Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Εσύ δίνεις ό,τι παίρνεις στο σ3ξ; Ή είσαι σαν κάτι άλλους;

Εσύ δίνεις ό,τι παίρνεις στο σ3ξ; Ή είσαι σαν κάτι άλλους;

Μην ζητάς πράγματα χωρίς να είσαι σε θέση να ανταποδώσεις, γιατί κάποια στιγμή θα πάρεις τον πούλο και θα αναρωτιέσαι το γιατί. Αν δεν έχεις την ενσυναίσθηση να καταλάβεις τον σύντροφό σου και τις ανάγκες του, μην εκπλαγείς όταν μια μέρα θα σου ‘χει φύγει.
Καλή η συνεννόηση, καλή η επικοινωνία, καλός και ο σεβασμός σε ένα ζευγάρι, όμως πολύ σημαντικό ρόλο παίζει εξίσου και το σ3ξ. Το σ3ξ μπορεί να ανάψει αλλά και να σβήσει την φλόγα. Μπορεί να αναστήσει τον έρωτα, αλλά και να τον θάψει αντίστοιχα. Το καλό σ3ξ είναι αυτό που κρατάει ακόμα και τις πιο χλιαρές σχέσεις.
Τι ζητάς όμως από τον σύντροφό σου; Τα θέλεις όλα δικά σου; Ή σκοπός σου είναι να δώσεις στο ταίρι σου την απόλυτη ηδονή; Τελειώνεις και φεύγεις; Ή συνεχίζεις μέχρι να ολοκληρώσει και ο σύντροφός σου; Θέλεις να σου ικανοποιεί κάθε σεξουαλική φαντασίωση χωρίς ανταπόδοση ή κάνεις τα πάντα για να φτάσεις τον σύντροφό σου στην κορύφωση;

Πόσο νομίζεις ότι μπορεί να μείνει κάποιος δίπλα σου αν δεν νιώθει ολοκληρωμένος στο σ3ξ; Την πρώτη θα το παραβλέψει (πιστεύοντας ότι ήταν τυχαίο), τη δεύτερη θα κάνει υπομονή (ελπίζοντας για ένα καλύτερο μέλλον), την τρίτη θα σκεφτεί «ας πάει και το παλιάμπελο», αλλά είναι μαθηματικά βέβαιο πως τελικά θα φύγει αν συνεχίσεις την «μονοφαγία».
Αν όμως επιδιώκεις μόνο την αυτοϊκανοποίηση και δεν σε νοιάζει ο σύντροφός σου και η σ3ξουαλική του ικανοποίηση, τότε σταμάτα να παίζεις με τους άλλους και παίξε με αυτό που ξέρεις καλύτερα.


https://thewomen.gr/
Λένα Χρυσάφη

Συντάκτης

  • Λένα Χρυσάφη

    Αγάπα κάποιον που να σε κοιτά, σαν να είσαι κάτι το μαγικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βικτωρία η ωχρά (ευθυμογράφημα του Νίκου Τσιφόρου)

  Βικτωρία η ωχρά (ευθυμογράφημα του Νίκου Τσιφόρου) Από το ιστολόγιο του Ν, Σαραντάκου  " Οι λέξεις έχουν τη δική τους ιστορία " ...