δοκιμασία λόγω των στιγμιαίων καταστάσεων εκνευρισμού ή θυμού σας.
Οι άνδρες θα επιβαρυνθούν με διάφορα προβλήματα ή ευθύνες που σχετίζονται με ένα παιδί ή νεότερους συγγενείς. Το άγχος ή οι δεσμεύσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μπορεί να σας κουράσουν γρήγορα και να σας κάνουν ευερέθιστους και δύσκολους στην επικοινωνία. Θα υπάρξουν αρκετές αγχωτικές καταστάσεις που θα δοκιμάσουν την ικανότητά σας να αντιδράτε με σύνεση σε τέτοιες στιγμές. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να μάθετε δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με ένα περιστατικό στη ζωή ενός αγοριού ή ενός νεαρού άνδρα.
Οι γυναίκες θα βρεθούν αντιμέτωπες αυτήν την εβδομάδα με τουλάχιστον μία δύσκολη επιλογή ή απόφαση. Η ανάγκη να εφαρμόσετε κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας σας κάνει συναισθηματικά και ψυχικά ασταθή. Όσοι από εσάς ασχολείστε με κληρονομικά θέματα θα αντιμετωπίσετε απροσδόκητες καταστάσεις ή ενέργειες άλλων ανθρώπων. Ειδήσεις που σχετίζονται με το φυσικό τέλος ενός ατόμου που γνωρίζετε είναι πιθανές.


ΔΙΔΥΜΟΙ – Την εβδομάδα 16 – 22 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να είστε πολύ πρακτικοί, προσεκτικοί και σοφοί στις πράξεις σας. Προσπαθήστε να ενεργήσετε με βάση την ήδη συλλεγμένη εμπειρία ζωής και μην εξαπατήσετε τον εαυτό σας ότι τώρα θα είναι διαφορετικά.
Μέσα στην εβδομάδα θα χρεωθείτε σοβαρά προβλήματα, συμφιλίωση συγκρούσεων μεταξύ συγγενών, αναζήτηση διεξόδου από μια δύσκολη κατάσταση για κάποιον από τον φιλικό σας κύκλο.
Οι δοκιμασίες και όλα αυτά τα δύσκολα γεγονότα θα έχουν το φυσικό ή θετικό τους τέλος, αλλά μόνο εάν εσείς ή τα άλλα άτομα που εμπλέκονται σε αυτά κατανοήσετε τον σκοπό αυτού του μαθήματος ζωής. Οποιεσδήποτε βιαστικές ή συναισθηματικές αντιδράσεις θα δημιουργήσουν σύγχυση και περισσότερο χάος σε μια τέτοια κατάσταση.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα μάθετε σημαντικές αλήθειες για γεγονότα από το παρελθόν σας ή θα τα αποδεχτείτε τελικά ως έχουν, χωρίς να βάζετε περιττά συναισθήματα σε αυτά. Ό,τι έχετε ζήσει, αφήστε το να μείνει στο παρελθόν σας.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, κάποιοι από εσάς με ορισμένες δυσκολίες ή με περισσότερες διατυπώσεις θα λάβετε χρήματα μέσω ενός εγγράφου ή από κάποιο ίδρυμα.
Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε επαφή ή συνάντηση με άτομο με το οποίο θα έρθετε σε διαμάχη που σχετίζεται με την προσωπική ή την οικογενειακή σας ζωή.
Σε γενικές γραμμές, αυτή η εβδομάδα θα είναι μια από εκείνες τις χρονικές περιόδους κατά τις οποίες η μοίρα θα σας δώσει προσεκτικά ένα σημάδι για μελλοντικά γεγονότα που σχετίζονται με σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας.
Να είστε προσεκτικοί στη λήψη σημαντικών αποφάσεων κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών.
Οι κάτω των 30, θα καταφέρουν να βγουν από μια συναισθηματική ή ψυχική κρίση που σχετίζεται με μια απροσδόκητη αποτυχία ή χωρισμό τις τελευταίες εβδομάδες. Η εβδομάδα μπορεί να θυμηθεί με νέα που σχετίζονται με την εξέλιξη ενός προβλήματος υγείας ή προσωπικού χαρακτήρα ενός αγαπημένου προσώπου.
Οι άνδρες θα περάσουν μια πολύ κουραστική και γεμάτη εργασίες εβδομάδα. Μερικές φορές θα εύχεστε να τελειώσει γρήγορα η εργάσιμη εβδομάδα και θα μπορούσατε να δώσετε στον εαυτό σας άφθονο χρόνο για να χαλαρώσετε. Η ένταση θα γίνει ιδιαίτερα έντονη σε συζητήσεις ή πράξεις που σχετίζονται με χρήματα, ακόμα κι αν αφορά κάποιο μικρό ποσό. Αυτές τις επτά ημέρες θα είστε πολύ νευρικοί, ανήσυχοι, ανυπόμονοι και καλό θα είναι να επικεντρωθείτε στο να καθαρίσετε τέτοιες διαθέσεις και συναισθήματα από τον εαυτό σας πριν αρχίσουν να σας δημιουργούν πρόβλημα.
Οι γυναίκες θα συμμετάσχουν σε διάφορα καθήκοντα ή εκδηλώσεις που θα σχετίζονται ή θα σχετίζονται με άντρες στον κύκλο των συγγενών, φίλων, συναδέλφων ή πελατών σας. Οι άνδρες της οικογένειας θα τείνουν επίσης να βασίζονται περισσότερο σε εσάς, δίνοντάς σας περισσότερες ευθύνες και καθήκοντα, μερικά από τα οποία είναι στην πραγματικότητα καθήκοντά τους. Το καλό με αυτές τις επτά μέρες είναι ότι θα έχεις φίλους με τους οποίους θα απολαμβάνεις την επικοινωνία, θα περνάς λίγο χρόνο μαζί τους και θα απαλλάσσεσαι από την ένταση που έχεις μαζέψει κατά τη διάρκεια της ημέρας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Την εβδομάδα 16 – 22 Σεπτεμβρίου θα προκύψουν εμπόδια ή δυσκολίες στην επίλυση προσωπικών ή επαγγελματικών προβλημάτων ή σχέσεων. Ο λόγος για αυτό πιθανότατα θα είναι η συναισθηματική σας κατάσταση, η μεγαλύτερη ευαισθησία ή η επείγουσα ανάγκη σας.
Η αδυναμία σας να ξεπεράσετε κάποιες αρνητικές διαθέσεις ή συναισθήματα θα αποτελέσει επίσης εμπόδιο στην εύρεση λογικών λύσεων.
Αυτή την εβδομάδα, θα έχετε την τάση να επικεντρώνεστε υπερβολικά σε πράγματα στο σπίτι σας, μπορεί ακόμη και να ενοχλείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα με τις ανησυχίες ή τους φόβους σας. Θα έχετε την τάση να αποφεύγετε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις, κάτι που θα δημιουργήσει περαιτέρω επιπλοκές στις εγχώριες σχέσεις σας.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ωστόσο, κάποιοι από εσάς θα πρέπει να κινητοποιηθείτε και να βρείτε λύση σε ένα πρόβλημα που σχετίζεται με τη στέγαση ή ένα σπίτι που έχετε.
Εάν έχετε σχέδια κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που σχετίζονται με άτομα έξω από το σπίτι σας, η υλοποίησή τους θα είναι προβληματική, αλλά και πάλι εντελώς δυνατή για αυτήν την εβδομάδα.
Οι συγκρούσεις στο σπίτι σας θα σχετίζονται κυρίως με μια γυναίκα ή λόγω γυναικών συγγενών.
Οι κάτω των 30, θα εξετάσουν μια νέα ιδέα ή έργο που σχετίζεται με την εκπαίδευση, την εργασία, την επιχείρηση ή άλλη παρόμοια δέσμευση. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα είστε σε καλή θέση να ασχοληθείτε με σοβαρά επαγγελματικά ή οικονομικά θέματα, με την αναζήτηση νέων πηγών εισοδήματος ή καλύτερα αμειβόμενης εργασίας.
Οι άντρες θα περάσουν μια εβδομάδα όπου θα πρέπει να προσπαθήσουν να ανακτήσουν τις απώλειές τους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ανεξάρτητα με το τι σχετίζονται. Αυτή θα είναι μια στιγμή για να αποκαταστήσετε την ψυχική και συναισθηματική ισορροπία πριν αναλάβετε νέες δεσμεύσεις και καθήκοντα. Η παρέμβαση άλλων ανθρώπων μπορεί να είναι για το καλό σας, αλλά δεν θα είναι περιττό να είστε πιο προσεκτικοί και να ακούσετε τη διαίσθησή σας όταν το απαιτεί η συγκεκριμένη κατάσταση. Οι οικογενειακές σας ευθύνες δεν πρέπει να αγνοηθούν καθώς πολλοί θα βασίζονται σε εσάς αυτές τις επτά ημέρες.
Οι γυναίκες θα έχουν διαφορετικές δεσμεύσεις και εμπειρίες με τις γυναίκες αυτές τις επτά ημέρες, κάτι που θα απαιτήσει πιο σοβαρή στάση και συγκέντρωση στην εφαρμογή τους. Η εβδομάδα μπορεί να σας εκπλήξει με μικρά απροσδόκητα χρήματα, έσοδα από κύρια ή πρόσθετη εργασία ή από οικογενειακές και φιλικές σχέσεις. Δεν θα είναι όλα τέλεια αυτές τις επτά ημέρες και σε κάποιες δύσκολες ή περίπλοκες καταστάσεις καλό θα είναι να βασιστείτε στη συσσωρευμένη εμπειρία ζωής και τα λάθη σας.


ΛΕΩΝ – Την εβδομάδα 16 – 22 Σεπτεμβρίου, μερικά από τα πιο σημαντικά γεγονότα ή δεσμεύσεις για εσάς θα σχετίζονται με συνομιλίες, έγγραφα ή άλλες ενέργειες που σχετίζονται με χρήματα.
Μερικές από τις απροσδόκητες καταστάσεις που πρόκειται να βιώσετε αυτές τις επτά ημέρες θα έχουν να κάνουν με γυναίκες από τον κύκλο των γνωστών, φίλων ή συγγενών σας.
Μια σύγκρουση με μια γυναίκα που μένει σε άλλο σπίτι ή σε απόσταση είναι πιθανή.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα προκύψουν ευνοϊκές καταστάσεις για εσάς, αλλά η πιθανή αστάθεια ή δειλία στις πράξεις σας μπορεί να εμποδίσει την πραγματοποίησή τους υπέρ σας.
Γενικά, τα χρήματα μπορεί να είναι το μεγαλύτερο πρόβλημά σας αυτή την εβδομάδα, καθώς πολλοί θα παρασυρθούν από την πιθανότητα να βγάλουν εύκολα ή γρήγορα χρήματα.
Αυτή την εβδομάδα θα θυμάστε με ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με ένα άτομο που ζει κοντά σας.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχετε ξεκάθαρες φιλοδοξίες να βρείτε μια καλύτερα αμειβόμενη δουλειά, να επιτύχετε καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα από τα επαγγελματικά σας, για επιπλέον εργασία. Διοχετεύστε την ενέργειά σας προς αυτή την κατεύθυνση αντί να τη σπαταλάτε σε ανόητα πράγματα.
Κρατήστε τα προσωπικά σας αντικείμενα δημόσια, αποφύγετε ριψοκίνδυνες ενέργειες, παρορμητικές αποφάσεις και οτιδήποτε μπορεί να δημιουργήσει χάος στη ζωή σας.
Οι κάτω των 30, μπορούν να είναι ευχαριστημένοι με μικρά ή απροσδόκητα χρήματα από μια πρόσθετη δουλειά ή κύρια δραστηριότητα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μην εντυπωσιαστείτε πολύ από τη γλυκιά συζήτηση των άλλων ανθρώπων, γιατί πίσω από την ομιλία τους κανείς δεν ξέρει τι κρύβεται πραγματικά. Η ερωτική σας ζωή θα περάσει από μια ταραχώδη κατάσταση, η οποία θα είναι προς το καλύτερο.
Οι άντρες αυτή την εβδομάδα μπορεί να κάνουν κάποια αφελή λάθη ή παραλείψεις, που ωστόσο θα έχουν δυσάρεστες συνέπειες ή δυσκολίες. Να είστε πολύ προσεκτικοί τι μοιράζεστε και να κρατάτε τα προσωπικά σας στοιχεία μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα άλλων ανθρώπων. Η υγεία σας μπορεί να είναι ασταθής ή ευαίσθητη σε εξωτερικές επιρροές, όπως ιώσεις, λοιμώξεις, κρυολογήματα κ.λπ. Σημαντική σημασία ή προσοχή κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα απαιτήσει την ερωτική σας ζωή ανεξάρτητα από την οικογενειακή σας κατάσταση.
Οι γυναίκες θα τείνουν να σπαταλούν χρόνο, ενέργεια και πόρους σε πράγματα που δεν θα έχουν σημασία αύριο ή μεθαύριο. Μπορεί να έχετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις με διάφορα άτομα, αλλά είναι απίθανο να έχουν κάποια σημαντική επιρροή στις υποθέσεις σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να αποχωριστείτε κάποιον από την οικογένειά σας που θα ταξιδέψει ή που θα λείπει για κάποιο λόγο. Είναι δυνατή η επιστροφή ενός μέλους της οικογένειάς σας μετά από ένα διάστημα απουσίας από το σπίτι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 16 – 22 Σεπτεμβρίου, θα προκύψουν αρκετές επείγουσες εργασίες και δεσμεύσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή την περιουσία σας που ανήκει στην οικογένειά σας. Απροσδόκητα γεγονότα και καταστάσεις είναι πιθανές ως προς αυτό. Θα προκύψουν διάφορα ζητήματα προς επίλυση, τα οποία μπορεί να απαιτούν επίσκεψη σε κυβερνητικό ή δικαστικό όργανο.
Ο μεγαλύτερος φόρτος εργασίας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα σας κάνει ανυπόμονους, ευερέθιστους και μερικές φορές σε σύγκρουση.
Θα υπάρξουν συζητήσεις στην οικογένειά σας που σχετίζονται με γεγονότα του παρελθόντος ή άτομα που έχουν ήδη φύγει από την ζωή.
Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, μπορεί να μπείτε σε μια σύγκρουση που θα σχετίζεται με χρήματα, αλλά θα είναι με άτομα έξω από το σπίτι σας ή με εκπροσώπους κάποιου ιδρύματος.
Γενικά, τα υλικά ή τα περιουσιακά σας ενδιαφέροντα θα εξελιχθούν καλά, αλλά θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες, εμπόδια ή καθυστερήσεις.
Μέσα στην εβδομάδα θα εκπλαγείτε από μια γνωριμία, ένα γράμμα ή μια τηλεφωνική συνομιλία με κάποιον που μένει κοντά σας.
Ελέγξτε προσεκτικά για μια νέα προσφορά που σχετίζεται με πρόσθετο εισόδημα ή εφάπαξ κέρδος.
Η εβδομάδα φέρνει αξιομνημόνευτα όνειρα που σχετίζονται με ανθρώπους που δεν ζουν πια.
Οι κάτω των 30, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν έγγραφα οικονομικής φύσης, να διευθετήσουν πράγματα που σχετίζονται με τραπεζική κάρτα, συμβόλαιο κ.λπ. Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να αποδεχτείτε τις οικογενειακές ή επαγγελματικές σας υποχρεώσεις πιο ήρεμα και υπεύθυνα.
Οι άνδρες θα περάσουν αυτή την εβδομάδα νιώθοντας πιο αισιόδοξοι για το μέλλον τους και δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό. Αυτή η διάθεσή σας μπορεί να οφείλεται σε μια καλή δουλειά τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς και στην επιτυχή σταθεροποίησή σας μέσα από κάποιες λογικές αποφάσεις και ενέργειες. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε ευχάριστες εμπειρίες με φίλους. Η παρουσία στην καθημερινότητά σας ενός ατόμου με το οποίο έχετε κοινά ενδιαφέροντα μπορεί επίσης να αποτελέσει αφορμή για καλή διάθεση και θετική άποψη για κάποια γεγονότα που εξελίσσονται αυτή τη στιγμή στη ζωή σας.
Οι γυναίκες θα σηκώσουν τα μανίκια και θα κάνουν την κύρια δουλειά στο σπίτι, νομίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο μπορούν να εξασφαλίσουν σταθερότητα στην οικογένεια και να την ελέγξουν όσο καλύτερα μπορούν. Ωστόσο, σχόλια ή κουτσομπολιά για την οικογένειά σας ή άτομα του συγγενικού σας κύκλου θα απαιτήσουν προσοχή αυτή την εβδομάδα. Είναι πολύ πιθανό να υπάρχει κάποια μικρή αλήθεια σε αυτά που συζητούνται και δεν πρέπει να αμελήσετε την ανάγκη να επαληθεύσετε κάποια πράγματα με τα μάτια σας. Οποιεσδήποτε ενέργειες που σχετίζονται με έγγραφα ή πληρωμές σημαντικές για το σπίτι σας θα απαιτήσουν προσοχή κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, όπου καλό θα είναι να ελέγξετε κάθε λεπτομέρεια.

ΖΥΓΟΣ – Την εβδομάδα 16 – 22 Σεπτεμβρίου είναι πολύ πιθανό να απογοητευτείτε ή να στεναχωρηθείτε από μια είδηση ​​που σχετίζεται με κάποιο στενό πρόσωπο ή φίλο.
Μπορεί να μάθετε για αυτό το γεγονός αργά, για διάφορους λόγους και συνθήκες.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα εκπλαγείτε από ένα γεγονός, μια συνάντηση ή νέα που σχετίζονται με ένα άτομο με το οποίο έχετε ενδιαφέρουσες εμπειρίες και αναμνήσεις από το παρελθόν σας.
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να υπάρχουν ανησυχίες στην οικογένειά σας που σχετίζονται με ένα απροσδόκητο έξοδο ή θα υπάρξουν ζημιές σε πράγματα στο σπίτι σας.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα περάσετε ευχάριστες ώρες με φίλους, με τους οποίους θα έχετε ενδιαφέροντα θέματα για να μιλήσετε για γεγονότα που εξελίσσονται αυτή τη στιγμή.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα είστε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες με άτομα από διαφορετικά μέρη ή χώρες.
Οι κάτω των 30, θα δουν να απορρίπτετε η πρόταση ή η πρόσκλησή τους. Δεν πρέπει να παίρνετε τα πράγματα οδυνηρά και να πέφτετε σε κατάθλιψη ή σε κακή διάθεση. Υπάρχουν πράγματα που δεν σας δίνεται να λάβετε αυτή την εβδομάδα. Διάφορες περιστάσεις μέσα στην εβδομάδα θα σας βοηθήσουν να βρείτε διέξοδο από δύσκολες καταστάσεις. Μια συνάντηση ή μια συζήτηση για ένα θέμα που σας ενδιαφέρει θα σας κάνει έντονη εντύπωση.
Οι άνδρες θα περάσουν μια εβδομάδα κατά την οποία κάποια από τα προβλήματά τους θα βαθύνουν και θα επιδεινώσουν τις σχέσεις τους με συγκεκριμένα άτομα.
Η φιλική σας σχέση θα τεθεί σε σοβαρή δοκιμασία λόγω ενός δύσκολου συμβιβασμού που θα πρέπει να κάνει το ένα από τα δύο μέρη.
Μέσα στην εβδομάδα θα επιβαρυνθείτε με οικονομικά προβλήματα, με κάποιες απρογραμμάτιστες πληρωμές και έξοδα που μπορεί να σας προβληματίσουν.
Δεν αποκλείονται καβγάδες και εντάσεις στην οικογένειά σας που σχετίζονται με χρήματα.
Αυτή η εβδομάδα θα είναι δυσμενής για ταξίδια για τις γυναίκες ή θα απαιτήσει περισσότερη προσοχή και ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν τυχόν καταστάσεις. Εάν το κάνετε, πιθανότατα δεν θα είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα αναστατωθείτε από δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με ένα άτομο που ταξιδεύει ή που ζει σε άλλο κατοικημένο μέρος.
Οι ερωτικές σας σχέσεις θα περάσουν δοκιμασίες, αλλά το καλό είναι ότι οι σταθερές σχέσεις θα μπορέσουν να επιβιώσουν. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας γενικά, θα είστε συναισθηματικά ασταθής, αλλά αυτό θα οφείλεται στην επιθυμία σας να εφαρμόσετε μια σημαντική αλλαγή στη ζωή σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Την εβδομάδα 16 – 22 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να πάρετε μια απόφαση να ξεκινήσετε κάποιες αλλαγές που σχετίζονται με το σπίτι, τη δουλειά ή την προσωπική σας ζωή. Αυτό μπορεί να προκαλέσει περισσότερο άγχος ή άγχος στην καθημερινή σας ζωή σχετικά με την ανάπτυξη αυτών των αλλαγών.
Στην πραγματικότητα, αυτές οι αλλαγές θα σχετίζονται με πράγματα που έπρεπε να έχετε κάνει εδώ και πολύ καιρό, αλλά για διάφορους λόγους έχετε αναβάλει.
Πιο περίπλοκα θα είναι τα πράγματα με προβλήματα υγείας που έχετε παραμελήσει και των οποίων η θεραπεία σε αυτό το στάδιο θα αποδειχθεί περίπλοκη.
Οι οικονομικές σας υποθέσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα παρουσιάσουν καθυστέρηση ή θα υπάρξει μεγάλη αβεβαιότητα γύρω από αυτές. Είναι πιθανό να λάβετε ένα μικρότερο ποσό χρημάτων από το αναμενόμενο ή θα προκύψουν άλλες απροσδόκητες καταστάσεις. Εάν ασχολείστε με την τακτοποίηση οικονομικών εγγράφων, τότε αυτή θα αποδειχθεί μια μακρά διαδικασία που θα διαρκέσει περισσότερο.
Το φλερτ ή οι ρομαντικές σχέσεις στο χώρο εργασίας σας μπορεί να βαθύνουν. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, όταν πρόκειται για εξωσυζυγικές σχέσεις, υπάρχει ο κίνδυνος να εμπλακούν και άλλα άτομα στη σχέση σας, με αποτέλεσμα να εξαρτηθείτε και να ανησυχήσετε με κάποιο τρόπο.
Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για να εναρμονίσετε τις τεταμένες σχέσεις με ένα άτομο που είναι συγγενής, φίλος ή συνάδελφός σας.
Να είστε προσεκτικοί στη σχέση σας με μια γυναίκα που θα επιδιώξει κάποιο όφελος από τη γνωριμία της μαζί σας.
Αποφύγετε τη σύγκρουση και όταν συμβεί, υποχωρήστε ή συμβιβαστείτε. Με τον καιρό, θα συνειδητοποιήσετε ότι έτσι εξασφαλίσατε πραγματικά μια θέση νίκης.
Οι κάτω των 30, θα εκπλαγούν από ένα τηλεφώνημα ή ενέργειες ενός ατόμου από τον κύκλο των συγγενών, φίλων ή γνωστών τους. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί γιατί είναι πιθανό να μπείτε σε μπελάδες με πονηρές, εγωιστικές ή χειριστικές ενέργειες.
Πολλοί από τους άνδρες αυτή την εβδομάδα προετοιμάζονται για ένα ταξίδι, συμπεριλαμβανομένου του ότι μπορεί να έχει κάποια σχέση στο εξωτερικό.
Αυτή η εβδομάδα θα δοκιμάσει τις οικογενειακές σας σχέσεις, αλλά σίγουρα χρειάζεστε ένα τέτοιο τεστ για να δείτε ποιος σκέφτεται τι, τι σχέδια ή συναισθήματα έχει. Αυτή η εβδομάδα προμηνύει τη λήψη χρημάτων ή ενός σημαντικού εγγράφου.
Θα είστε ευχαριστημένοι με κάτι που θα έχει σχέση με τον ρομαντικό ή τον γαμήλιο σύντροφό σας.
Για τις γυναίκες, όσον αφορά την υγεία, είναι πιθανά προβλήματα στο στομάχι και πόνοι στα άκρα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να είστε ευχαριστημένοι με νέα από άλλο οικισμό ή θα έχετε μια ενδιαφέρουσα εμπειρία ταξιδεύοντας.
Η συμβουλή, είναι να αποφύγετε σημαντικές αλλαγές κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, καθώς τώρα θα είναι δύσκολο να βρείτε τη σωστή κατεύθυνση για την ανάπτυξη έργων και σχεδίων που είναι σημαντικά για εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ – Την εβδομάδα 16 – 22 Σεπτεμβρίου, θα είστε ενθουσιασμένοι για να κάνετε μια αγορά για τον εαυτό σας ή το σπίτι σας. Πιθανότατα θα είναι κάτι για το οποίο έχετε εξοικονομήσει χρήματα ή για το οποίο θα εξοφλήσετε σε μηνιαίες δόσεις.
Σταδιακά φτάνεις σε σημαντική επιτυχία στη δουλειά, στην επιχείρηση ή στην καριέρα σου. Αφήνετε πίσω σας μια δύσκολη περίοδο κατασκευής δομών ή δραστηριοτήτων που είναι σημαντικές για εσάς.
Μπορεί να λάβετε αναγνώριση ή καλό βαθμό στη δουλειά σας.
Οι σημαντικές σας συναντήσεις αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είναι πολύ καλά οργανωμένες, δεν πρέπει να ενδώσετε σε παρορμητικές αποφάσεις που σχετίζονται με μια πρόταση που θα μπορούσε να σας φέρει σε μια δυσάρεστη κατάσταση.
Υπάρχει πιθανότητα να γίνετε αντικείμενο χειραγώγησης από άτομο που επιδιώκει τους δικούς του στόχους.
Θα προκύψει μια κατάσταση σύγκρουσης στην ερωτική σας ζωή, η οποία σε κάποιο βαθμό θα καθορίσει το μέλλον της σχέσης σας. Αυτό δεν ισχύει για παντρεμένα ζευγάρια, αλλά μόνο για ρομαντικές γνωριμίες και φιλίες.
Απροσδόκητα νέα ή μια πρόσκληση σε μια συνάντηση θα σας κάνουν να αλλάξετε κάποια από τα σχέδιά σας για αυτήν την εβδομάδα.
Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για την αποκατάσταση των διαλυμένων σχέσεων με φίλους ή συγγενείς.
Τα όνειρα που σχετίζονται με ένα άτομο που δεν βρίσκετε στην ζωή θα είναι προάγγελος ενός ιδιαίτερου γεγονότος στη ζωή σας.
Οι κάτω των 30, θα έχουν κάποιο είδος δέσμευσης που σχετίζεται με κάποιον που γνωρίζουν πολλά χρόνια, είχαν κοινό παρελθόν κ.λπ. Θα περιμένετε να λάβετε σημαντικές πληροφορίες από γνωστούς ή φίλους που θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο σε σχέδια ή έργα για το κοντινό σας μελλοντικός.
Οι άνδρες θα έχουν μια εβδομάδα μπροστά τους κατά την οποία θα πραγματοποιήσουν τα σχέδιά τους περνώντας από διάφορες δυσκολίες ή εμπόδια. Σε γενικές γραμμές, όμως, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για εσάς. Μην τα παρατάτε, μην πιέζετε γεγονότα και ανθρώπους. Όλα χρειάζονται τον χρόνο τους για να γίνουν.
Οι εκπλήξεις και τα ευχάριστα γεγονότα για τις γυναίκες αυτή την εβδομάδα μπορεί να σχετίζονται κατά κάποιο τρόπο με χρήματα, ένα οικονομικό έγγραφο ή μια πρόταση που θα έχει οικονομικό χαρακτήρα.
Η αρνητική τάση αυτής της εβδομάδας γίνεται αισθητή όταν προκύψει μια σύγκρουση, στην οποία είναι εύκολο να χάσεις τον έλεγχο και η κατάσταση έχει μια δυσάρεστη εμβάθυνση.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Την εβδομάδα 16 – 22 Σεπτεμβρίου, θα είναι σημαντικό για εσάς να είστε πιο δραστήριοι και υπεύθυνοι στις οικονομικές σας υποθέσεις και στην εξασφάλιση πραγματικού εισοδήματος στον οικογενειακό προϋπολογισμό. Έρχονται μεγαλύτερα έξοδα που δεν πρέπει να αφήσετε να σας ξαφνιάσουν.
Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα σχετίζονται με πληρωμές ή αγορές για το σπίτι ή τα μέλη της οικογένειάς σας.
Εάν αυτή την εβδομάδα έχετε συγκεντρωθεί στην ολοκλήρωση των σχεδίων και των δεσμεύσεών σας που ξεκινήσατε στο πρόσφατο παρελθόν, τότε εστιάστε την προσοχή και την ενέργειά σας πλήρως σε αυτό.
Η εβδομάδα φέρνει μεγάλη πιθανότητα αναβολής ή απόρριψης της εξέτασης μιας δικαστικής ή νομικής υπόθεσης, για όσους από εσάς εμπλέκονται σε τέτοιες ενέργειες.
Αυτή δεν θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για νέα ξεκινήματα ή μεγάλες αλλαγές, και αν ξεκινήσετε, ενεργήστε προσεκτικά και σκεφτείτε προσεκτικά κάθε κίνηση που κάνετε.
Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε διάφορες αφορμές για οικογενειακές συγκεντρώσεις ή θα ζήσετε ενδιαφέροντα γεγονότα με συγγενείς.
Κάποιοι από εσάς θα παρευρεθείτε σε μια συγκέντρωση που σχετίζεται με αρραβώνα, γάμο κ.λπ.
Αυτή την εβδομάδα, θα στεναχωρηθείτε ή θα απογοητευτείτε από γεγονότα στη ζωή μιας γυναίκας από τον φιλικό σας κύκλο, για τα οποία μιλήσατε μαζί της πριν από λίγο καιρό.
Οι κάτω των 30, θα έχουν την ευκαιρία να επιτύχουν σημαντική επιτυχία κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, και σίγουρα θα συμβεί χάρη στην εμφάνιση μιας απροσδόκητης ευκαιρίας ή τύχης. Μερικοί από εσάς θα συμμετάσχετε στη βοήθεια συγγενών με μικρές επισκευές και βελτιώσεις στο σπίτι, αγορές σημαντικών ειδών οικιακής χρήσης κ.λπ.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι άνδρες πρέπει να αποφεύγουν επικίνδυνες ενέργειες και αθλήματα, οδήγηση με μεγάλη ταχύτητα κ.λπ.
Η προσοχή κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα απαιτεί να είναι παρούσα, με κάθε κόστος για να επιτύχετε συγκεκριμένα αποτελέσματα ή επιτυχίες, καθώς μπορεί να δεσμευτείτε για κάτι για το οποίο δεν έχετε αρκετή ενέργεια, δεξιότητες, πόρους ή ικανότητες.
Προσέξτε αυτές τις επτά ημέρες να μην προσβάλετε ή να πικρίσετε άτομα που δεν αξίζουν τέτοιες ενέργειες εκ μέρους σας.
Για τις γυναίκες, είναι πιθανό μέσα στην εβδομάδα να μάθουν για ένα πρόβλημα υγείας ενός ατόμου από τον κύκλο των συγγενών, συναδέλφων ή φίλων τους.
Αισθηματικά η εβδομάδα θα είναι ενδιαφέρουσα καθώς θα συμβούν διάφορα γεγονότα στην ερωτική σας ζωή. Κάποια από αυτά θα σας βρουν έτοιμους, άλλα όχι αρκετά.
Ο συγγενής ή οι φίλοι σας θα σας ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο με ένα αντικείμενο που κατέχουν και θα μοιραστούν μαζί σας ή θα σας κάνουν δώρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Την εβδομάδα 16 – 22 Σεπτεμβρίου θα είναι καλό και σοφό να δώσετε περισσότερη προσοχή σε άτομα που σας δημιουργούν ένταση ή σας απαξιώνουν με κάποιο τρόπο μπροστά σε άλλα σημαντικά για εσάς άτομα.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα είναι σημαντικό να μάθετε τον λόγο για τέτοιες στάσεις ή ενέργειες απέναντί ​​σας κάνοντας τουλάχιστον μια ειλικρινή και επείγουσα συζήτηση.
Αυτή η εβδομάδα θα απαιτήσει από εσάς να συγκεντρωθείτε περισσότερο στη δουλειά σας. Πρόκειται να δεσμευτείτε για περισσότερες εργασίες, να επεξεργαστείτε περισσότερες πληροφορίες, να έχετε περισσότερες παραγγελίες ή άλλες δεσμεύσεις που θα σας κοστίσουν περισσότερη δουλειά.
Σε γενικές γραμμές, αυτή την εβδομάδα θα έχετε διάφορες ευκαιρίες να υλοποιήσετε με επιτυχία τα καθήκοντα και τα σχέδιά σας. Θα λάβετε βοήθεια ή θα είστε τυχεροί αν παραστεί ανάγκη.
Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να αφιερώσετε χρόνο για να συντάξετε οικονομικά έγγραφα ή ένα συμβόλαιο, και αυτά τα πράγματα θα έχουν να κάνουν με μια τράπεζα, πιστωτικό ή ασφαλιστικό ίδρυμα κ.λπ.
Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα λάβετε νέα σχετικά με την υγεία του συγγενή ή φίλο. Θα παρακολουθείτε την πρόοδο της θεραπείας του ή θα κάνετε μια επίσκεψη στο νοσοκομείο
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, τα όνειρα θα σας δώσουν πληροφορίες για γεγονότα που πρόκειται να συμβούν στο εγγύς μέλλον. Ελπίζω να μπορείτε να τα θυμάστε και να τα ερμηνεύσετε σωστά.
Οι κάτω των 30, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχουν οικονομικές σχέσεις ή συζητήσεις με διαφορετικά άτομα. Είναι πιθανό να έχετε μια κοινή δουλειά ή δέσμευση, κάτι που θα έχει κάποια σχέση με τα χρήματα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις στο σπίτι σας, να ανανεώσετε το εσωτερικό του δωματίου σας ή να κάνετε άλλα πράγματα σημαντικά για την άνεσή σας.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι άνδρες θα μπορέσουν πιο εύκολα να απαλλαγούν από τις απαισιόδοξες διαθέσεις τους, να διορθώσουν παλιά λάθη ή να τερματίσουν τις εξαντλημένες σχέσεις. Αυτή θα είναι μια στιγμή που θα θελήσετε να ξεκινήσετε μια νέα περιπέτεια ζωής: νέοι φίλοι, νέες επαγγελματικές δεσμεύσεις, ταξίδια σε ένα άγνωστο μέρος κ.λπ.
Στο πλαίσιο αυτών των ευνοϊκών γεγονότων και εμπειριών, μερικοί από εσάς θα προτιμούν να διατηρήσουν απαισιοδοξία και να παραπονουντε για τα πάντα. Αυτό θα γίνει αισθητό κυρίως στις αρνητικές σκέψεις σας για τα καθημερινά σας προβλήματα που πρέπει να λύσετε.
Η εβδομάδα μπορεί να ευχαριστήσει τις γυναίκες με απροσδόκητα χρήματα. Μέσα στην εβδομάδα θα χρειαστεί να ετοιμάσετε ένα δώρο ή να κάνετε κάποια χάρη σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Η εβδομάδα προμηνύει ενδιαφέροντα ή μοιραία γεγονότα που σχετίζονται με έναν συγγενή. Αυτές οι επτά ημέρες μπορεί να σας εκπλήξουν με απροσδόκητες ασθένειες υγείας ή μια σύντομη αγχωτική κατάσταση. Μια ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη εξέλιξη για εσάς θα είναι οι προσωπικές ή επαγγελματικές επαφές με άντρες.

ΙΧΘΥΕΣ – Την εβδομάδα 16 – 22 Σεπτεμβρίου θα χαρείτε για μια είδηση ​​ή ένα γεγονός που σχετίζεται με ένα άτομο από το στενό φιλικό ή συγγενικό σας περιβάλλον.
Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για να πετύχετε σημαντική οικονομική σταθερότητα για εσάς και την οικογένειά σας, για αναζήτηση νέου εισοδήματος ή για λήψη χρημάτων από διάφορες πηγές.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε την ευκαιρία να επωφεληθείτε μέσα από διάφορες συναντήσεις, επαφές, μέσα από την εμφάνιση νέων περιστάσεων, ευκαιριών και ανθρώπων. Θα μπορέσετε να τερματίσετε τουλάχιστον ένα σοβαρό πρόβλημα. Θα υπάρξει ευνοϊκή επιρροή στις υποθέσεις σας από άτομα που ήταν πάντα δίπλα σας σε δύσκολες στιγμές.
Η εβδομάδα φέρνει καλά έσοδα, αλλά και τα έξοδά σας αυτές τις επτά ημέρες θα είναι μεγάλα: ειδικά αυτά που σχετίζονται με παιδιά ή άλλους συγγενείς. Αυτή είναι μια εβδομάδα όπου η οικονομική σας σταθερότητα θα καθορίσει τη διάθεση και τις πράξεις σας.
Η ερωτική ζωή των κάτω των 30, δεν θα είναι εύκολη, αλλά τώρα βρίσκεστε σε μια περίοδο που πρέπει να πάρετε ορισμένα μαθήματα ζωής ειδικά στον τομέα των ερωτικών σχέσεων.
Όλα όσα σας δίνονται να ζήσετε τώρα κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών θα έχουν σκοπό να σας κάνουν να μάθετε να σκέφτεστε πιο σοβαρά πριν πάρετε αποφάσεις ή ενεργήσετε. Να θυμάστε ότι ο κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω από τις επιθυμίες και τα όνειρά σας. Υπάρχουν χιλιάδες, εκατομμύρια άλλοι άνθρωποι γύρω σας των οποίων οι επιθυμίες και τα όνειρα είναι εντελώς αντίθετα από τα δικά σας. Στο τέλος θα γίνει αυτό που προορίζεται, αυτό που έχει νόημα και αυτό που είναι για το καλό σου.
Οι άντρες θα δυσκολευτούν να ελέγξουν τα συναισθήματά τους, κάτι που θα είναι η αιτία για συχνές συγκρούσεις μέσα στην εβδομάδα. Θα σας λείπει η υπομονή για να ακούσετε τους άλλους ή να κατανοήσετε τη γνώμη ή την επιθυμία τους. Με μια τέτοια συμπεριφορά, θα τείνετε να βλάψετε πρώτα τον εαυτό σας και να κάνετε την καθημερινότητά σας πιο περίπλοκη από ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Κάποια νέα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μπορεί να σας κάνουν να νιώσετε σύγχυση λόγω των αντικρουόμενων πληροφοριών που θα λάβετε από διαφορετικές πηγές.
Οι γυναίκες θα αντιμετωπίσουν απροσδόκητες δοκιμασίες ή καταστάσεις που θα απαιτήσουν σοφές και πρακτικές αποφάσεις και ενέργειες. Κάποια γεγονότα από το παρελθόν θα αποτελέσουν τη βάση των εμπειριών που σας περιμένουν αυτές τις επτά ημέρες. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα περίοδος για ταξίδια, η οποία έχει υποστεί διάφορες αλλαγές στον μέχρι τώρα προγραμματισμό της.


https://thewomen.gr/

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Συντάκτης

  • TheWomen

    Γυναίκα…Σύζυγος, εργαζόμενη, μητέρα, νοικοκυρά, ερωμένη… 1000 ρόλοι να χωρέσουν ασφυκτικά σε ένα έρμο 24ώρο! Μαζί θα γελάσουμε, θα κλάψουμε, θα προβληματιστούμε, θα συζητήσουμε με & για όλα όσα απασχολούν τη σημερινή γυναίκα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Wikipedia ή Facebook; Ξεχωρίστε την αλήθεια από τα παραμύθια

  Wikipedia ή Facebook; Ξεχωρίστε την αλήθεια από τα παραμύθια Αντικλείδι Μπορείτε να εμπιστευθείτε πλήρως ό,τι διαβάζετε στο διαδίκτυο; Πο...