Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

ÑQUIS ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΜΑΝΤΑΡΙΝΗΣ

ÑQUIS ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΜΑΝΤΑΡΙΝΗΣ

wp-1479832330839.jpg

Καλησπέρα σε όλους, σήμερα θα κάνω ένα πιάτο όπου θα συνδυάζονται τα τρία συστατικά, λαμβάνοντας ένα μεγάλο πιάτο πολύ νόστιμο με μια μεγάλη presencia.El κόκκος γεύση που είναι ελαφρώς πικάντικο και αλμυρό συνδυάζεται τέλεια με μάραθο, σχεδόν εξαφανίζεται πιο πικρό-γλυκό άγγιγμα του αποτελέσματος μανταρίνι είναι sorprendente.Yo με άφησε άφωνο μου άρεσε ιδιαίτερα γιατί το μίσος που τρέφω για τη μυρωδιά της hinojo.Dicho αυτό προσθέτουμε τη συνταγή, που υποκίνησε όλος ο κόσμος πρέπει να ελέγξετε αυτή η συνταγή.
Πληροφορίες:
  1. Μεσαία-χαμηλή δυσκολία
  2. Χρόνος προετοιμασίας 1 ώρα και 30 λεπτά
  3. Δόση για 4 άτομα
  4. Χαμηλό κόστος
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Η μάζα των νιόκι:
  1. 800 γρ. πατάτες
  2. 260 γρ αλεύρι 00 συν άλλα 100 γρ. εκτός από την εργασία
  3. 2-3 ολόκληρα αυγά
  4. 2 μικρά κουτάλι αλατιού
Για τη σάλτσα:
  1. 7-8 μάραθο
  2. 300 γρ. του speck
  3. ψιλοκομμένο μέσο
  4. το ελαιόλαδο και το βούτυρο που χρειάζονται
  5. μισό ποτήρι λευκό κρασί
  6. το αλάτι και το μαύρο πιπέρι που χρειάζεστε
Για κρέμα μανταρίνι:
  1. 6-7 μανταρίνι
  2. 80 γρ. καφέ ζάχαρη
  3. 40 γρ. του βουτύρου
  4. 2 κουτάλια νερό
  5. μια μικρή κανέλα που μας αρέσει (προαιρετικά)
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Αρχίσαμε να καθαρίσετε τις πατάτες, βράστε το (συνολικά ή χωρίς το δέρμα) σε αλατισμένο νερό για περίπου 40 λεπτά (αυτό εξαρτάται από τις πατάτες DIMENSIONE), παρ δούμε αν οι πατάτες είναι έτοιμες το τσίμπημα με ένα πιρούνι, όταν αφαιρείται εύκολα, το αφαιρούμε από το νερό και το βάζουμε σε ένα μπολ (οι πατάτες βράζουν με κρύο νερό).
Ενώ περιμένουμε να γίνουν οι πατάτες ετοιμάζουμε τη σάλτσα και την κρέμα.
Η σάλτσα: Καθαρίστε το μάραθο, τα 6-7 κομμάτια ξεκινήσει στο τέλος βάζουμε νερό να βράσει σε ζεστό και αλμυρό για 9-10 λεπτά, μια φορά που γίνεται ρύθμιση της άλεσμα αλατιού είναι falta.Ahora μάγειρας Sarte το κρεμμύδι με λίγο λάδι και το βούτυρο, όταν γίνεται προσθέστε τα παιχνίδια κόκκο σε λωρίδες, μάγειρας 5-6 λεπτά, να πάρει υγρό με λευκό κρασί, αφήστε να εξατμιστεί κατά το τέλος προσθέτουμε το λιωμένο μάραθο.
Τώρα τίθεται από τη φωτιά, συνεχίζουμε την προετοιμασία την κρέμα: φλούδα μανταρινιού, κόψτε το σε κομμάτια με την αφαίρεση του δέρματος, στη συνέχεια, βάλτε το να βράσει με πολύ λίγο νερό και τη ζάχαρη για 7-8 λεπτά, από τη στιγμή που γίνονται και καλά στεγνώσει τα trituramos επιτυγχάνοντας μια πυκνή και σταθερή μαρμελάδα.
Ωστόσο, από τη στιγμή που οι πατάτες γίνει, θα γίνει η νιόκι: τις ξεφλουδίζουμε, πέρασε στα pasapurés αφήσει να πάει ψύξης με φυσικό τρόπο σε έναν πίνακα (δεν χρειάζεται να σφίξετε τις πατάτες πρέπει να αφήσει τον ατμό από μόνη της, επειδή το νερό δεν συσσωρεύεται).
Αυτό γίνεται, έχουμε ένα ηφαίστειο στο τραπέζι στη μέση βάζουμε τα αυγά το αλάτι, ανακατεύουμε με τα χέρια προσθέτοντας σταδιακά όλο το αλεύρι, να αποκτήσει μια μπάλα λείο και ομοιογενές, αν είναι πολύ μαλακό θα προσθέσει πολύ λίγο αλεύρι (βάζουμε πάρα πολύ αλεύρι τα gnocchi όταν μαγειρεύουμε βγαίνει σκληρά).
Τώρα κόβουμε τη σφαίρα σε διάφορα κομμάτια, κάθε κομμάτι κάνουμε μπαστούνια πάχους 1.5-2 cm, κόψουμε τελικά τα gnocchi σε κύβους 1 cm. πάχους.
Όταν φτιάχνουμε τα gnocchi, πρέπει να δουλέψουμε με λίγο αλεύρι για να αποφύγουμε να κολλήσουμε ο ένας στον άλλο, στη συνέχεια να το τοποθετήσουμε σε ένα δίσκο που είναι καλά διαχωρισμένο το ένα από το άλλο.
Τελείωσα κάνει όλα τα νιόκι μαγειρεύουμε για 3-4 λεπτά σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό και λίγο λάδι, (είναι έτοιμες όταν ανεβαίνουν), όταν είναι έτοιμα τα στραγγίζουμε, το έχυσε στο Sarte με τη σάλτσα, σοτάρετε σε χαμηλή φωτιά με τριμμένη παρμεζάνα και ένα νήμα από εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, όταν όλα είναι καλά συγχωνευμένα και η σάλτσα έχει την επιθυμητή πυκνότητα, την σερβίρουμε.
Bravo είναι έτοιμοι να φάνε, Buen Provecho, δείτε τι πιάτο έχει πάει, δείτε 2 διαφορετικούς τρόπους για να παρουσιάσετε το πιάτο, μπορείτε να επιλέξετε τα περισσότερα που βλέπετε, το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό.
Όπως πάντα μοιάζετε με κάτι συγκεκριμένο ή έχετε κάποιες ερωτήσεις μη διστάσετε να μου γράψετε σε αυτό το blog, ένα χαιρετισμό σε όλους μέχρι την επόμενη συνταγή.
wp-1479832409205.jpg
 https://cocinaitaly.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νέος ψευτογιατρός: Πουλάει 120 ευρώ «αντίδοτο» για εμβόλια κορονοϊού - «Έσωσα δύο ετοιμοθάνατους»

  Νέος ψευτογιατρός: Πουλάει 120 ευρώ «αντίδοτο» για εμβόλια κορονοϊού - «Έσωσα δύο ετοιμοθάνατους» (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI) Υποστηρίζε...