Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Ήρθαν σαν φίλοι, όμως είναι επίγειοι άγγελοι…

 Ήρθαν σαν φίλοι, όμως είναι επίγειοι άγγελοι…

Στο τέλος κάθε χρονιάς, κάθεσαι και κάνεις τον απολογισμό σου. Ψάχνεις τις αναμνήσεις να βρεις τι πέρασες στη χρονιά που φεύγει. Κοιτάς κατάματα τα λάθη σου και υπόσχεσαι στον εαυτό σου να μην κάνεις ξανά κανένα από αυτά που πλήγωσαν εσένα, αλλά ούτε κάποιον άλλο. Ζητάς συγνώμη από εσένα που δεν στάθηκες αντάξια των προσδοκιών για εσένα την ίδια και στις προσδοκίες εκείνων… των άλλων. Αφού φύγεις από τα λάθη, πας στα σωστά. Σε εκείνα που σε έκαναν να χαμογελάσεις και να κλάψεις από συγκίνηση.
Κάπου εκεί, σε εκείνες τις αναμνήσεις όμως βρίσκεις και ανθρώπους, γιατί η ζωή έχει δύο πρόσωπα.

Κάθε χρόνος παίρνει μακριά σου ανθρώπους ή φέρνει κοντά σου ανθρώπους, φίλους ή γνωστούς. Εκεί θα βρεις αυτούς που ήρθαν για να μείνουν για τα καλά… Μπορεί να ήρθαν από μακριά, μπορεί να είναι μικρή η διαδρομή μαζί τους μέχρι τώρα, όμως έχουν δώσει τόσα και έκαναν άλλα τόσα, που στο μυαλό σου τους λογαριάζεις σαν να ήταν πάντα εκεί… Σου άπλωσαν το χέρι τους, σε έβαλαν στην ζωή τους και έδωσαν τόσα που άλλοι δεν σου έδωσαν μία ολόκληρη ζωή. Άνθρωποι όμορφοι στο πρόσωπο, στον χαρακτήρα και την συμπεριφορά. Δοτικοί στην ψυχή, στην καρδιά και στις πράξεις!

Ήρθαν σαν να στους χρωστούσε ο Θεός και στους έφερε στον δρόμο σου! Είναι σαν να κοιτούν μέσα σου και καταλαβαίνουν τι ζητάς, τι θέλεις και τι προσδοκείς… Πιστεύουν σε εσένα και σου απλώνουν το χέρι να σε βοηθήσουν και να σταθούν δίπλα σου. Γίνονται φίλοι καρδιάς και φίλοι άγγελοι. Σαν φύλακες άγγελοι χωρίς φτερά, χωρίς φωτοστέφανο, όμως η φροντίδα τους, η πίστη τους και το νοιάξιμο για εσένα είναι τέτοιο, που δεν σου αφήνουν περιθώρια για να αμφισβητήσεις τίποτα.

Άνθρωποι που έδωσαν ή δίνουν, κάνουν χωρίς να παίρνουν, πράξεις γενναιόδωρες με τεράστια σημασία!
Ήρθαν να δώσουν με την ψυχή και την καρδιά τους και το μυαλό τους… απλά υπάκουσε στο θέλημά τους…
Ήρθαν σαν φίλοι, όμως είναι επίγειοι άγγελοι!

https://thewomen.gr/

Αφιερωμένο…


https://thewomen.gr/

Στέλλα Παζάλου

Russet Feelings by Stella

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τρόμος σε πτήση της Air India: Κινητήρας έπιασε φωτιά μετά την απογείωση - Δείτε βίντεο

Τρόμος σε πτήση της Air India: Κινητήρας έπιασε φωτιά μετά την απογείωση - Δείτε βίντεο Air India Οχτώ λεπτά μετά την απογείωση ένας από του...