Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Τα πάθη μου, τα λάθη μου… Είμαι εγώ!

 Τα πάθη μου, τα λάθη μου… Είμαι εγώ!

Πάθη κυρίαρχα, πάθη που μας κυνηγούν, ενίοτε καταστροφικά. Μια μανία για βουτιά στο λάθος, ενώ το ξέρω εκ των προτέρων. Τι να την κάνεις την ζωή όμως αν δεν παθιάζεσαι με κάτι; Η ίδια η ζωή απαιτεί να την ζεις με τόλμη και όχι φοβισμένα.
Δεν είναι κακά τα λάθη μου από την άλλη, από αυτά δημιούργησα τα σωστά που κατάφερα. Στο κάτω – κάτω θα λέω πως όσα πόθησα τα πραγματοποίησα και σε όσα έσφαλλα τα πλήρωσα ίσως και με βαρύ τόκο.

Ο χρόνος για μένα έχει δύο κακά. Το πρώτο ότι δεν γυρίζει πίσω, οπότε αν δεν εκμεταλλευτείς τη στιγμή θα μείνεις με θέλω ανεκπλήρωτα και πάθη να σε βασανίζουν. Το δεύτερο ότι είναι αιμοσταγής τοκογλύφος. Ξεχρέωσα με δυσανάλογο τόκο τα λάθη μου.
Όμως, τα πάθη μου, τα λάθη μου… είμαι εγώ! Είμαι οι επιλογές μου και όλα όσα έζησα. Δεν μετάνιωσα και δεν θα μετανιώσω για τίποτα, γιατί έστω και αν σε ένα έκανα πίσω δεν θα ήμουν αυτή που είμαι, δεν θα ήμουν εγώ.


https://thewomen.gr/
Mary R

Συντάκτης

  • Mary R

    “Η γραφή είναι η ανάγκη μου για να μείνουν ανεξίτηλες οι σκέψεις μου, έμπνευση μου οι στιγμές που αφήνουν τατουάζ στην ψυχή”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

“Έγδυσαν” οικοδομή στον Βόλο – Δύο συλλήψεις

  “Έγδυσαν” οικοδομή στον Βόλο – Δύο συλλήψεις 27 Σεπτεμβρίου 2024, 11:52 Συνελήφθησαν, σήμερα τις μεταμεσονύχτιες προς πρώτες πρωινές ώρες ...