Σπαγγέτι κίτρινης πιπεριάς
Τι μαγειρεύει στην κουζίνα του Gail; Ίσα μέτρα: Μακαρόνια με κίτρινο πιπέρι! Ξέρετε πώς τα μακαρόνια έχουν πάντα καλύτερη γεύση τη δεύτερη μέρα; Υπάρχει κάτι σε αυτά τα αλμυρά μπαχαρικά που εντείνουν τη σάλτσα και τη συνδυάζουν με τα ζυμαρικά. Κάποια από αυτά έχουν να κάνουν με άμυλο, μου λένε, αλλά δεν θέλω να γίνω πολύ επιστημονικός. Θα εμπιστευτώ τους γευστικούς μου κάλυκες να συμβαδίζουν με τη ροή. Επειδή ο κήπος μου έχει πολλές πιπεριές αυτή τη στιγμή, αυτό φαινόταν σαν μια φυσική εξέλιξη. Γεμίστε τα. Όχι μόνο τα μακαρόνια που περίσσεψαν είχαν εκπληκτική γεύση, αλλά το κίτρινο πιπέρι πρόσθεσε τη δική του πιο απαλή ήπια γεύση. Όχι πικρή. Όχι γλυκό. Ακριβώς δεξιά. Ίσως καταλήξεις στο ίδιο συμπέρασμα.
ΣΠΑΓΕΤΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ
Συστατικά:
4 κίτρινες πιπεριές ολόκληρες
4 ουγγιές τυρί μοτσαρέλα, τριμμένο (περίπου 135 gr)
2 φλιτζάνια μαγειρεμένα μακαρόνια σε σάλτσα μαρινάρας
Ντομάτες ψιλοκομμένες, για γαρνίρισμα
Οδηγίες:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°. Κόψτε την κορυφή κάθε κίτρινης πιπεριάς και αφαιρέστε το εσωτερικό. Ξεπλύνετε και στραγγίστε. Στρώνουμε τις πιπεριές όρθιες σε ένα ταψί. Βάλτε μια γεμάτη κουταλιά της σούπας τυρί μοτσαρέλα στον πάτο κάθε κίτρινης πιπεριάς. Στη συνέχεια, γεμίστε κάθε πιπεριά με τα μακαρόνια που περίσσεψαν σε σάλτσα μαρινάρας. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 45 λεπτά. Αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο, μοιράστε το υπόλοιπο τυρί στις κορυφές. Γαρνίρουμε με ψιλοκομμένες ντομάτες και ψήνουμε για 15 λεπτά ακόμα. Σερβίρετε αμέσως.
https://joevicholdingafrica.wordpress.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου