Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

Φθινοπωρινή αίσθηση

 Φθινοπωρινή αίσθηση

Καθαρός ουρανός, ηλιοφάνεια, καταπράσινα λιβάδια, λόφοι, φθινοπωρινό κρύο, φύλλα που αλλάζουν τα χρώματα - αυτά είναι μερικά από τα αγαπημένα μου πράγματα.

Το Κλίβελαντ Χιλς είναι γεμάτο ομορφιά και εκπλήξεις. Φαίνεται να βρίσκουμε ένα νέο μονοπάτι κάθε φορά που περπατάμε κατά μήκος αυτών των κοιλάδων και στις κορυφές των λόφων. Ο Άλπακας μου τράβηξε την τελευταία φορά που ήμασταν εκεί.

Αυτά τα πρόβατα που βόσκουν είναι ένα πολύ όμορφο θέαμα με την ερείκη στο βάθος.

Περπατώντας σε αγροκτήματα και χωράφια, βλέπουμε τους λόφους που θέλουμε να φτάσουμε. Ο παλμός και η αναπνοή αρχίζουν να γίνονται γρήγορα. Στόχος είναι οι μεγάλες τεράστιες αναπνοές για να λειτουργήσουν οι πνεύμονες στην πλήρη του χωρητικότητα.

Περιβάλλεται από φθινοπωρινά χρώματα.

Σχεδόν στη σύνοδο κορυφής. Δεν χρειαζόμουν τόσο ζεστά ρούχα και στρώματα, αλλά ο καιρός γίνεται ψυχρός και προτιμώ να είμαι καλά προετοιμασμένος.

Το να κατεβείτε έναν απότομο λόφο δεν είναι διασκεδαστικό όσον αφορά το γόνατο. Φυσικά, τα γραφικά γύρω κάνουν το τέχνασμα για τυχόν πόνους και πόνους.

Η οικογενειακή βόλτα στην έρημο ήταν το πάθος μας για πολύ καιρό. Τα παιδιά μας έχουν επίσης μεγαλώσει να αγαπούν τους λόφους. Όταν η κόρη μου επιστρέφει από το πανεπιστήμιο, πρέπει να περπατήσει σε αυτούς τους λόφους τουλάχιστον μία φορά κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο σπίτι, ακόμα κι αν είναι για σαββατοκύριακο ότι είναι εδώ. Εάν ο σύζυγός μου είναι μια εβδομάδα από τη δουλειά, κάθε πρωί βρίσκεται πάνω στον άλλο ή τον άλλο λόφο. Μπορώ απλώς να φανταστώ τη συνταξιοδότησή μας και τον χρόνο μας, όπου θα περάσει.

Με φθινόπωρο, είναι υπέροχο να βλέπουμε φωτογραφίες από όλο τον κόσμο, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των ανθρώπων που απολαμβάνουν την τοπική φύση με την οικογένεια. Ο Covid έχει κάνει κάτι καλό από αυτή την άποψη. Είναι οριστικά ένας καλός τρόπος για να περάσετε χρόνο και να είστε ευτυχισμένοι.

https://dailyliving.blog/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κακοκαιρία: Οι 6 περιοχές που κινδυνεύουν περισσότερο – Πώς θα κινηθούν τα φαινόμενα

  Κακοκαιρία: Οι 6 περιοχές που κινδυνεύουν περισσότερο – Πώς θα κινηθούν τα φαινόμενα Κακοκαιρία (EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) Το νέ...