Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Καλά Νερά: Το γραφικό παραθαλάσσιο χωριό του Πηλίου που θα σε τρελάνει – Δείτε μοναδικές εικόνες

 Καλά Νερά: Το γραφικό παραθαλάσσιο χωριό του Πηλίου που θα σε τρελάνει – Δείτε μοναδικές εικόνες

Τα Καλά Νερά είναι ένα από τα μαγικά χωριά του Πηλίου και ανήκει διοικητικά στον δήμο Νοτίου Πηλίου, στη Δημοτική ενότητα Μηλέων. Ιδρύθηκε το 1928 και σήμερα έχει λιγότερους από 600 κατοίκους.

Το χωριό Καλά Νερά στο Πήλιο!

Η πλεονεκτική θέση του χωριού, Καλά Νερά Μαγνησίας, δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη να απολαμβάνει τις χαρές της θάλασσας κατά τους θερινούς μήνες αλλά ταυτόχρονα να μπορεί να επισκεφθεί το Πήλιο το χειμώνα και το χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου χωρίς δυσκολία στην πρόσβαση που είναι πολύ καλά οργανωμένο.

Διαθέτει καλό φαγητό σε εστιατόρια και ταβέρνες καθώς και διαμονή σε όμορφα ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Η τουριστική ανάπτυξη που έχει γνωρίσει η περιοχή τα τελευταία χρόνια είναι εμφανής, αφού ο κόσμος επιλέγει το Πήλιο ως προορισμό για τις διακοπές του. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν είναι μακριά από τις μεγαλουπόλεις αλλά παράλληλα προσφέρει μία καθαρό αέρα και ηρεμία. Φυσικά, ο συνδυασμός βουνού και θάλασσας είναι το μεγαλύτερο προτέρημά του, ακριβώς όπως και στο χωριό Καλά Νερά που απευθύνεται σε κάθε επισκέπτη.

https://www.thenewspaper.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βόλος Μεγάλη απάτη στον Βόλο μέσω της εφαρμογής viber – Πώς δρουν οι επι...

Βόλος Μεγάλη απάτη στον Βόλο μέσω της εφαρμογής viber – Πώς δρουν οι επιτήδειοι THESSALIAN RADIO TELEVISION SA Απάτες σε βάρος Βολιωτών γίν...