Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Με απλή επιθεώρηση του σχήματος

 

Με απλή επιθεώρηση του σχήματος





Βλέπετε ότι τα χρόνια έχουν κάνει τον φόρο τους. Λιγότερο στίβο και περισσότερα γηρατειά. Η βλακεία μειώνεται επειδή η προσοχή οξύνεται, κάτι που δεν είναι ασύμβατο με περισσότερη αντίληψη της λεπτομέρειας, κάτι που δεν είναι ασυμβίβαστο με περισσότερη επισκόπηση.

Ίσως εκτιμήσετε περισσότερη προσοχή στην ουσία και λιγότερο ενδιαφέρον για τη μορφή. Αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο ή εμπόδιο στην απόλαυση αυτού που είναι αισθητικά ευχάριστο, ειπωμένο με όλο τον σεβασμό στην ατομικότητά του και χωρίς ίχνος πρόθεσης να δούμε τη μορφή του ως πράγμα ή το πρόσωπό του ως αντικείμενο.

Μπορεί να εκτιμάτε περισσότερη σιωπή, περισσότερη ενδοσκόπηση και λιγότερο γέλιο, κάτι που δεν αφαιρεί ούτε λίγη από την αίσθηση του χιούμορ σας. Ούτε η αποφασιστικότητα, η αυστηρή και σφοδρή φωνή μπροστά στην αδικία ή την αυθαιρεσία, υποχωρεί με την ηλικία. Αν πρέπει να πας στον Διαμεσολαβητή, τότε πήγαινε και τέλος.

Μπορείτε να εκτιμήσετε περισσότερους στίχους και λιγότερη μουσική, κάτι που δεν συνεπάγεται περισσότερη πρόζα και λιγότερη ποίηση. Ναι, υπάρχει περισσότερη τέχνη και λιγότερη επιστήμη, κάτι που δεν πρέπει να ερμηνεύεται ως έλλειψη σεβασμού προς την επιστημονική μέθοδο, η οποία πρέπει να μπορεί να παρακολουθεί αυτό που δεν καταλαβαίνει αν θέλει να είναι τέτοιο.

Μπορεί να εκτιμάτε περισσότερο αποκρυφισμό και λιγότερο γυμνό, κάτι που δείχνει καλύτερα ρούχα με το ίδιο ύφασμα, περισσότερη ηθική με την ίδια αισθητική και περισσότερη ενσυναίσθηση με λιγότερο καπιταλισμό. Δεν πρέπει να ερμηνεύεται ως τυφλή αγκαλιά του κομμουνισμού, αλλά ως μομφή του καταναλωτισμού. Πράγματα που, ξέρετε, είναι ίδια αλλά δεν είναι ίδια.

Μπορείτε να εκτιμήσετε την αυξανόμενη εισβολή των ανθρώπων τόσο όμορφων όσο και κενών, με την έννοια ότι όλη αυτή η ομορφιά δεν βρίσκει τρόπο να αποφύγει τη μοναξιά Δεν υπάρχουν παιχνίδια με λέξεις ή έργα. Όμορφοι, μοναχικοί και λυπημένοι, αυτοί οι ιδανικοί άνθρωποι που δεν ανεβαίνουν στην κλίμακα των αξιών.

Μπορείτε να εκτιμήσετε το τέχνασμα της κατασκευής ασθενών για την πώληση θεραπειών. Φτιάξτε κρύα σπίτια στον πόλο για να αγοράσετε θερμάστρες και ζεστά σπίτια στην έρημο, τα οποία πρέπει να ψύχονται με χρήματα. Είναι περίεργο να δεις πολύ άδειες κουβέρτες από αυτήν την πλευρά και πολλά πλήθη συνωστισμένα στην άλλη.

Μπορείτε να εκτιμήσετε το έργο και τη χάρη της παραποιημένης προσφοράς και της κατευθυνόμενης ζήτησης. Ελευθερία, λέει η τρελή γυναίκα του Ρίο με τις ακριβές μάσκες. Ελευθερία για αυτούς, τους τραπεζίτες, ελεύθερους να υποδουλώνουν σκλάβους, να τηγανίζουν ήδη τηγανητά αυγά και να εκκολάπτουν ήδη εκκολαφθέντα κοτόπουλα στην απέραντη υγεία του λογαριασμού εισοδήματος.

Πρέπει να δούμε τα πράγματα που παρατηρούνται με απλή επιθεώρηση του σχήματος.

https://excusatio.wordpress.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κανονικά συνεχίστηκε και φέτος η ρίψη κροτίδων από τους ηλίθιους της χώρας

  Κανονικά συνεχίστηκε και φέτος η ρίψη κροτίδων από τους ηλίθιους της χώρας Κανονικά συνεχίστηκε και φέτος η παραδοσιακή ρίψη κροτίδων από ...