Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

7 Κόλπα για να μη Μαυρίζουν οι Πατάτες που Καθάρισες



🧿 Οι πατάτες μαυρίζουν εύκολα και γρήγορα όταν εκτεθούν στον αέρα γιατί είναι πλούσιες σε άμυλο. Έτσι, όταν εκτίθενται στο οξυγόνο, δημιουργείται μια διαδικασία που ονομάζεται οξείδωση, η οποία δίνει μια γκρι ή καφέ απόχρωση στις πατάτες. Ωστόσο, εξακολουθούν να είναι βρώσιμες. Σ’ αυτό το βίντεο, θα δείτε 7 κόλπα που αποτρέπουν το μαύρισμα των πατατών



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τέλεια η Αθήνα χωρίς τους Αθηναίους, σύμφωνα με έρευνα5

  Τέλεια η Αθήνα χωρίς τους Αθηναίους, σύμφωνα με έρευνα Φανταστική είναι η Αθήνα αρκεί να μην έχει Αθηναίους, όπως προκύπτει από έρευνα που...