Το νόστιμο φαγητό της Κένυας
Όχι μόνο η Κένυα είναι μια όμορφη χώρα, αλλά έχει και υπέροχο φαγητό. Στις παραπάνω φωτογραφίες, μπορούμε να δούμε τηγανητά ψάρια τιλάπια με ρύζι στον ατμό. Στη συνέχεια, το διάσημο Ugali (On ζύμη) και το Sukuma Wiki (πράσινα φύλλα). Κάτω δεξιά, είναι το τηγανητό κοτόπουλο με πατάτες.
Το Ugali είναι φτιαγμένο από αλεύρι αραβοσίτου , μαγειρεύεται και τοποθετείται σε ζύμη. Μόλις τυλίξετε σε μικρή ζύμη, χρησιμοποιείτε τα χέρια σας για να φάτε το Ugali. Είναι το πιο κοινό γεύμα για τους Κένυους και είναι τόσο νόστιμο σερβίρεται με λαχανικά ή / και κρέας (ψάρι, κοτόπουλο, βόειο κρέας…)
Sukuma wiki: πράσινα φύλλα, συχνά σερβίρονται και τρώγονται με ugali . Στην Κένυα, το colewort είναι συνήθως γνωστό με το όνομα Σουμάμι Σουαχίλι. Είναι επίσης συνήθως λανθασμένο ως λάχανο. Η κυριολεκτική μετάφραση της φράσης «sukuma wiki» είναι «ώθηση της εβδομάδας» ή «τέντωμα της εβδομάδας». Είναι ένα λαχανικό που είναι γενικά προσιτό και διαθέσιμο όλο το χρόνο σε αυτήν την περιοχή. Βικιπαίδεια
Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε αυτά τα τρόφιμα όταν επισκέπτεστε την Κένυα
.https://peblogs.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου