Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές διαχείρισης ελεύθερου χρόνου το 2022

 

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές διαχείρισης ελεύθερου χρόνου το 2022


από Kally

Για κάθε εργαζόμενο, η διαχείριση χρόνου είναι μια δεξιότητα που πρέπει να τελειοποιηθεί για να ολοκληρώσει τις εργασίες εγκαίρως και αποτελεσματικά. Θα σας βοηθήσει επίσης να μειώσετε το άγχος σας και θα σας δώσει περισσότερο χρόνο για να εστιάσετε σε άλλες εργασίες ή να χαλαρώσετε.

Ωστόσο, δεν είναι μια απλή ικανότητα να ακονίσετε λαμβάνοντας υπόψη πόσο ανταγωνιστική είναι κάθε κλάδος στη σημερινή εποχή. Ευτυχώς, υπάρχουν εφαρμογές διαχείρισης χρόνου που μπορείτε να εξερευνήσετε για να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε καλύτερα τον χρόνο σας, ειδικά για το επόμενο έτος.

Ακολουθούν οι 10 καλύτερες εφαρμογές διαχείρισης ελεύθερου χρόνου για το 2022 και γιατί πρέπει να το δοκιμάσετε:

1. TimeTree

Θέλετε μια ολοκληρωμένη εφαρμογή διαχείρισης χρόνου που μπορεί να μειώσει τις διενέξεις χρονοδιαγράμματος; Το TimeTree έχει δημιουργηθεί για να σας βοηθά να παρακολουθείτε τα ημερολόγια του σπιτιού, των κοινωνικών δικτύων και της εργασίας σας σε μία εφαρμογή και σας εμποδίζει να πραγματοποιείτε αντικρουόμενα συμβάντα ή να ξεχνάτε βασικά ραντεβού. Έρχεται ακόμη με πρόσθετες λειτουργίες όπως σημειώσεις, λίστες και επιλογές κοινής χρήσης.

2. RescueTime

Το RescueTime είναι η κατάλληλη εφαρμογή για άτομα που θέλουν να σημειώνουν πώς περνούν τον χρόνο τους κάθε μέρα και να τον προσαρμόζουν ανάλογα για να τον μεγιστοποιήσουν. Διαθέτει μια μοναδική λειτουργία έξυπνης προπόνησης για να σας βοηθήσει να κοιτάξετε μακριά από περισπασμούς και να σας εμποδίσει να κάνετε πολλές εργασίες πάρα πολύ.

3. Trello

Για καλύτερη οπτικοποίηση έργων και διαχείριση χρόνου, το Trello εμπιστεύεται διάφορες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της Google και της Squarespace. Αυτή η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν κάρτες και πίνακες για να βοηθήσουν στην παρακολούθηση της προόδου και στον καθορισμό προτεραιοτήτων.

4. Δάσος

Αν θέλετε να δοκιμάσετε ένα χρονόμετρο Pomodoro για να διαχειριστείτε τον χρόνο σας με σύνεση, μπορείτε να ελέγξετε το Forest. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να απεικονίσετε πώς πρέπει να περάσετε το χρόνο σας με τη βοήθεια ενός δέντρου. Όταν ξεκινάτε μια εργασία, θα φυτέψει ένα μικρό δενδρύλλιο που θα μεγαλώσει σαν δέντρο αν εστιάσετε στη δουλειά σας. Ωστόσο, εάν αφήσετε την εφαρμογή, θα μαραθεί. Η εφαρμογή συνοδεύεται από πολλά επιτεύγματα που μπορείτε να επιτύχετε και ακόμη και να κερδίσετε εικονικά νομίσματα για να τα ξοδέψετε για να αποκτήσετε νέα δέντρα για το δάσος σας.

5. 1Κωδικός πρόσβασης

Μερικές φορές, η απομνημόνευση των στοιχείων σύνδεσης κάποιου μπορεί να πάρει χρόνο μέχρι το σημείο που μπορεί να κάνετε ένα λάθος όλοι μαζί για την εισαγωγή των εσφαλμένων πληροφοριών.

Με το 1Password, δεν χρειάζεται πλέον να θυμάστε όλα αυτά τα στοιχεία σύνδεσης, επειδή μόλις το πληκτρολογήσετε, η εφαρμογή θα σας ρωτήσει εάν θέλετε να το αποθηκεύσετε και όταν επιστρέψετε στην ίδια σελίδα, αφήνετε την εφαρμογή να το εισάγει για εσάς με ένα κλικ.

6. Clockify

Θέλετε να παρακολουθείτε τον χρόνο σας ή την ομάδα σας και να λαμβάνετε μια αναφορά της προόδου τους;

Το Clockify είναι η εφαρμογή για εσάς. Διαθέσιμη σε Windows, Mac, Android και iOS, αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε απεριόριστο αριθμό χρηστών ανά πάσα στιγμή και ακόμη και να ελέγχετε την πρόοδό τους με ένα απλό κλικ.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλούς χώρους εργασίας για αυτήν την εφαρμογή χωρίς να πληρώσετε επιπλέον και να ορίσετε δικαιώματα για τους ηγέτες ομάδων για τη διαχείριση των χρηστών.

7. Τοδοίστας

Το Todoist είναι μια εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει να εξετάσετε όλες τις καθημερινές σας εργασίες και να θέσετε στόχους για να επιτύχετε. Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε όλες τις πλατφόρμες δωρεάν, αλλά έχετε την επιλογή να πληρώνετε ένα μηνιαίο ασφάλιστρο για πρόσθετες λειτουργίες, όπως προσαρμογή προτύπου και υπενθυμίσεις.

8. Εναλλαγή

Το Toggl είναι μια μοναδική εφαρμογή διαχείρισης χρόνου που σας επιτρέπει να βλέπετε πού ξοδεύετε το χρόνο σας και ποια κερδοφόρα έργα είναι για την ομάδα σας.

Μπορεί ακόμη και να εντοπίσει πότε είστε σε αδράνεια και προσφέρει μια λειτουργία χρονοδιακόπτη Pomodoro που σας λέει πότε να κάνετε ένα διάλειμμα και να εστιάσετε.

9. Χαλαρός

Για μικρές ομάδες που αναζητούν μια εξαιρετική εφαρμογή διαχείρισης χρόνου, το Slack μπορεί να είναι η απάντηση που ψάχνετε. Αυτή η εφαρμογή κάνει τη διαχείριση του χρόνου απλά επιτρέποντας την επικοινωνία, τη συνεργασία και την κοινή χρήση σε μία εφαρμογή.

Μπορείτε να προγραμματίσετε βιντεοκλήσεις ή φωνητικές κλήσεις στην εφαρμογή και να την ενσωματώσετε με σχεδόν 1500 διαθέσιμες εφαρμογές παραγωγικότητας.

10. Evernote

Εάν θέλετε να μειώσετε το άγχος που μπορεί να έχετε όταν ελέγχετε σημειώσεις ή σημειώσεις, το Evernote μπορεί να είναι σωτήριο. Αυτή η δωρεάν εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε οποιαδήποτε πλατφόρμα και σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τις σημειώσεις ή τα μηνύματά σας και να τα μοιραστείτε εύκολα με την ομάδα σας.

Εξοικονόμηση χρόνου σημαίνει εξοικονόμηση χρημάτων

Μερικές φορές, βοηθά να έχετε επιπλέον εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να εξισορροπήσετε καλύτερα τον φόρτο εργασίας και τον χρόνο σας. Ελέγξτε κάθε μία από αυτές τις εφαρμογές διαχείρισης χρόνου και προσπαθήστε να δείτε ποιες μπορούν να σας βοηθήσουν καλύτερα. Θυμηθείτε, μπορεί να χρειαστεί χρόνος για να δείτε αποτελέσματα, αλλά θα φανεί στην παραγωγικότητά σας εάν μπορείτε να μεγιστοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές.

https://middleme.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιβάλλον εναντίον Φύσης

  Περιβάλλον εναντίον Φύσης  prodromikos – Roberto Pecchioli Στο παρελθόν ήμασταν πεπεισμένοι ότι οι σπασμοί της εποχής μας οφείλονταν σε έν...