ΚΑΛΑΘΙΑ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΓΕΜΆΤΗ ΜΕ ΣΆΛΤΣΑ ΜΕ ΔΙΧΡΩΜΕΣ " ΒΙΔΕΣ " ( BICOLOR FUSILLI) ΠΡΟΣΟΎΤΟ, ΜΑΝΙΤΆΡΙΑ ΠΟΡΤΣΊΝΙ ΚΑΙ BURRATA
Καλημέρα σε όλο τον κόσμο, Σήμερα, θα προτείνω ένα πιάτο δικό μου, μια πάστα (σπιτικό σπανάκι fusilli και σιμιγδάλι) σερβίρεται με παρμεζάνα μούχλα και σοταρισμένα με μια απλή σάλτσα από μανιτάρια πορτσίνι, προσούτο και burrata, σερβίρεται σε ένα κομμάτι του Χαμόν Σεράνο cruejinte. Πιάτο προσαρμοστούν σε ένα χώρο ημέρα ή μέρος ή ένα γεγονός, έχει ένα μέτριο κόστος και χρόνος προετοιμασίας αρκετά γρήγορα πάστα που χρησιμοποιείται στην supermercado.Dicho θα αγοράσει αυτό πάει με τη συνταγή.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Το Burrata είναι ένα φρέσκο ιταλικό τυρί βουβάλου που παρασκευάζεται από μοτσαρέλα και κρέμα γάλακτος . [1] Το εξωτερικό κέλυφος είναι στερεό μοτσαρέλα, ενώ το εσωτερικό περιέχει stracciatella και κρέμα, δίνοντάς του μια ασυνήθιστη, απαλή υφή.
- χαμηλή δυσκολία
- Συνολικός χρόνος προετοιμασίας 40 λεπτά
- Οι δόσεις για 4 άτομα
- μέσο κόστος
ΥΛΙΚΑ
- 450 γρ. 2 χρώματα fusilli
- 20 φέτες ζαμπόν
- 3 σκελίδες σκόρδο κιμά
- μισό ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 400 γρ. μανιτάρια πορτσίνι
- 1 burrata (
- 200 gr. πρόστιμο τριμμένη παρμεζάνα
- 20 gr. βούτυρο
- 20 ml ελαιολάδου
- πρόστιμο αλάτι και μαύρο πιπέρι είναι απαραίτητη
- μισό ποτήρι λευκό κρασί
- μερικοί ψιλοκομμένο δεντρολίβανο
- 20 gr. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Ξεκινήσαμε το μαγείρεμα τα μανιτάρια πορτσίνι με σκελίδες σκόρδο, ένα νήμα ελαιόλαδο και μισή ποσότητα βουτύρου, ευθυγράμμιση πρόστιμο αλάτι και μαύρο πιπέρι, μετά από λίγα λεπτά, όταν αφήσετε το νερό σας, να βραχεί με λευκό κρασί και προσθέτουμε το ψιλοκομμένο δεντρολίβανο, αφήστε να εξατμιστεί, συνεχίστε το μαγείρεμα μέχρι να derritirse αρχή στο τέλος προσθέτουμε το ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Καλά τώρα σε ένα μπολ βάζουμε το μισό ποσό των μανιταριών, προσθέστε τη διάσπαση burrata σε κομμάτια, τέλος, να συντρίψει με ένα μίξερ έλεγχο όλα το αλάτι και το μαύρο πιπέρι.
Τώρα μια άλλη Sarte μαγειρέψτε το μισό κρεμμύδι με το βούτυρο αριστερά και λίγο ελαιόλαδο, προσθέστε μια κουταλιά της σούπας νερό για να αποτρέψει την καύση, μία φορά αυτό το μαλακό προσθέστε τα μέρη jamon σε λωρίδες (αριστερός μπακ 4 φέτες που τηγανίζουμε ή να τεθούν 40 δευτερόλεπτα σε πολύ μικρές για να διακοσμήσετε το πιάτο), μετά από μερικά λεπτά προσθέτουμε τα μανιτάρια βάζουμε στην άκρη περισσότερα σάλτσα burrata και τα μανιτάρια ψιλοκομμένα, ανακατεύουμε όλα, σβήνουμε τη φωτιά, ελέγξτε το αλάτι και το πιπέρι, το τέλος θα πρέπει να αφήνοντας ένα αρκετά παχύ ανοικτό καφέ σάλτσα.
Τώρα ας την κατασκευή καλουπιών Παρμεζάνα: βυθίστε ένα Sarte αντικολλητικό με λίγο λάδι, στεγνώστε με ένα χαρτί, όταν ο Sarte Αυτό το καυτό στη βάση θέσει σε ομοιόμορφα ένα λεπτό στρώμα από τριμμένη παρμεζάνα, πάντα σιγοβράζει, ας ότι πάει βάζοντας καφέ χρώμα, μία φορά την παρμεζάνα να γίνει δύσκολο να το βάλετε σε μια πλάκα βάσης για να δώσει το κυλινδρικό σχήμα πιέζοντας ligeramente.Bien έξω από το πιάτο στην άκρη να κρυώσει, συνεχίζουμε αυτή τη διαδικασία έως ότου έχουμε 4 καλούπια.
Μόλις έχετε μούχλα μαγειρέψουν την fusilli για 4-5 λεπτά, αν τα ζυμαρικά είναι φρέσκα, αν όχι το χρόνο που χρειάζεστε, τη στιγμή που τα τηγανίζουμε γίνει σιγοβράσει με σάλτσα ντομάτας και μερικές κουταλιές μαγειρική νερό όταν παίρνουμε ζυμαρικά με μια κρεμώδη σάλτσα τους υπηρετούν, βάζοντας την πάστα μέσα στο καλούπι και πάνω από το τραγανό ζαμπόν ζύμη.
Braves έτοιμα για κατανάλωση, απολαύσετε το γεύμα σας, εδώ αφήνω τη φωτογραφία μοιάζει με έχει αφήσει την πλάκα, όπως πάντα, για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να μου στείλετε email σε αυτό το blog, ένα χαιρετισμό διαθέτει όλο τον κόσμο για την επόμενη συνταγή.
https://cocinaitaly.wordpress.com/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου