Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023

Τρυφερό μοσχάρι σε 5 λεπτά! Κινεζικό μυστικό για να μαλακώσετε το πιο σκληρό βοδινό κρέας

ό βοδινό κρέας



Για να δείτε το video πατήστε με το κέρσορα πάνω στο YouTube

Τρυφερό μοσχάρι σε 5 λεπτά! Το κινέζικο μυστικό για να μαλακώσετε το πιο σκληρό βοδινό! Γεια σε όλους 🤗🥰 Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας μια πολύ νόστιμη, γρήγορη και απλή συνταγή με μοσχάρι! Μπορείτε να φτιάξετε αυτό το πιάτο πολύ γρήγορα και όλοι θα χαρούν πολύ! Αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος για να μαλακώσετε το βόειο κρέας για γρήγορο μαγείρεμα. Το μυστικό είναι να χρησιμοποιήσετε ένα συστατικό που βρίσκεται σε κάθε σπίτι. Δοκιμάστε αυτή την εύκολη και πολύ νόστιμη συνταγή και πείτε μου σε ένα σχόλιο «Πώς σας αρέσει;». Ειρήνη και αγάπη 🥰 Να έχετε μια υπέροχη μέρα! 🤤😍 Συστατικά:
500 g/1 κιλό Μοσχαρίσιο κρέας Προσθέστε 1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα 1 κρεμμύδι 1 κουταλιά της σούπας Βούτυρο 1/2 κόκκινο κουδουνάκι 1/2 πράσινο κουδουνάκι Σάλτσα:
1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο ή 2 μικρές 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι, 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη 1/2 κγ μαύρο πιπέρι 1/4 κουταλάκι του γλυκού νιφάδες κόκκινης πιπεριάς 1 κουταλιά της σούπας ξύδι βαλσάμικο 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 κουταλιά της σούπας σάλτσα τσίλι

Essen Rezepte

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόληψη άνοιας: Τα δύο φρούτα που πρέπει να καταναλώνετε τακτικά

  Πρόληψη άνοιας: Τα δύο φρούτα που πρέπει να καταναλώνετε τακτικά Σινάνη Αικατερίνη Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2025 08:00 Μια υγιεινή διατρο...