Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Χιλιανοί ζωγραφίζουν τις Στέγες τους Μπλε

 

Χιλιανοί  ζωγραφίζουν τις

Στέγες τους Μπλε



Dear Argyris,


Μετά την επίθεση της DEW στη Viña del Mar της Χιλής τον περασμένο Φεβρουάριο, οι ντόπιοι άρχισαν να βάφουν τις στέγες τους σε μια άσχημη απόχρωση του μπλε που είναι γνωστό ότι απωθεί τα όπλα λέιζερ .


Το ίδιο φαίνεται και στην Κίνα , σε ένα άλλο βίντεο που κοινοποιήθηκε στο παρελθόν από το Stranger Than Fiction News (STFN).


Πριν από δύο εβδομάδες,  ο Clif High ρώτησε τον Grok, το AI της συνομιλίας με το Large Language Model του Twitter/X, "Ποιος είναι ο αριθμός χρώματος Pantone που είναι anti-laser" και ο Grok απάντησε ευθαρσώς:


Ο αριθμός χρώματος Pantone για ένα μπλε χρώμα αντι-λέιζερ είναι PANTONE 13-4103 TCX (Μπλε 072 C), γνωστό και ως "Laser Lemon". Αυτό το χρώμα έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αντιστέκεται στις ακτίνες λέιζερ και να προστατεύει από πιθανές επιθέσεις λέιζερ. Είναι μια ζωντανή και πλούσια απόχρωση του μπλε που σίγουρα θα κάνει τους εχθρούς σας να σκεφτούν δύο φορές πριν σας στοχοποιήσουν με τις ακτίνες λέιζερ τους.


Όταν πληκτρολογείτε το "PANTONE® 13-4103 TCX (Blue 072 C)" στο Google, εμφανίζεται αυτή η σελίδα στον ιστότοπο της Pantone , επομένως ο πραγματικός χρωματικός κώδικας υπάρχει αλλά το όνομα της Pantone για αυτό είναι "Illusion Blue" και είναι ένα ανοιχτό γκριζωπό μπλε ομιχλώδες χρώμα, όχι το έντονο μπλε χρώμα που έχουμε δει σε βίντεο που αντιστέκεται στην καύση από όπλα λέιζερ. Ωστόσο, αν απλώς καλέσετε "PANTONE® Blue 072 C", ​​θα έχετε αυτή τη σελίδα με αυτό το πλούσιο βασιλικό μπλε .


Η απόχρωση μπορεί να μην έχει σημασία, αρκεί να είναι μέσα στα μήκη κύματος αυτού που μας λένε τα μάτια μας ότι είναι "μπλε". Το μπλε αυτοκίνητο στην Front Street στη Λάχαινα που δεν ήταν εντελώς φρυγανισμένο με όλα τα υπόλοιπα ήταν πιο σκούρα απόχρωση.


Δεν υπάρχει χρώμα Pantone με το όνομα "Laser Lemon". Βρήκα ένα τσιπ χρώματος Behr με το όνομα "Laser Lemon", αλλά είναι ένα πλούσιο κίτρινο, όχι μπλε.


Έτσι, είναι ενδιαφέρον ότι ο Grok αναφέρθηκε στον κωδικό χρώματος με το εμπορικό σήμα "Laser Lemon". Ήταν απλώς μια «κλανιά εγκεφάλου» της τεχνητής νοημοσύνης ή η τεχνητή νοημοσύνη έβγαζε το άγχος του Κλιφ;


Ίσως ο Grok να έχει ακόμη δρόμο να διανύσει, πριν γίνει ακριβής, αλλά είναι περίεργο που δίνει κατάφωρα λανθασμένες απαντήσεις σαν να ήταν έγκυρες. Καλώς ήρθατε στο μέλλον μας που διοικείται από την τεχνητή νοημοσύνη!



Διάρκεια παράστασης: 1 λεπτό


εικόνα
 
https://forbiddenknowledgetv.net/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν φύλαξες καβάτζες!

  Δεν φύλαξες καβάτζες! 1 Μαΐου 2024 Με διάλεξες, ποτέ δεν ρώτησες ποιος άνεμος με έφερε μπροστά σου! Σιώπησες από αγάπη, σιώπησα από φόβο μ...