Ρεβίθια -
10 χρήσιμες οδηγίες για το μαγείρεμά τους
🧿 Το μαγείρεμα των ρεβιθιών πρέπει να γίνει σωστά και σ’ αυτό το βίντεο θα δείτε 10 χρήσιμες πληροφορίες. Γιατί όπως ήδη αναφέρθηκε σε προηγούμενο βίντεο στο κανάλι MeaColpa, τα ρεβίθια είναι μια από τις καλύτερες φυσικές πηγές πρωτεΐνης μεγάλης βιολογικής αξίας, ισάξιας του γάλακτος, του κρέατος και της σόγιας. Τα ρεβίθια θεωρούνται μια πλήρης τροφή και μπορεί να αντικαταστήσει το κρέας. Τα ρεβίθια, είναι μια φυσική πηγή, πλούσια σε φυτικές ίνες, υδατάνθρακες, φολικό οξύ και άλλες βιταμίνες, ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, χαλκό, ψευδάργυρο και κάλιο. Τα ρεβίθια περιέχουν πολύ χαμηλά ποσοστά λίπους, ζάχαρης και καθόλου χοληστερόλη και νάτριο. Τα ρεβίθια προστατεύουν τον άνθρωπο από τη στεφανιαία νόσο, εγκεφαλικά, την αρτηριοσκλήρωση, την οστεοπόρωση, ασθένειες του παχέος εντέρου και άλλες παθήσεις.
📖 Κεφάλαια - ενότητες
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου