Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Αποτελεσματικές συνήθειες επιτυχημένων ανθρώπων

Αποτελεσματικές συνήθειες επιτυχημένων ανθρώπων



Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν συνήθειες - μερικοί είναι θετικοί, κάποιοι όχι. Οι επιτυχημένοι άνθρωποι τείνουν να έχουν περισσότερα από τα είδη των συνηθειών που συμβάλλουν στην επιτυχία τους.

 

ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Μία από τις πιο συχνά αναφερόμενες συνήθειες εκείνων που είναι επιτυχημένοι στη ζωή είναι η οργάνωση. Ένας τέτοιος οργανισμός περιλαμβάνει προγραμματισμό καθώς και καθορισμό προτεραιοτήτων και στόχων προτεραιότητας «Λίστα υποχρεώσεων» κάθε βράδυ πριν πάτε για ύπνο για να προετοιμαστείτε για την επόμενη μέρα.

Η θετική στάση είναι ένα μικρό πράγμα που κάνει μεγάλο

Η θετική στάση δεν είναι απλώς αποτέλεσμα επιτυχίας - είναι μια από τις βασικές αιτίες της επιτυχίας. Ο Joel Brown αναφέρεται στην ευγνωμοσύνη και τη θετική αυτο-συζήτηση ως προτεραιότητες στη ζωή των εξαιρετικά επιτυχημένων. Επιπλέον, λέει ο Μπράουν, δεν αρκεί να εκφράσουμε ευγνωμοσύνη και θετική στάση. Πρέπει επίσης να θυμηθείτε γιατί είστε ευγνώμονες για να επιτύχετε ένα βαθύτερο αποτέλεσμα.

Να

είσαι λιτός Το να είσαι λιτός δεν είναι το ίδιο με το τσιγκούνη. Η λιτότητα είναι μια συνήθεια να είσαι λιτός, με χρήματα και πόρους. Είναι επίσης συνήθεια να είσαι οικονομικός. Η εκμάθηση να είναι οικονομική γίνεται μέσω της αποφυγής των αποβλήτων, που οδηγεί αυτόματα στην αποτελεσματικότητα.

Ο Corley σημειώνει ότι οι πλούσιοι, επιτυχημένοι άνθρωποι αποφεύγουν τις υπερβολικές δαπάνες. Αντ 'αυτού, κάνουν σύγκριση και διαπραγματεύονται. Το αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον Corley , είναι η οικονομική επιτυχία μέσω της απλής πράξης εξοικονόμησης περισσότερων χρημάτων από όσα ξοδεύουν.

Διαβάζω πολύ

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι επιτυχημένοι άνθρωποι διαβάζουν. Ενώ διαβάζουν επίσης για ευχαρίστηση, οι περισσότεροι χρησιμοποιούν τη συνήθεια ανάγνωσής τους ως μέσο για να αποκτήσουν γνώσεις ή γνώσεις.

Για όσους χρειάζονται έμπνευση για την αξία και τη σημασία της ανάγνωσης, μην ψάχνετε άλλο παρά το παράδειγμα του συγγραφέα δισεκατομμυριούχου, JK Rowling , ο οποίος λέει ότι διάβασε «οτιδήποτε» ως παιδί. Συμβουλεύει: «Διαβάστε όσο περισσότερο μπορείτε. Τίποτα δεν θα σας βοηθήσει όσο διαβάζετε. "

Η κατώτατη γραμμή;

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν συνήθειες - μερικοί είναι θετικοί, κάποιοι όχι. Οι επιτυχημένοι άνθρωποι τείνουν να έχουν περισσότερα από τα είδη των συνηθειών που συμβάλλουν στην επιτυχία τους.

Τα καλά νέα, για εκείνους που επιθυμούν να είναι επιτυχημένοι, είναι ότι η καλλιέργεια θετικών συνηθειών δεν χρειάζεται άλλη προσπάθεια από την ανάπτυξη κακών.

Μερικές από τις καλύτερες συνήθειες επιτυχημένων ανθρώπων περιλαμβάνουν μόνο συνειδητή προσπάθεια, όπως το να ξυπνάτε νωρίς κάθε μέρα. Άλλοι, όπως η οργάνωση, μπορεί να χρειάζονται λίγο περισσότερη δεξιότητα και πρακτική, αλλά τελικά οδηγούν στο πιο επιθυμητό αποτέλεσμα όλων - επιτυχία.

https://thepowersblogging.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βικτωρία η ωχρά (ευθυμογράφημα του Νίκου Τσιφόρου)

  Βικτωρία η ωχρά (ευθυμογράφημα του Νίκου Τσιφόρου) Από το ιστολόγιο του Ν, Σαραντάκου  " Οι λέξεις έχουν τη δική τους ιστορία " ...