Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

7 Κόλπα για να μη Μαυρίζουν οι Πατάτες που Καθάρισες



🧿 Οι πατάτες μαυρίζουν εύκολα και γρήγορα όταν εκτεθούν στον αέρα γιατί είναι πλούσιες σε άμυλο. Έτσι, όταν εκτίθενται στο οξυγόνο, δημιουργείται μια διαδικασία που ονομάζεται οξείδωση, η οποία δίνει μια γκρι ή καφέ απόχρωση στις πατάτες. Ωστόσο, εξακολουθούν να είναι βρώσιμες. Σ’ αυτό το βίντεο, θα δείτε 7 κόλπα που αποτρέπουν το μαύρισμα των πατατών



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μούχλα στο τυρί: Το πετάμε ή σώζεται

  Μούχλα στο τυρί: Το πετάμε ή σώζεται Το αν πετάμε τα  τυριά  με  μούχλα  ή όχι εξαρτάται από τον τύπο του κάθε τυριού και το πόση υγρασία ...