Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για 8-14 Ιουλίου 2024

 Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για 8-14 Ιουλίου 2024


ΚΡΙΟΣ – Την εβδομάδα 8 – 14 Ιουλίου θα είστε συγκεντρωμένοι στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, οι οποίες θα υποστούν κάποιες σημαντικές αλλαγές αυτή την εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να καλωσορίσετε νέα άτομα στην ομάδα εργασίας σας, να βρείτε νέους πελάτες ή να γνωρίσετε νέα άτομα που είναι χρήσιμα για την εργασία σας. Θα έχετε καλές επαγγελματικές σχέσεις με γυναίκες με τις οποίες συνεργάζεστε ή που είναι πελάτες, σύντροφοί σας κ.λπ.
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να προκύψουν ανησυχίες για την υγεία ενός αγαπημένου προσώπου, αλλά δεν προμηνύουν επιπλοκές. Στον έρωτα, θα σας προβληματίσει ένα πρόβλημα, εξαιτίας του οποίου θα συναντήσετε κάποιον για να ζητήσετε εξηγήσεις ή πρόσθετες πληροφορίες. Σε αυτές τις επτά ημέρες, θα πρέπει να αποφύγετε τις συγκρούσεις στην οικογένεια και τις συζυγικές σας σχέσεις, καθώς μπορεί να έχουν μια δυσάρεστη εξέλιξη και να προκαλέσουν έναν από τους συντρόφους να πάρει μια δύσκολη και δυσάρεστη απόφαση. Εάν ταξιδεύετε μεγάλες αποστάσεις αυτή την εβδομάδα, να είστε προετοιμασμένοι για οποιαδήποτε κατάσταση. Μην επιβαρύνετε τον εαυτό σας με προκαταλήψεις σχετικά με το σκοπό για τον οποίο θα ταξιδέψετε.
Οι άντρες θα έχουν λόγο να απολαμβάνουν τα επιτεύγματά τους, τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονται σε κάποια δραστηριότητα, την ολοκλήρωση ενός δύσκολου έργου και άλλες ενέργειες που θα σας κάνουν περήφανους για τον εαυτό σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα είναι σημαντικό να είστε υπομονετικοί όταν μιλάτε με μια γυναίκα που μπορεί να μιλήσει πολύ συναισθηματικά, πολύ επιθετικά ή να δείξει πάρα πολλές ιδιοτροπίες. Γενικά, έχετε επτά ευοίωνες και επιτυχημένες μέρες μπροστά σας.
Οι γυναίκες θα βοηθήσουν κάποιον που μπορεί να έχει οικογενειακά, προβλήματα υγείας ή επαγγελματικά προβλήματα. Εσείς οι ίδιοι θα αλλάξετε τα σχέδιά σας για αυτήν την εβδομάδα αρκετές φορές, προσαρμοζόμενοι σε διάφορες νέες συνθήκες που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα εκπλαγείτε από νέα που σχετίζονται με μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή μιας γυναίκας που γνωρίζετε προσωπικά. Όσοι από εσάς εμπλέκεστε σε μια δικαστική ή νομική υπόθεση αυτή την εβδομάδα μπορεί να αντιμετωπίσετε μια ανατροπή και ένα διαφορετικό αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ – Την εβδομάδα 8 – 14 Ιουλίου θα αντιμετωπίσετε διάφορες ανησυχίες που σχετίζονται με τη δουλειά ή την προσωπική σας ζωή. Μπορεί να δώσετε πολύ μεγαλύτερη σημασία σε μερικούς από τους φόβους ή τις εμπειρίες σας. Με αυτόν τον τρόπο, εσείς οι ίδιοι θα δημιουργήσετε συναισθηματική δυσφορία στους ανθρώπους γύρω σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα πρέπει να φροντίσετε τη δική σας φυσική μορφή ή την υγεία ενός συγγενή σας.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα βιώσετε μια ποικιλία από αναμενόμενα και απροσδόκητα γεγονότα που σχετίζονται με ταξίδια. Είναι δυνατό να καλωσορίσετε επισκέπτες από άλλο κατοικημένο μέρος, καθώς και να ταξιδέψετε μόνοι σας για να επισκεφθείτε το σπίτι συγγενών ή φίλων. Αυτή η εβδομάδα σας φέρνει περισσότερες συνομιλίες ή μηνύματα με άτομα κοντά και μακριά. Οι προσωπικές ή επαγγελματικές σας επαφές στο εξωτερικό ή με ξένους θα έχουν καλή εξέλιξη.
Θα υπάρξουν κάποιες ενδιαφέρουσες στιγμές στις προσωπικές σας σχέσεις, αλλά αποφύγετε να είστε το ενεργό πάρτι αυτή την εβδομάδα. Σε αυτές τις επτά ημέρες, καλό θα είναι να αφήσετε τους άλλους να οδηγήσουν τις σχέσεις σας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις ερωτικές σας σχέσεις. Οι νέες γνωριμίες με άτομα από άλλους οικισμούς θα έχουν μια ενδιαφέρουσα και ενίοτε απρόσμενη εξέλιξη. Μια εκδήλωση με μια κοπέλα ή μια γυναίκα θα καταφέρει να σας εκπλήξει.
Οι άνδρες θα έχουν διάφορες διευθετήσεις ή δεσμεύσεις με φίλους, γείτονες ή γνωστούς. Είναι πιθανό κάποιος σε αυτόν τον κύκλο σας να έχει κάποιο πρόβλημα υγείας ή άλλο περίπλοκο θέμα στη ζωή του για το οποίο θα χρειαστεί τη συμβουλή, τη βοήθεια ή την υποστήριξή σας. Ωστόσο, οι οικονομικές ενέργειες με τέτοια άτομα θα απαιτήσουν προσοχή, κάτι που μπορεί να εξελιχθεί δυσμενώς για εσάς και να αντιμετωπίσετε κάποια απώλεια ή δυσκολίες χρηματικής φύσεως.
Οι γυναίκες θα είναι συναισθηματικά ασταθείς ή θα επιβαρύνονται με υπερβολικές προσδοκίες σε σχέσεις που σχετίζονται με έναν άντρα, κυρίως προσωπικής ή συναισθηματικής φύσης. Είναι πιθανές διαφωνίες, αντιπαραθέσεις ή απογοήτευση με έναν ρομαντικό σύντροφο. Το καλό είναι ότι θα μπορέσεις να βγεις πολύ γρήγορα από μια τέτοια κατάσταση ή να συνέλθεις σχετικά γρήγορα μετά από τέτοιες εμπειρίες.


ΔΙΔΥΜΟΙ – Την εβδομάδα 8 – 14 Ιουλίου, μπορεί να εκπλαγείτε από την τύχη ή μια ευκαιρία που σχετίζεται με κάτι που θα είναι σημαντικό για τη μελλοντική σας εξέλιξη. Η έκπληξη θα είναι σίγουρα ευχάριστη, ειδικά αν είστε διατεθειμένοι να εκμεταλλευτείτε αυτή τη νέα ευκαιρία. Αυτή η εβδομάδα φέρνει ευκαιρίες για να αναζωπυρώσετε ξεχασμένες γνωριμίες ή διαλυμένες σχέσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα υπάρχει λόγος να συγκεντρωθούν γονείς με παιδιά που ζουν ή εργάζονται σε άλλη πόλη ή χώρα. Γενικά, τώρα πολλές χωρισμένες οικογένειες θα έχουν την ευκαιρία να ενωθούν για διάφορους λόγους.
Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για την εξέλιξη των οικονομικών υποθέσεων, η εξέλιξη των οποίων ξεκίνησε πριν από μία ή δύο εβδομάδες. Μπορεί να προκύψει μια προσφορά πρόσθετου εισοδήματος, πιθανότατα από άτομα με τα οποία συνεργάζεστε ή έχετε κάποια κοινά ενδιαφέροντα. Ένα γεγονός στη ζωή ενός αγαπημένου προσώπου θα είναι η αφορμή για τηλεφωνικές συνομιλίες με φίλους ή συγγενείς. Η ερωτική σας ζωή θα απαιτήσει από εσάς να πάρετε κάποιες αποφάσεις ή να κάνετε μια ειδική συμφωνία με τον σύντροφό σας.
Οι άνδρες θα έχουν επαγγελματικά, επιχειρηματικά ή άλλα υπεύθυνα καθήκοντα, τόσο στην εργασία τους όσο και σε ό,τι αφορά τις δεσμεύσεις τους με διάφορα ιδρύματα ή εταιρείες. Για εσάς αυτή θα είναι μια εβδομάδα που θα μπορέσετε να βελτιώσετε το εισόδημά σας, να σταθεροποιηθείτε οικονομικά ή να λύσετε κάποιες υποθέσεις που σχετίζονται με χρήματα. Η εβδομάδα σας φέρνει διάφορες απρόσμενες, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις ευνοϊκές καταστάσεις και ευκαιρίες.
Οι γυναίκες θα έχουν την τάση αυτή την εβδομάδα να περιμένουν, να παρακολουθούν προσεκτικά μια απόφαση ή μια ενέργεια των ανθρώπων γύρω τους, προτού αντιδράσουν ή προβούν σε συγκεκριμένες ενέργειες. Σε γενικές γραμμές, αυτή θα είναι η συμπεριφορά σας και στην προσωπική και την ερωτική σας ζωή. Αυτή η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια που σχετίζονται με διακοπές, για να επισκεφθείτε ενδιαφέροντα μέρη, να ταξιδέψετε στο εξωτερικό ή να συναντήσετε φίλους που ζουν μακριά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Την εβδομάδα 8 – 14 Ιουλίου, θα έχετε την τάση να βιώσετε διάφορα γεγονότα στην οικογένειά σας πολύ πιο συναισθηματικά. Μπορούν να συνδεθούν με κάποια έκπληξη, με απρόσμενους καλεσμένους ή με μια πολυαναμενόμενη πρόταση, με μια προσωπική γιορτή και με πολλά άλλα πράγματα. Αυτή θα είναι μια εβδομάδα κατά την οποία θα βάλετε μια γραμμή τερματισμού σε μια αναπτυξιακή διαδικασία και θα βάλετε τις βάσεις για μια αρχή. Θα είναι διαφορετικό για τον καθένα, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις θα ζήσετε ένα ζωντανό γεγονός.
Η εβδομάδα μπορεί επίσης να σας φέρει κάποιες αρνητικές εμπειρίες, που πιθανώς σχετίζονται με δυσάρεστα νέα για ένα άτομο που γνωρίζετε. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, οι περισσότερες από τις δεσμεύσεις σας θα είναι σημαντικές και θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τον μελλοντικό σας τρόπο ζωής. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για ενασχόληση και εξέλιξη δικαστικών ή νομικών υποθέσεων. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου των επτά ημερών, μπορείτε να σχεδιάσετε, να σχεδιάσετε και να οργανώσετε με τόλμη πράγματα που σχετίζονται με τα σχέδιά σας για το μέλλον. Άτομα από τον κύκλο των συναδέλφων σας ή ομοϊδεάτες σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μην αγνοήσετε τις πιθανότητες ή τις προσφορές που θα έχετε, από όπου κι αν προέρχονται. Οι συγκρούσεις θα πρέπει να ξεπεραστούν με λογικά, φειδωλά λόγια και επιχειρήματα. Μην αφήνετε τα συναισθήματά σας να χαθούν με διαφορετικές ή αόριστες εξηγήσεις ή κατηγορίες. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, υπάρχει κίνδυνος να ξεχάσετε ή να χάσετε προσωπικά αντικείμενα, ένα έγγραφο ή πληροφορίες. Πολλοί θα έχουν αφορμή για χαρά και ευχάριστες εμπειρίες στην αγάπη ή στην οικεία τους ζωή.
Οι άντρες θα πρέπει να επικοινωνήσουν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας με άγνωστα ή περίπλοκα άτομα. Είναι πιθανές καταστάσεις που σχετίζονται με αντίθεση ή απόκλιση σε στόχους και επιθυμίες. Τέτοιες καταστάσεις σίγουρα θα σας επηρεάσουν συναισθηματικά και μπορούν να σας χαλάσουν τη διάθεση για πολύ καιρό. Όσοι καταφέρετε να κατανοήσετε το νόημά τους και να συνειδητοποιήσετε την οδυνηρή αναγκαιότητα της εμπειρίας τους, θα περάσετε καλύτερα τέτοιες στιγμές.
Οι γυναίκες θα μπουν στη νέα εβδομάδα με συγκεκριμένες προσδοκίες, ιδέες ή σχέδια και αρχικά θα εστιάσουν την προσοχή τους αποκλειστικά στην εφαρμογή τους. Αυτή την εβδομάδα θα είστε πολύ πιο επιθετικοί στην επίτευξη των επιθυμιών σας στην ερωτική, προσωπική και οικογενειακή σας ζωή. Η εβδομάδα μπορεί να φέρει μια εμπειρία ή μια συγκέντρωση που σχετίζεται με μια γυναίκα που είναι συγγενής, φίλη ή γείτονάς σας.


ΛΕΩΝ – Την εβδομάδα 8 – 14 Ιουλίου, μπορεί να προγραμματίσετε ή να πραγματοποιήσετε ένα σημαντικό ή ενδιαφέρον ταξίδι για εσάς. Θα σας φέρει πολλά συναισθήματα και εμπειρίες. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα είστε ευχαριστημένοι με νέα που θα έρθουν από ένα άτομο που ζει σε άλλο οικισμό. Αυτή την εβδομάδα οι σχέσεις σας με άτομα του ζωδίου σας θα είναι περίπλοκες. Τα προβλήματα που θα προκύψουν μπορεί να είναι σε προσωπική ή επαγγελματική βάση, αλλά να είναι λογικά και μην τα αφήνετε να βαθύνουν. Γενικά, η εβδομάδα θα απαιτήσει από εσάς να δώσετε πολύ μεγαλύτερη προσοχή στην οργάνωση και την εκτέλεση των καθημερινών σας υποθέσεων και εργασιών.
Μην αφήσετε τον χρόνο σας να σπαταληθεί σε περιττά πράγματα ή διασκέδαση. Αυτό μπορεί να σας βλάψει και να βρεθείτε σε μια χαμένη θέση κάποια στιγμή. Η υγεία σας θα απαιτεί φροντίδα ανεξάρτητα από την ηλικία σας. Μερικά από τα καλά πράγματα αυτή την εβδομάδα θα σχετίζονται με χρήματα που θα λάβετε μέσω ατόμων της οικογένειάς σας ή μέσω μιας οικογενειακής επιχείρησης. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα χρειαστεί να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για να σκεφτείτε μια πρόσκληση ή πρόταση που θα λάβετε. Σίγουρα δεν θα βιαστείς να απαντήσεις.
Οι άντρες θα έχουν μια εβδομάδα με ενδιαφέρουσες εμπειρίες και θα συμβούν διάφορες στροφές και σχέδια, η επερχόμενη εξέλιξη των οποίων θα αποδειχθεί πολύ πιο ευνοϊκή ή πολλά υποσχόμενη για εσάς. Οι υποθέσεις σας που σχετίζονται με το σπίτι που μένετε ή ένα ακίνητο που έχει η οικογένειά σας μπορεί να έχουν καλή εξέλιξη. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα βρείτε διαισθητικά λύσεις και τρόπους για να εφαρμόσετε τις ιδέες σας.
Οι γυναίκες θα εκπλαγούν από κάποιες καταστάσεις στις οποίες οι ίδιες δεν θα καταλάβουν πώς μπήκαν. Το απρόβλεπτο των γεγονότων αυτή την εβδομάδα μπορεί να προκαλέσει διάφορες συναντήσεις ή επισκέψεις σε ιδρύματα, ιδρύματα κ.λπ. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να εκπλαγείτε από απροσδόκητους επισκέπτες ή μια απροσδόκητη συνάντηση. Θα αναζητήσετε το κρυμμένο νόημα των γεγονότων που πρόκειται να συμβούν στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Την εβδομάδα 8 – 14 Ιουλίου θα προκύψουν νέες δεσμεύσεις που θα αφορούν κυρίως το σπίτι σας ή κάποιον συγγενικό σας κύκλο. Η εβδομάδα φέρνει ένα σημαντικό γεγονός ή συγκέντρωση που μπορεί να συμβεί ακόμα και στο σπίτι σας. Μέσα στην εβδομάδα θα προκύψουν εύκολα συγκρούσεις λόγω της εξέλιξης διαφόρων συνθηκών στον εργασιακό σας χώρο ή στην οικογένειά σας. Δεν πρόκειται για συγκρούσεις που μπορεί να διασπάσουν τη σχέση σας, αλλά μπορεί να προκαλέσουν την αποκάλυψη μυστικών, να σχετίζονται με κάποια ίντριγκα ή ψέματα ή να χειραγωγηθεί με κάποιο τρόπο η εξέλιξή τους.
Οι οικονομικές σας υποθέσεις θα έχουν καλή εξέλιξη αυτή την εβδομάδα. Στην ερωτική σας ζωή μπορεί να προκύψουν ανησυχίες ή φόβοι για την εξέλιξη της σχέσης σας, κάτι που δεν θα σας ωφελήσει ιδιαίτερα. Αν κάτι σας ενοχλεί, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να καθίσετε και να κάνετε μια ανοιχτή συζήτηση με τον σύντροφό σας.
Οι άντρες αρχικά θα πρέπει να δεσμευτούν σε ημιτελείς εργασίες της περασμένης εβδομάδας. Αυτό θα πρέπει να είναι η προτεραιότητά σας, ειδικά αν τους έχετε επιτρέψει να υπάρχουν. Γενικότερα, αυτή την εβδομάδα τα πράγματα θα εξελιχθούν φυσιολογικά, χωρίς ιδιαίτερη παρέμβαση από μέρους σου και γενικά ευνοϊκά για σένα. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, μπορεί να εμφανιστούν αναμνήσεις από το παρελθόν σας που σχετίζονται με άτομα κοντά και αγαπημένα σας.
Οι γυναίκες θα πρέπει να προετοιμαστούν για πολλή δουλειά αυτή την εβδομάδα, ειδικά όσες έχουν τη δική τους επιχείρηση. Μερικές φορές θα σας αφήσει πολύ λίγο χρόνο για να ξεκουραστείτε ή διάφορες αγχωτικές καταστάσεις θα σας πάρουν πολλή ενέργεια. Βρείτε έναν τρόπο να ξεκουραστείτε αρκετά και αρκετό χρόνο για ύπνο. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να προκύψει μια δυσάρεστη κατάσταση που σχετίζεται με ένα άτομο από τον κύκλο των συναδέλφων σας ή με κάποιον με τον οποίο έχετε κοινωνική/δημόσια επαφή.


ΖΥΓΟΣ – Την εβδομάδα 8 – 14 Ιουλίου, πρόκειται να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας ή θα ξεκινήσετε σημαντικές αλλαγές. Αυτή η εβδομάδα θα χαράξει μια γραμμή ανάμεσα σε ένα στάδιο της ανάπτυξής σας και θα θέσει τις βάσεις για ένα άλλο. Αυτό το νέο στάδιο μπορεί να διαρκέσει έναν ή δύο μήνες ή να αναπτυχθεί σε αρκετά χρόνια. Το σημαντικό είναι να συνεχίσεις να προχωράς, να κάνεις τολμηρά σχέδια για το μέλλον σου, ανεξάρτητα από την ηλικία σου.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα χρειαστεί να αγοράσετε ένα δώρο ή να ευχαριστήσετε κατά κάποιο τρόπο ένα άτομο που σας βοήθησε όταν είχατε ανάγκη. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να θέλετε να ξεφύγετε από μια δέσμευση ή υπόσχεση που σχετίζεται με μια συνάντηση ή μια συγκέντρωση. Προσέξτε τι ψέμα χρησιμοποιείτε για να ξεφύγετε από αυτή τη δέσμευση.
Η ερωτική ζωή των ανδρών, ανεξάρτητα από την ηλικία ή την οικογενειακή τους κατάσταση, θα είναι ενεργή και σημαντική για την αυτοεκτίμηση και τη φυσική τους κατάσταση. Όσοι από εσάς έχετε κόρη μπορεί να βιώσετε διάφορα συναισθήματα γύρω από την προσωπική ή τη ρομαντική της ζωή.
Οι γυναίκες θα ξεκινήσουν με κάποιο άγχος αυτή την εβδομάδα, αλλά θα μπορέσουν να το αποτινάξουν σχετικά γρήγορα. Η εβδομάδα φέρνει σημαντικά νέα ή εμπειρίες που σχετίζονται με την οικογένεια ή άτομα από τον συγγενικό σας κύκλο. Αυτές οι επτά ημέρες θα είναι μια πολύ δυνατή και πολλά υποσχόμενη στιγμή για εσάς, με πιθανότητες ή ευκαιρίες που μπορεί να σας εκπλήξουν σχεδόν σε κάθε τομέα της ζωής σας. Δεν αποκλείονται απροσδόκητα χρήματα ή πρόσθετα έσοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Την εβδομάδα 8 – 14 Ιουλίου θα έχετε την τάση να ανησυχείτε πολύ περισσότερο και πιθανότατα άσκοπα για την εξέλιξη των σημαντικών σας σχεδίων. Στην πραγματικότητα, όλα θα εξαρτηθούν από ορισμένες συνθήκες ή άτομα στα οποία δεν έχετε κανέναν έλεγχο. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα μπορείτε να βασίζεστε στη βοήθεια άλλων ανθρώπων για να πραγματοποιήσετε σημαντικές καθημερινές εργασίες. Η εβδομάδα φέρνει οικονομικές σχέσεις με ένα παιδί ή νεαρό άτομο, πιθανότατα από την οικογένειά σας, που μπορεί να σχετίζονται με δαπάνες για προσωπικές ανάγκες, αλλά μπορεί να σχετίζονται με επενδύσεις στην εκπαίδευση, την καριέρα ή τη δική σας επιχείρηση.
Κάποιοι από εσάς θα χαρούν τα χρήματα που θα λάβετε για ένα παιδί, όπως το επίδομα παιδιού, το επίδομα, την πρόνοια και άλλα. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρχει ανησυχία για ένα επαγγελματικό ταξίδι ή ένα ταξίδι με συγκεκριμένο σκοπό, αλλά συνολικά η εξέλιξή του θα σας κάνει καλό. Είναι πιθανό να προέρχονται από νέα που σχετίζονται με την υγεία ενός αγαπημένου προσώπου που θα χρειαστεί νοσοκομειακή περίθαλψη ή άλλη ειδική θεραπεία. Η εβδομάδα φέρνει ενδιαφέροντα νέα σχετικά με την ιστορία αγάπης σας από το παρελθόν. Μια νέα γνωριμία είναι πιθανή με ένα άτομο που ζει σε κάποια απόσταση από εσάς και του οποίου η εξέλιξη θα τραβήξει την προσοχή σας τις επόμενες εβδομάδες.
Οι άνδρες θα εξετάσουν τις μελλοντικές τους ενέργειες κατά τη διάρκεια αυτού και των επόμενων δύο καλοκαιρινών μηνών, για τους οποίους αυτή θα είναι η καλύτερη στιγμή για εφαρμογή. Είναι πιθανό να σχετίζονται με προετοιμασίες για τη φθινοπωρινή ή χειμερινή περίοδο, με την ανάγκη για κάποιες επείγουσες επισκευές ή βελτιώσεις προκειμένου να βελτιωθεί η λειτουργία του σπιτιού στο οποίο ζείτε. Οι γονείς θα αντιμετωπίσουν ένα περίπλοκο δίλημμα να ευχαριστήσουν το παιδί τους σε κάτι ή να ενεργήσουν με σύνεση και να αρνηθούν, καθώς αυτό μπορεί να συνδέεται με ένα μεγάλο και δύσκολο έξοδο.
Οι γυναίκες θα έχουν επιθυμίες ή θα προκύψουν καταστάσεις στις οποίες θα πρέπει να περάσετε περισσότερο χρόνο με τους φίλους, τους γείτονες ή τους συναδέλφους σας. Είναι πιθανό να καλέσετε στο σπίτι σας φίλους με τους οποίους μπορείτε να έχετε ενδιαφέροντα θέματα συζήτησης ή αφορμή να συναντηθείτε. Η υγεία σας θα απαιτήσει προσοχή, με ήπια ή σύντομα συμπτώματα επικείμενης αδιαθεσίας. Μπορεί να προκύψει σοβαρή ανησυχία σχετικά με την υγεία ενός στενού φίλου ή γνωστού που θα χρειαστεί επείγουσα ή πολύπλοκη θεραπεία.


ΤΟΞΟΤΗΣ – Την εβδομάδα 8 – 14 Ιουλίου, θα αφιερώσετε προσοχή στην αποστολή μηνυμάτων ή στις τηλεφωνικές συνομιλίες με άτομα από το παρελθόν σας. Θα τα αναζητήσετε και θα απολαύσετε την ανανέωση της σχέσης σας μαζί τους. Οι σχέσεις σας με τις γυναίκες θα περάσουν στιγμές αντίθεσης, αλλά γενικά είναι από τις γυναίκες που θα λάβετε σημαντική βοήθεια ή βοήθεια για την εκπλήρωση των δεσμεύσεών σας. Αυτή την εβδομάδα, η σχέση σας με ένα άτομο που ταξιδεύει ή ζει σε απόσταση από εσάς μπορεί να αποτελέσει αφορμή για προβληματισμό.
Χρησιμοποιήστε τις ευνοϊκές τάσεις αυτής της εβδομάδας για να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας που σχετίζονται με έγγραφα, με οικονομικές σχέσεις μεταξύ συγγενών. Ειδήσεις που σχετίζονται με χρήματα μπορούν να σας κάνουν χαρούμενους. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για ένα ταξίδι, το οποίο πιθανότατα θα είναι προσχεδιασμένο. Είναι πιθανές μικροασθένειες υγείας, τις οποίες δεν πρέπει να αγνοήσετε, αλλά ούτε και πανικοβάλλεστε.
Οι άντρες θα νιώσουν έναν ανεξήγητο εσωτερικό φόβο ή άγχος για το τι υπάρχει μπροστά, τι είναι μπροστά ως εμπειρία ή τι πρόκειται να δεσμευτούν. Θα υποκύψετε σε κάποιες ζοφερές και απαισιόδοξες διαθέσεις, που δεν θα σας βοηθήσουν ιδιαίτερα. Ένας λόγος για αυτό μπορεί επίσης να είναι ένας σωματικός χωρισμός με ένα άτομο που ζει σχετικά κοντά σας. Θέματα που σχετίζονται με τη ζωή και τον θάνατο, ή τη ζωή μετά τον θάνατο, θα είναι πολύ σχετικά με εσάς αυτή την εβδομάδα. Εάν καταφέρετε να απελευθερωθείτε και να αποφύγετε τέτοια συναισθήματα, αυτή η εβδομάδα θα μπορέσει να σας στηρίξει σε σημαντικές νέες προσπάθειες και στην υλοποίηση σχεδίων που έχουν κάποια προοπτική στη ζωή σας.
Οι γυναίκες, ειδικά όσες έχουν δικό τους παιδί, θα πρέπει να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο στην εκπαίδευση, βοήθεια για την απόκτηση νέων γνώσεων ή δεξιοτήτων, υποστήριξη σε νέα εγχειρήματα κ.λπ. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα γίνει αρραβώνας ή θα παρακολουθήσετε κάποια κατάσταση που σχετίζεται με έναν άντρα, που θα ξεκινήσει ή θα τελειώσει με μια δυσάρεστη λογομαχία ή σύγκρουση. Η ικανότητά σας να χειρίζεστε τα δικά σας ή οικογενειακά οικονομικά θα είναι επίσης σημαντική κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών. Η πίεση από κάποιους συγγενείς να ξοδέψετε όσα θεωρείτε ακατάλληλα σε αυτή τη φάση θα είναι πολύ μεγάλη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Την εβδομάδα 8 – 14 Ιουλίου, θα συμπονέσετε δυσάρεστες ή θλιβερές στιγμές στην προσωπική ζωή μιας γυναίκας φίλης ή συγγενούς. Πιθανότατα, αυτά τα γεγονότα θα έχουν να κάνουν με την ερωτική της ζωή, με απογοητεύσεις με τον τωρινό σύντροφό της ή με κάποιου είδους χωρισμό. Η εβδομάδα μπορεί να σας εκπλήξει με μια δυσάρεστη σύγκρουση από την οποία δεν θα κερδίσετε τίποτα, το αντίθετο! Αυτό που θα χάσεις μπορεί να είναι αρκετά οδυνηρό και απροσδόκητο.
Μέσα στην εβδομάδα θα προγραμματίσετε έξοδα ή άλλες οικονομικές ενέργειες με ένα παιδί ή ένα νέο άτομο στην οικογένειά σας. Αυτά δεν είναι δυσάρεστα γεγονότα και μπορεί να σχετίζονται με τη λήψη χρημάτων που σχετίζονται με αυτά. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για συζητήσεις με παιδιά και νέους που ζουν μακριά σας. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τις παλιές σας φιλίες, άτομα με τα οποία χωρίσατε με δυσάρεστο τρόπο ή δυσάρεστες συνθήκες. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, και τα δύο μέρη θα έχουν την τάση να ξεχάσουν το παρελθόν και να δώσουν μια νέα αρχή στη σχέση σας. Οι μη έγγαμοι ,θα πρέπει να παρακολουθούν προσεκτικά τα γεγονότα στη δική τους ερωτική ζωή, να αποφεύγουν την επιθετικότητα ή την προκλητικότητα στις πράξεις τους προς τον τωρινό τους σύντροφο.
Οι άντρες θα προσπαθήσουν να ωθήσουν στην οικογένειά τους διαφορετικές ιδέες σχετικά με κάποιες καινοτομίες που μπορούν να έχουν πολύ καλό αποτέλεσμα σε όλους όσους ζείτε. Μπορεί να προγραμματίσετε κάποιες μικρές αλλά σημαντικές επισκευές αυτή την εβδομάδα, να ασχοληθείτε με διάφορες κινήσεις και άλλες σημαντικές σωματικές ενέργειες. Οικονομικά μπορεί να σας ευχαριστούν νέα που σχετίζονται με αύξηση μισθού, επιπλέον σύμβαση εργασίας, σύνταξη κλπ. Επίσης θα έχετε πολλά έξοδα, αλλά σίγουρα δεν θα σας δυσκολέψουν.
Οι γυναίκες θα περάσουν πολύ καλά για να δείξουν τις δεξιότητες και τις ικανότητές τους, να κατακτήσουν με τη γοητεία τους σημαντικούς ανθρώπους, με την υποστήριξη των οποίων θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τα μελλοντικά τους έργα. Οι φιλίες και οι γνωριμίες που θα κάνετε αυτή την εβδομάδα δεν θα είναι τυχαίες και σίγουρα θα έχουν καλό αντίκτυπο πάνω σας ή το αντίστροφο. Μπορεί να έχετε απρόσμενη βοήθεια ή μια απροσδόκητη συνάντηση με ένα άτομο με το οποίο είστε καλά γνωστοί, αλλά όχι στενοί φίλοι.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Την εβδομάδα 8 – 14 Ιουλίου, θα ασχοληθείτε με πιο σοβαρές εργασίες που σχετίζονται με τη διευθέτηση διαφόρων προσωπικών ή οικογενειακών υποθέσεων μέσω κρατικού, τραπεζικού, φορολογικού ή άλλου ιδρύματος. Είναι πιθανό μέσα στην εβδομάδα κάποιο άτομο από τον συγγενικό σας κύκλο να έχει σοβαρά προβλήματα στη δουλειά και αυτό να είναι αφορμή για συζητήσεις  για την κατάσταση που έχει προκύψει. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, τα προβλήματα στο σπίτι σας θα έρχονται και θα φεύγουν γρήγορα, οπότε μην ασχολείστε με την αιτία τους ή ποιος θα είναι ο τελικός νικητής. Τα εγχώρια προβλήματα, όπου προκύπτουν, θα έχουν γρήγορη επίλυση, χωρίς μεγάλα έξοδα ή σοβαρές συνέπειες.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί όταν αγοράζετε ένα δώρο (αν το χρειάζεστε). Είναι πιθανό να αγοράσετε κάτι που όχι μόνο δεν θα σας αρέσει, αλλά μπορεί να εκληφθεί και ως προσβολή ή εκδήλωση κακογουστιάς. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι περισσότεροι από εσάς θα παρευρεθείτε σε μια συνάντηση ή συγκέντρωση σε μια ευχάριστη περίσταση ή σημαντικής φύσης. Αν εμπλακείτε σε δικαστική ή νομική υπόθεση, τότε η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για την εξέλιξή τους. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών θα απολαύσετε την επαφή και θα κάνετε σχέδια για το μέλλον σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί με ενέργειες που σχετίζονται με περιουσιακά θέματα, ειδικά έγγραφα. Πρόσεχε τι υπογράφεις και τι παίρνεις.
Οι άνδρες θα πρέπει να ενεργήσουν πιο προσεκτικά, να περιμένουν την εξέλιξη των γεγονότων και να μην ωθήσουν τίποτα και κανέναν. Η αργή εξέλιξη των γεγονότων αυτή την εβδομάδα δεν πρέπει να σας ενοχλεί, καθώς έχει κάποιο νόημα που δεν έχετε ακόμη καταλάβει. Πολλοί θα θυμούνται αυτή την εβδομάδα με ένα συναισθηματικό ή σημαντικό γεγονός που αφορά μια γυναίκα που σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι μεγαλύτερη από εσάς. Μπορεί να σας αφήσει με έναν συναισθηματικό πόνο ή κενό εάν ο χωρισμός με αυτή τη γυναίκα είναι σωματικός και για πάντα.
Οι γυναίκες θα περάσουν μια περίοδο σύγχυσης, λόγω πολλών ασαφειών, αντικρουόμενων πληροφοριών για διάφορα σημαντικά γεγονότα, προσπαθειών χειραγώγησης σας με μη επαληθευμένες πληροφορίες κ.λπ. Εάν καταφέρετε να αποφύγετε αυτές τις παγίδες, που θα σας κοστίσουν απώλεια ενέργειας και χρόνου, τότε μπορείτε να περάσετε μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα και να αφήσετε κάποιο σημάδι στην ζωής σας. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, θα βιώσετε επίσης διαφορετικά συναισθήματα που σχετίζονται με το δικό σας παιδί ή εγγόνι.

ΙΧΘΥΕΣ – Την εβδομάδα 8 – 14 Ιουλίου θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες και χρήσιμες γνωριμίες με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Είναι πιθανό οι επαφές σας μαζί τους να σχετίζονται με οποιεσδήποτε προτάσεις για κοινή δραστηριότητα ή εργασία, σε σχέση με έναν κοινό σκοπό ή κάποιο άλλο ενδιαφέρον. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, αποδεχτείτε προσεκτικά τα νέα και τις πληροφορίες που μπορεί να έχουν ιδιαίτερη σημασία για εσάς, ανεξάρτητα από το πώς εμφανίζονται αρχικά. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μην αναζητάτε απαντήσεις σε ερωτήσεις που σχετίζονται με προηγούμενες δυσάρεστες εμπειρίες, απώλειες ή συγκρούσεις.
Ό,τι κι αν είναι, αφήστε το να μείνει εκεί στο παρελθόν σας. Ακόμα κι αν έχασες κάτι τότε, δεν ήταν τυχαίο. Ήταν ίσως ο μόνος τρόπος να απαλλαγείς από κάτι που για κάποιο λόγο δεν είχε θέση στη ζωή σου. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να είστε ευχαριστημένοι με ένα δώρο ή μια χειρονομία προσοχής από ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Μερικοί από εσάς θα αγοράσετε ένα δώρο για κάποιον που θα γιορτάσει γενέθλια, επέτειο ή άλλες μεγάλες γιορτές. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για ανανέωση του σπιτιού, για αγορές που σχετίζονται με την άνεση του σπιτιού και για τακτοποίηση διαφόρων περιουσιακών ζητημάτων. Δεν αποκλείονται επιπλοκές ή εμπόδια που σχετίζονται με ένα συμβόλαιο ή κάποιο οικονομικό παραστατικό.
Οι άντρες μπορεί να σκέφτεστε νέες ευκαιρίες που σχετίζονται με την εκπαίδευση, το επάγγελμά σας ή την καριέρα που έχετε. Μπορεί να λάβετε αναμενόμενη ή απροσδόκητη βοήθεια από κοντινά άτομα. Θα έχετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε κάποια προβλήματα, να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με στενά άτομα ή να δημιουργήσετε νέες χρήσιμες επαφές. Πολλά καλά πράγματα μπορούν να σας συμβούν αυτή την εβδομάδα, αλλά όλα αυτά θα εξαρτηθούν και από τη δική σας ακτινοβολία, την προσαρμογή σε διαφορετικούς ανθρώπους και περιστάσεις, κοιτάζοντας θετικά το μέλλον, ανεξάρτητα από τη συγκεκριμένη, τρέχουσα κατάσταση στη ζωή σας.
Οι γυναίκες θα πρέπει να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο στην οικογένεια και τους συγγενείς τους, όπου νέα καθήκοντα και δεσμεύσεις θα προκύπτουν σχεδόν καθημερινά. Δεν αποκλείονται όσα σχετίζονται με την υγεία ενός αγαπημένου προσώπου ή η πιο σοβαρή φροντίδα αυτού του ατόμου. Τα οικογενειακά ή συζυγικά προβλήματα, όπου υπάρχουν, θα δεχτούν περαιτέρω επίθεση από πληροφορίες που μπορούν να προσθέσουν καύσιμο στη φωτιά και έτσι να κάνουν τη συνολική κατάσταση απρόβλεπτη.


https://thewomen.gr/

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/ 

Συντάκτης

  •  εργαζόμενη, μητέρα, νοικοκυρά, ερωμένη… 1000 ρόλοι να χωρέσουν ασφυκτικά σε ένα έρμο 24ώρο! Μαζί θα γελάσουμε, θα κλάψουμε, θα προβληματιστούμε, θα συζητήσουμε με & για όλα όσα απασχολούν τη σημερινή γυναίκα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράξενες και ενδιαφέρουσες αλήθειες για τον καφέ

  Παράξενες και ενδιαφέρουσες αλήθειες για τον καφέ Διεθνής μέρα του καφέ σήμερα Διεθνής μέρα του καφέ σήμερα και είναι γεγονός ότι αυτός απ...