Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Έχετε φάει ποτέ τέτοιο κρέας; Απλό και πολύ νόστιμο!

Έχετε φάει ποτέ τέτοιο κρέας; 
Απλό και πολύ νόστιμο! 


Για να δείτε το video, πατήστε με τον κέρσορα στο You Tube.

Έχετε φάει ποτέ τέτοιο κρέας; Απλό και πολύ νόστιμο! Το βίντεο έχει υπότιτλους. Επιλέξτε τη γλώσσα σας. Οι υπότιτλοι είναι διαθέσιμοι σε όλες τις γλώσσες. 💡 ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ κάνοντας κλικ στο κείμενο [cc] στην επάνω δεξιά γωνία και στις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία του βίντεο και κάνοντας κλικ στο ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ. Χοιρινή κοιλιά
Αλας.1,5 κ.γ. Μαύρο πιπέρι. Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά. Μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Ελαφριά μπύρα 500 ml. Ξερό σκόρδο 2 κουτ Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά. Ζάχαρη 2 κουτ Πάπρικα 1 κουταλάκι του γλυκού (με τσουλήθρα). Σάλτσα σόγιας 50 ml. Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για 60 λεπτά. Σκόρδο 2-3 σκελίδες. Δεντρολίβανο 2 κλωναράκια. Πατάτα. Αλας. Βούτυρο. Γάλα. Βολβοί φαγώσιμοι. αγγουράκια. συνταγή 2
Βράζουμε τις φλούδες του κρεμμυδιού για 30 λεπτά. Αφήστε για 2-3 ώρες. Χοιρινή κοιλιά 1 κιλό. Αλάτι 60 γρ. Δάφνη 2-3 τεμ. σπόροι κόλιανδρου 1 κουτ Μαύρο πιπέρι 1/2 κουτ Ρίξτε ζωμό κρεμμυδιού. Βράζουμε 50 λεπτά. Ψύξτε σε θερμοκρασία δωματίου και βάλτε το στο ψυγείο για όλη τη νύχτα. Για τους λάτρεις των πικάντικων, μαγειρεύουμε λαρδί ουγγρικού στιλ. Πάπρικα 1 κ.γ Πιπεριά τσίλι 1/2 κουτ Τρίβουμε το ψαρονέφρι με μπαχαρικά. Τέτοιο κρέας μπορεί να αποθηκευτεί στο ψυγείο έως και 1 εβδομάδα, στην κατάψυξη έως και 1 μήνα. Σαλάτα: λάχανο. Ραπανάκι. Ραπανάκια 4-5 τεμ. Αγγούρι 2 τεμ. Κρεμμύδι. Σκόρδο 3 σκελίδες. Ελαιόλαδο. Τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν. Αλας. Μαύρο πιπέρι. Πάπρικα. Ανηθο. χυμό λεμονιού. σάλτσα σόγιας 3 κ.σ Το μυρωδάτο και νόστιμο δείπνο είναι έτοιμο! Καλή όρεξη! 😘
γρήγορη κουζίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολεία: Τα «σπασμένα» των μαθητών θα πληρώνουν οι γονείς αλλιώς… Εφορία - Το νέο Ποινολόγιο

  Σχολεία: Τα «σπασμένα» των μαθητών θα πληρώνουν οι γονείς αλλιώς… Εφορία - Το νέο Ποινολόγιο Σχολείο/ Pexels Το νέο ποινολόγιο των μαθητών...