Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Καθημερινές ενέργειες που σας κρατούν σε ευθυγράμμιση

 Καθημερινές ενέργειες που σας κρατούν σε ευθυγράμμιση

Καθημερινές ενέργειες που σας κρατούν σε ευθυγράμμιση

Καλλιεργήστε τις ακόλουθες συνήθειες για να διατηρήσετε την ευθυγράμμιση.

Αντιδράστε λιγότερο

Κάθε φορά που βλέπετε κάτι ενοχλητικό, αλλά οι μικροί σας παίρνουν μερικές βαθιές ανάσες και θυμάστε ότι δεν χρειάζεται να αντιδράσετε. Υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι δεν χρειάζεται να το πάρετε προσωπικό. Ακόμα κι αν πρόκειται για προσωπική επίθεση, δεν πρόκειται για εσάς αλλά για το άλλο άτομο.


Καθημερινή ευγνωμοσύνη

Πρακτική ευγνωμοσύνη καθημερινά. Η ευγνωμοσύνη δεν είναι μια αφηρημένη έννοια. Είναι μια ικανότητα που βελτιώνεται με την πρακτική. Πρακτική δίνοντας ευχαριστίες για αυτό που έχετε. Ευχαριστώ τον εαυτό σου, ευχαριστώ το σύμπαν, ευχαριστώ τους γονείς σου, ευχαριστώ τη φύση. Ευχαριστώ τον Θεό και όποιον σε βοήθησε.

Παραπονούνται λιγότερα, Χρησιμοποιήστε περισσότερα

Δεν έχω τη συνήθεια να επικρίνω και να διαμαρτύρονται για το τι κάνουν οι άλλοι ή να διαμαρτύρονται για αυτό που δεν έχω. Η κριτική και τα παράπονα έχουν τη θέση τους, αλλά οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις μου χρησιμοποιούν αυτό που έχω και εστιάζω στους ανθρώπους που ταιριάζουν με την ενέργειά μου. Η εστίαση σε ό, τι έχετε ανοίγει την πόρτα για περισσότερα. Προτιμώ να ζω για παράδειγμα και να προσελκύω άτομα που ταιριάζουν με τη δόνηση μου παρά να παραπονιέμαι για τους μίσους.


Κάντε λιγότερες υποθέσεις, να είστε πιο συμπονετικοί

Είμαστε όλοι σε διαφορετικά στάδια του ταξιδιού μας και αυτό που είναι επιφανειακό για ένα άτομο είναι βαθύ σε άλλο. Αποφύγετε να υποθέσετε πράγματα με βάση το πώς είναι κάποιος ντυμένος ή πώς φαίνονται Γνωρίστε ποιοι είναι στο εσωτερικό.

https://kindfeelings.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κέρκυρα: Της έπεσε ο μπότης στο κεφάλι - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Κέρκυρα: Της έπεσε ο μπότης στο κεφάλι - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρομακτικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στο νησί Τρομ...