Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

The Iconic Colosseo, Rome.

The Iconic Colosseo, Rome.


Ημέρα 3 . Η τρίτη μέρα μας στη Ρώμη ξεκίνησε με ένα υπέροχο ιταλικό πρωινό και στη συνέχεια κατευθυνθήκαμε στο Ιστορικό Κολοσσαίο. Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Ρώμης και είναι ένα από τα αρχαιότερα μνημεία στον κόσμο . Γνωστό ως δημοφιλής προορισμός, το Κολοσσαίο ή το Κολοσσαίο είναι ένα εμβληματικό σύμβολο της Ιταλίας .

Κολοσσαίο, Ρώμη. @ Μιζού

Το μετρό ήταν γεμάτο από τουρίστες ανάμεσά μας. Από απόσταση, μας εκπλήσσει η υπέροχη θέα του « Κολοσσαίου » που είναι τα ερείπια της πόλης Antic Rome. Είναι ένα μνημειώδες ρωμαϊκό αμφιθέατρο που κάποτε χρησιμοποιήθηκε για παιχνίδια μονομάχων και αγώνες άγριων ζώων . Μετά από τέσσερις αιώνες δραστηριότητας, η μεγάλη αρένα είχε παραμεληθεί.

Το Κολοσσαίο ή το Κολοσσαίο, επίσης γνωστό ως το Αμφιθέατρο Flavian, είναι ένα οβάλ αμφιθέατρο στο κέντρο της πόλης της Ρώμης, Ιταλία. Χτισμένο από ασβεστόλιθο από τραβερτίνη, τούφα και σκυρόδεμα με τούβλα, ήταν το μεγαλύτερο αμφιθέατρο που κατασκευάστηκε ποτέ εκείνη τη στιγμή και είχε 50.000 έως 80.000 θεατές . (Πηγή Wikipedia).

Το  Κολοσσαίο  είναι το μεγαλύτερο αμφιθέατρο στον κόσμο. Έχει μήκος 189 μέτρα, πλάτος 156 μέτρα και απίστευτο ύψος 50 μέτρων. Και τα δύο τρίτα του αρχικού Κολοσσαίου έχουν καταστραφεί με την πάροδο του χρόνου. Περπατώντας, η επίσκεψη σε αυτόν τον αρχαίο χώρο σας παίρνει πραγματικά πίσω πολλά χρόνια πριν. Σε συνδυασμό με την επίσκεψη στο Fori Imperiali, αυτή η περιοδεία έκανε πραγματικά τη διαμονή μας αξέχαστη.

https://peblogs.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 29 Απριλίου – 5 Μαΐου 2024

  Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 29 Απριλίου – 5 Μαΐου 2024 28 Απριλίου 2024  Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, μπροστά σας είναι μ...