Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ

Καλοκαιρινή πανσέληνος

Νύχτα καλοκαιριού, περιμένω και φέτος να συναντηθούμε όπως και κάθε χρόνο. Να έρθεις, να σε δω, να σου μιλήσω, να πούμε τα δικά μας. Αλήθεια, πόσο κρίμα που σε βλέπω μόνο τότε!

Δεν ξέρω αν είναι φιλία ή έρωτας, σε περιμένω όμως κάθε καλοκαίρι. Με βοηθάς να πάω παρακάτω, μου δίνεις δύναμη αλλά δεν μπορώ να σε δω σαν άντρα. Ίσως ακόμα περιμένω να νιώσω εκείνο το καρδιοχτύπι. Πολύ παιδιάστικο ε;

Ίσως στα 40 να μην ερωτεύεσαι έτσι. Δεν θέλω να συμβιβαστώ ξανά, θέλω απλά κάτι απλό και ωραίο να κυλάει μόνο του, χωρίς φωνές και φασαρίες. Να μεγαλώνουμε μαζί, να με στηρίζει και εγώ αυτόν.

Σήμερα έχει πανσέληνο. Έχω μαζί μου την τριμμένη κουβέρτα που θα στρώσουμε στην αμμουδιά, θα κοιτάξουμε τα αστέρια, θα κάνουμε ευχές που θα θέλουμε να βγούνε αληθινές. Θα κοιτάμε την πανσέληνο και θα ονειρευόμαστε το μέλλον που κάνεις δεν ξέρει που θα μας βγάλει, αλλά υπόσχεται πως κάθε καλοκαιρινή πανσέληνο θα είναι μόνο για εμάς τους δύο.

 

Της Ευγενίας Τριανταφυλλίδου

https://gynaikaeimai.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μοναδικό φυσικό φαινόμενο στις ΗΠΑ: Πάνω από 1 τρισεκατομμύριο τζιτζίκια θα βγουν από τη Γη

Μοναδικό φυσικό φαινόμενο στις ΗΠΑ: Πάνω από 1 τρισεκατομμύριο τζιτζίκια θα βγουν από τη Γη   Περισσότερο από δύο αιώνες έχει να συμβεί το ...