Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 26 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου 2024

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 26 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου 2024

 


ΚΡΙΟΣ – Την εβδομάδα 26 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου, θα έχετε μια σοβαρή δέσμευση σχετικά με την εκπαίδευση, τη δημόσια ομιλία ή την καριέρα ενός μέλους της οικογένειάς σας. Δραστηριότητες που σχετίζονται με ορισμένες ατομικές προσπάθειες, μαθησιακές δεξιότητες από γονείς σε παιδιά ή κάποιο είδος οικογενειακής επιχείρησης είναι δυνατές.
Μέσα στην εβδομάδα μπορείτε να περιμένετε την εμφάνιση ενός νέου ατόμου όπου εργάζεστε, όπως: συνάδελφος, διευθυντής, πελάτης κ.λπ.
Μέσα στην εβδομάδα τα ταξίδια θα είναι κυρίως για οικογενειακούς λόγους.
Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για μια νέα αρχή που σχετίζεται με τη μετακόμιση, με μια νέα δουλειά ή ένα νέο σπίτι.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να περιμένετε νέα ή μια προσφορά που θα ευχαριστήσει εσάς, αλλά όχι όλους τους ανθρώπους γύρω σας
Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα μπορείτε να κάνετε πολύ τολμηρά σχέδια για το μέλλον σας. Ωστόσο, για την πραγματοποίησή τους, βασιστείτε μόνο στον εαυτό σας. Διαφορετικά, περιμένετε κάθε είδους εκπλήξεις.
Για κάποιους από εσάς, η εβδομάδα φέρνει μια απρόσμενη συνάντηση, σε ένα απροσδόκητο μέρος.
Δυστυχώς, τα προβλήματα υγείας με μια στενή γυναίκα ή φίλη μπορεί να είναι η βάση του άγχους, της ανησυχίας, της θλίψης.
Οι κάτω των 30 ετών θα χαρούν τα νέα που σχετίζονται με τα χρήματα ή θα λάβουν ένα σημαντικό οικονομικό έγγραφο. Είναι πιθανό να αγοράσετε κάτι για τον εαυτό σας ή για το σπίτι σας που θα σας ωφελήσει πρωτίστως. Η ερωτική σας ζωή θα είναι πιο συναισθηματική και αυτό θα προκαλέσει διάφορες απροσδόκητες καταστάσεις στην τρέχουσα σχέση σας.
Οι άντρες θα έχουν επαφή με έναν άντρα με τον οποίο ήσασταν κοντά στο πρόσφατο παρελθόν σας. Είναι πιθανό ότι διάφορες αλλαγές στη ζωή σας ή στη ζωή του σας έχουν απομακρύνει στο παρελθόν σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να εκπλαγείτε ή να λυπηθείτε από νέα που σχετίζονται με σοβαρά προβλήματα υγείας κάποιου.
Οι γυναίκες θα ενθουσιαστούν περισσότερο με γεγονότα στη ζωή μιας στενής γυναίκας ή μιας φίλης. Πολλές απροσδόκητες εμπειρίες και γεγονότα φέρνει αυτή η εβδομάδα για εσάς.
Μια θλιβερή είδηση ​​που σχετίζεται με μια γυναίκα που γνωρίζετε θα σας αναστατώσει για πολύ καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ – Την εβδομάδα 26 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου, θα στρέψετε την προσοχή σας στην επίλυση προβλημάτων ή περίπλοκων σχέσεων με άτομα από τον κύκλο φίλων, συναδέλφων ή γνωστών σας.
Γενικά, αυτές τις επτά ημέρες τα κύρια γεγονότα θα εκτυλιχθούν στην οικογένεια και το σπίτι σας. Είναι πιθανό οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις να είναι προσχεδιασμένες ή μέρος της καθημερινότητάς σας.
Ίσως χρειαστεί να πάρετε μια απόφαση που σχετίζεται με το άμεσο μέλλον σας.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μερικές από τις εκπλήξεις που σας φέρνει η μοίρα θα σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή. Μπορεί να λάβετε μια σημαντική κίνηση προσοχής, αλλά είναι πιθανό να προκαλέσετε εσείς οι ίδιοι μια σύγκρουση που σας φέρνει αντιμέτωπους με τον σύντροφό σας.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αποφύγετε να εμπλακείτε σε μια αμφιλεγόμενη κατάσταση στο χώρο εργασίας σας. Η κατάσταση θα εξελιχθεί δυσμενώς και δεν θα νιώθετε καλά.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να λυπηθείτε από το δράμα στην οικογένεια ενός φίλου ή συγγενή.
Θα περάσετε στιγμές που θα πέσετε σε μελαγχολικές διαθέσεις χωρίς λόγο και μάλιστα αυτές τις μέρες θα εκτυλιχθούν κάποια πραγματικά σημαντικά γεγονότα στη ζωή σας.
Η εβδομάδα προαναγγέλλει ένα συναισθηματικό γεγονός στη ζωή των φίλων που ζουν σε απόσταση από εσάς.
Οι κάτω των 30 ετών θα ακολουθήσουν με ενδιαφέρον γεγονότα στη ζωή ενός συγγενή, συναδέλφου, μέντορα ή δημόσιου προσώπου. Είστε έτοιμοι να κάνετε σημαντικές συζητήσεις με ένα άτομο που θα προσπαθήσει να σας δώσει κάποιες κατευθυντήριες γραμμές για εξέλιξη στην εργασία ή την εκπαίδευσή σας, με στόχο την καλύτερη παρουσίαση των ικανοτήτων σας στο μέλλον. Μάλιστα, η παρουσία σταθερών ανθρώπων στη ζωή σας αυτή την εβδομάδα θα είναι πολύ έντονη και στις περισσότερες περιπτώσεις θα επηρεάσει ευνοϊκά την εξέλιξή σας.
Οι άντρες μπορεί να αναστατωθούν και ακόμη και να τραυματιστούν από μια δυσάρεστη είδηση ​​που σχετίζεται με το τέλος της διαδρομής της ζωής ενός ατόμου που γνωρίζετε και με το οποίο ίσως ήσασταν κοντά στο παρελθόν σας. Για εσάς, αυτή θα είναι μια εβδομάδα πολλών συναισθηματικών γεγονότων και εμπειριών που θα πρέπει να προσεγγίσετε προσεκτικά για να προστατευτείτε από ανεπιθύμητες ασθένειες υγείας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, κάποιοι από εσάς θα μετακομίσετε σε άλλο σπίτι, θα τακτοποιήσετε διάφορες υποχρεώσεις ή θα φροντίσετε για κληρονομική περιουσία και άλλες δεσμεύσεις περιουσιακής φύσης.
Οι γυναίκες θα πρέπει να προσέχουν όχι μόνο την εμφάνισή τους, αλλά και τη φυσική τους κατάσταση και την υγεία τους. Η σχέση σας με έναν άντρα, είτε είναι σύζυγός σας είτε φίλος, θα υποστεί κάποια αρνητικά συναισθήματα λόγω παρεξηγήσεων, αντιπαραθέσεων ή επιρροής ξένων στη σχέση σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να προκύψουν φροντίδα ή δεσμεύσεις που σχετίζονται με την υγεία ενός συγγενούς, πιθανότατα άνδρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ – Την εβδομάδα 26 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου θα χρειαστεί να έχετε μια πιο ενεργή κοινωνική ζωή. Θα έχετε συναντήσεις και συζητήσεις με φίλους, με νέα άτομα που θα εμφανιστούν στη ζωή σας αυτές τις επτά ημέρες ή στο περιβάλλον που ζείτε, εργάζεστε.
Μέσα στην εβδομάδα δεν θα σας λείψουν οι αφορμές για συναντήσεις και συγκεντρώσεις. Θα είναι πολύ σημαντικό για εσάς να μην κλειστείτε στον εαυτό σας και να αναζητήσετε λόγο για να αναβάλλετε τέτοιες επαφές.
Αυτές τις μέρες, θα είναι σημαντικό να δώσετε την ευκαιρία σε νέα πράγματα και ανθρώπους να μπουν στη ζωή σας.
Οικονομικά δεν αναμένονται μεγάλες δυσκολίες ή δυσεπίλυτα προβλήματα.
Είναι πιθανό σε μια συγκεκριμένη κατάσταση να εξαρτηθείτε από τις ενέργειες ενός άλλου ατόμου, αλλά να συναντήσετε αντίσταση και απροθυμία για συνεργασία.
Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για αγορές σε προσφορά, με κάποιου είδους έκπτωση ή επί πληρωμή.
Καλή εξέλιξη αυτές τις μέρες θα έχουν οι δεσμεύσεις σας που σχετίζονται με τη διευθέτηση οικιακών προβλημάτων ή περιουσιακών θεμάτων.
Οι κάτω των 30 ετών θα περάσουν μια σημαντική επταήμερη περίοδο της ζωής τους, στην οποία θα είναι σημαντικό να δείξουν τη σταθερότητά τους, την ικανότητά τους να δημιουργούν αρμονία και διάθεση γύρω τους. Θα πρέπει να σκεφτούν προσεκτικά τις πράξεις και τις αποφάσεις τους αυτή την εβδομάδα, καθώς θα τείνουν να ενεργούν συναισθηματικά, βιαστικά και υπό την επιρροή ανθρώπων που είτε δεν έχουν αρκετή εμπειρία ζωής είτε δεν γνωρίζουν τι μελλοντικά προβλήματα φέρουν. τις συμβουλές τους. Μάθε να παίρνεις μόνος σου αποφάσεις για τη δική σου ζωή, αλλά και πάλι το τονίζω χωρίς συναίσθημα και χωρίς πείσμα. Ένας άντρας του οποίου τα βιβλία, τα άρθρα ή η δημόσια παρουσία σας δίνουν σημαντικές και χρήσιμες πληροφορίες και γνώσεις μπορεί να έχει καλή επιρροή πάνω σας αυτή την εβδομάδα.
Οι άντρες θα δεσμευτούν σε κάτι που είναι σημαντικό για μια στενή γυναίκα που μπορεί να είναι σύζυγος, μητέρα ή γιαγιά. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι γυναίκες της οικογένειας, είτε μένετε μαζί είτε όχι, θα χρειαστούν τη βοήθεια και την παρουσία σας για διάφορους λόγους και ανάγκες. Μερικά από τα προβλήματα στα οποία έχει εμπλακεί η κολλητή σας γυναίκα μπορεί να είναι δύσκολο να τα επιλύσετε επίσης. Σε αυτή την περίπτωση, να είστε ειλικρινείς ότι είστε αβοήθητοι ή δεν ξέρετε πώς να βοηθήσετε, αντί να δημιουργήσετε άλλου είδους προβλήματα.
Οι γυναίκες καλά θα κάνουν να μάθουν να περιμένουν αυτή την εβδομάδα, και ακόμα κι αν δεν δημιουργήσετε τίποτα σημαντικό, δεν πειράζει, αντί να κάνετε ένα δυσάρεστο χάος στη ζωή σας. Τα κύρια προβλήματα στη ζωή σας αυτή την εβδομάδα μπορεί να προκύψουν από την πρόκληση ή την εμπλοκή σας σε κάποια σύγκρουση στην οποία θα δείξετε αδιαλλαξία ή πείσμα, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θα σας κάνει καλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Την εβδομάδα 26 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου θα περάσετε μια ευνοϊκή περίοδο για ρομαντικές και ερωτικές εμπειρίες.
Συναντήσεις με φίλους από κοντά και μακριά, ανταλλαγή ενδιαφέρουσες πληροφορίες, αναμνήσεις και διαφορετικές εμπειρίες είναι μπροστά σας. Πολλοί θα προσκληθούν σε μια συνάντηση ή συγκέντρωση. Θα έχετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις ή σχέσεις με ανθρώπους κοντά και μακριά.
Αυτή την εβδομάδα θα μπορέσετε να πετύχετε με μεγαλύτερη επιμονή, κάτι που θα είναι σημαντικό για την υλική και οικονομική σας σταθερότητα.
Πρόκειται να κάνετε μια σημαντική συζήτηση με ένα μέλος της οικογένειας. Μάταιες ανησυχίες που σχετίζονται με κάποιον συγγενή μπορεί να προκύψουν.
Θα υπάρξει ένταση στον εργασιακό σας χώρο λόγω παρεξήγησης ή ανικανότητας κάποιου. Προβλήματα με δυσαρεστημένους πελάτες, συναδέλφους ή προϊσταμένους είναι πιθανά.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, αποφύγετε να πάρετε μια απόφαση σχετικά με τη στέγαση ή οποιοδήποτε άλλο ακίνητο που έχετε εσείς ή η οικογένειά σας.
Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, μην χάσετε τίποτα και μην υποτιμήσετε τη σημασία οποιασδήποτε συνάντησης ή συνομιλίας. Μην προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε κόλπα ή να χειραγωγήσετε κανέναν.
Οι κάτω των 30 ετών αυτή η εβδομάδα μπορεί να έχετε μια σημαντική περίοδος για τον έρωτά σας και τις στενές σας σχέσεις.
Η συσσωρευμένη ένταση, οι ανεπίλυτες παρεξηγήσεις, οι χαμένες ευκαιρίες για ειλικρινείς συζητήσεις, μπορούν τώρα να κλιμακωθούν απροσδόκητα για εσάς σε μια ανοιχτή σύγκρουση. Αυτά τα γεγονότα είναι απρόβλεπτα και είναι πιθανό να έχετε μια ενδιαφέρουσα ή απροσδόκητη αλλαγή στη σχέση σας.
Είστε έτοιμοι να τακτοποιήσετε οικονομικές σχέσεις με ένα άτομο με το οποίο έχετε σχεδόν πάντα μια περίπλοκη ή προβληματική σχέση.
Οι άντρες μπορούν να κερδίσουν αυτή την εβδομάδα μέσω μιας μακροσκελους ιδέας, τύχης, μέσω ενός νέου συμβολαίου κ.λπ. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για συζητήσεις που σχετίζονται με αύξηση μισθού ή άλλο μηνιαίο εισόδημά σας. Θα ελπίζετε σε κάτι από τη συνομιλία σας με μια γυναίκα με την οποία δεν συγκατοικείτε.
Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών θα περιμένετε υπομονετικά την εξέλιξη μιας απάτης ή ίντριγκας εναντίον σας ή στην οποία εμπλέκεστε με οποιονδήποτε τρόπο. Αν και συναισθηματικά αυτό σας επηρεάζει πολύ αρνητικά και οδυνηρά, γνωρίζετε ότι μια άμεση σύγκρουση σε αυτό το θέμα δεν θα είναι προς όφελός σας.
Για τις γυναίκες, αυτή η εβδομάδα θα είναι μια απρόβλεπτη και περίπλοκη περίοδος συναισθηματικά, αλλά οικονομικά τα πράγματα θα είναι πιο ευνοϊκά για εσάς και την οικογένειά σας. Ακόμα και απροσδόκητο κέρδος, τύχη σε χρηματικό επίπεδο ή άλλο απόκτημα είναι πιθανό. Είναι πιθανό να επιβαρυνθείτε με κάποια προβλήματα ή με δυσάρεστα άτομα, κάτι που θα σας κάνει πιο αποφασισμένους να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις με άτομα των οποίων η δουλειά είναι να δημιουργούν προβλήματα.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα είναι σημαντικό να διατηρήσετε τον εαυτό σας πιο θετικό, ρομαντικό, συναισθηματικό, κάτι που θα σας κάνει ευχάριστη παρέα σχεδόν όλη την εβδομάδα.

ΛΕΩΝ – Την εβδομάδα 26 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου θα ανησυχείτε για την εξέλιξη γεγονότων στη ζωή φίλων ή γνωστών. Μπορεί να σχετίζονται με προβλήματα υγείας, κάποιο προσωπικό ή επαγγελματικό δράμα.
Οι νέες γνωριμίες αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να προσεγγιστούν προσεκτικά, χωρίς να βιαστείτε να αποκαλύψετε πράγματα από την προσωπική σας ζωή.
Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για τη διευθέτηση εγγράφων ή συμβατικών σχέσεων που σχετίζονται με περιουσία ή οποιοδήποτε είδος ιδιοκτησίας. Μπορείς να αγοράσεις κάτι με συμβόλαιο ή με δάνειο.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα πρέπει να αναθεωρήσετε μερικές από τις παλιές σας ιδέες και σχέδια, να δείτε ποιες από αυτές έχουν ακόμη δυνατότητες εξέλιξης και ποιες είναι χωρίς προοπτική.
Άλλα γεγονότα μπορεί να σας φέρουν πίσω στο παρελθόν σας, όπως να συναντήσετε παλιούς φίλους ή άλλες αναμνήσεις.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι οικονομικές σας υποθέσεις θα έχουν καλή εξέλιξη και μπορεί να πετύχετε σημαντικές επιτυχίες ή να χαρείτε απρόσμενα χρήματα, καλύτερα κέρδη.
Τα άγχη στην οικογένειά σας μπορεί να σχετίζονται με μια απροσδόκητη αγχωτική κατάσταση, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και από το ατομικό σας ωροσκόπιο.
Μερικοί από εσάς θα βιώσουν ένα γεγονός που σχετίζεται με έναν άντρα, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα όνειρο που σχετίζεται με ένα άτομο που δεν βρίσκεται στην ζωή, ένα μνημόσυνο κ.λπ.
Οι κάτω των 30 ετών κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, η ζωή θα σας δώσει μεγαλύτερη σαφήνεια σχετικά με την εξέλιξη των γεγονότων αγάπης. Αυτό θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τις σχέσεις με έναν σύντροφο που σπουδάζει ή εργάζεται αυτήν τη στιγμή σε άλλη πόλη ή χώρα.
Είναι πιθανό μια νέα ρομαντική γνωριμία να σας προκαλέσει να επαναξιολογήσετε μια δυσλειτουργική σχέση αγάπης.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα λάβετε μια πρόσκληση για οικογενειακές συγκεντρώσεις ή συναντήσεις για διάφορες περιστάσεις. Θα πρέπει να κρίνετε τέτοιες δεσμεύσεις, με ποιον και πού είναι πιο σημαντικό να βρίσκεστε.
Οι άνδρες αυτή η εβδομάδα μπορεί να εκπλαγούν με νέα που σχετίζονται με έναν αρραβώνα ή έναν γάμο. Αιτία χαράς κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών θα είναι ένα γεγονός που σχετίζεται με ένα άτομο στην οικογένειά σας ή τον συγγενικό σας κύκλο. Έρχεται μια σημαντική συνάντηση, αφορμή της οποίας θα είναι ο στενός σας συγγενής ή φίλος.
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, να είστε προσεκτικοί με τα προσωπικά σας γράμματα και μηνύματα και σε ποιον ακριβώς τα στέλνετε. Ένα λάθος λόγω απόσπασης της προσοχής μπορεί να δημιουργήσει μια μάλλον δυσάρεστη κατάσταση.
Οι γυναίκες θα έχουν καλό εισόδημα από δουλειά ή επαγγελματικές υποχρεώσεις αυτή την εβδομάδα. Οι ταμειακές σας εισπράξεις θα είναι αυτές που περιμένετε, αλλά θα υπάρχει και ευκαιρία για επιπλέον έσοδα στον προϋπολογισμό σας.
Αυτές τις μέρες θα απολαύσετε ευχάριστες εμπειρίες, συναντήσεις ή συζητήσεις με φίλους από διαφορετικές αποστάσεις. Οι περισσότερες από τις επαφές σας μπορεί να είναι εικονικές, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Νέες γνωριμίες θα σας φέρουν νέες γνώσεις που σχετίζονται με τα ενδιαφέροντά σας ή τα χόμπι σας.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να επικεντρώσετε τις ενέργειες και τα σχέδιά σας κυρίως στην οικονομική σας σταθεροποίηση ή στην επίτευξη πραγματικών αποτελεσμάτων σε συγκεκριμένες δεσμεύσεις και υποχρεώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Την εβδομάδα 26 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου θα περάσετε διάφορες απρόσμενες ή ενδιαφέρουσες καταστάσεις που θα επηρεάσουν τις οικονομικές ή οικογενειακές σας υποθέσεις.
Πρέπει να διευθετήσετε διάφορα έγγραφα που σχετίζονται με χρήματα ή πράγματα που είναι σημαντικά για το σπίτι ή την οικογένειά σας.
Πρόκειται να λάβετε χρήματα από μια κυβέρνηση ή μια δικαστική αρχή, μέσω πώλησης, ενοικίασης, πίστωσης, κ.λπ.
Στις επαφές της εργασίας ή των επαγγελματικών σας, να είστε προσεκτικοί στις συναλλαγές σας με νέους συναδέλφους, πελάτες ή επιχειρηματικούς συνεργάτες. Μπορεί να λάβετε μια ψευδή ή εσφαλμένη προσφορά.
Μπορεί να υποστείτε απάτη, χειραγώγηση ή άλλη δυσάρεστη συμπεριφορά στο χώρο εργασίας σας.
Μπορεί να έχετε πιο συχνά προβλήματα με άτομα από τα οποία εξαρτάστε με κάποιο τρόπο.
Μπορείτε να βάλετε τον εαυτό σας σε μπελάδες εμπλεκόμενοι σε μια κατάσταση που περιλαμβάνει άτομα που δεν γνωρίζετε.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα αναμένετε να λάβετε μια νέα ευκαιρία για εξέλιξη ή για να λύσετε παλιά προβλήματα, με τη βοήθεια ανθρώπων που σας αρνήθηκαν τη βοήθεια μέχρι τώρα.
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε βοήθεια ή υποστήριξη από άτομα που δεν είναι φίλοι σας και μπορεί να είναι ακόμη και ξένοι.
Θα εκπλαγείτε από νέα ή ένα γεγονός που σχετίζεται με κάποιο άτομο της οικογένειάς σας. Η έκπληξη μπορεί να είναι είδηση ​​αρραβώνα, γάμου ή άλλο σημαντικό γεγονός.
Οι κάτω των 30 ετών θα έχουν έναν ευνοϊκό διάστημα για ταξίδια ή θα προκύψει μια απρόσμενη ανάγκη για ταξίδι. Οι επαφές σας με άτομα εκτός του τόπου διαμονής σας θα εξελιχθούν ευνοϊκά για εσάς. Κάποιοι από εσάς θα εμφανιστούν αρκετά διστακτικοί και αβέβαιοι στις ενέργειες και τις αποφάσεις σας αυτές τις επτά ημέρες. Θα έχετε διάφορες αμφιβολίες για πρόσωπα ή γεγονότα και το όφελος για εσάς από την εξέλιξή τους.
Οι άνδρες θα αφιερώσουν αρκετή ενέργεια και προσοχή σε έργα ή δεσμεύσεις από τις οποίες θα περιμένουν καλό εισόδημα ή κέρδος. Ωστόσο, η πιθανότητα να λάβετε αυτά τα χρήματα αυτήν την εβδομάδα δεν είναι υψηλή, μάλλον έρχεται στο εγγύς μέλλον σας. Τα προβλήματα αυτή την εβδομάδα θα περάσουν γρήγορα, πιθανώς λόγω μιας πιο διπλωματικής λύσης από την πλευρά σας ή λόγω μιας σειράς άλλων περιστάσεων. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις με άτομα που φημίζονται για τη δύσκολη φύση τους, που μπορεί να δείξουν μια απρόσμενη εκδικητική συμπεριφορά ή κακή ανάμνηση.
Είναι καλό για τις γυναίκες να αποφεύγουν τις συγκρούσεις, ειδικά σε σημαντικά θέματα ή καταστάσεις που σχετίζονται με δικαστική ή νομική υπόθεση, με αλλαγές στην εργασία ή όταν επικοινωνούν με εκπροσώπους διαφορετικών ιδρυμάτων. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, ένα άτομο από την οικογένειά σας μπορεί να απουσιάζει λόγω ταξιδιού ή για άλλο σημαντικό λόγο. Μια δυσάρεστη είδηση ​​που σχετίζεται με ένα στενό άτομο ή φίλο μπορεί να σας αναστατώσει. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αποφύγετε μικρά κόλπα ή χειρισμούς, που στις περισσότερες περιπτώσεις θα λειτουργήσουν εναντίον σας.

ΖΥΓΟΣ – Η εβδομάδα 26 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου φέρνει πολλή δουλειά σε όλους σχεδόν τους τομείς της ζωής σας.
Ένα μεγάλο μέρος των δεσμεύσεών σας αυτή την εβδομάδα θα απαιτήσει επισκέψεις σε διάφορα ιδρύματα.
Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε διάφορα προβλήματα που σχετίζονται με έγγραφα, υγεία και άλλα.
Πρόκειται να γνωρίσετε νέα άτομα που θα έχουν μεγαλύτερη παρουσία στη ζωή σας.
Τα ταξίδια αυτή την περίοδο σπάνια θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις προσδοκίες σας. Μπορεί να χρειαστεί ένα ταξίδι που θα το κάνετε άθελά σας, από ανάγκη ή από υποχρέωση.
Αυτές τις μέρες, μην πιέζετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα να σας δώσουν υποσχέσεις. Εάν σας ζητήσουν πράγματα που θα σας είναι δύσκολο να αποδεχτείτε – να είστε σταθεροί στην άρνησή σας.
Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για οικογενειακές συγκεντρώσεις και γιορτές, για αρραβώνες ή γάμους και άλλα. Οι καλές σας προθέσεις που σχετίζονται με την οικογένεια θα λάβουν πλέον την απαραίτητη υποστήριξη και ευκαιρία για υλοποίηση.
Όσοι από εσάς συμμετέχετε στην επίλυση ενός περιουσιακού ή οικιακού ζητήματος θα βιώσετε κάποια πρόοδο. Οι περιστάσεις δεν θα σας επιτρέψουν ακόμη να το επιλύσετε ουσιαστικά.
Η προηγούμενη ερωτική σας σχέση ή ο πρώην σύζυγός σας θα σας φέρει μνήμες μέσω μιας συνάντησης, μιας κοινής παρέας κ.λπ. Μια τέτοια εμπειρία δύσκολα προμηνύει αλλαγή στη ζωή σας, μάλλον θα είναι μια ατομική εμπειρία για τον καθένα σας.
Ένα παλιό πρόβλημα υγείας ή μια χρόνια ασθένεια θα απαιτήσει την προσοχή και τη φροντίδα, θεραπεία ή ορισμένες ιατρικές διαδικασίες.
Πολλοί θα είναι ικανοποιημένοι με την επιτυχία που θα επιτευχθεί ως αποτέλεσμα κοινής εργασίας/δραστηριότητας με φίλους.
Οι κάτω των 30 ετών θα κάνουν σχέδια για τις ενέργειές τους τον νέο μήνα. Το καλοκαίρι είναι σταδιακά πίσω σας και νέες προκλήσεις είναι μπροστά σας, που θα σας απαιτήσουν όχι μόνο να κάνετε πιο υπεύθυνες ενέργειες, αλλά και να έχετε μια πιο ξεκάθαρη ιδέα για το τι θέλετε να πετύχετε για τον εαυτό σας μέχρι το τέλος του χρόνου. Οι συγκρούσεις θα είναι πιο συχνές κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών και μπορείτε να αναζητήσετε τους λόγους για αυτούς στην ερωτική, επαγγελματική ή οικογενειακή σας ζωή.
Οι άντρες θα αντιμετωπίσουν κάποια προβλήματα που θα τους δείξουν τα λάθη που έχουν κάνει τους μήνες από την αρχή της χρονιάς μέχρι τώρα. Μπορεί να περιμένατε διαισθητικά ότι θα συμβούν, αλλά ελπίζατε ότι τα πράγματα θα λειτουργούσαν με κάποιο τρόπο χωρίς να προκαλέσετε επιπλοκές ή προβλήματα. Οι οικονομικές σας υποθέσεις και οι σχέσεις σας θα απαιτήσουν προσοχή, όπου μπορεί να είστε ευάλωτοι στο να κάνετε λάθος, υπερβολικά εμπιστευτικές πληροφορίες που θα λάβετε από κοντινό σας πρόσωπο, αλλά που θα αποδειχθούν ανεπιβεβαίωτες και ακόμη και επιβλαβείς για εσάς.
Οι γυναίκες, όσες έχουν δικό τους παιδί ή εγγόνι θα εμπλέκονται κατά κάποιο τρόπο με την εκπαίδευση, την καριέρα ή την προσωπική τους ολοκλήρωση. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα οργανώσετε ή θα αποδεχτείτε προσκλήσεις που σχετίζονται με συναντήσεις με φίλους, πρώην ή νυν συναδέλφους, συμμαθητές κ.λπ. αλλά και άτομα με εγκληματικό υπόβαθρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 26 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου, διάφορες αναμνήσεις ή γεγονότα στην καθημερινότητά σας θα σας επαναφέρουν σε προηγούμενες εμπειρίες που έχουν αφήσει βαθιά σημάδια πάνω σας.
Θα έχετε την τάση να επιστρέφετε στα προηγούμενα σχέδια και όνειρά σας, κυρίως σε αυτά που σχετίζονται με το σπίτι σας ή υλικής φύσης, και θα εξετάσετε την πιθανότητα πραγματοποίησής τους στο παρόν.
Μια απροσδόκητη αγχωτική κατάσταση θα προκαλέσει έντονο πανικό μέσα σας, λόγω της απροετοίμασιας σας για μια τέτοια εμπειρία. Δεν έχω καμία προσδοκία για απώλεια ή δράμα στη ζωή σου, μάλλον η μοίρα θα σου δείξει ότι πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος για οτιδήποτε.
Αυτή η εβδομάδα θα είναι δυσμενής για ένα επαγγελματικό ταξίδι ή για την ανάπτυξη επαγγελματικών επαφών με άτομα από άλλες πόλεις και χώρες. Στην πραγματικότητα, η αρνητική επίδραση θα επηρεάσει τα συγκεκριμένα αποτελέσματα, τα οποία θα είναι λιγότερα από αυτά που θα περιμένατε.
Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, να είστε προσεκτικοί όταν εργάζεστε με οικονομικά έγγραφα ή όταν υπογράφετε μια σύμβαση που περιέχει οικονομικές ρήτρες. Το λάθος ή η παράβλεψή σας μπορεί να σας κοστίσει μελλοντικά έξοδα ή απώλεια χρημάτων.
Αυτή θα είναι μια δύσκολη περίοδος για τη διευθέτηση κληρονομικών θεμάτων οικονομικής φύσης.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, προσέξτε τις συγκρούσεις ή τις παρεξηγήσεις με άτομα της καθημερινότητάς σας, καθώς είναι πιθανό οι διαφωνίες μεταξύ σας να οδηγήσουν σε ψύξη της σχέσης σας.
Οι κάτω των 30 ετών θα βιώσουν άγχος γύρω από την απροσδόκητη ανάπτυξη προβλημάτων που επηρεάζουν στενούς συγγενείς.
Θα προκύψουν πιο σύντομες ή πιο συγκεκριμένες ανησυχίες για την υγεία σας. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, το σώμα σας θα αντιδράσει στο πρόσφατο στρες στην καθημερινότητά σας. Μερικοί από εσάς θα αντιμετωπίσετε την απόρριψη όταν κάνετε αίτηση για μια νέα δουλειά, θέση ή εκπαίδευση κ.λπ. Ειδήσεις που σχετίζονται με ένα αγόρι ή έναν άντρα θα σας απογοητεύσουν.
Οι άνδρες παρά κάποια δυσμενή γεγονότα τις τελευταίες εβδομάδες, αυτή η εβδομάδα θα αποδειχθεί μια επιτυχημένη και εποικοδομητική περίοδος. Θα ζήσετε γεγονότα που θα σας δώσουν σημάδι μιας επερχόμενης επιτυχίας. Τα γεγονότα αυτή την εβδομάδα μπορούν να σας κάνουν περήφανους για τα αποτελέσματα που έχετε επιτύχει στην εργασία ή στην επιχείρησή σας. Μπορεί να λάβετε έπαινο, βραβείο ή κάποιο άλλο είδος αναγνώρισης.
Αυτή η εβδομάδα θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για ταξίδια, για ανάπτυξη προσωπικών ή επαγγελματικών σχέσεων με ανθρώπους από διαφορετικές πόλεις και χώρες. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος επτά ημερών για όσους από εσάς σκοπεύετε να μετακομίσετε σε άλλη πόλη ή να ασχοληθείτε με προσωρινή εργασία σε άλλη τοποθεσία.
Για τις γυναίκες, μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση ή αναβολή ενός ταξιδιού ή σχεδίων που σχετίζονται με άτομα από άλλο οικισμό. Μια αλλαγή στα σχέδια είναι πιθανή σε σχέση με επισκέπτες που περιμένετε. Ωστόσο, μπορεί να προκύψει μια κατάσταση που να προκαλέσει ένα απροσδόκητο ταξίδι. Έχετε μια επιτυχημένη εβδομάδα μπροστά σας, αλλά θα έχετε την τάση να βλέπετε τα πράγματα απαισιόδοξα, καχύποπτα και αυτό θα σας δημιουργήσει προβλήματα, τόσο για τον εαυτό σας, όσο και για τις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους.

ΤΟΞΟΤΗΣ – Την εβδομάδα 26 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου είναι πολύ πιθανό η ερωτική σας ζωή να εξελιχθεί κανονικά και μάλλον να σας φέρει ευχάριστες εμπειρίες. Αυτό ισχύει και για την οικογένειά σας και τις δουλειές του σπιτιού σας.
Στο σπίτι σας ή στον κύκλο των συγγενών σας, μπορεί να έχετε αφορμή για μια συγκέντρωση: γενέθλια, επέτειος, ονομαστική εορτή κ.λπ.
Αν έχετε σχέδια που σχετίζονται με ταξίδια ή άτομα από μακριά, θα κάνετε αλλαγές αυτή την εβδομάδα. Σκοπός τους θα είναι να ξεπεράσουν τυχόν εμπόδια ή δυσκολίες.
Μέσα στην εβδομάδα θα συμβούν γεγονότα σε άλλη πόλη ή χώρα, τα οποία θα παρακολουθήσετε με ιδιαίτερη προσοχή.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, να είστε ανοιχτοί σε ό,τι θα σας μιλήσουν φίλοι ή συγγενείς, είτε πρόκειται για δουλειά, δουλειά, αλλαγές στην προσωπική ζωή κ.λπ.
Η εβδομάδα φέρνει μια σημαντική συζήτηση με έναν άντρα, μετά την οποία θα έχετε μια πιο ξεκάθαρη ιδέα για το ανάπτυξη των δικών σας σχεδίων και του μέλλοντος γενικότερα.
Οι κάτω των 30 ετών θα έχουν απρόβλεπτες ή προβληματικές σχέσεις με συγγενείς, φίλους, συναδέλφους κ.λπ. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα χαρείτε με νέα, μια προσφορά, μια πρόσκληση, μια ευκαιρία ταξιδιού κ.λπ. Πολλοί θα χαρούν να λάβουν χρήματα ή προσφορά που θα φέρει πρόσθετο εισόδημα, αύξηση μισθού, καλύτερα αμειβόμενη εργασία κ.λπ.
Για τους άντρες, όποια προβλήματα προκύψουν, θα έχουν την ευκαιρία να επιλυθούν σχετικά γρήγορα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα βιώσετε πολλά πράγματα σε ένα πολιτικό ή κοινωνικό σχέδιο και αυτά τα γεγονότα μπορεί να αποτελέσουν τη βάση για κάποιες σημαντικές αποφάσεις για εσάς.
Αυτές οι επτά ημέρες θα σας αφήσουν με μια ιδιαίτερη ανάμνηση μιας πολύ δυνατής εμπειρίας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να δοκιμάσετε την τύχη σας στο λότο ή σε άλλα είδη παιχνιδιών, αλλά μην επενδύσετε πολλά χρήματα.
Η “δίκη” για εσάς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα σχετίζεται με μια σύγκρουση με ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο. Αυτή η σύγκρουση μπορεί να ξεφύγει από τον έλεγχό σας και να εξελιχθεί σε μια ανεπιθύμητη κατεύθυνση.
Οι γυναίκες θα περνούν περισσότερο χρόνο στο σπίτι ή στο σπίτι των γονιών, των συγγενών. Θα έχετε σχέδια ή θα είστε επιρρεπείς σε αλλαγές στο σπίτι που ζείτε, ανακαινίσεις, επισκευές και άλλες αλλαγές και βελτιώσεις. Στην πραγματικότητα, τώρα θα ζήσετε μια σημαντική περίοδο για το μέλλον σας, καθώς θα έχετε πλέον την ευκαιρία να δρομολογήσετε σημαντικές αλλαγές και προσπάθειες για εσάς. Για τον καθένα από εσάς, η περίοδος ανάπτυξής του θα είναι διαφορετική. Ορισμένες αλλαγές μπορεί να ολοκληρωθούν εντός αυτής της εβδομάδας, αλλά άλλες ενδέχεται να συνεχιστούν όλο τον Σεπτέμβριο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Την εβδομάδα 26 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου θα συμβούν νέα ή απρόοπτα γεγονότα που σχετίζονται με ταξίδια, με την ανάγκη συχνών επαφών με συγγενείς ή άλλα απρογραμμάτιστα γεγονότα οικογενειακού χαρακτήρα.
Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να παντρευτείτε έναν σύντροφο που ζει σε άλλη πόλη ή χώρα και στη συνέχεια να μετακομίσετε στον τόπο διαμονής του.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, φίλοι και συγγενείς θα σας αναζητήσουν για να μοιραστείτε τις ανησυχίες τους και να σας ζητήσουν συμβουλές ή βοήθεια. Δυστυχώς, στις περισσότερες περιπτώσεις αυτά τα γεγονότα θα σχετίζονται με πράγματα που κανείς δεν έχει τον έλεγχο και τα οποία είναι καρμικά για αυτόν για τον οποίο προορίζονται. Μην φορτώνετε τον εαυτό σας με πράγματα που δεν καταλαβαίνετε και δεν πρέπει να παρεμβαίνετε.
Οικονομικά, γενικά θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τις προσδοκίες σας, αλλά δεν έχετε ανοσία σε λάθη ή υπερβολική αυτοπεποίθηση, που θα σας κάνουν εύκολο θύμα της εξαπάτησης ή της χειραγώγησης κάποιου. Ευνοϊκή θα είναι η εβδομάδα σε οικονομικά θέματα, ειδικά σε ό,τι αφορά ήδη συναφθείσες συμβάσεις ή συμφωνίες, από τις οποίες θα αναμένονται ορισμένα οικονομικά έσοδα.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πολλοί από εσάς θα στεναχωρηθείτε από μια δυσάρεστη είδηση ​​που σχετίζεται με μια γυναίκα άνω της μέσης ηλικίας.
Οι κάτω των 30 ετών, να είστε προσεκτικοί όταν αγοράζετε προσωπικά είδη, εξοπλισμό ή άλλα ακριβά αντικείμενα, καθώς υπάρχει κίνδυνος να αγοράσετε κάτι κακής ποιότητας ή να μην ανταποκριθείτε στις προσδοκίες σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα έχετε ενδιαφέρουσες εμπειρίες ή όνειρα με άτομα που δεν ζουν πια.
Για τους άνδρες, θα υπάρξουν διάφορες στιγμές έντασης και άγχους που σχετίζονται με άτομα που γνωρίζουν. Αυτά θα είναι γεγονότα που θα καθορίσουν κατά κάποιο τρόπο το μέλλον σας και θα συνδεθούν με κάποια αλλαγή ζωής. Γενικά, μέσα στην εβδομάδα, οι κύριες δεσμεύσεις, τα σχέδια ή οι συγκεντρώσεις σας θα έχουν να κάνουν με άτομα από το καθημερινό σας περιβάλλον: συγγενείς, συναδέλφους ή φίλους. Θα έχετε συναντήσεις ή συγκεντρώσεις σε μια ειδική περίσταση που σχετίζεται με αυτές. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα ακολουθήσετε ένα σημαντικό γεγονός στην οικογένεια των φίλων σας: αρραβώνας, γάμος, γέννηση παιδιού κ.λπ.
Για τους ανύπαντρους, η εβδομάδα θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να ξεκινήσετε τη συμβίωση με τον τωρινό σας σύντροφο. Στα οικονομικά, η εβδομάδα θα απαιτήσει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή και να προγραμματίσετε τα έξοδά σας.
Οι γυναίκες πρέπει να αποφεύγουν κινδύνους ή προβλήματα, μην ψάχνουν εύκολα κέρδη! Μπορεί να προκύψουν καθυστερήσεις γύρω από τα χρήματα που περιμένετε να λάβετε.
Θα προκύψουν οικιακά προβλήματα γύρω από την ιδιοκτησία σας ή τα έπιπλα, τις συσκευές στο σπίτι σας. Αυτά μπορεί να προκαλέσουν την ανάγκη για απρογραμμάτιστες ή δαπανηρές επισκευές, την αγορά ενός νέου αντικειμένου κλπ. Μην αφήσετε τις σοβαρές δεσμεύσεις που θα έχετε μέσα στην εβδομάδα να γίνουν αιτία έντασης στη σχέση σας. Οι συγκρούσεις μέσα στην εβδομάδα μπορεί να καθυστερήσουν ή να ματαιώσουν την υλοποίηση των σχεδίων σας.
Γενικά, η ζωή σας πηγαίνει προς τη σωστή κατεύθυνση, ανεξάρτητα από τα δικά σας συναισθήματα σε αυτή τη φάση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Την εβδομάδα 26 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου, κάποιοι από εσάς θα πρέπει να λάβετε μια απόφαση σχετικά με την αγορά ή την πώληση. Μια τέτοια ενέργεια μπορεί να σας εμπλέξει σε συζητήσεις με φίλους, γείτονες κ.λπ.
Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να συζητήσετε τιμές και συμφωνίες που σχετίζονται με πράγματα, περιουσία ή αγαθά.
Ένα γεγονός που σχετίζεται με ένα άτομο της οικογένειάς σας ή έναν συνάδελφο θα είναι η βάση μιας αλλαγής.
Είναι πιθανό να αλλάξετε κάποια από τα σχέδιά σας για αυτές τις επτά ημέρες, λόγω γεγονότων στη ζωή ενός ατόμου που ζει σε άλλο οικισμό και εμπλέκεται στις υποθέσεις σας.
Η αγάπη ή η οικογενειακή ζωή των συγγενών ή των φίλων σας μπορεί να αποτελέσει πηγή συζήτησης ή να σας εμπλέξει σε κάτι.
Για κάποιους από εσάς, αυτή την εβδομάδα μπορεί να προκύψει μια κατάσταση που σχετίζεται με φλερτ ή ερωτική σχέση με ένα άτομο με το οποίο έχετε επαγγελματική επαφή.
Γεγονότα που σχετίζονται με αρραβώνα ή γάμο είναι πιθανά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, στα οποία δεν χρειάζεται απαραίτητα να παρευρεθείτε.
Θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε παθήσεις υγείας που θα προκύψουν ως αποτέλεσμα άγχους και έντασης στην καθημερινότητά σας.
Προσπαθήστε να αποφύγετε αγχωτικές καταστάσεις και οργανώστε στον εαυτό σας ένα υγιές διάλειμμα στο τέλος της ημέρας.
Απροσδόκητα χρήματα θα εκπλήξουν πολλούς από εσάς αυτή την εβδομάδα.
Είναι πιθανές συζητήσεις ή γεγονότα που σχετίζονται με κληρονομιά, χρήματα από συγγενείς, εύρεση ξεχασμένων ή κλεμμένων αντικειμένων κ.λπ.
Οι κάτω των 30 ετών θα ζήσουν μέρες μεγάλων και σημαντικών ευθυνών και καθηκόντων. Σε μεγάλο βαθμό, το μέλλον σας καθορίζεται τώρα, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, για αλλαγές και διάφορες διαπραγματεύσεις.
Καλό θα είναι να προσπαθήσετε να διατηρήσετε καλή υγεία.
Οι άνδρες θα έχουν διάφορες δεσμεύσεις που σχετίζονται με έγγραφα, συμφωνίες ή συμβόλαια με κάποιες οικονομικές παραμέτρους σε αυτές. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να διαπραγματευτείτε έναν καλύτερο μισθό κ.λπ. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα έχετε την τάση να κάνετε τολμηρά σχέδια για το μέλλον, να κάνετε σημαντικές συζητήσεις που σχετίζονται με τα σχέδια ή τις ιδέες σας, η ανάπτυξη των οποίων θα είναι σχεδόν σημαντική για εσάς μέχρι το τέλος του έτους.
Οι γυναίκες θα έχουν διάφορες αφορμές για χαρά, επιθυμία για διασκέδαση και ευχάριστες εμπειρίες. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να ανθίσει αν το αφήσετε. Μέσα σε αυτές τις επτά ημέρες, θα κάνετε τολμηρά σχέδια για το μέλλον σας. Οι σχέσεις σας με άτομα από τον κύκλο των συναδέλφων ή των συνεργατών σας μπορούν να προχωρήσουν σε ένα νέο επίπεδο ανάπτυξης. Σας περιμένουν μερικές αξέχαστες εμπειρίες, που θα σας εμπνεύσουν αισιοδοξία για τη μελλοντική σας εξέλιξη. Μια συζήτηση ή ένα γεγονός που σχετίζεται με έναν άντρα μπορεί να προκαλέσει μια νέα κατάσταση στη ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ – Την εβδομάδα 26 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου θα έχετε την ευκαιρία να κλείσετε ένα σύνθετο πρόβλημα ή να αποτινάξετε κάποιο άγχος για το μέλλον σας.
Μερικές νέες στιγμές και εμπειρίες αυτή την εβδομάδα θα σας δώσουν ελπίδα για το μέλλον και περισσότερη αυτοπεποίθηση για την ανάπτυξη των δικών σας σχεδίων.
Μέσα στην εβδομάδα, οι σχέσεις σας με συνομηλίκους ή νέους θα είναι ασταθείς, γεμάτες με συχνές συγκρούσεις ή λογομαχίες, που όμως δεν θα αλλάξουν τη σχέση σας.
Εάν είστε γονείς, τα προσωπικά σας σχέδια για τα δικά σας παιδιά θα συναντήσουν παρεξήγηση ή αντίθεση από άλλους συγγενείς.
Αυτή η εβδομάδα θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για έρωτες και ρομαντικές σχέσεις και εμπειρίες κυρίως με έναν σύντροφο με τον οποίο συγκατοικείτε ή που είναι κοντά σας.
Είναι πιθανές σημαντικές αποφάσεις που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή, που σίγουρα θα είναι για το καλό σας.
Τα σχέδιά σας για την ανάπτυξη των υλικών ή περιουσιακών σας συμφερόντων θα συναντήσουν προβλήματα ή δυσκολίες που δεν θα σας εκπλήξουν. Είναι πιθανό τα άτομα που ανήκουν στην οικογένειά σας να έχουν αντίθετες ιδέες ή σχέδια για τα ίδια θέματα.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να είστε πολύ προσεκτικοί στις οικονομικές σχέσεις με άτομα του φιλικού σας κύκλου. Η πιθανότητα να χάσετε ή να μπείτε σε μια δυσάρεστη κατάσταση είναι πολύ μεγάλη.
Οι κάτω των 30 ετών θα έχουν μια ασταθής περίοδος όσον αφορά την υγεία τους. Μην αγνοείτε τα συμπτώματα ενός κρυολογήματος, ιογενούς λοίμωξης ή οποιουδήποτε άλλου προβλήματος και αναζητήστε ιατρική συμβουλή.
Στην οικογένεια θα προκύψουν καταστάσεις όπου οι πράξεις σας θα πρέπει να δείξουν μεγαλύτερη ωριμότητα εκ μέρους σας.
Οι άντρες θα έχουν την τάση να κάνουν κάποιες αγορές για το σπίτι τους που θα τους βοηθήσουν να το κάνουν πιο άνετο. Δεν πρόκειται για ακριβά αντικείμενα, αλλά για εκείνα που θα έχουν κάποια πρακτική αξία.
Γενικά, υπάρχει μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα μπροστά, κατά την οποία θα προγραμματίσετε και θα ενεργήσετε σε εργασίες που θα έχουν ακόμα σημαντικό νόημα στη ζωή σας ή θα σας φέρουν κάποιο όφελος, επιτυχία.
Οι γυναίκες θα σκεφτούν σύντομους και εύκολους τρόπους να ξεφύγουν από κάθε πρόβλημα ή λεπτή κατάσταση. Αυτό μόνο θα περιπλέξει τα πράγματα στη ζωή σας. Μέσα στην εβδομάδα θα μπορέσετε να βρείτε λύση σε ένα οικονομικό πρόβλημα ή να επωφεληθείτε με κάποιο τρόπο από μια συμφέρουσα για εσάς κατάσταση.
Είναι πιθανό κάποιος να επιστρέψει χρήματα που σας πήρε πριν από λίγο καιρό ή το αντίστροφο. Η εβδομάδα φέρνει νέες επαφές με ανθρώπους στον πραγματικό κόσμο.


https://thewomen.gr/

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/ 

Συντάκτης

  • TheWomen

    Γυναίκα…Σύζυγος, εργαζόμενη, μητέρα, νοικοκυρά, ερωμένη… 1000 ρόλοι να χωρέσουν ασφυκτικά σε ένα έρμο 24ώρο! Μαζί θα γελάσουμε, θα κλάψουμε, θα προβληματιστούμε, θα συζητήσουμε με & για όλα όσα απασχολούν τη σημερινή γυναίκα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σουβλάκι: Γιατί μετατρέπεται σε... πολυτέλεια και πού θα φτάσει η τιμή του

  Σουβλάκι: Γιατί μετατρέπεται σε... πολυτέλεια και πού θα φτάσει η τιμή του Σουβλάκι (Unsplash) Το σουβλάκι μετατρέπεται σε... φαγητό πολυ...