Πολλές βιομηχανίες έχουν κλείσει από την εξάπλωση της πανδημίας Coronavirus παγκοσμίως. Μερικοί αναγκάστηκαν να κλείσουν λόγω της έλλειψης πελατών που δεν έχουν καμία πιθανότητα να βγουν έξω από το φόβο του ιού. Άλλοι αισθάνονται την πίεση και είναι μόνο θέμα χρόνου που πέφτουν επίσης λόγω της επιδημίας. Μερικοί είναι σε θέση να συνεχίσουν επειδή είναι απαραίτητες επιχειρήσεις, αλλά με τον χαμηλό αριθμό εργαζομένων, αντιμετωπίζουν επίσης προβλήματα στη διαχείριση.

Δεδομένου ότι η πανδημία φαίνεται ότι δεν θα φύγει για λίγο, όλοι σκέφτονται έναν καλό τρόπο να κερδίσουν χρήματα ή τουλάχιστον ένα δευτερεύον εισόδημα. Εάν χρειάζεστε μερικές ιδέες, εδώ είναι 9 εξαιρετικές επιχειρήσεις που μπορείτε να ξεκινήσετε ενώ μια πανδημία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Κάνοντας μάσκες προσώπου

Οι μάσκες προσώπου απαιτούνται τώρα στις περισσότερες χώρες σε όλο τον κόσμο, καθώς μπορεί να μειώσει το ποσοστό μόλυνσης από το ένα άτομο στο άλλο. Ωστόσο, με την έλλειψη κατασκευασμένων μασκών στην αγορά, οι άνθρωποι στρέφονται σε εναλλακτικές επιλογές.

Μπορείτε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση από αυτήν τη ζήτηση κατασκευάζοντας προσαρμοσμένες και επαναχρησιμοποιήσιμες μάσκες προσώπου. Γνωρίζω ότι πολλές μαμάδες άρχισαν να παίρνουν ράψιμο για να φτιάχνουν παιδιά μεγέθους μάσκες και είναι μεγάλη επιτυχία στην Κουάλα Λουμπούρ.

Διαδικτυακά καταστήματα

Δεδομένου ότι οι άνθρωποι περιορίζουν τώρα το χρόνο τους σε εξωτερικούς χώρους, δεν μπορούσαν πλέον να πάνε έξω για να ψωνίσουν. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να σκεφτείτε να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και να πουλήσετε τα σημαντικά είδη πρώτης ανάγκης όπως τρόφιμα, προϊόντα περιποίησης και είδη οικιακής χρήσης. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας και τα ταλέντα σας για να προσφέρετε μοναδικά προϊόντα που μπορούν να απολαύσουν οι χρήστες.

Διαβάστε περισσότερα: Διαδικτυακά ή εκτός σύνδεσης; Πού να ξεκινήσετε τη νέα σας επιχείρηση

Ο ευκολότερος τρόπος για να ξεκινήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα είναι μέσω του dropshipping. Η Dropshipping δημιουργεί ένα ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς να αποθηκεύει τα προϊόντα, αλλά εκπληρώνει τις αγορές και αναγκάζει τον τρίτο προμηθευτή να αποστείλει τα προϊόντα στους πελάτες. Υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα στη μέθοδο dropshipping, αλλά μάλλον θα πρέπει να επεξεργαστώ περαιτέρω μια νέα ανάρτηση.

Εφαρμογή εκπαίδευσης

Εάν είστε ταλαντούχοι στην παραγωγή της δικής σας εφαρμογής, γιατί να μην δημιουργήσετε μια εφαρμογή εκπαίδευσης που μπορούν να απολαύσουν οι μαθητές;

Τα περισσότερα σχολεία βασίζονται πλέον σε διαδικτυακές εφαρμογές για τη διδασκαλία και αυτό μπορεί σίγουρα να σας κερδίσει κάποια χρήματα εάν είναι σε θέση να τραβήξει την προσοχή των μαθητών. Οι γονείς συχνά αναζητούν εφαρμογές καλής εκπαίδευσης και είναι πρόθυμοι να πληρώνουν μηνιαίες συνδρομές για τέτοιες εφαρμογές όπως το LingoKids.

Προσωπικός αγοραστής παντοπωλείων

Δεν μπορούν να βγουν όλοι οι άνθρωποι, ειδικά εκείνοι που είναι ευάλωτοι στον ιό, όπως οι ηλικιωμένοι και εκείνοι με υποκείμενες καταστάσεις.

Μπορείτε να κερδίσετε κάποια χρήματα εξυπηρετώντας τον προσωπικό τους αγοραστή παντοπωλείων. Μπορείτε να εγγραφείτε για να είστε ένας μέσω εφαρμογών όπως το Grab ή να προσφέρετε την υπηρεσία μέσω Facebook.

Διαβάστε περισσότερα: Πώς να πληρώσετε για να αγοράσετε άλλους

Online εκπαιδευτής φυσικής κατάστασης

Δεδομένου ότι τα γυμναστήρια είναι ακόμα κλειστά σε πολλά μέρη της χώρας, το γυμναστήριο δεν είναι πλέον προτεραιότητα για πολλούς ανθρώπους.

Ωστόσο, εάν είστε εξοικειωμένοι με την προπόνηση φυσικής κατάστασης και έχετε καλή σύνδεση, μπορείτε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας ως εκπαιδευτής φυσικής κατάστασης στο διαδίκτυο. Καταγράψτε τα μαθήματα ή κάντε ζωντανά μέσω Facebook και άλλων διαδικτυακών ιστότοπων ροής βίντεο.

Διαδικτυακός εκπαιδευτικός

Μπορείτε να διδάξετε τα παιδιά ακόμη και μέσω διαδικτυακών μέσων; Εάν αυτό είναι ναι, μπορείτε να διδάξετε τα παιδιά στο διαδίκτυο και να κερδίσετε χρήματα.

Υπάρχουν διάφορες διαδικτυακές πλατφόρμες που θα σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε πελάτες που έχουν ανάγκη ή να το προσφέρετε μέσω κοινωνικών μέσων για γονείς κοντά στην τοποθεσία σας.

Το πιο δημοφιλές θέμα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι η γλώσσα. Αυτήν τη στιγμή, υπάρχει ζήτηση για μαθήματα γλωσσών τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες.

Διαβάστε περισσότερα: Συνομιλία με τον ιδρυτή του SmileTutor

Προσωπική παράδοση

Εάν έχετε κάποιο όχημα και γνωρίζετε το δρόμο σας στην περιοχή, γιατί να μην δοκιμάσετε προσωπική παράδοση;

Εφαρμογές παράδοσης όπως το Grab επιτρέπουν στους πρόθυμους οδηγούς να κερδίσουν χρήματα, παρέχοντας προϊόντα που αγοράστηκαν στο διαδίκτυο σε πελάτες. Πρόσφατα, αυτή ήταν μια δημοφιλής επιλογή για τους ανθρώπους να παραδίδουν τα πράγματα ο ένας στον άλλο, ειδικά για τα μικρότερα διαδικτυακά καταστήματα να επιλέξουν αυτό για παράδοση στους πελάτες τους.

Προπονητής ζωής

Δεδομένου ότι οι άνθρωποι είναι κολλημένοι στα σπίτια τους λόγω της πανδημίας, θα υπάρχουν εκείνοι που μπορεί να αμφιβάλλουν για το τι θα συμβεί στο μέλλον.

Εάν είστε προπονητής ζωής, μπορείτε να βοηθήσετε αυτούς τους ανθρώπους να επαναφέρουν τη ζωή τους και να τους βοηθήσουν να επικεντρωθούν στη θετική πλευρά της ζωής.

Συνέχιση συγγραφέα

Ποτέ δεν μπορείτε να πείτε πότε η ζωή θα ξαναρχίσει στο φυσιολογικό και για πολλούς ανθρώπους, αυτή η περίοδος είναι μια καλή στιγμή για να αναθεωρήσετε τα βιογραφικά τους για να πάρετε καλύτερες δουλειές.

Προσφέροντας τις υπηρεσίες σας ως συγγραφέας βιογραφικών, μπορείτε να βοηθήσετε τους αιτούντες εργασία να έχουν περισσότερες πιθανότητες να βρουν τις θέσεις εργασίας που θέλουν.

συμπέρασμα

Αυτό που συμβαίνει τώρα στον κόσμο είναι κάτι που πολλοί από εμάς δεν έχουμε προετοιμαστεί. Όμως, παρά το γεγονός αυτό, είναι ζωτικής σημασίας να μάθουμε να προσαρμόζουμε και να βρούμε τρόπους να περάσουμε.

Με αυτές τις θέσεις εργασίας, μπορείτε να δημιουργήσετε μια αξιοπρεπή δευτερεύουσα κίνηση ή προσωρινή επιχείρηση που μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε μέχρι να τελειώσει η κρίση. Μπορεί να μην γνωρίζετε, αλλά αυτή μπορεί να είναι απλώς η ευκαιρία που χρειάζεστε για να μάθετε εάν έχετε μια ικανότητα για επιχειρήσεις!

https://middleme.net/