TORTELLONI ΠΟΡΤΣΙΝΙ ΠΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
Καλησπέρα σε όλους, σήμερα στο IMPERIAL εστιατόριο στο Αλμπαθέτε, ho έκανε και πρότεινε ένα διαφορετικό γεμιστά ζυμαρικά γεμιστά tortelloni σαν τα μανιτάρια με σάλτσα αχιβάδα και φρέσκια ντομάτα natural.Pasta όπου τα δύο κύρια συστατικά όπως πορτσίνι συνδυάζουν τα μύδια καλά στο τέλος τηγανίζουμε την πάστα με λίγο παρθένο ελαιόλαδο και φυσικά ντομάτα extra.Plato καλό να εκπλήξει επισκέπτη ή φίλος σας δίνει εύκολο να το κάνουμε, με χρόνο προετοιμασίας αρκετά γρήγορα και αρκετά moderado.Antes κόστος δίνοντας τη συνταγή, που χάρη στην ΙΝΜΑ να μιλούν καλά για μένα στη φίλη της Mamen, διοργανώνουμε ένα εργαστήριο μαγειρικής (γεμιστά ζυμαρικά) στο Αλμπαθέτε, volvendo η συνταγή είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιήσετε το αλεύρι ποιότητα και τα συστατικά του πιάτου από bien.Dicho αυτό πάει με τη συνταγή.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
- μέτριας δυσκολίας
- Συνολικός χρόνος προετοιμασίας 1 ώρα και 30 minutyos
- Οι δόσεις για 4 άτομα
- μέσο κόστος
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Φρέσκα ζυμαρικά:
- 200 gr. περισσότερο αλεύρι (200 γρ. του έργου ζευγάρι αλεύρι)
- 200 g αλεύρι σιμιγδαλιού
- 3 ολόκληρα αυγά και 1 κρόκο αυγού
- λίγο αλάτι
Για τη γέμιση:
- 500 γρ. πορτσίνι (νωπά ή κατεψυγμένα)
- 2 σκελίδες λιωμένο σκόρδο
- λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 40 gr. βούτυρο
- 40 ml. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 40 ml. λευκό κρασί
- πρόστιμο αλάτι και μαύρο πιπέρι
Για τη σάλτσα:
- 400 γρ. αχιβάδα
- 2 σκελίδες σκόρδο κιμά
- 2 ώριμη φυσική ντομάτα
- λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- λευκό λευκό κρασί
- 40 ml. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο συν 40 ml. ελαιόλαδο
- πρόστιμο αλάτι και μαύρο πιπέρι
- 2-3 αυγά χτυπημένα σύνολο να υγρή πάστα
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Ξεκινήσαμε με την παραγωγή τη γέμιση: μαγειρέψτε τα πορτσίνι σε ένα Sarte με σκόρδο και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, σοτάρετε για 7-8 λεπτά, να βραχεί με λευκό κρασί, αφήστε να εξατμιστεί, ευθυγράμμιση πρόστιμο αλάτι και μαύρο πιπέρι, για τον τερματισμό της Ponenos μαϊντανό, τη στιγμή που είναι γεγονότα αγνοούμε δροσίζει.
Ενώ εμείς περιμένουμε, ας κάνουμε ζύμη ζυμαρικών: κοσκινίστε το αλεύρι πίνακα σχηματίζοντας ένα ηφαίστειο στη μέση θέσει το κρόκο αυγού και μια πρέζα αλάτι, πάντα ανάμειξη με τα χέρια σας μέχρι να pelota.Ahora για να σχηματίσουν το Καλύπτουμε με διαφανή χαρτί και αφήστε το υπόλοιπο στο ψυγείο για 30 λεπτά ή έτσι.
Μετά από το χρόνο κόψτε τη ζύμη σε κομμάτια, καθένα estendemos κομμάτια σε λεπτές έλασμα 0,5 cm. παχύ, βοηθάμε με τον πλάστη ή της μηχανής, αν aposita.
Μόλις γίνει αυτό, βυθίστε τη ζύμη με τα χτυπημένα αυγά (χρησιμοποιήστε μια κουζίνα βούρτσα) για όλες τις πλευρές, στη συνέχεια, με ένα στρογγυλό καλούπι δώσει μια μικρή πίεση στη ζύμη αφήνοντας το σημάδι (το κάνετε αυτό μόνο κατά το ήμισυ τα ζυμαρικά, το άλλο μισό το χρησιμοποιούμε για να καλύψει).
Ενώ συνεχίζουμε να βάλει στη μέση του γύρου σήμα που μας έχουν απομείνει, κάποια μανιτάρια που έχουν προηγουμένως κοπεί με το μαχαίρι, τώρα έχουμε καλύψει τη βάση του tortelloni με άλλο ζυμαρικά, πιέζοντας καλά γύρω από το tortelloni βγάζοντας όλο τον αέρα.
Τώρα κόβουμε τα ζυμαρικά με το στρογγυλό καλούπι πιέζοντας καλά μέχρι το tortellone αφαιρείται μόνο.
Αυτό το κάνουμε με όλη τη ζύμη, επιτέλους έχουμε πιάσει όλα τα tortelloni και βάζοντας τα χέρια κοντά το ένα στο tortelloni σε αλευρωμένο δίσκο.
Μόλις termiando με μάζα μαγειρεμένα μύδια 2 σκελίδες σκόρδο και λίγο λάδι και το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, βουτιά με λευκό κρασί, αφήστε να εξατμιστεί, προσθέστε με ντομάτα και μαϊντανό, ρυθμίστε πρόστιμο αλάτι και μαύρο πιπέρι, συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι τα μύδια είναι ανοιχτά.
Καλά μαγειρεύουμε το tortelloni σε αλατισμένο νερό για 4-5 λεπτά, όταν φουσκωμένα και τις πράξεις, τα στραγγίζετε και τα ρίχνετε σε Sarte με μύδια, σοτάρουμε με λίγο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, μέχρι να πάρετε μια κρεμώδη σάλτσα
Braves είναι έτοιμοι να φάνε φανεί πιο όμορφο πιάτο έχει έρθει, καλή όρεξη, όπως πάντα, μερικές συμβουλές έχετε αμφιβολίες quiereis ή poderis escrivirme στην ίδια blog.Un χαιρετήσει όλους σας, σας δούμε σύντομα.
https://cocinaitaly.wordpress.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου