Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

ΑΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ, ΚΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ

 ΑΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ, ΚΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ


Αν βρεθείς ποτέ στον δρόμο μου, κάνε πως δεν με ξέρεις

Οι σχέσεις που πέρασαν από δίπλα μας, αποτελούν τις πινελιές που συνθέτουν το κάδρο της ζωής μας. Όλοι όσοι πέρασαν, είτε άφησαν καλές ή κακές αναμνήσεις, είναι ο λόγος που σε κάποιο βαθμό επηρέασαν τις αντιδράσεις και τις συμπεριφορές μας απέναντι στους υπολοίπους. Η καχυποψία, η δυσπιστία ή η ζήλια, είναι πολλές φορές αποτέλεσμα των άσχημων εμπειριών μας.

Κάποιες σχέσεις όμως ήταν τόσο ψυχοφθόρες, που για κανένα λόγο δεν θέλεις να θυμάσαι. Σε πλήγωσαν τόσο, που οι πληγές άφησαν σημάδια. Σε πόνεσαν τόσο, που η άμυνα του οργανισμού σου τις πέταξε στον κάδο των αχρήστων. Το μόνο που σου μένει, μια πικρή γεύση που δεν φεύγει ποτέ. Αυτή που γεύεσαι στο στόμα σου κάθε φορά που κάτι ή κάποιος αναμοχλεύει το παρελθόν σου.

Ένα κακό όνειρο, ένα αποκύημα της φαντασίας σου, αυτό ήταν! Το διέγραψες από το μυαλό σου για να κάνεις χώρο στην καρδιά σου για πιο σημαντικούς ανθρώπους. Πάτησες το delete και το ‘στειλες στην ανακύκλωση.

Κι αν τύχει να συναντηθούν οι δρόμοι μας, άλλαξε ταχύτητα και προσπέρασε. Άφησε λίγη απόσταση και πάτα το γκάζι δυνατά, μην το φοβάσαι. Με έναν ελιγμό θα περάσεις στο ρεύμα σου με ασφάλεια, θα περάσεις στη μεριά της ζωής σου…

 

Της Σοφίας Β.

https://gynaikaeimai.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κέρκυρα: Της έπεσε ο μπότης στο κεφάλι - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Κέρκυρα: Της έπεσε ο μπότης στο κεφάλι - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρομακτικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στο νησί Τρομ...