Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

Ψημένο κρεμμύδι

Ψημένο κρεμμύδι

Χρειαζόμαστε:


4 τεμ. από κρεμμύδια
8 λωρίδες μπέικον
40 γραμμάρια παρμεζάνα
8 κουταλιές της σούπας. ξινή κρέμα 33%
4 κλωναράκια δενδρολίβανο
2 σκελίδες σκόρδο
40 ml ελαιόλαδο
Τσίμπημα θαλασσινού αλατιού
Αλεσμένο μαύρο πιπέρι - για γεύση

Μέθοδος μαγειρέματος:

  1. Βουτήξτε τα αποφλοιωμένα κρεμμύδια σε βραστό νερό για 15 λεπτά.
  2. Στη συνέχεια, μετά από λίγο ψύξη, κόψτε τις κορυφές από τους λαμπτήρες και κόψτε τους σε μικρούς κύβους. Αφαιρούμε τους πυρήνες, επίσης κομμένους σε κύβους.
  3. Τώρα ψιλοκόβουμε το σκόρδο και τηγανίζουμε με κρεμμύδια σε ελαιόλαδο Προσθέστε τριμμένο τυρί και δεντρολίβανο. Ρίχνουμε την ξινή κρέμα, το αλάτι και ανακατεύουμε.
    Η σάλτσα είναι έτοιμη, πρέπει να εγχυθεί λίγο.
  4. Τώρα γεμίζουμε τα κρεμμύδια με τη σάλτσα.
  5. Τυλίξτε απαλά με μπέικον και στερεώστε με κλαδάκια δεντρολίβανο. (μπορείτε να το κάνετε χωρίς δεντρολίβανο)
  6. Πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί πάνω και στέλνουμε τα κρεμμύδια σε φούρνο προθερμασμένο στους 200 C για 10 λεπτά.

Δημοσιεύτηκε στις 17.12.2020

https://for-healths.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πατσάς, το «φαγητό του ξενύχτη»

  Πατσάς, το «φαγητό του ξενύχτη» PressRoom 26/01/2025 , 19:08 Το «φαγητό του ξενύχτη» όπως συνηθίζουν να αποκαλούν τον πατσά, ήρθε με τους ...