Ψημένο κρεμμύδι
Χρειαζόμαστε:
4 τεμ. από κρεμμύδια
8 λωρίδες μπέικον
40 γραμμάρια παρμεζάνα
8 κουταλιές της σούπας. ξινή κρέμα 33%
4 κλωναράκια δενδρολίβανο
2 σκελίδες σκόρδο
40 ml ελαιόλαδο
Τσίμπημα θαλασσινού αλατιού
Αλεσμένο μαύρο πιπέρι - για γεύση
Μέθοδος μαγειρέματος:
- Βουτήξτε τα αποφλοιωμένα κρεμμύδια σε βραστό νερό για 15 λεπτά.
- Στη συνέχεια, μετά από λίγο ψύξη, κόψτε τις κορυφές από τους λαμπτήρες και κόψτε τους σε μικρούς κύβους. Αφαιρούμε τους πυρήνες, επίσης κομμένους σε κύβους.
- Τώρα ψιλοκόβουμε το σκόρδο και τηγανίζουμε με κρεμμύδια σε ελαιόλαδο Προσθέστε τριμμένο τυρί και δεντρολίβανο. Ρίχνουμε την ξινή κρέμα, το αλάτι και ανακατεύουμε.
Η σάλτσα είναι έτοιμη, πρέπει να εγχυθεί λίγο. - Τώρα γεμίζουμε τα κρεμμύδια με τη σάλτσα.
- Τυλίξτε απαλά με μπέικον και στερεώστε με κλαδάκια δεντρολίβανο. (μπορείτε να το κάνετε χωρίς δεντρολίβανο)
- Πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί πάνω και στέλνουμε τα κρεμμύδια σε φούρνο προθερμασμένο στους 200 C για 10 λεπτά.
Δημοσιεύτηκε στις 17.12.2020
https://for-healths.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου