Κυριακή 21 Ιουλίου 2024

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 22-28 Ιουλίου 2024

 Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 22-28 Ιουλίου 2024


ΚΡΙΟΣ – Την εβδομάδα 22 – 28 Ιουλίου, θα ζήσετε ένα γεγονός ή θα ασχοληθείτε πολύ πιο σοβαρά με κάποια αλλαγή στη δουλειά σας, με μια νέα δραστηριότητα ή με μια μετακόμιση. Αυτή η εβδομάδα θα είναι ενδιαφέρουσα για εσάς λόγω γεγονότων που θα σας φορτίσουν με προσδοκίες και διαθέσεις για νέα γεγονότα. Δεν αποκλείεται η προετοιμασία κάποιων από αυτές να ξεκινήσει αυτή την εβδομάδα.
Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα αναζητήσετε και θα βρείτε έναν τρόπο να ευχαριστήσετε τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σας περιμένει η επιτυχία, η οποία θα οφείλεται στην προσοχή και τη γενναιοδωρία που δίνετε ή λαμβάνετε. Αυτή την εβδομάδα θα αντιμετωπίσετε σύντομες ανησυχίες που σχετίζονται με φίλους, γείτονες ή συναδέλφους.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, η προσοχή σας θα στραφεί σε ένα γεγονός που σχετίζεται με την προσωπική ζωή μιας γυναίκας: ενός φίλου ή ενός συγγενή. Μπορεί να σχετίζεται με διάφορες καταστάσεις ζωής: ταξίδι, μετεγκατάσταση, επιστροφή στην πατρίδα κ.λπ. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρχει πιθανότητα συγκέντρωσης που σχετίζεται με παιδί ή νέο, αλλά η περίσταση θα είναι πολύ διαφορετική.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο έξω με φίλους. Μερικοί από εσάς θα σκεφτείτε μια μελλοντική αλλαγή σπιτιού. Η εβδομάδα φέρνει νέα που σχετίζονται με τον αρραβώνα ή τον γάμο. Σκεφτείτε προσεκτικά τα λόγια σας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, γιατί μπορείτε εύκολα να προσβάλετε ή να πληγώσετε κάποιον.
Οι άνδρες μπορεί να περάσουν μέρες στασιμότητας, να πιέζονται να ολοκληρώσουν τις εργασίες που έχουν ήδη ξεκινήσει ή να αναγκαστούν να περιμένουν γεγονότα που επί του παρόντος εκτυλίσσονται πέρα ​​από τον έλεγχό τους. Όταν περάσει αυτή η περίοδος, θα έχετε καλύτερες ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας και μεγαλύτερη ελευθερία στη λήψη των απαραίτητων αποφάσεων. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα μιλήσετε ή θα κάνετε κάποια σχέδια με άτομα που μένουν έξω από το σπίτι σας.
Οι γυναίκες θα είναι γεμάτες αισιοδοξία και ελπίζουν ότι τα πράγματα με τα οποία ασχολούνται αυτή τη στιγμή θα τελειώσουν καλά και με επιτυχία. Μπορεί να βασιστείτε κυρίως στη βοήθεια άλλων ανθρώπων. Θα έχετε καλή σχέση ή καλή υποστήριξη από έναν άντρα, κάτι που θα είναι πολύ σημαντικό για εσάς αυτή την περίοδο. Η εβδομάδα φέρνει καλά γεγονότα και εμπειρίες για όσους από εσάς έχετε δικό σας παιδί ή εγγόνι.

ΤΑΥΡΟΣ – Την εβδομάδα 22 – 28 Ιουλίου, θα έχετε διάφορες δεσμεύσεις που σχετίζονται με άτομα, εταιρείες ή ιδρύματα από διαφορετικές αποστάσεις. Μπορεί να αφορούν τα οικονομικά σας συμφέροντα ή να απαιτούν να ξοδέψετε χρήματα. Η εβδομάδα θα ευνοήσει τα ταξίδια, που θα αποτελέσουν αφορμή για ευχάριστες εμπειρίες, για χαλάρωση και διασκέδαση.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα έχετε κοινές δουλειές που σχετίζονται με ταξίδια ή με κάποιον που ζει σε άλλη πόλη ή χώρα. Αυτή η εβδομάδα θα είναι περίπλοκη για τις ερωτικές σχέσεις όσων από εσάς μπορεί να αποφασίσετε βιαστικά να χωρίσετε με τον τωρινό σας σύντροφο. Αυτό το θέμα είναι πολύ ατομικό για να τεθεί κάτω από έναν κοινό παρονομαστή, αλλά γενικά καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί με τέτοιες αποφάσεις. Μόλις κάνετε ένα τέτοιο βήμα, η επιστροφή θα είναι σχεδόν αδύνατη.
Είναι πιθανό μια παλιά ρομαντική σχέση με έναν τέτοιο σύντροφο να υπενθυμιστεί, αλλά αυτό θα γίνει μάλλον μέσω ειδήσεων για τον πρώην σύντροφό σας ή κατά τη διάρκεια μιας απροσδόκητης συνάντησης. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχετε ένα ραντεβού για το οποίο θα είχατε κάνει ένα προηγούμενο ραντεβού.
Οι άντρες θα είναι ευχαριστημένοι με κάποιο απόκτημα αυτή την εβδομάδα, το οποίο μπορεί να είναι σημαντικό για αυτούς προσωπικά, για την οικογένεια ή την εργασία τους. Περισσότερες οικιακές και περιουσιακές εργασίες σας περιμένουν αυτή την εβδομάδα, αλλά η επιτυχής ολοκλήρωσή τους θα σας δώσει ικανοποίηση και υπερηφάνεια για τις δεξιότητες που έχετε. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε έναν μια δέσμευση με μια γυναίκα που μπορεί να είναι συγγενής σας, αλλά μπορεί να είναι άτομο από τον κύκλο φίλων, συναδέλφων ή γειτόνων σας. Να είστε πολύ προσεκτικοί αυτή την εβδομάδα και προσπαθήστε να ξεχωρίσετε πολύ καθαρά την πραγματικότητα από τις ψευδαισθήσεις ή τις ψεύτικες ελπίδες. Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να παρασυρθεί σε σχόλια που σχετίζονται με κουτσομπολιά ή ίντριγκα, στα οποία δεν υπάρχει θέση για εσάς.
Οι γυναίκες θα εκπλαγούν από διάφορα νέα, συναντήσεις ή εκδηλώσεις. Μπορεί να προκύψει μια απροσδόκητη ανάγκη για ταξίδι. Οι συζητήσεις με ανθρώπους από κοντά και μακριά μπορεί να σας εκπλήξουν. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, προσπαθήστε να διατηρήσετε όσα έχετε καταφέρει, τόσο σε υλικά και οικονομικά, όσο και συναισθηματικά και πνευματικά. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών θα είστε ο κεντρικός άξονας στο σπίτι και την οικογένειά σας και αποδεχτείτε αυτόν τον ρόλο με όλη του την ευθύνη.


ΔΙΔΥΜΟΙ – Την εβδομάδα 22 – 28 Ιουλίου, μπορείτε να περιμένετε μια νέα και πιθανώς πιο ενδιαφέρουσα εξέλιξη σημαντικών γεγονότων. Ειδικές εμπειρίες με άτομα του φιλικού σας κύκλου είναι πιθανές. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, μπορείτε να κάνετε νέες γνωριμίες με άτομα από διάφορα μέρη του κόσμου με σκοπό τη φιλία, τις επαγγελματικές, πολιτικές, πολιτιστικές ή αθλητικές εκδηλώσεις, μια ρομαντική σχέση κ.λπ.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ένα άτομο που μπορεί να είναι συγγενής ή άτομο υψηλής θέσης θα έχει σημαντική επιρροή στη ζωή σας. Αυτή την εβδομάδα μπορεί να βιώσετε την απώλεια πραγμάτων που ήταν σημαντικά για εσάς ή εξακολουθούν να έχουν κάποιο νόημα. Αυτή είναι στην πραγματικότητα η απαραίτητη ροή στη ζωή σας που θα πρέπει να κάνει χώρο για νέα πράγματα και ανθρώπους.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, αποφύγετε να ενδώσετε στους εσωτερικούς σας φόβους ή ανησυχίες, γιατί τα γεγονότα στη ζωή σας ακολουθούν μια συγκεκριμένη γραμμή. Μερικές από τις ευνοϊκές αλλαγές στη ζωή σας θα γίνουν αισθητές κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών. Άλλα δεν έχουν ακόμη αναπτυχθεί. Μέσα στην εβδομάδα η τύχη θα σας εκπλήξει στην προσωπική σας ζωή, στη δουλειά σας ή σε κάτι άλλο. Η εβδομάδα φέρνει μια σημαντική συνάντηση ή συγκέντρωση, που μπορεί να είναι η αρχή για την ανάπτυξη μιας νέας περιόδου ζωής. Συναισθηματικά θα παραμείνετε ασταθείς σε κάποιο βαθμό. Αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην επικοινωνία σας με μέλη της οικογένειας ή συναδέλφους.
Οι άντρες, όσοι έχουν δικό τους παιδί θα πρέπει να προετοιμαστούν για μια εβδομάδα στην οποία θα έχουν περισσότερες δεσμεύσεις ως γονείς. Για κάποιους από εσάς, η εβδομάδα φέρνει νέα που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη ή τη γέννηση ενός παιδιού, μια κατάσταση που μπορεί να απαιτεί πιο σοβαρές συζητήσεις ή αποφάσεις. Η εβδομάδα θα μείνει στη μνήμη με ένα σημαντικό, στις περισσότερες περιπτώσεις συναισθηματικό γεγονός που σχετίζεται με έναν συγγενή.
Οι γυναίκες μπορούν να περιμένουν μια εβδομάδα περισσότερης επικοινωνίας με ανθρώπους από κοντά και μακριά, δημιουργώντας και αναπτύσσοντας διάφορες κοινωνικές επαφές με άτομα με τα οποία μπορεί να έχουν κοινά ενδιαφέροντα, κοινές γνωριμίες ή κάποια κοινή δραστηριότητα. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών μπορεί να προσκληθείτε σε κάποια συνάντηση ή συγκέντρωση. Πιθανά είναι διάφορα γεγονότα που σχετίζονται με συγγενείς, που μπορεί επίσης να είναι ο λόγος για επισκέψεις ή συγκεντρώσεις. Σε γενικές γραμμές, αυτή θα είναι μια σημαντική εβδομάδα γιατί φέρνει την ολοκλήρωση της εξέλιξης αρκετών γεγονότων ή την έναρξη αυτών των οποίων η εξέλιξη ενδέχεται να συνεχιστεί τους επόμενους μήνες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Την εβδομάδα 22 – 28 Ιουλίου, βιώστε ένα ευρύ φάσμα συναισθημάτων στην οικογένειά σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να σχετίζονται με συγγενείς σας κοντά και μακριά. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να λάβετε διάφορα νέα από συγγενείς με τους οποίους σπάνια έχετε επαφή. Δυστυχώς, αυτή την εβδομάδα μπορεί να αναστατωθείτε από δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με μια γυναίκα που γνωρίζετε. Πιθανότατα έχετε μια σπάνια αλλά και πάλι κάποιου είδους προσωπική ή επαγγελματική σχέση μαζί της.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, τα σχέδια και οι δράσεις σας που σχετίζονται με παιδιά και νέους θα έχουν καλή εξέλιξη. Η επιτυχία ενός παιδιού ή ενός νέου ατόμου που σχετίζεται με μια αλλαγή στη ζωή του θα είναι θέμα τηλεφωνικών συνομιλιών. Καλές εξελίξεις αυτή την εβδομάδα θα έχουν τα σχέδιά σας που σχετίζονται με ένα επαγγελματικό ταξίδι. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για μετακόμιση σε άλλη πόλη ή χώρα λόγω έναρξης νέας καριέρας, δημιουργίας νέας οικογένειας κ.λπ. Εάν πρέπει να ταξιδέψετε για να φροντίσετε ένα ακίνητο εκτός της πόλης όπου ζείτε, είναι απίθανο να έχετε τυχόν εκπλήξεις. Μερικές από τις δυσάρεστες στιγμές αυτή την εβδομάδα θα έχουν να κάνουν με τεταμένες σχέσεις με άτομα με τα οποία δεν ζείτε μαζί.
Ένας σημαντικός παράγοντας κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών θα είναι η υγεία σας, η οποία δεν πρέπει να υποτιμάται, ειδικά όταν προκύπτουν συγκεκριμένες παθήσεις υγείας. Ακολουθήστε τις συνταγές του γιατρού και αποφύγετε την αυτοθεραπεία.
Οι άντρες θα έχουν μια εβδομάδα γεμάτη κοινωνικές και επαγγελματικές επαφές, κάτι που θα είναι μια ενδιαφέρουσα εμπειρία και σίγουρα θα σας φέρει χρήσιμες πληροφορίες ή θα κάνει νέες ενδιαφέρουσες επαφές. Δυστυχώς, κάποιοι από εσάς θα πρέπει να πάτε κάπου για μια δυσάρεστη περίσταση που σχετίζεται με ένα άτομο που είναι γνωστός, συγγενής ή φίλος σας. Σε γενικές γραμμές, πάντως, η εβδομάδα θα είναι ένα βήμα μπροστά και θα σας φέρει πρόοδο σε σημαντικά σχέδια και στόχους στη ζωή.
Οι γυναίκες θα βρουν πιο εύκολα λύσεις ή διέξοδο από ποικίλες περίπλοκες ή προβληματικές καταστάσεις. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα εκμεταλλευτείτε κάποιες νέες ιδέες ή ευκαιρίες για να συνειδητοποιήσετε καλύτερα τον εαυτό σας στη δουλειά ή την επιχείρησή σας. Οικονομικά, η εβδομάδα υπόσχεται να είναι καλή και επιτυχημένη για εσάς, με πιθανότητα καλύτερων εσόδων ή νέων πηγών εισοδήματος αν είστε σε μια τέτοια αναζήτηση. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για τη σύναψη συμβάσεων που σχετίζονται με καλύτερες αμοιβές ή άλλης οικονομικής φύσης.


ΛΕΩΝ – Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 22 – 28 Ιουλίου, θα είναι σημαντικό να βρείτε μια λογική και πρακτική διέξοδο από ένα πρόβλημα στο οποίο έχετε μπει για κάποιο λόγο ή αδικαιολόγητα. Θα προκύψουν εντάσεις σε αυτές τις ρομαντικές σχέσεις όπου η εμπιστοσύνη μεταξύ των συντρόφων δεν υπάρχει πλέον. Μερικές από τις προσδοκίες σας για αυτήν την εβδομάδα θα σχετίζονται με τη λήψη χρημάτων, τη διευθέτηση ενός συμβολαίου ή εγγράφου και άλλες γραφειοκρατικές διατυπώσεις. Χρησιμοποιήστε αυτή την εβδομάδα για να λύσετε οικιακά προβλήματα στο σπίτι σας, για δεσμεύσεις που σχετίζονται με την οικογενειακή περιουσία.
Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για την έναρξη μιας νέας σχέσης αγάπης, για την πρώτη συνάντηση με έναν σύντροφο, αλλά μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και δώστε χρόνο στον εαυτό σας να γνωρίσει καλύτερα αυτό το άτομο. Μια νέα γνωριμία είναι πιθανή με τη μεσολάβηση συγγενών, φίλων ή πρακτορείου γνωριμιών και σόσιαλ. Τα καλά νέα αυτή την εβδομάδα θα σχετίζονται με την ευνοϊκή μεταχείριση ενός αγαπημένου προσώπου μετά από εγχείρηση ή ατύχημα. Με πολλή υπομονή και θέληση αυτή την εβδομάδα θα καταφέρεις να πετύχεις επιτυχίες που θα έχουν ευνοϊκό αντίκτυπο στην προσωπική σου ζωή.
Για κάποιους από εσάς, η εβδομάδα φέρνει μια δέσμευση με μια γυναίκα που θα σας ζητήσει μια χάρη. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα εκπλαγείτε από ένα τηλεφώνημα ή ένα μήνυμα από μια γυναίκα.
Οι άνδρες θα πρέπει πρώτα να ολοκληρώσουν κάποιες από τις υποχρεώσεις τους από την περασμένη εβδομάδα. Τώρα τα πράγματα θα συμβούν με μεγαλύτερη ευκολία ή θα λάβετε σημαντική βοήθεια, συμβουλές και υποστήριξη. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, είναι πιθανό να έχετε επαφές με άτομα που μένουν σε κάποια απόσταση από εσάς, και με τα οποία δεν έχετε επικοινωνήσει για πολύ καιρό. Η εβδομάδα θα είναι σημαντική για την εργασία ή την επιχείρησή σας, όπου οι ενέργειές σας θα καθορίσουν τη σταθερότητα ή την ανάπτυξη της θέσης στην οποία βρίσκεστε αυτήν τη στιγμή.
Οι γυναίκες θα πρέπει να είναι προσεκτικές όταν μοιράζονται προσωπικές πληροφορίες. Πολύ σύντομα μπορεί να ανακαλύψετε ότι ένα από τα μυστικά σας είναι ήδη γνωστό σε άλλους ανθρώπους. Αυτό σίγουρα μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Μέσα στην εβδομάδα, οι οικονομικές υποθέσεις και οι πράξεις σας θα απαιτήσουν προσοχή, ειδικά αν έχετε αποφασίσει να κάνετε κάποιες ακριβές αγορές ή επενδύσεις. Μια αγχωτική κατάσταση θα σας παρουσιάσει μια δύσκολη επιλογή ή ανάγκη να πάρετε μια απόφαση για την οποία δεν νιώθετε συναισθηματικά έτοιμοι ή προετοιμασμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Την εβδομάδα 22 – 28 Ιουλίου, η προσοχή σας μπορεί να είναι στραμμένη με μια προσφορά εργασίας, με μια νέα επαγγελματική δέσμευση ή θα έχετε νέους πελάτες, θα λάβετε νέες επαγγελματικές προτάσεις. Αυτή την εβδομάδα, πολλοί από εσάς θα έχετε μια συγκέντρωση σε δημόσιο χώρο ή θα καλωσορίσετε καλεσμένους στο σπίτι σας. Όπου συμβαίνει κάτι τέτοιο, να περιμένετε πολλά συναισθήματα και αξέχαστες εμπειρίες. Αυτή η εβδομάδα θα ευχαριστήσει πολλούς με υλικό ή οικονομικό όφελος. Αυτό μπορεί να συμβεί χάρη στους συγγενείς σας, μέσω του εαυτού σας ή μέσω άλλων πηγών. Σε γενικές γραμμές, αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ ευνοϊκή σε υλικό και οικονομικό επίπεδο.
Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, περιμένετε να εμφανιστούν νέα άτομα στον κύκλο των συγγενών, φίλων, γειτόνων ή συναδέλφων σας. Μπορεί η αρχική σας επικοινωνία να είναι δύσκολη, αλλά σταδιακά θα καταφέρετε να χτίσετε σημαντικές και σταθερές σχέσεις. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να είστε έτοιμοι να συνειδητοποιήσετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα τις νέες ευκαιρίες που θα σας δώσει η μοίρα. Αυτή δεν είναι μια εβδομάδα που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να σπαταλήσετε.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πιθανότατα θα προκύψουν εργασίες ή φροντίδα που σχετίζονται με ένα άρρωστο άτομο. Οι στενοί συγγενείς θα χρειαστούν επίσης την προσοχή σας. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα είναι σημαντικό να προγραμματίσετε το καθημερινό σας πρόγραμμα εκ των προτέρων και να μην αναβάλλετε τις σημερινές εργασίες για αύριο. Αυτό θα σας ωφελήσει πολύ και θα έχετε πραγματικές πιθανότητες επιτυχίας και επιτυχούς υλοποίησης. Αυτή την εβδομάδα, περιμένετε μια ευχάριστη έκπληξη που σχετίζεται με ένα μικρό χρηματικό ποσό.
Οι άντρες θα θυμούνται αυτή την εβδομάδα με κάποια εμπειρία ή γεγονός που σχετίζεται με μια γυναίκα που πιθανότατα θα είναι νεότερη από εσάς και θα μπορούσε να είναι η κόρη, η εγγονή, η μικρότερη αδερφή σας, άλλη συγγενής ή γνωστή σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, ενδέχεται να λάβετε νέα σχετικά με τη γέννηση ενός παιδιού στην οικογένεια των φίλων σας. Γενικά, η εβδομάδα δεν σηματοδοτεί κανένα ιδιαίτερο γεγονός στη ζωή σας. Αντίθετα, θα ακολουθήσετε ή θα συμπάσχετε με εκείνα στη ζωή των φίλων, των γειτόνων ή των συναδέλφων σας.
Οι γυναίκες θα έχουν την ευκαιρία τόσο για συγκέντρωση όσο και για ευχάριστες συναντήσεις σε ένα εστιατόριο ή καφέ με φίλους ή με ευχάριστα άτομα. Οι περιστάσεις για επίσκεψη ή συγκέντρωση μπορεί να περιλαμβάνουν άτομα από τον κύκλο των συγγενών σας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που θα σας επισκεφτούν από άλλο οικισμό ή θα ταξιδέψετε για να τους επισκεφτείτε. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να μάθετε για ένα διαζύγιο ή άλλο χωρισμό ζωής στην οικογένεια ανθρώπων που γνωρίζετε.


ΖΥΓΟΣ – Την εβδομάδα 22 – 28 Ιουλίου θα έχετε επαφές με άτομα που θα σας προκαλέσουν ένα αίσθημα ανειλικρίνειας ή απιστίας από μέρους τους προς εσάς. Ωστόσο, για διάφορους λόγους, θα χρειαστεί να διατηρήσετε τις καλές σχέσεις σας μαζί τους. Αυτές οι επαφές μπορεί να αποδειχθούν μια δοκιμασία για εσάς, κάπως ψυχικά επιβαρυντική, λόγω της ανάγκης να ελέγχετε συνεχώς τα λόγια και τα συναισθήματά σας. Να θυμάστε ότι αυτές οι γνωριμίες θα είναι πολύ σημαντικές για εσάς, επομένως ισορροπήστε καλά τα συναισθήματα σας.
Αυτή η εβδομάδα δεν φέρνει μεγάλες οικονομικές επιτυχίες από τη δουλειά, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας κάνει να παραμελήσετε τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σας. Η προσπάθεια και η ενέργεια που καταβάλλετε στη δουλειά σας αυτή την εβδομάδα θα καθορίσουν τη μελλοντική επιτυχία ή αποτυχία σας. Τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε αυτή την εβδομάδα με ένα άτομο από τον συγγενικό ή φιλικό σας κύκλο δεν θα σας εκπλήξουν. Η εβδομάδα προαναγγέλλει διάφορα ευχάριστα γεγονότα ή συγκεντρώσεις, κυρίως οικογενειακού χαρακτήρα. Πολλοί θα είναι καλεσμένοι και θα παρευρεθούν σε αρραβώνες, γάμο ή επέτειο.
Η αγάπη μπορεί να είναι γενναιόδωρη μαζί σας αυτή την εβδομάδα. Οι αισθηματικές σας σχέσεις με άτομα εκτός του τόπου διαμονής σας θα έχουν ενδιαφέρουσα εξέλιξη. Μπορεί να προκύψουν δυσάρεστες εμπειρίες που σχετίζονται με το παρελθόν σας που μπορεί να σας δυσφημήσουν ή να σας απαιτήσουν να προβείτε σε συγκεκριμένες ενέργειες για την υπεράσπισή σας.
Οι άντρες θα έχουν συναισθηματικές αλλά σημαντικές και απαραίτητες συζητήσεις που σχετίζονται με έγγραφα ή χρήματα κυρίως με τον ρομαντικό ή τον γαμήλιο σύντροφό τους. Τα έξοδα που σχετίζονται με ένα μέλος της οικογένειας είναι πιθανά και θα απαιτήσουν πιο προσεκτική εξέταση και προγραμματισμό.
Οι γυναίκες θα πρέπει να δώσουν προσοχή στις παθήσεις της υγείας τους και να μειώσουν το άγχος στην καθημερινή τους ζωή που είναι στην πραγματικότητα η αιτία αυτών των παθήσεων. Η εβδομάδα θα είναι πολύ δυναμική για εσάς, με πολλές περισσότερες εργασίες και καθήκοντα και αυτό θα πρέπει να είναι καλά ισορροπημένο συναισθηματικά, ψυχικά και σωματικά. Μερικοί από εσάς θα έχετε μια ιδιαίτερη εμπειρία ή σοβαρή δέσμευση με έναν μικρότερο αδελφό, γιο, ανιψιό ή εγγονό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Την εβδομάδα 22 – 28 Ιουλίου, θα πρέπει να ξοδέψετε απροσδόκητα περισσότερα χρήματα σε πράγματα που σε αυτή τη φάση πιστεύετε ότι είναι σημαντικά για τα παιδιά σας ή την οικογένειά σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, κάθε πρόβλημα θα έχει σίγουρα τη φυσική του λύση. Αποφύγετε να καταπονήσετε τον εαυτό σας συναισθηματικά. Αποφύγετε τις συγκρούσεις και τις διαφωνίες, γιατί θα είναι σπατάλη ενέργειας, δύναμης και κυρίως χρόνου. Διανοητικά, μπορεί επίσης να βρεθείτε πολύ εξαντλημένοι πριν το τέλος της εβδομάδας.
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να προκύψει η ανάγκη για ένα απρόσμενο ταξίδι. Θα σχετίζεται με προσωπικές σας υποχρεώσεις ή με συγγενή σας. Γενικά, έχετε μια ενδιαφέρουσα και δυναμική εβδομάδα επικοινωνίας με συγγενείς και φίλους κοντά και μακριά. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα ζήσετε ευχάριστες εκπλήξεις που σχετίζονται με άτομα που ζουν ή εργάζονται σε άλλο οικισμό. Μπορεί να περιμένετε μια επίσκεψη στο σπίτι σας από φίλους ή ειδικούς καλεσμένους. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος για αυτό.
Μέσα στην εβδομάδα, στενά άτομα θα μοιραστούν μαζί σας διάφορα νέα ή γεγονότα από τη ζωή τους, που θα αποτελέσουν το θέμα ζωηρών συζητήσεων μαζί τους. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα παρακολουθήσετε με ενδιαφέρον εκδηλώσεις που σχετίζονται με συναδέλφους, ομοϊδεάτες σας, συμμαθητές ή γείτονες. Μια δυσάρεστη είδηση ​​που σχετίζεται με αλόγιστες ενέργειες ή λάθη φίλων ή συγγενών σας θα σας επιβαρύνει συναισθηματικά. Γενικά, ωστόσο, αυτή θα μπορούσε να είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για να ξεκινήσετε διάφορα νέα εγχειρήματα. Θα πετύχετε σημαντικές επιτυχίες με αυτές για τις οποίες έχετε κάνει κάποια προκαταρκτική προετοιμασία. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, προσέξτε την απώλεια ή την κλοπή προσωπικών αντικειμένων.
Οι άνδρες θα περιμένουν να δουν πραγματικά αποτελέσματα από τις ενέργειές τους με τις οποίες έχουν εμπλακεί τις τελευταίες εβδομάδες. Οποιαδήποτε νέα ή πληροφορία αυτή την εβδομάδα θα είναι σημαντική για εσάς και τα μελλοντικά σας σχέδια. Είναι πιθανό να λάβετε ένα έγγραφο που θα σας ανοίξει νέες ευκαιρίες ή επιτυχία που θα σας οδηγήσει σε ένα νέο επίπεδο στη δουλειά σας. Μια πολύ δυνατή περίοδος, αλλά μην την εκλάβετε ως δώρο ή ως δεδομένη, βάλτε ενέργεια και φιλοδοξία για να χρησιμοποιήσετε κάθε ευκαιρία που έχετε.
Οι γυναίκες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την εβδομάδα για να ταξιδέψουν μαζί με μια στενή γυναίκα ή φίλη. Το ταξίδι δεν χρειάζεται να είναι μεγάλη απόσταση και μπορεί να σχετίζεται με κάποιο ωραίο μέρος στο κοντινό περιβάλλον της πόλης όπου ζείτε. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να έχετε μια δέσμευση ή να συμπάσχετε για ένα σημαντικό γεγονός στη ζωή μιας κοπέλας ή μιας νεαρής γυναίκας από το στενό σας περιβάλλον.


ΤΟΞΟΤΗΣ – Την εβδομάδα 22 – 28 Ιουλίου θα απαιτηθούν από εσάς ενέργειες στις οποίες σκέφτεστε και αποφασίζετε γρήγορα. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε τις νέες ευκαιρίες και καταστάσεις που θα εμφανιστούν τώρα. Δυστυχώς, πολλοί θα φοβούνται να ρισκάρουν. Μπορεί να χρειαστείτε περισσότερο χρόνο για να σκεφτείτε σε συγκεκριμένες καταστάσεις. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό, αν και υπάρχει πιθανότητα λόγω καθυστέρησης να χάσετε ενδιαφέρουσες ευκαιρίες στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα περιμένετε να εκπληρώσετε μια υπόσχεση ή μια άλλη συμφωνία με φίλους. Οι φιλίες σας θα εξελιχθούν σύμφωνα με τα σχέδιά σας. Μια νέα φιλία θα σας φέρει ενδιαφέρουσες εμπειρίες ή νέες γνώσεις σε συγκεκριμένους τομείς. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα σας επισκεφτούν άτομα στο σπίτι σας που τους αρέσει να ασχολούνται με κουτσομπολιά. Προσέξτε να μην εμπλακείτε σε κάποια δυσάρεστη ιστορία. Μια σύγκρουση στην οικογένεια μπορεί να εξελιχθεί σε ανεπιθύμητη κατεύθυνση και να δημιουργήσει ένταση στην οικογενειακή σας σχέση. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι κάθε πρόβλημα μπορεί να λυθεί με διακριτικότητα, διπλωματία και πάνω από όλα με υπομονή.
Τα προβλήματα της περασμένης εβδομάδας σχετίζονται πιθανότατα με έναν άντρα και αυτή την εβδομάδα δύσκολα θα βρουν λύση. Δεν θα απολαύσετε αυτό το συναισθηματικό φορτίο στους ώμους σας, αλλά θα πρέπει να περιμένετε. Αυτή η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για τον προγραμματισμό ή την πραγματοποίηση ενός ταξιδιού. Τα νέα άτομα που θα γνωρίσετε μέσα στην εβδομάδα θα εξακολουθούν να έχουν κάποια σημασία στη ζωή σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί με τις παθήσεις της υγείας σας. Μην πιέζετε την εξέλιξη των γεγονότων κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών. Όταν μια κατάσταση είναι έτοιμη να συμβεί, κανείς δεν θα μπορεί να την αλλάξει.
Οι άντρες μπορεί να χάνουν τον περισσότερο χρόνο τους αυτή την εβδομάδα περιπλανώμενοι σε διαφορετικές κατευθύνσεις, αναζητώντας σημαντικές αποφάσεις σε λάθος μέρη ή από λάθος άτομα. Η σπατάλη πολύτιμου χρόνου και πόρων μπορεί να οδηγήσει σε εσωτερικό θυμό για τον εαυτό σας και σε αδυναμία σας να αξιολογήσετε σωστά ορισμένες καταστάσεις. Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να συναντήσετε κάποιον και να μιλήσετε για ένα δυσάρεστο ή λεπτό θέμα, που μπορεί να σας επιβαρύνει συναισθηματικά εκ των προτέρων.
Οι γυναίκες θα πρέπει πρώτα και κύρια να προσέχουν τον εαυτό τους, τόσο όσον αφορά την εμφάνιση, την υγεία και την ψυχική τους ηρεμία. Η υγεία μιας στενής γυναίκας μπορεί να είναι η ανησυχία ή το θέμα συζήτησης. Η αγάπη μπορεί να εκπλήξει τις γυναίκες ανεξάρτητα από την ηλικία και την οικογενειακή τους κατάσταση. Μια νέα αγάπη στη ζωή σας που έχει προκύψει στο πρόσφατο παρελθόν μπορεί να δοκιμάσει σοβαρά το μέλλον του γάμου σας εάν είστε παντρεμένοι. Διαφορετικά, μπορεί να σας φέρει σε μια θέση όπου απαιτείται να πάρετε μια σημαντική απόφαση δέσμευσης για την οποία μπορεί να είστε απροετοίμαστοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Την εβδομάδα 22 – 28 Ιουλίου, περίπλοκες ή αντικρουόμενες σχέσεις από το παρελθόν σας μπορεί να δημιουργήσουν ξανά ένταση. Παλιές προσωπικές ή οικογενειακές κόντρες θα έρθουν στο προσκήνιο, που μπορεί να σας φέρουν σε ανεπιθύμητες καταστάσεις. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να είστε ευχαριστημένοι με χρήματα, ένα έγγραφο οικονομικής φύσης ή άλλα ευνοϊκά γεγονότα από αυτή την άποψη. Μπορεί να λάβετε κάποιου είδους όφελος λόγω των φιλικών σας σχέσεων.
Μέσα στην εβδομάδα θα ανησυχείτε για κάποιο πρόβλημα υγείας κάποιου από το σπίτι σας. Μπορεί επίσης να προκύψουν ανησυχίες σχετικά με ένα κατοικίδιο ή ζώα φάρμας, αν έχετε. Είναι πιθανό να προκύψει ένα απροσδόκητο οικιακό πρόβλημα, που θα απαιτήσει τη γρήγορη εξάλειψή του. Στην ερωτική σας ζωή, θα επηρεαστείτε από ιδιαίτερες αναμνήσεις από μια τρέχουσα ή προηγούμενη σχέση. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, μην βασίζεστε σε επιτυχίες του παρελθόντος, αλλά συνεχίστε να βάζετε ενέργεια και συναισθήματα στη σχέση σας.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορείτε να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους ή σε σχέση με επείγουσες οικογενειακές υποχρεώσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε συναντήσεις ή επαφές με άτομα που θα υποφέρουν από κακή διάθεση ή θα σας επιβαρύνουν με παράπονα.
Οι άντρες που έχουν τα δικά τους παιδιά ή εγγόνια θα συμμετάσχουν σε μια σοβαρή εργασία ή συγκέντρωση, η προετοιμασία της οποίας μπορεί να είναι στα χέρια σας. Η εβδομάδα δεν αποκλείει συγκρούσεις λόγω παιδιού, λόγω διαφορετικών θέσεων με άλλους συγγενείς ή για άλλους σοβαρούς λόγους. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα εκπλαγείτε από νέα ή πληροφορίες που σχετίζονται με γεγονότα δημόσιας σημασίας που δεν περιμένατε να συμβούν.
Οι γυναίκες, θα έχετε μια ενδιαφέρουσα, στις περισσότερες περιπτώσεις θετική εβδομάδα, στην οποία οι πιθανότητες που θα τους δώσει η μοίρα θα πρέπει να τις αρπάξουν και να τις αξιοποιήσουν αμέσως. Μέσα στην εβδομάδα θα σας ενδιαφέρει να επικοινωνείτε με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, με τους οποίους θα ανταλλάξετε χρήσιμες πληροφορίες και για τις δύο πλευρές. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για ταξίδια που σχετίζονται με σκοπό τις διακοπές, τον τουρισμό, συναντήσεις με συγγενείς ή με ευχάριστα άτομα. Είναι πιθανό να θυμηθείτε αυτή την εβδομάδα με μια ευχάριστη εμπειρία με μια γυναίκα που ζει σε άλλη πόλη ή σε άλλη χώρα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Την εβδομάδα 22 – 28 Ιουλίου θα εμφανιστούν νέες ευνοϊκές ευκαιρίες για την οικονομική σας σταθεροποίηση ή για την εξέλιξη οικονομικών υποθέσεων που σας απασχολούν. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με χρήματα, χρηματικές υποχρεώσεις κ.λπ. Αυτές τις επτά ημέρες θα υπάρξει μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη στη γνωριμία ή τη φιλία σας με ένα άτομο που ζει εκτός πόλης ή χωριού. Αρκετά πιθανές είναι και νέες γνωριμίες, που δεν έχουν ακόμη αναπτυχθεί στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή.
Αυτή την εβδομάδα θα βιώσετε γεγονότα που σχετίζονται με ένα παιδί ή έναν νεαρό συγγενή. Θα έχετε συναισθηματικές εμπειρίες ή θα βιώσετε κάποιου είδους έκπληξη. Κάποιοι από εσάς θα αντιμετωπίσετε προβλήματα στο γάμο ενός συγγενή σας, τα οποία μπορεί να σχετίζονται με διάφορες καταστάσεις. Κάποια από τα απροσδόκητα γεγονότα αυτή την εβδομάδα θα έχουν να κάνουν με έναν παλιό έρωτα ή έναν πρώην σύζυγο. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, να είστε προσεκτικοί με τα αρνητικά σας σχόλια προς άτομα με τα οποία είχατε δυσάρεστες εμπειρίες στο παρελθόν. Αποφύγετε λογομαχίες ή συγκρούσεις με άτομα που γνωρίζετε ότι είναι πιθανό να σας πουν δυσάρεστα πράγματα.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα αντιμετωπίσετε απροσδόκητα γεγονότα και καταστάσεις στον εργασιακό σας χώρο ή στα επαγγελματικά σας. Οι δημόσιες ή πολιτικές επαφές και δεσμεύσεις σας θα έχουν ενδιαφέρουσα εξέλιξη. Αυτή την εβδομάδα, να περιμένετε νέες γνωριμίες με ανθρώπους από κοντά και μακριά που μπορείτε να κάνετε στο ίντερνετ. Κάποιοι από εσάς θα πρέπει να δεσμευτείτε για την επίλυση ενός σημαντικού οικογενειακού προβλήματος. Μια ευκαιρία για επιπλέον εισόδημα δεν αποκλείεται, αρκεί να έχετε τη φιλοδοξία να εξασφαλίσετε στον εαυτό σας ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο.
Οι άντρες θα ψάξουν να βρουν το νόημα οποιουδήποτε απροσδόκητου γεγονότος στη ζωή τους αυτή την εβδομάδα, στο βαθμό που είναι καλό για αυτούς και σε ποιο βαθμό μπορεί να υπάρχει κάποια αρνητική χροιά σε αυτό. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό, αρκεί να μην χάσεις τη στιγμή για να εκμεταλλευτείς μια ευκαιρία που αποφασίζει να σου δώσει η ζωή εκείνη ακριβώς τη στιγμή. Η ίδια η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για εσάς, δίνοντάς σας την ευκαιρία να δείξετε τις δυνατότητές σας, να παρουσιάσετε τις ικανότητές σας σε ανθρώπους που μπορούν να τις εκτιμήσουν δεόντως.
Οι γυναίκες, εκτός από το να έχουν περισσότερα καθήκοντα στην οικογένειά τους, θα εμπλακούν κατά κάποιο τρόπο σε εκδηλώσεις στην οικογένεια φίλων ή γειτόνων. Αρκετά καθήκοντα θα έχετε και στον εργασιακό σας χώρο, όπου κάποια στιγμή μπορεί να προκύψουν αντιθέσεις ή συγκρούσεις λόγω της έντασης που θα δημιουργηθεί γύρω από μια κατάσταση. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα εκπλαγείτε από ένα τηλεφώνημα, μια πρόσκληση ή μια άλλη μικρή κίνηση προσοχής.

ΙΧΘΥΕΣ – Την εβδομάδα 22 – 28 Ιουλίου θα είστε φιλόδοξοι και αισιόδοξοι λόγω των υψηλών προσδοκιών σας για την εξέλιξη των σχεδίων σας, από τις οποίες θα περιμένετε οικονομικό όφελος, επαγγελματική ή οικογενειακή επιτυχία κ.λπ. Η αγάπη θα είναι σημαντικός παράγοντας ζωή κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών είτε είστε ελεύθεροι είτε παντρεμένοι. Πολλοί θα περάσουν ευνοϊκά για να ξεκινήσουν μια νέα ρομαντική σχέση.
Επαγγελματικά, η εβδομάδα θα απαιτήσει να είστε έτοιμοι για περισσότερες επαφές και συζητήσεις που θα σχετίζονται με τη δουλειά σας. Μέσα σε αυτές τις επτά ημέρες, θα έχετε την ευκαιρία να συμφωνήσετε σε μια πραγματική πληρωμή για την εργασία σας ή θα δείξετε διάθεση να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες. Η εβδομάδα φέρνει ευκαιρίες που σχετίζονται με μια πρόταση για μια νέα, πιο πολλά υποσχόμενη δουλειά.
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα βιώσετε αρκετές σύντομες αγχωτικές καταστάσεις που θα έχουν στόχο να σας διδάξουν κάτι. Οι εκπλήξεις αυτή την εβδομάδα μπορεί να σχετίζονται με νέες γνωριμίες που θα κάνετε στον πραγματικό και ιντερνετικό κόσμο. Θα έχουν τη σημασία τους και δεν θα είναι τυχαία. Μέσα στην εβδομάδα, μια δυσάρεστη είδηση ​​μπορεί να σας επιβαρύνει συναισθηματικά. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, προσέξτε τις πονηρές ενέργειες ανθρώπων που κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας.
Οι άνδρες θα έχουν την ευκαιρία για καλό εισόδημα, μεταξύ άλλων μέσω πρόσθετης εργασίας ή λαμβάνοντας χρήματα για μια προσοδοφόρα δέσμευση που έχει ολοκληρωθεί στο παρελθόν. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ωστόσο, θα υπάρξουν προβλήματα που σχετίζονται με κοινό χρήμα, πληρωμή για κοινή δραστηριότητα κ.λπ. Εάν είναι δυνατόν, προετοιμάστε και εξασφαλίστε κατάλληλα τέτοιες σχέσεις με σχετικά έγγραφα ή συμβόλαια, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είναι συμβολαιογραφικά.
Οι γυναίκες θα είναι επιρρεπείς σε κάποια υπερβολή όταν αποφασίσουν να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα τους αυτή την εβδομάδα ή να ξοδέψουν χρήματα για την εμφάνισή τους, για καλλυντικά ή θεραπείες σπα. Θα έχετε την επιθυμία και την προσδοκία να δείξετε ένα νέο βλέμμα, μια νέα εικόνα, η οποία θα έχει καλή επίδραση και στη δική σας αυτοεκτίμηση. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί όταν μοιράζεστε προσωπικές πληροφορίες με γυναίκες. Μπορεί να λάβετε μια πρόσκληση σε μια συνάντηση ή μια συγκέντρωση που σχετίζεται με μια γυναίκα.


https://thewomen.gr/
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/ 

Συντάκτης

  • TheWomen

    Γυναίκα…Σύζυγος, εργαζόμενη, μητέρα, νοικοκυρά, ερωμένη… 1000 ρόλοι να χωρέσουν ασφυκτικά σε ένα έρμο 24ώρο! Μαζί θα γελάσουμε, θα κλάψουμε, θα προβληματιστούμε, θα συζητήσουμε με & για όλα όσα απασχολούν τη σημερινή γυναίκα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το άβαφο πέπλο

Το άβαφο πέπλο Έχοντας μόλις κατηγορηθεί για ισάριθμες αποστάσεις μεταξύ Ουκρανίας/Δύσης και Ρωσίας/Ανατολής από κάποιον του οποίου το όραμα...