Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Γκούλας (Zupa gulaszowa) σε μια αργή κουζίνα

 Γκούλας (Zupa gulaszowa) σε μια αργή κουζίνα

Χρειαζόμαστε:


600 γραμμάρια βοδινού
2 πατάτες
500 γραμμάρια μανιταριών
150 ml κόκκινο κρασί
3 γλυκές πιπεριές
2 κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές της σούπας. μεγάλο. πάστα ντομάτας
1/3 καυτή πιπεριά
2 κουταλιές της σούπας. μεγάλο. φυτικό λάδι
1 κουταλάκι του γλυκού. γλυκό
αλάτι πάπρικας , πιπέρι

Μέθοδος μαγειρέματος:

  1. Ρίχνουμε 2 κουταλιές της σούπας στο τηγάνι πολλαπλών κουζινών. μεγάλο. φυτικό λάδι και ζέσταμα. Στη συνέχεια, βάζουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και το σκόρδο, τηγανίζουμε για 4-5 λεπτά, προσθέτουμε καρότα και καυτερή πιπεριά, κόβουμε σε μισούς δακτυλίους, ανακατεύουμε και τηγανίζουμε για 3-5 λεπτά. Στη συνέχεια, προσθέστε το τεμαχισμένο κρέας και τηγανίστε σε όλες τις πλευρές έως ότου το κρέας δεν είναι πλέον ροζ.
  2. Στη συνέχεια προσθέστε ψιλοκομμένες πιπεριές και πάστα ντομάτας. Μετά από μερικά λεπτά, ρίχνουμε κόκκινο κρασί.
  3. Προσθέστε ζεστό νερό (περίπου 2,5 λίτρα) έτσι ώστε να υπάρχει ακόμη χώρος για πατάτες και μανιτάρια. Μαγειρέψτε στη λειτουργία σούπας για 1 ώρα.
  4. Τηγανίζουμε τα μανιτάρια ξεχωριστά μέχρι να ροδίσουν.
  5. Μετά από μια ώρα μαγειρέματος, προσθέστε κύβους πατάτας και τηγανητά μανιτάρια στην κατσαρόλα πολλαπλής κουζίνας, αλάτι και πιπέρι για γεύση. Προσθέστε γλυκιά πάπρικα και μαγειρέψτε στον ίδιο τρόπο μέχρι να μαλακώσουν (μέχρι να μαλακώσουν το κρέας και οι πατάτες). Μαγειρεύω το γκούλας για άλλη μία ώρα.
  6. Σερβίρετε μια ελαφρώς πικάντικη σούπα γκούλας για μεσημεριανό γεύμα με φρέσκο ​​ψωμί.

https://for-healths.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άνθρωποι παράσιτα, που έχουν μάθει να στηρίζονται πάντα στους άλλους

  Άνθρωποι παράσιτα, που έχουν μάθει να στηρίζονται πάντα στους άλλους -Κική Γιοβανοπούλου- GynaikaEimai 22 Ιανουαρίου 2025 Είναι κι αυτοί π...