Τρίτη 22 Μαΐου 2018

ΡΙΖΙ ΚΑΙ ΑΡΑΚΑΣ

ΡΙΖΙ ΚΑΙ ΑΡΑΚΑΣ

Risi e Bisi
Καλημέρα σε όλους, σήμερα όσο ποτέ την ημέρα του ρυζιού, κάνουμε μια τυπική συνταγή από την περιοχή μου (Βένετο) Risi και Bisi, μεταφράζεται σοβαρή ρύζι και guisante.Plato προσαρμοστούν έχει κρύα μέρα, μπορείτε να ορίσετε ένα soupy ρύζι, δεν ne σούπα ne ένα ριζότο παρασκευάζεται όπως paella, εμείς μαγείρεμα του ρυζιού στο ζωμό δεν είναι τόσο προετοιμασμένη ριζότο προσθέτουμε το ζωμό κάθε φορά που δαπανάται, κάποιος κάνει επίσης ένα βρασμένο ρύζι, δείχνει al dente τελικά φινίρισμα σάλτσα μαγειρέματος με αρακά, προτιμώ να μαγειρέψουν το ρύζι σε caldo.Receta δίνει εύκολο να γίνουν, χαμηλό κόστος και ο χρόνος προετοιμασίας αρκετά γρήγορα, στο τέλος, όταν το ρύζι είναι σχεδόν έτοιμο προσθέτουμε το τυρί παρμεζάνα και βούτυρο , θα χρησιμοποιήσουμε φρέσκο ​​αρακά και το ζωμό vegetal.Dicho όλα αυτά πάμε με τη συνταγή.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
  1. χαμηλή δυσκολία
  2. Συνολικός χρόνος προετοιμασίας 1 ώρα και 10 λεπτά
  3. Οι δόσεις για 4 άτομα
  4. χαμηλού κόστους
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
  1. 400 γρ. ρύζι
  2. 300 γρ. φρέσκο ​​αρακά
  3. λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
  4. 70 γρ. πανσέτα
  5. 1 κρεμμύδι 3 σκελίδες σκόρδο πάνω από όλα ψιλοκομμένα
  6. 40 ml. ελαιόλαδο
  7. 40 gr. βούτυρο
  8. πρόστιμο αλάτι και μαύρο πιπέρι μερίδα
  9. 50 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
Με 1,5 λίτρα ζωμού:
  1.  1 κρεμμύδι, 3 καρότα, μερικά σέλινο και τα πράσα, όλα τα λαχανικά θα πρέπει να καθαρίζονται και να κοπεί σε κομμάτια
  2. νερό που χρησιμοποιείται για την κάλυψη όλων
  3. χοντρό αλάτι
  4. καθαρή φλούδα τα μπιζέλια (προαιρετικό)
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Ξεκινήσαμε με την προετοιμασία του ζωμού, βάλτε τα λαχανικά σε κατσαρόλα, σκεπάζουμε με νερό, βάλτε μια πρέζα αλάτι, βράζουμε περίπου 40 λεπτά ή έτσι, άπαξ μειωμένη ζωμό ή όταν το λαχανικό γίνεται, φιλτράρουμε την απομάκρυνση όλων των ακαθαρσία, θα ευθυγραμμίσει το αλάτι και το αφήνουμε στην άκρη.
Καθώς περιμένουμε ο ζωμός είναι έτοιμο, μαγειρεύουν τις σκελίδες κρεμμύδι και το σκόρδο σε μια κατσαρόλα με το ελαιόλαδο, μπορούμε να προσθέσουμε ένα κουτάλι του διηθημένου ζωμού για να διευκολύνει το μαγείρεμα, μία φορά το κρεμμύδι είναι μαλακό, προσθέτουμε το μπέικον, το μάγειρα μερικά λεπτά, όταν γίνεται μαζί μπιζέλια, μαϊντανό, αφήνοντας ένα μάγειρα 9-10 λεπτά, πάντα σε χαμηλή φωτιά και ανάμιξη.
Εάν ο ζωμός είναι έτοιμο, και διηθήθηκε εν θερμώ, προσθέστε 1,5 λίτρα ζωμού στα μπιζέλια, το παίρνουμε μέχρι βρασμού, όταν αρχίζει να βράζει κάτω τη θερμότητα και προσθέστε το ρύζι παρέχουν καλής ζεύγος ολόκληρη πλευρά.
Συνεχίζουμε το βράσιμο για 16-17 λεπτά σε χαμηλή φωτιά πάντα ανάμειξη, είμαστε ενώ μαγειρεύετε υπάρχει λίγο ζωμό, προσθέστε λίγο περισσότερο, πέρασα αυτή τη φορά ή αν το ρύζι είναι σχεδόν έτοιμο, μπορούμε να βάλουμε την παρμεζάνα και το βούτυρο, αφήστε το να διαλυθεί, ευθυγράμμιση πρόστιμο αλάτι και το μαύρο πιπέρι, η γεύση θα δοκιμαστεί στο τελευταίο είναι αυτό το κρεμώδες, μπορεί να σερβιριστεί (θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε περισσότερο ζωμό, ώστε να πάρετε περισσότερες soupy).
Μπράβος για να φάει, να δείτε ότι πλουσιότερη να πιάτο έξω, Buen Provecho, όπως φαίνεται πάντα όρεξη για κάτι συγκεκριμένο ή έχετε οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να γράψω αυτό το ίδιο blog.Un χαιρετήσει όλους τη συνταγή αύριο κόσμο πίσω με περισσότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το έγκλημα του «κακού χωριού»: Η γυναίκα που έμεινε πέντε χρόνια στη φυλακή για έναν στυγερό φόνο που δεν έκανε ποτέ

  Το έγκλημα του «κακού χωριού»:   Η γυναίκα που έμεινε πέντε χρόνια στη φυλακή για έναν στυγερό φόνο που δεν έκανε ποτέ × Από το ένα σοκ στ...