Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

Το ισοζύγιο της ζωής μας

 Το ισοζύγιο της ζωής μας

Δεν τα υπολογίσαμε σωστά και ο ισολογισμός έβγαινε πάντα παθητικός, με ζημίες. Ζημιές που δεν είχαν σχέση με εταιρίες και λεφτά, αλλά με σχέσεις και συναισθήματα. Η ζυγαριά της ψυχής μας ήταν χαλασμένη, παλαντζάριζε, έγερνε πάντα σε μία μεριά.
Μετρούσαμε τα λάθη που κάναμε, τα σκληρά λόγια που είπαμε. Μετρούσαμε τις φορές που είχε δίκιο ο καθένας μας, τους καυγάδες, τις στιγμές που έξαλλοι δεν θέλαμε να αντικρίσουμε ο ένας τον άλλον. Μετρούσαμε τα λάθη μας, αλλά δεν μετρήσαμε ποτέ πόση ήταν η αγάπη μας.

Οι φωνές, οι καυγάδες, τα κλάματα ήταν αυτά που θεωρούσαμε σημαντικά, ενώ ξεχνούσαμε τις αγκαλιές, τα φιλιά και τα γέλια που ζήσαμε. Πόσα λάθη έκανες; Πόσα λάθη έκανα; Λες και αυτός με τα λιγότερα λάθη θα κέρδιζε σε ένα ανόητο παιχνίδι. Αντίπαλοι και όχι σύμμαχοι.
Μετρήσαμε τα λάθη μας, αλλά δεν μετρήσαμε ποτέ την αγάπη μας…


https://thewomen.gr/
Σοφία Β.

Συντάκτης

  • Σοφία Β.

    Δεν σκέφτηκα ποτέ να γράψω, ούτε ένιωθα την ανάγκη. Απλά διασταυρώθηκε ο δρόμος μου με αυτόν της αδελφής ψυχής μου. Από τα καλύτερα πράγματα που μου έχουν συμβεί. Για σένα Κική…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μύδια αχνιστά με τυρί και λεμόνι

Μύδια αχνιστά με τυρί και λεμόνι   Δημοσιεύτηκε   02 Οκτ, 2024 |   In  Ελληνική  |  από   Γιώργος Αναστόπουλος  | Χρόνος προετοιμασίας 10  Λ...