7 Κόλπα για να μη Μαυρίζουν οι Πατάτες που Καθάρισες
🧿 Οι πατάτες μαυρίζουν εύκολα και γρήγορα όταν εκτεθούν στον αέρα γιατί είναι πλούσιες σε άμυλο. Έτσι, όταν εκτίθενται στο οξυγόνο, δημιουργείται μια διαδικασία που ονομάζεται οξείδωση, η οποία δίνει μια γκρι ή καφέ απόχρωση στις πατάτες. Ωστόσο, εξακολουθούν να είναι βρώσιμες. Σ’ αυτό το βίντεο, θα δείτε 7 κόλπα που αποτρέπουν το μαύρισμα των πατατών
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου