Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 1-7 Ιουλίου 2024

 Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 1-7 Ιουλίου 2024


ΚΡΙΟΣ – Την εβδομάδα 1 – 7 Ιουλίου, θα σας ζητηθεί να αντιμετωπίσετε με σύνεση αμφιλεγόμενες ή συγκρουόμενες καταστάσεις που έχουν ήδη προκύψει. Τα οικογενειακά ταξίδια αυτή την εβδομάδα θα είναι πιο περίπλοκα και γεμάτα ένταση.
Μέσα στην εβδομάδα θα παρακολουθήσετε την εξέλιξη ενός προβλήματος υγείας για ένα άτομο, πιθανότατα κάποιον που γνωρίζετε προσωπικά. Δυστυχώς, δεν θα υπάρξει σαφήνεια για την κατάστασή του σε αυτή τη φάση.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα πρέπει να κοιτάξετε τα προηγούμενα σχέδια, ιδέες ή σχέσεις σας, που τώρα θα έχουν την ευκαιρία να αναπτυχθούν. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα δείτε πολύ πιο καθαρά το ενδεχόμενο να σας φέρουν κάποιο όφελος ή ευχάριστες εμπειρίες.
Έργα με τα οποία ασχοληθήκατε πριν από λίγο καιρό, αλλά υπέστησαν αποτυχία ή απώλεια, θα έχουν τώρα μια ευνοϊκή στιγμή για εξέλιξη, πρόοδο και επιτυχία. Αν έκανες υπομονή και κράτησες όσα έχεις πετύχει, τώρα θα έχεις εύκολα την ευκαιρία να συνεχίσεις με αυτά τα σχέδιά σου.
Η εβδομάδα στο σύνολό της θα είναι ευνοϊκή για την επίλυση προβλημάτων ή σχέσεων που σας προκαλούν ανησυχία και άγχος. Είναι πιθανό κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε υπερβάλει μια κατάσταση που στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου τόσο δραματική.
Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, ειδήσεις ή ένα τηλεφώνημα μπορεί να σας αναστατώσουν ή να σας απογοητεύσουν. Κάποιοι από εσάς θα πρέπει να αναβάλετε ένα ταξίδι ή να κάνετε μια αλλαγή σε σχέδια που σχετίζονται με ταξίδια, ιδιωτικό αυτοκίνητο κλπ. Πολλοί θα περιμένουν μια συνάντηση ή μια εκδήλωση που σχετίζεται με κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.
Οι άντρες θα πρέπει να επικεντρωθούν κυρίως στα επαγγελματικά τους καθήκοντα, καθώς εκεί μπορεί να υπάρξουν αλλαγές, να ξεκινήσουν μια νέα δραστηριότητα ή έργο, να εργαστούν με νέους πελάτες ή νέους συναδέλφους κ.λπ. Επαγγελματικά, ένας άντρας θα έχει πολύ ισχυρή επιρροή στη δραστηριότητά σου. Μερικοί από εσάς θα περιμένουν υποστήριξη και προστασία στο γραφείο σας ή σε επαφή με κάποιο ίδρυμα όπου θα πρέπει να κανονίσετε ένα σημαντικό έγγραφο.
Οι γυναίκες θα δείξουν αυτή την εβδομάδα μια ασυνήθιστη ανυπομονησία, η οποία μπορεί να εκφραστεί κατά καιρούς με ευερεθιστότητα, πίεση στους άλλους και παρόμοιες ενέργειες μπορεί να προκαλέσουν μια αμφίδρομη αρνητική αντίδραση στους γύρω σας. Οι συγκρούσεις που θα προκύψουν αυτές τις επτά ημέρες, και οι οποίες θα σχετίζονται με περιουσιακά ή υλικά συμφέροντά σας, θα είναι πολύ συναισθηματικές και θυελλώδεις.

ΤΑΥΡΟΣ – Την εβδομάδα 1-7 Ιουλίου, η οικογένειά σας θα έχει συζητήσεις σχετικά με επαγγελματικά θέματα που σας απασχολούν εσάς ή κάποιο κοντινό σας πρόσωπο. Αυτή την εβδομάδα θα σας είναι δύσκολο να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας που σχετίζονται με διάφορες επισκευές ή βελτιώσεις στο σπίτι, γι’ αυτό μην πιέζετε πράγματα και μην χαλάτε τη διάθεσή σας.
Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, διάφορες συναντήσεις ή επισκέψεις ανθρώπων στο σπίτι σας θα σας επηρεάσουν συναισθηματικά ως βάρος ή άγχος. Αυτό μπορεί να σας φέρει σε μια λεπτή κατάσταση εάν αφήσετε τα συναισθήματά σας να ελέγχουν το μυαλό σας.
Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών θα έχετε ενδιαφέροντα όνειρα που σχετίζονται με άτομα που γνωρίζετε. Ο σκοπός ενός τέτοιου ονείρου είναι να σας δώσει κάποιες πληροφορίες και καλό είναι να τις λάβετε σωστά και να τις θυμηθείτε.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα εξετάσετε κάποιες επερχόμενες αγορές για εσάς ή το σπίτι σας και θα προσπαθήσετε να προγραμματίσετε καλά τον προϋπολογισμό σας για να αποφύγετε πιθανές δυσκολίες. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, πολλοί θα κάνουν μια μεγάλη αλλαγή στα σχέδιά τους λόγω νέων συνθηκών που προκύπτουν στη ζωή ή στη χώρα που ζουν.
Οι άνδρες θα είναι πολύ πιο ανήσυχοι κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, κάτι που θα αντικατοπτρίζει την υπομονή και την ικανότητά τους να ακούν προσεκτικά τι θέλουν να τους πουν οι άλλοι. Δεν αποκλείονται οι δυσάρεστες εκδηλώσεις ζήλιας ή η επιθυμία να επιβάλει κανείς τη θέλησή του στον ερωτικό ή στον συζυγικό σύντροφο. Αυτή την εβδομάδα δεν αποκλείεται να συναντήσετε άτομα που θα σας εκνευρίσουν ή θα σας προκαλέσουν με τη συμπεριφορά τους. Πολύ εύκολα θα μπείτε σε διάφορες δυσάρεστες καταστάσεις μέσα στην εβδομάδα, για τις οποίες η συμβουλή μου είναι να είστε πολύ προσεκτικοί από τις πρώτες μέρες, ώστε να μην προκαλέσετε τέτοιες ανεπιθύμητες στιγμές στη ζωή σας.
Οι γυναίκες θα περιμένουν να δουν πραγματικά αποτελέσματα από τις ενέργειές τους την προηγούμενη ή δύο εβδομάδες. Μπορεί να έχετε συγκεκριμένες προσδοκίες για μια συζήτηση, συνάντηση ή γενική δραστηριότητα με άλλα άτομα. Είναι πιθανό κάποιος να βασίζεται σε εσάς για να λύσετε ένα προσωπικό πρόβλημα ή μια άλλη κατάσταση ζωής. Αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείτε πολύ περισσότερο με τη δική σας οικογένεια ή με στενούς ή πιο μακρινούς συγγενείς. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για να οργανώσετε ή να παρακολουθήσετε μια οικογενειακή συγκέντρωση, αρραβώνα ή γάμο.


ΔΙΔΥΜΟΙ – Την εβδομάδα 1 – 7 Ιουλίου, θα πρέπει να επιλύσετε μια κατάσταση που σχετίζεται με ένα ψέμα ή μια λάθος ενέργεια, απόφαση, κάτι που ξεχάσατε να κάνετε πριν από καιρό. Μια τέτοια κατάσταση δεν θα είναι ευχάριστη, ειδικά τα συναισθήματα που κουβαλάει μαζί της, αλλά η αναβολή της δεν φέρνει κάτι καλύτερο.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε ανεκπλήρωτες δεσμεύσεις και εργασίες και κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών θα είστε πιο διατεθειμένοι να οργανώσετε τη δουλειά σας.
Η εβδομάδα φέρνει καλή τύχη στην ολοκλήρωση δεσμεύσεων που αναμένετε να σας αποφέρουν κάποιο κέρδος, όφελος ή βάσει των οποίων μπορείτε να συνεχίσετε την εξέλιξή σας. Αυτή την εβδομάδα θα ζήσετε αρκετά ευχάριστα και ιδιαίτερα γεγονότα στο σπίτι σας. Μάλλον είναι ένα όνειρο που σχετίζεται με έναν άντρα, το οποίο μετά το ξύπνημα θα είναι η αιτία για την καλή σου διάθεση όλη την ημέρα. Σε γενικές γραμμές, αυτή την εβδομάδα η επιρροή των αντρών στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή θα είναι καλή και εποικοδομητική για εσάς. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα έχετε περισσότερες επαφές με φίλους από κοντά και μακριά, θα ανταλλάξετε ενδιαφέρουσες πληροφορίες και θα προγραμματίσετε επόμενες συναντήσεις ή συγκεντρώσεις.
Οι άνδρες μπορεί να έχουν διάφορες ασθένειες υγείας ή ανησυχίες που σχετίζονται με διάφορα γεγονότα στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή. Δεν αποκλείονται σοβαρότερα οικιακά προβλήματα ή προβλήματα με εξοπλισμό, με προσωπικό αυτοκίνητο και άλλα. Πολλά άτομα από το στενό συγγενικό σας περιβάλλον θα βασιστούν σε εσάς αυτή την εβδομάδα και αυτό μερικές φορές μπορεί να σας βαρύνει ακόμα περισσότερο.
Οι γυναίκες, στην επιθυμία τους να επιτύχουν περισσότερα και γρηγορότερα, μπορούν όχι μόνο να δημιουργήσουν ένταση γύρω τους, αλλά και να ενεργήσουν προκλητικά, μερικές φορές αγενώς ή πολύ συναισθηματικά απέναντι στους άλλους ανθρώπους. Η εβδομάδα μπορεί να φέρει ένα γεγονός ή εμπειρία που σχετίζεται με άτομα της οικογένειάς σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Την εβδομάδα 1 – 7 Ιουλίου, θα έχετε έναν ευνοϊκό χρόνο για να εστιάσετε την προσοχή και την ενέργειά σας στην επαγγελματική σας εξέλιξη, τη δουλειά ή τα επαγγελματικά σας. Αυτή είναι μια στιγμή για ανάπτυξη στην καριέρα που επιλέξατε. Αναμένετε ενδιαφέρουσες ή χρήσιμες πληροφορίες από ένα άτομο με το οποίο συνεργάζεστε. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, η εμπλοκή σε μια ίντριγκα ή η διάδοση ψευδών πληροφοριών μπορεί να σας δυσφημήσει μπροστά σε σημαντικά άτομα. Η φυσική εξέλιξη αυτής της κατάστασης μπορεί να οδηγήσει στον τερματισμό αυτών των σχέσεων.
Να είστε προσεκτικοί και να επαληθεύετε οποιαδήποτε πληροφορία λαμβάνετε από φίλους, γείτονες ή γνωστούς. Σε γενικές γραμμές, αυτή η εβδομάδα θα είναι εποικοδομητική και επιτυχημένη για εσάς, ειδικά αν επικεντρωθείτε σε αρμονικές σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω σας και στην αυστηρή εκπλήρωση των ευθυνών σας. Η διακριτικότητα και η διπλωματία θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε οποιαδήποτε περίπλοκη κατάσταση ή απροσδόκητη παρεξήγηση. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, κάποιοι από εσάς θα αντιμετωπίσετε προβλήματα που προκαλούνται από τον χαρακτήρα και τη νοοτροπία σας. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα έχετε μια σημαντική συζήτηση ή συνάντηση με κάποιον από τον οποίο θα περιμένετε υποστήριξη ή βοήθεια για ένα σημαντικό σχέδιο, στόχο ή εγχείρημα.
Οι άνδρες θα έχουν μια σημαντική δέσμευση που μπορεί να είναι οικογενειακή, επαγγελματική. Σίγουρα θα έχετε περισσότερη τύχη και ευκαιρίες αυτή την εβδομάδα. Το αν θα ωφεληθείτε από αυτά και πόσο καλά αποτελέσματα μπορείτε να επιτύχετε θα εξαρτηθεί από τη δραστηριότητά σας και την προετοιμασία σας για τις σχετικές ενέργειες. Πολλοί θα θυμούνται αυτή την εβδομάδα με μια απροσδόκητη εμπειρία που σχετίζεται με ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο.
Οι γυναίκες θα περάσουν μια εβδομάδα σημαντικών δεσμεύσεων και αποφάσεων που σχετίζονται με τρέχουσες ή μελλοντικές αλλαγές στη ζωή σας. Όσοι από εσάς θα εμπλακείτε σε μια δικαστική ή νομική υπόθεση θα μπορέσετε με κάποιο τρόπο να επιταχύνετε την εξέλιξή της. Σε αυτές τις επτά ημέρες σας περιμένουν διάφορα σημαντικά νέα, ανταλλαγή χρήσιμων πληροφοριών με ανθρώπους από κοντά και μακριά, καθώς και προτάσεις που θα φέρουν νέα πράγματα στην καθημερινή σας προσωπική ή επαγγελματική ζωή.


ΛΕΩΝ – Την εβδομάδα 1 – 7 Ιουλίου σας περιμένουν ενδιαφέρουσες εμπειρίες, οι οποίες μπορεί κατά κάποιο τρόπο να σηματοδοτήσουν μελλοντικές αλλαγές που σχετίζονται με το σπίτι σας. Είναι πιθανό τα γεγονότα αυτής της εβδομάδας να προκαλέσουν μια μελλοντική μετακόμιση ή ταξίδι για διάφορους λόγους. Αυτή η εβδομάδα θα είναι περίπλοκη και ασαφής όσον αφορά τα σχέδια που σχετίζονται με την πώληση ή την αγορά ενός σπιτιού ή ακινήτου.
Η εβδομάδα προμηνύει διάφορες ευχάριστες εμπειρίες ή συγκεντρώσεις με άτομα που θα έχουν οικογενειακές διακοπές ή επέτειο. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι περισσότεροι από εσάς θα έχετε καλύτερες ευκαιρίες για ανάπτυξη και έκφραση. Η εβδομάδα προμηνύει ένα ευχάριστο ή σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με έναν γονέα, έναν αδελφό ή μια αδελφή.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα έχετε μια συζήτηση ή μια συνάντηση με άτομα που θα τραβήξουν την προσοχή σας με τα προβλήματά τους, για τα οποία θα έχετε μια λύση ή τουλάχιστον μια ιδέα πώς να τα λύσετε. Φυσικά, εάν κάποιος είναι πρόθυμος να λάβει τη συμβουλή σας.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να επιβαρυνθείτε συναισθηματικά από το δράμα ζωής των φίλων ή των γνωστών σας. Ένα άτομο από τον κύκλο φίλων ή γνωστών σας μπορεί να βιώσει ένα δυσάρεστο περιστατικό. Γενικότερα, η εβδομάδα θα σας εκπλήξει με κάποιες νέες ευκαιρίες, ευκαιρίες, καινοτομίες και άλλες που θα σας δημιουργήσουν θετική και αισιόδοξη διάθεση. Ενδέχεται να προκύψουν ανησυχίες που σχετίζονται με τη θεραπεία ενός μέλους της οικογένειας ή συγγενή. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε την τάση να επενδύετε περισσότερο χρόνο και συναισθήματα σε προσωπικές ή προσωπικές εμπειρίες.
Οι άντρες θα συναντήσουν την εμφάνιση νέων ανθρώπων στη ζωή τους με σκεπτικισμό και μεγάλη επιφύλαξη. Η δύσκολη επικοινωνία στην αρχή μπορεί να εξελιχθεί σχετικά γρήγορα σε μια χρήσιμη φιλία. Μεγάλη επιρροή στις αποφάσεις σας και στην επίτευξη συγκεκριμένων αποτελεσμάτων μέσα στην εβδομάδα θα έχει άτομα με τα οποία έχετε κάποιου είδους οικογενειακή σχέση. Όσοι είστε γονείς θα θυμάστε αυτή την εβδομάδα με ένα μάθημα ζωής που πήρατε από το δικό σας παιδί.
Οι γυναίκες θα έχουν την τάση να επικεντρώνονται στους δικούς τους στόχους, κάτι που μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε μη φιλικοί προς τους άλλους. Θα χρειαστεί να κάνετε μια σοβαρή ή ειλικρινή συζήτηση με μια γυναίκα με την οποία δεν συγκατοικείτε. Εάν καταφέρετε να αγνοήσετε την αρνητική επιρροή των ανθρώπων που τους αρέσει να γκρινιάζουν, να παραπονιούνται ή να καταθλίβουν τους άλλους, τότε αυτή η εβδομάδα μπορεί να φέρει ενδιαφέρουσες εμπειρίες και επιτυχίες για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Την εβδομάδα 1 – 7 Ιουλίου, θα είναι συνετό να ενεργήσετε πρακτικά σε θέματα που αφορούν οικογενειακές υποθέσεις και εργασίες. Όλα όσα θα κάνετε για την οικογένειά σας αυτές τις επτά ημέρες πρέπει να είναι καλά μελετημένα, να ενεργείτε με σύνεση, να λαμβάνετε υπόψη τις πραγματικότητες γύρω σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πολλοί θα προετοιμαστούν ή θα παρευρεθούν σε μια σημαντική οικογενειακή συγκέντρωση. Οι ενέργειες ή οι αποφάσεις ενός ατόμου από τον κύκλο φίλων ή συγγενών σας θα σας στεναχωρήσουν ή θα σας απογοητεύσουν.
Αυτή την εβδομάδα θα ενθουσιαστείτε με γεγονότα που σχετίζονται με ταξίδια ή που θα συμβούν σε απόσταση από εσάς. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για ταξίδια με σκοπό τον τουρισμό ή για να συναντήσετε ευχάριστα άτομα. Μερικοί από εσάς θα χαρούν να λάβουν χρήματα από άλλη πόλη ή χώρα. Μέσα στην εβδομάδα θα κάνετε έξοδο για ένα παιδί ή έναν νέο και μάλλον θα έχετε συγκεκριμένο λόγο για αυτό. Οι νομισματικές σας σχέσεις με νεότερους θα έχουν ευνοϊκή εξέλιξη. Δυστυχώς κάποιοι θα πρέπει να κάνουν έξοδα λόγω ξαφνικού προβλήματος υγείας ή οικογενειακού περιστατικού. Τώρα θα έχετε την τάση να βλέπετε πιο αισιόδοξα και φιλοσοφικά τα παλιά σας προβλήματα και προβλήματα. Κάποια από αυτά βρίσκονται ήδη στα πρόθυρα της οριστικής εκκαθάρισής τους.
Οι άντρες θα πρέπει να ανοίξουν τα μάτια τους για να μην πέσουν σε κάποια ψευδαίσθηση, θύμα κάποιας εξαπάτησης ή άλλης παρόμοιας δυσμενούς κατάστασης. Ελέγξτε προσεκτικά κάθε πληροφορία και νέα που θα λάβετε κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών. Μην βιάζεστε να είστε χαρούμενοι, αλλά ούτε και πολύ βιαστικοί για να είστε θυμωμένοι. Ελέγξτε ακόμα και αν πρέπει να το κάνετε πολλές φορές ή αναζητήστε πληροφορίες από διαφορετικές πηγές. Οι εκπλήξεις αυτή την εβδομάδα θα έρθουν μέσα από συζητήσεις ή μηνύματα συγγενών ή φίλων.
Οι γυναίκες θα πρέπει να δεχτούν κάποια προβλήματα αυτή την εβδομάδα ως μάθημα που πρέπει να πάρουν με τον δύσκολο τρόπο. Στις περισσότερες περιπτώσεις αυτές οι εμπειρίες θα σχετίζονται με μια γυναίκα ή με γυναίκες. Το καλό είναι ότι θα μπορέσεις να βγεις από αυτή την κατάσταση χωρίς απώλειες ή αρνητισμό, αλλά και με κάποιο πόνο που το επέτρεψες να συμβεί. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα έχετε τουλάχιστον μία ευκαιρία να εμφανίσετε ή να δείξετε τις επαγγελματικές, κοινωνικές ή επιχειρηματικές σας ικανότητες.


ΖΥΓΟΣ – Την εβδομάδα 1 – 7 Ιουλίου, θα κάνετε διάφορες συναντήσεις με νέους και παλιούς φίλους ή γνωστούς. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα έχετε μια ειδική περίσταση για αυτό. Οι γνωριμίες σας με άτομα με τα οποία ήσασταν μαζί στο παρελθόν θα έχουν μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη: συμμαθητές, συναδέλφους, γείτονες κ.λπ. Αυτή την εβδομάδα μπορεί να οργανώσετε ενδιαφέροντα σχέδια με φίλους για κοινές δράσεις στο άμεσο μέλλον. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε πολλά νέα έργα που σχετίζονται με άτομα του φιλικού σας κύκλου.
Αυτή την εβδομάδα, οι οικονομικές σας υποθέσεις θα απαιτήσουν περισσότερη προσοχή, καθώς υπάρχει κίνδυνος να κάνετε λάθος, να γίνετε στόχος απάτης, να χάσετε κάτι από παραλείψεις κ.λπ. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, κάποιοι από εσάς θα συζητήσετε ή θα επιλύσετε οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με κληρονομιά, κληρονομική περιουσία, σύνταξη κ.λπ. Τα ταξίδια αυτή την εβδομάδα θα σχετίζονται με αντιφάσεις ή συγκρούσεις οποιασδήποτε φύσης. Σε γενικές γραμμές, θα υπάρχει μεγάλη ένταση σε ένα ταξίδι που έχετε μπροστά σας ή σε επαφές με άτομα από διαφορετικές πόλεις και χώρες. Ερωτικά, αν έχεις σύντροφο που μένει σε άλλο κατοικημένο μέρος, θα προκύψουν διαφωνίες που σχετίζονται με εκδηλώσεις ζήλιας, παρεξηγήσεις κ.λπ. Συνολικά, αυτή η εβδομάδα θα μείνει αξέχαστη για μια πιο ζωντανή επικοινωνία με φίλους κοντά και μακριά. Θα συζητήσετε ενδιαφέροντα νέα, γεγονότα, σχέδια να συναντηθείτε σύντομα και πολλά άλλα.
Οι άντρες θα βρουν κάτι για να επενδύσουν την ενέργειά τους και τις ελπίδες τους για το μέλλον. Αυτή η αισιόδοξη προσέγγιση της ζωής θα σας εξυπηρετήσει καλά αυτή την εβδομάδα. Θα κοιτάξετε πολύ πιο ελαφρά τις συγκρούσεις που θα προκύψουν αυτές τις επτά ημέρες και δεν θα εμβαθύνετε στο πρόβλημα που τις προκαλεί. Θα είναι πιο δύσκολο για εσάς όταν επικοινωνείτε με άτομα με τα οποία συνεργάζεστε, αλλά ακόμα και εκεί μπορείτε να βρείτε τρόπο να μιλήσετε διπλωματικά και διακριτικά.
Οι γυναίκες θα πρέπει να αξιοποιήσουν την εμπειρία που έχουν συσσωρεύσει στο παρελθόν τους για να αντιμετωπίσουν μια περίπλοκη ή λεπτή κατάσταση αυτή την εβδομάδα. Κάποια λάθη που έχετε κάνει στο παρελθόν σας, όπως ανολοκλήρωτες δεσμεύσεις ή αθετημένες υποσχέσεις, μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο ως ανάμνηση, υπόδειξη ή πίεση να το κάνετε ούτως ή άλλως. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα είναι σημαντικό να προφυλαχθείτε από απώλεια ή κλοπή, που μπορεί να σχετίζεται με ένα έγγραφο, προσωπικά αντικείμενα, χρήματα κ.λπ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Την εβδομάδα 1-7 Ιουλίου, θα είστε μάρτυρες ή συμμετέχοντες σε ένα ενδιαφέρον ή απροσδόκητο γεγονός που σχετίζεται με έναν στενό συγγενή. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε ελπίδες για την εξέλιξη των υποθέσεων σας που σχετίζονται με τα χρήματα. Σε γενικές γραμμές, πράγματα που σχετίζονται με οικονομικά έγγραφα θα είναι επιτυχημένα για εσάς.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα ωφεληθείτε κατά κάποιο τρόπο από τις ενέργειες ενός ατόμου με το οποίο συνεργάζεστε ή σπουδάζετε μαζί. Είναι πιθανό να λάβετε συμβουλές, προστασία, προτάσεις κλπ. Αν και θα έχετε μεγάλη εμπιστοσύνη στην επιτυχία του σχεδίου ή του εγχειρήματος σας, αυτή η εβδομάδα σας φέρνει και στιγμές απαισιοδοξίας. Μπορεί απροσδόκητα και συναισθηματικά να αποφασίσετε να εγκαταλείψετε κάτι για να βάλετε ενέργεια και πόρους σε κάτι άλλο που θεωρείτε πιο υποσχόμενο.
Η εβδομάδα φέρνει το ενδεχόμενο ερωτικών συγκρούσεων ή παρεξηγήσεων. Θα προκύψουν διαφωνίες για ασήμαντα θέματα. Είναι πιθανές εκδηλώσεις μισαλλοδοξίας απέναντι σε πράξεις ή τρόπους του συντρόφου. Τέτοιες εμπειρίες μπορούν να δοκιμάσουν κάποιες πιο εύθραυστες ή νεοσύστατες σχέσεις. Μερικοί από εσάς θα πρέπει να αντιμετωπίσετε πιο υπεύθυνα θέματα ή άλλες περίπλοκες καταστάσεις που σχετίζονται με ένα παιδί ή έναν νεαρό συγγενή. Είναι πιθανό να προκύψει μια σύντομη ανησυχία που σχετίζεται με τα χρήματα ή να χρειαστεί να ξοδέψετε χρήματα για την υγεία, για κάποια θεραπεία.
Οι άνδρες θα περάσουν μια εβδομάδα με ενδιαφέρουσες ευκαιρίες και καταστάσεις, οι οποίες, αν παίξουν καλά και αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δίνουν, μπορούν να επιτύχουν μια ενδιαφέρουσα πρόοδο στις προσωπικές ή επαγγελματικές τους υποθέσεις. Οι στενοί σας άνθρωποι θα έχουν πολύ καλή επιρροή στις αποφάσεις και τις δεσμεύσεις σας. Τα προβλήματα, όπου προκύπτουν, θα οφείλονται στη βιασύνη, την ανυπομονησία σας και μερικές φορές την αδυναμία σας να αξιολογήσετε σωστά τη συγκεκριμένη κατάσταση.
Οι γυναίκες θα έχουν σοβαρές και υπεύθυνες δεσμεύσεις και υποχρεώσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας κυρίως στη δουλειά ή τις επιχειρήσεις, ανάλογα με ποιον από αυτούς τους τομείς αναπτύσσουν. Η παρουσία ή η επιρροή στις πράξεις σας από έναν άνδρα μπορεί να γίνει αποδεκτή ως μια καλοπροαίρετη παρέμβαση, αλλά καλό θα είναι να ξέρετε πώς να παίρνετε τις αποφάσεις σας ή να ενεργείτε ανεξάρτητα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχετε συζητήσεις ή δεσμεύσεις με έναν άντρα, που μπορεί επίσης να σχετίζονται με την καριέρα σας ή κάποιο ίδρυμα.


ΤΟΞΟΤΗΣ – Την εβδομάδα 1-7 Ιουλίου, θα βιώσετε ποικίλα συναισθήματα που σχετίζονται με ένα μέλος της οικογένειάς σας ή άλλους στενούς συγγενείς. Αφορμή για αυτό μπορεί να είναι τα γενέθλια, η ονομαστική εορτή ή άλλες σημαντικές στιγμές στη ζωή τους. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα πρέπει να εξετάσετε πιο σοβαρά διάφορες επιλογές για την επίλυση προβλημάτων που δημιουργούν ένταση στο σπίτι και στις οικογενειακές σας σχέσεις.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, νέα ή γεγονότα που σχετίζονται με τον παλιό ή τον τρέχοντα έρωτά σας μπορεί να σας εντυπωσιάσουν με κάποιο τρόπο. Νέες γνωριμίες θα συμβούν κάτω από απρόσμενες ή περίεργες συνθήκες, αλλά ξέρετε πολύ καλά ότι δεν υπάρχουν τυχαία πράγματα. Επαγγελματικά, νέες ιδέες θα προκύψουν και θα συζητηθούν. Η εβδομάδα φέρνει συζητήσεις με άτομα από τον κύκλο φίλων ή γνωστών σας που θα συζητήσουν μαζί σας μια επιχειρηματική ιδέα ή μια ιδέα για επιπλέον δουλειά.
Αυτή την εβδομάδα θα έχετε μια δέσμευση που σχετίζεται με μια γυναίκα που βιώνει ένα σημαντικό γεγονός ή αλλαγή στη ζωή της. Μπορεί να έχετε έναν συγκεκριμένο λόγο για να τη γνωρίσετε. Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να αγοράσετε ένα δώρο για κάποιον που έχει προσωπικές διακοπές. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για να εξετάσετε σοβαρές ιδέες που σχετίζονται με την εργασία ή την επιχείρηση. Είναι πιθανό να δεσμεύεστε για κάτι που θα είναι σημαντικό για το σπίτι ή την οικογένειά σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πολλοί θα βιώσουν ένα γεγονός που σχετίζεται με φίλους.
Οι άντρες θα έχουν τις δικές τους απόψεις για τα σχέδια και τις ενέργειές τους αυτή την εβδομάδα, αλλά θα πρέπει να περιμένουν να λάβουν πρόσθετες πληροφορίες, κάποια έγγραφα ή να κάνουν μια απαραίτητη συζήτηση. Θα μπορείτε να θυμάστε αυτήν την εβδομάδα με ένα γεγονός ή μια εμπειρία που σχετίζεται με ένα κορίτσι ή μια γυναίκα που θα μπορούσε να είναι συγγενής, φίλος, συνάδελφός σας κ.λπ. Δεν θα σας λείψει η τύχη αυτές τις επτά ημέρες, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το πού το βλέμμα σας κατευθύνεται και σε τι βάζετε την ενέργειά σας.
Οι γυναίκες θα επιδιώξουν να επιτύχουν κάποια ανάπτυξη αυτή την εβδομάδα τόσο στη γνώση που θεωρούν ότι είναι σημαντική για αυτές σε αυτό το στάδιο, όσο και πνευματικά επικοινωνώντας με ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ περισσότερα για τον αόρατο κόσμο γύρω μας. Οι σχέσεις σας με άτομα που θα αποδειχθούν δυσνόητα ή που με τις πράξεις τους θα σας προκαλέσουν κάποιες αμφιβολίες θα απαιτήσουν προσοχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Την εβδομάδα 1-7 Ιουλίου, θα κατευθύνετε την προσοχή σας σε εργασίες ή γεγονότα που σχετίζονται με μια γυναίκα από τον κύκλο των συγγενών ή φίλων σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, πολλοί θα έχουν προσδοκίες που σχετίζονται με χρήματα ή την τακτοποίηση ,παραλαβή, σημαντικών εγγράφων. Τα πράγματα θα πραγματοποιηθούν με επιτυχία για εσάς, αλλά δεν αποκλείεται η εξέλιξή τους να συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα λάβετε κάποιο όφελος από ένα άτομο με το οποίο συνεργάζεστε ή έχετε ομοϊδεάτες σε κάποια κοινωνική ή πολιτική υπόθεση. Πιθανότατα θα είναι κάποιος που γνωρίζετε και μπορείτε να βασιστείτε για δικαιοσύνη ή επαγγελματισμό. Παρά την ελπίδα που έχετε για ευνοϊκή εξέλιξη του σχεδίου ή του εγχειρήματός σας, θα περάσετε και στιγμές απαισιοδοξίας και κατάθλιψης αυτή την εβδομάδα.
Σε ότι αφορά την αγάπη, είναι πιθανές παρεξηγήσεις. Θα προκύψουν διαφωνίες για ασήμαντα θέματα. Είναι πιθανό ένας από τους συντρόφους να δείξει εγωισμό σε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Η έλλειψη υπομονής ή ανεκτικότητας μπορεί να είναι η αιτία ψυχρότητας στη σχέση σας. Σε γενικές γραμμές, όσοι γεννήθηκαν στο ζώδιο του Αιγόκερω θα μπορούν να περιμένουν κάτι καλό με τη μορφή μιας εμπειρίας που σχετίζεται με ταξίδια. Θα έχετε χρήσιμες επαφές με ανθρώπους που ζουν μακριά. Θα έχετε μια ευνοϊκή εβδομάδα για να ξεκινήσετε μια νέα γνωριμία που σχετίζεται με κοινά ενδιαφέροντα και δραστηριότητες. Οι πιο συναισθηματικοί από εσάς μπορεί να προκαλέσουν απροσδόκητα μια δυσάρεστη σύγκρουση.
Οι άντρες θα έχουν την τάση να δίνονται στους φίλους τους που θα τους ζητούν διάφορες χάρες ή απλά να περνούν ευχάριστα μαζί σε ουσιαστικές ή ανούσιες συζητήσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να έχετε μια επαφή ή μια συνάντηση με έναν φίλο από το παρελθόν σας, που μπορεί να συνδέεται με απροσδόκητα, έκπληξη και αυτό μπορεί να κάνει τη συνάντησή σας ευχάριστη. Στην οικογένειά σας αυτή την εβδομάδα, όχι μόνο θα έχετε περισσότερες δουλειές, αλλά φαίνεται ότι όλοι θα βασίζονται πάνω σας, ακόμα και για τα πιο μικρά πράγματα.
Οι γυναίκες θα αντιμετωπίσουν κάποιες σοβαρές αποφάσεις ή θα κάνουν σημαντικές αλλαγές στην προσωπική ή επαγγελματική τους ζωή. Για εσάς, αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για ενέργειες που σχετίζονται με νομικό ή δικαστικό ίδρυμα. Η σημασία αυτής της εβδομάδας μπορεί να γίνει αισθητή και στην ερωτική σας ζωή, όπου απαιτείται μια πιο συγκεκριμένη γνώμη για το μέλλον της σχέσης σας. Όσοι από εσάς δεν είστε σε σχέση, θα συνειδητοποιήσετε το γεγονός ότι αν δεν καταβάλετε προσπάθεια να βρείτε τον κατάλληλο σύντροφο, θα μπορούσατε να μείνετε για πάντα ελεύθεροι.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Την εβδομάδα 1 – 7 Ιουλίου, θα σας συμβούν κάποια απρόβλεπτα γεγονότα και εμπειρίες. Κάθε ένα από αυτά θα έχει μια ειδική εξέλιξη που μπορεί να καθορίσει το μέλλον σας για αρκετά χρόνια. Είναι πιθανό να είστε ευχαριστημένοι με απροσδόκητα χρήματα ή ένα οικονομικό έγγραφο, πίστωση. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας έχετε μια συνάντηση ή μια συζήτηση που θα είναι σημαντική για εσάς πριν πάρετε μια απόφαση. Αρκετά γεγονότα αυτή την εβδομάδα θα σχετίζονται με τους συγγενείς σας. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα είναι σημαντικό να διατηρήσετε την αρμονία και την κατανόηση στις οικογενειακές σας σχέσεις, να μην δημιουργήσετε περιττά αρνητικά συναισθήματα γύρω σας.
Αυτή την εβδομάδα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες για εσάς, χρήσιμες για την προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή. Συγκεκριμένα γεγονότα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα σας απαλλάξουν από μια ανησυχία. Μπορεί να αντιμετωπίσετε προσωρινή ένταση που σχετίζεται με ένα ατύχημα ή μια αγχωτική κατάσταση. Γενικά, αυτή θα πρέπει να είναι μια εβδομάδα κατά την οποία θα βιώσετε το τέλος ή την αρχή κάτι που θα αποτελέσει τη βάση της μελλοντικής σας εξέλιξης. Αυτή είναι μια εβδομάδα αλλαγών, νέων πραγμάτων στη ζωή σας που θα πρέπει να δώσετε την ευκαιρία να αναπτύξετε.
Μικρά προβλήματα που σχετίζονται με χρήματα μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε μια χαμένη ή καθυστερημένη πληρωμή κτλ. Η εβδομάδα φέρνει την πιθανότητα μιας συγκέντρωσης που σχετίζεται με συγγενείς, φίλους ή συναδέλφους. Κάποιοι από εσάς θα σχεδιάσετε σημαντικές υποθέσεις που θα αφορούν συγκεκριμένα έξοδα.
Οι άντρες θα μπουν αυτή την εβδομάδα με ενδιαφέρουσες ιδέες, μεγάλα σχέδια ή προσδοκίες. Στον έρωτα μπορεί να προκύψουν ενδιαφέρουσες εμπειρίες με το αγαπημένο πρόσωπο. Κάποιοι από εσάς μπορεί να ετοιμάσουν μια ευχάριστη ρομαντική έκπληξη ή να γίνουν αντικείμενο μιας. Οι βασικές σας προσδοκίες για αυτήν την εβδομάδα θα επικεντρωθούν σίγουρα στην ερωτική σας ζωή ή στην προσωπική σας ζωή στο γάμο που μπορεί να έχετε.
Οι γυναίκες θα πρέπει να φροντίσουν είτε τη δική τους υγεία είτε την υγεία μιας γυναίκας κοντά τους που μπορεί να είναι ακόμη νεότερη. Ένα πρόβλημα υγείας δεν χρειάζεται να είναι κάτι σοβαρό, αλλά θα απαιτήσει κάποια φροντίδα και προσοχή. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, είναι πιθανό να χάσετε κάτι ή να σας το πάρουν για εγωιστικό σκοπό, με την επιθυμία να σας βλάψουν ή να σας κακολογήσουν με κάποιο τρόπο.

ΙΧΘΥΕΣ – Την εβδομάδα 1-7 Ιουλίου, πρόκειται να αντιμετωπίσετε απροσδόκητα γεγονότα στη δουλειά ή στην επιχείρησή σας. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, μπορεί να προκύψει μια ευκαιρία για νέα δραστηριότητα, μπορεί να βρείτε νέους πελάτες ή να εμφανιστούν νέοι συνάδελφοι. Αυτή η εβδομάδα θα είναι σημαντική για εσάς από πολλές απόψεις. Είστε έτοιμοι να πάρετε σοβαρές και υπεύθυνες αποφάσεις που σχετίζονται με χρήματα ή ένα οικονομικό συμβόλαιο.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα έχετε συναντήσεις και συζητήσεις σχετικά με τις μελλοντικές σας ενέργειες με συγγενείς, φίλους ή συνεργάτες. Χρησιμοποιήστε αυτήν την εβδομάδα για να τακτοποιήσετε ή να επιλύσετε σημαντικά οικονομικά ζητήματα για εσάς. Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών, θα μπορείτε να ολοκληρώσετε σημαντικές πληρωμές ή υποχρεώσεις. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για δικαστικά και νομικά ζητήματα, εάν ασχολείστε με τέτοια.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα βιώσετε ένα συναισθηματικό γεγονός που σχετίζεται με ένα μέλος της οικογένειας. Για πολλούς από εσάς, θα προκύψει ένας σοβαρός λόγος να ταξιδέψετε μέσα στην εβδομάδα ή τα Σαββατοκύριακα. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να αρχίσετε να ζείτε μαζί ή να παντρευτείτε. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, να είστε πιο υπεύθυνοι για τον εαυτό σας εάν έχετε παθήσεις υγείας.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα είστε ευχαριστημένοι με νέα ή ένα γεγονός που σχετίζεται με κάποιον που ζει σε άλλη πόλη ή χώρα. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για έρωτες και προσωπικές εμπειρίες. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, να είστε προσεκτικοί όταν αγοράζετε πράγματα, εξοπλισμό, με οικιακές επισκευές και πολλές παρόμοιες ενέργειες, όπου μπορεί να προκύψουν επιπλοκές, απώλειες, αστοχίες.
Οι άνδρες θα νιώσουν δυσκολίες στην αναζήτηση σωστών πληροφοριών, στην επικοινωνία με ανοιχτά ή ειλικρινή άτομα και κάποια στιγμή αυτά τα συναισθήματα μπορεί να σας επηρεάσουν πολύ αρνητικά. Κάποιες ασάφειες, ψέματα ή ύποπτες ενέργειες μπορεί να προκύψουν ακόμα και στην οικογένειά σας ή στον συγγενικό σας κύκλο. Για κάποιους από εσάς, η εβδομάδα φέρνει έναν ισόβιο χωρισμό από ένα άτομο που θα τελειώσει το ταξίδι του στη γη.
Οι γυναίκες μπορεί να γίνουν εχθροί του εαυτού τους αυτή την εβδομάδα, επιβαρύνοντας τον εαυτό τους με διάφορες αμφιβολίες, υποψίες ή θυμό για πράγματα που έχουν προσωρινή σημασία ή επιρροή στη ζωή. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα είναι δύσκολο για εσάς να επικοινωνήσετε με τα δικά σας παιδιά, να κατανοήσετε τις απόψεις τους και θα έχετε την τάση να εναντιώνεστε πιο συχνά στις επιθυμίες τους. Φυσικά, θα υπάρχει συγκεκριμένος λόγος για αυτή τη συναισθηματική σας κατάσταση, αλλά δεν είναι κάτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία.


https://thewomen.gr/
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Συντάκτης

  • TheWomen

    Γυναίκα…Σύζυγος, εργαζόμενη, μητέρα, νοικοκυρά, ερωμένη… 1000 ρόλοι να χωρέσουν ασφυκτικά σε ένα έρμο 24ώρο! Μαζί θα γελάσουμε, θα κλάψουμε, θα προβληματιστούμε, θα συζητήσουμε με & για όλα όσα απασχολούν τη σημερινή γυναίκα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

3 τρόποι για να γράψετε μια προσωπική δήλωση αποστολής που καθοδηγεί την καριέρα σας

  3 τρόποι για να γράψετε μια προσωπική δήλωση αποστολής που καθοδηγεί την καριέρα σας Από  την Kally  στις  4 Οκτωβρίου 2024 Στον γρήγορο κ...