Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

7 Κόλπα για να μη Μαυρίζουν οι Πατάτες που Καθάρισες



🧿 Οι πατάτες μαυρίζουν εύκολα και γρήγορα όταν εκτεθούν στον αέρα γιατί είναι πλούσιες σε άμυλο. Έτσι, όταν εκτίθενται στο οξυγόνο, δημιουργείται μια διαδικασία που ονομάζεται οξείδωση, η οποία δίνει μια γκρι ή καφέ απόχρωση στις πατάτες. Ωστόσο, εξακολουθούν να είναι βρώσιμες. Σ’ αυτό το βίντεο, θα δείτε 7 κόλπα που αποτρέπουν το μαύρισμα των πατατών



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έπαρση, το κύριο γνώρισμα των ανόητων…

Έπαρση, το κύριο γνώρισμα των ανόητων… – StavRoula – GynaikaEimai 21 Φεβρουαρίου 2025 Στη ζωή ας περπατάμε με θάρρος και δύναμη. Aς κρατάμε ...