ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΒΑΛΤΟΣΤΑΝΑ (VALDOSTAN)
Καλημέρα σε όλους, σήμερα προτείνω ένα δεύτερο απλό και καλό πιάτο όπως στήθος κοτόπουλου Valdostan monbre πού προέρχεται από τη Val d'Aosta, και γι' αυτούς που δεν γνωρίζουν είναι μια μικρή περιοχή της βόρειας Ιταλίας που συνορεύει με τη Γαλλία.
Είναι πάνω από όλα ένα γρήγορο πιάτο που κάνουν για καθημερινή κατανάλωση, έχει χαμηλό κόστος και σίγουρα αν έχετε κάποιες ιδέες θα συνδυαστεί με ανάμεικτα λαχανικά μαγειρεμένα σε Sarte , επίσης, φαίνεται καλό με πατάτες τυρί horno.In Ιταλία Fontina που χρησιμοποιείται, εδώ, αλλά μπορο[υμε να χρησιμοποιήσουμε ένα edamer ή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε άλλο τυρί που μας αρέσει, οποιοσδήποτε γίνεται και με μανιτάρια και ολοκληρώσετε το μαγείρεμα στο φούρνο, Προτιμώ να το φτιάξετε με τυρί και ζαμπόν και να το μαγειρέψετε στο sarte.
Αυτά , και πάμε με τη συνταγή.
Πληροφορίες:
- Χαμηλή δυσκολία
- Χρόνος προετοιμασίας 35 λεπτά
- Δόση για 4 άτομα
- Χαμηλό κόστος
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
- 4 στήθη κοτόπουλου
- 4 φέτες τυριού edamer (το τυρί πρέπει να καλύπτει το κοτόπουλο)
- 4 φέτες ζαμπόν york
- λίγο αλεύρι
- μισό ποτήρι λευκό κρασί
- λίγο γάλα
- 40 γρ. του βουτύρου
- 30 ml. ελαιολάδου
- το αλάτι και το μαύρο πιπέρι που χρειάζεστε
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Ξεκινήσαμε με το να κολλήσουμε το στήθος του κοτόπουλου σε πολύ λεπτό πάχος, το βουτάμε στο γάλα, στη συνέχεια, στο αλεύρι, και μαγειρεύεται σε Sarte με βούτυρο και λάδι μέχρι να γίνει καφέ και από τις δύο πλευρές. Το σβήνουμε με λευκό κρασί μέχρι να εξατμιστεί και ρίχνουμε το ανάλογο λεπτό αλάτι και μαύρο πιπέρι, συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία περίπου 7-8 λεπτά σκεπάζοντας το με ένα καπάκι. Το πόσο, αυτό εξαρτάται από το πάχος του στήθος κοτόπουλου, προσθέτοντας μια κουταλιά νερό ή ζωμό έχουν, όταν αυτό επίσης seco.Cuando είναι σχεδόν έτοιμο να κλείνουν τη φωτιά, καλύπτουμε τώρα το κάθε στήθος κοτόπουλου με μια φέτα ζαμπόν και τυρί, το αφήνουμε να βράσει μέχρι το τυρί είναι έτοιμο derrita.Bien μπορεί να σερβιριστεί με λίγη σάλτσα από πάνω και μπορεί να συνοδεύεται με ένα βραστό λαχανικό όπως το chard ή το σπανάκι,Το τελευταίο μπορεί να μαγειρέψουν μερικά λεπτά για να σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά με λίγο σκόρδο και cebolla.Bravos να φάει, παρατηρείται γρήγορη είναι ένας διαφορετικός τρόπος για να γίνει το κοτόπουλο, Buen Provecho, όπως φαίνεται πάντα όρεξη για κάτι συγκεκριμένο ή έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να γράψω αυτό το ίδιο blog.Un χαιρετήσει όλους τη συνταγή αύριο με περισσότερα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου