Κοτσίδες με Μανιτάρια και ξηρούς καρπούς
Εύκολες και νόστιμες Κοτσίδες από Αγελαδινό γάλα με Μανιτάρια.
Μιά συνταγή που δίνει ιδέες για βραδυνό φαγητό στο σπίτι.
*του Κώστα Μπούκη
Υλικά:
500 γρ. Κοτσίδες PASTABOUKIS με φρέσκο αγελαδινό γάλα
250 γρ. Μανιτάρια
125 γρ. Κρέμα γάλακτος
40 γρ. Φιστίκια Αιγίνης ψιλοκομμένα
1 κ.σ. Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 σκελίδα Σκόρδο
1/2 ματσάκι Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μανιτάρια.
Βάζουμε ένα τηγάνι στη φωτιά και ζεσταίνουμε το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Έπειτα προσθέτουμε το σκόρδο, τα μανιτάρια, και τον μαϊντανό.
Μόλις πάρουν χρώμα, αφαιρούμε τη σκελίδα σκόρδου.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε.
Βράζουμε τις Κοτσίδες PASTABOUKIS σε αλατισμένο νερό για 5’ και τα στραγγίζουμε.
Προσθέτουμε τα ζυμαρικά στο τηγάνι με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε για 1 λεπτό.
Στη συνέχεια, σερβίρουμε προσθέτοντας τα ψιλοκομμένα φιστίκια.
Καλή σας όρεξη!
*Ο Κώστας Μπούκης είναι ιδιοκτήτης του Εργαστηρίου Ζυμαρικών PASTABOUKIS
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου