Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του Νταβός

 

Ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του Νταβός

Μάθετε τι πραγματικά συμβαίνει!



WEF ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ (ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ)

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ολοκλήρωσε το «Καλοκαιρινό Νταβός» του στο Νταλιάν της Κίνας , όπου μίλησαν για τη θέσπιση ενός παγκόσμιου φόρου άνθρακα 100%, που θα ακολουθήσει ένας παγκόσμιος φόρος νερού.

Αυτή είναι μια επιπλέον χρέωση από το WEF σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτό είναι μέρος του επιχειρηματικού τους μοντέλου για να κάνουν τα πάντα πιο ακριβά, έτσι ώστε "δεν θα μας ανήκει τίποτα" και "να φάμε ζουζούνια".

Εδώ φαίνεται ένας ανώνυμος Κινέζος ελιτιστής που προωθεί την επέκταση των φόρων άνθρακα και την ενσωμάτωση νέων φόρων για το νερό στους τρέχοντες μηχανισμούς τιμολόγησης άνθρακα:

"Σήμερα, η τιμολόγηση του άνθρακα, τα ETS, οι φόροι άνθρακα καλύπτουν ήδη περίπου το 25% των παγκόσμιων εκπομπών, σωστά; Θα πρέπει πραγματικά να εξετάσουμε την κλιμάκωση αυτού, σωστά, για να καλύψουμε όλο το 100% των εκπομπών άνθρακα.

"Και πέρα ​​από τον άνθρακα, ας σκεφτούμε άλλες πτυχές της φύσης που είναι πιο εύκολο να ποσοτικοποιηθούν. Πιθανότατα δεν θα είμαστε σε θέση να ποσοτικοποιήσουμε τα πάντα την πρώτη μέρα, αλλά τι γίνεται με το νερό, σωστά; Αυτό είναι επίσης πολύ πιθανό να αρχίσουμε να ενσωματώνουμε συστηματικά στο τρέχουσες συναλλαγές, μηχανισμοί τιμολόγησης άνθρακα».

Δεν είμαι σίγουρη αν αυτή η γυναίκα είναι ένας από τους "Global Shapers" του WEF, το οποίο είναι ένα δίκτυο νέων κάτω των 30 ετών που "ασχολούνται σε τοπικό επίπεδο αλλά έχουν παγκόσμιο αντίκτυπο " ή αν είναι από τις τάξεις των Νέων Παγκόσμιοι ηγέτες , από τους οποίους προέκυψαν τέτοια απαίσια πλάσματα όπως ο Τζάστιν Τριντό, ο Εμμανουέλ Μακρόν και η Τζασίντα Άρντερν, οι οποίοι έλαβαν όλοι τις παγκοσμιοποιήσεις τους από το WEF πριν προκαλέσουν γενοκτονία και οικονομική κατάρρευση στους δικούς τους ανθρώπους, κάνοντας τους ευρέως περιφρονημένους.

Η Τζασίντα δεν άντεξε πια και παραιτήθηκε το 2023. Ο Μακρόν δεν άντεξε άλλο, γι' αυτό προκήρυξε πρόωρες εκλογές τον περασμένο μήνα - τις οποίες μόλις έχασε το Σαββατοκύριακο και ο Τριντό, σύμφωνα με πληροφορίες, είτε θα παραιτηθεί είτε θα παραιτηθεί. αναγκάστηκε να το κάνει , οποιαδήποτε μέρα τώρα.

https://substack.com/@forbiddennews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

3 τρόποι για να γράψετε μια προσωπική δήλωση αποστολής που καθοδηγεί την καριέρα σας

  3 τρόποι για να γράψετε μια προσωπική δήλωση αποστολής που καθοδηγεί την καριέρα σας Από  την Kally  στις  4 Οκτωβρίου 2024 Στον γρήγορο κ...