Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Ο ανύπαντρος «μαμάκιας»

 Ο ανύπαντρος «μαμάκιας»

Πάνε εκείνες οι εποχές που θα γνώριζες αρσενικό «ώριμης» ηλικίας, με μοναδικό πρόβλημα στη σχέση την πιθανή ύπαρξη ανύπαντρης αδερφής κάποιας «τσιμπημένης» ηλικίας. Στην εποχή μας, η πλειοψηφία των «ώριμων» ανδρών που έχουν ξεμείνει ανύπαντροι κι είναι οικονομικά ανεξάρτητοι, συγκαταλέγεται στην κατηγορία «μαμάκιας». Συνήθως έχουν κι άλλα αδέρφια, τα οποία έχουν δημιουργήσει δικές τους οικογένειες, ενώ αυτοί παραμένουν ουσιαστικά ανώριμοι κι άβουλοι, αρεσκόμενοι στο να αποτελούν το αιώνια εξαρτημένο και κακομαθημένο παιδί της μαμάς τους, κάνοντας συνάμα και τους γόηδες με τις πολλές κατακτήσεις σε γυναίκες.

Αν διερευνήσει κάποιος την όλη αυτή συμπεριφορά, θα δει ότι έχει τη βάση της σε μεγάλες ανασφάλειες και σε φοβερά κόμπλεξ, κυρίως κατωτερότητας αυτών των ανδρών.
Κι όπως ουδείς «μαμάκιας» δε θα αποδεχτεί ποτέ ότι είναι «μαμάκιας», έτσι και ουδεμία γυναίκα δε θα πρέπει να ασχοληθεί με έναν τέτοιο τύπο άνδρα, γιατί στο τέλος το μόνο που θα καταφέρει θα είναι η αυτοκαταστροφή της. Θα χάσει άδικα χρόνο και φαιά ουσία σε ανούσιους προβληματισμούς!
Η ζωή είναι πολύ μικρή ας μην καταντά και προβληματική!


https://thewomen.gr/
Renata

Συντάκτης

  • Renata

    Αν δεν ήμουν η Ρενάτα σίγουρα θα ήμουν γάτα. Την αλήθεια αγαπώ κι ανεξάρτητη χρόνια τώρα ζω. Σε στίχους και βιβλία θα με βρεις και παρέα μου θα θες να πορευτείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περίληψη του Sapiens (A Brief History of the Human Race) σε μορφή σημείου

  Περίληψη του Sapiens (A Brief History of the Human Race) σε μορφή σημείου Από  Narayan Giri, Okhaldhunga, Νεπάλ  στις  27 Σεπτεμβρίου 2024...