Κυριακή 13 Μαΐου 2018

ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΡΕΑΣ


ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΡΕΑΣ


Καλή νύχτα απόψε προτείνω μια κλασική ιταλική κουζίνα, όπως γεμιστά κρέατα canellones, καλό για κάθε περίσταση ή ειδική εκδήλωση, έχει μια αρκετά μακρά προετοιμασία, κατά μέσο όρο αλάνθαστος κόστος πιάτο σε πελάτες σας, τους φίλους ή familiares.Se να συμπληρώσετε canellones περισσότερο μας αρέσει με μικτή ψάρι, ή λαχανικά ή τυρί σε συνδυασμό με καπνιστό σολομό και cebollino.Dicho πάει με αυτή τη συνταγή.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
  1. υψηλής δυσκολίας
  2. Συνολικός χρόνος προετοιμασίας 2 ώρες και 30 λεπτά
  3. Δόση για 6 άτομα
  4. Μέσο-υψηλό κόστος
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Για τη ζύμη:
  1. 220 gr. σιμιγδάλι αλεύρι
  2. 180 gr. 00 αλεύρι
  3. 3-4 αυγά
  4. λίγο αλάτι
ΠΛΗΡΩΣΗ:
  1. 400g του βοείου κρέατος
  2. 1 κρεμμύδι, 2 καρότα, 1 σέλινο ακτή και 2 σκελίδα σκόρδο, όλα ψιλοκομμένα
  3. μερικοί ψιλοκομμένο δενδρολίβανου και φασκόμηλου
  4. 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
  5. αλάτι και μαύρο πιπέρι που ncesita
  6. 40 ml. ελαιόλαδο
  7. 100 gr. γκούντα τριμμένο τυρί
  8. Τριμμένη παρμεζάνα 150
ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ:
  1. 600 gr. των κονσερβοποιημένων λιωμένες ντομάτες
  2. 1 κρεμμύδι, 2 καρότα καθαρά όλα ωραία άλεση
  3. 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο πρόστιμο
  4. 50 ml. ελαιόλαδο, συν ένα νήμα του έξτρα παρθένου ελαιολάδου
  5. Φρέσκα φύλλα βασιλικού ένα
  6. πρόστιμο αλάτι και μαύρο πιπέρι είναι απαραίτητη

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Ξεκινήσαμε την προετοιμασία της γέμισης το κρέας:
ΚΡΕΑΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΣΗ:
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε όλα τα ψιλά για να μαγειρεύουν με λίγο ελαιόλαδο, ψιλοκομμένα λαχανικά και μερικές κουταλιές της σούπας νερό για να μαγειρέψουν πιο εύκολα, ανακατεύουμε σιγοβράζει, όταν τα λαχανικά γίνει, προσθέτουμε το κρέας ψιλοκομμένο βοδινό κρέας, αφήνουμε να βράσει μέχρι να περάσετε το νερό σας, όταν παίρνει ένα σκούρο χρώμα, βουτιά με λίγο κόκκινο κρασί, αφήστε να εξατμιστεί, επιτέλους μπαχαρικά (το αλάτι και το καλύτερο μαύρο πιπέρι βάζουμε όταν το κρέας είναι σχεδόν έτοιμο), αφήστε το μάγειρα περίπου 35-40 λεπτά, τελικά, όταν το κρέας είναι έτοιμο προσθέτουμε το τυρί, ανακατεύουμε έως ότου όλα είναι καλά συγχωνευθούν, στο τέλος αφήνουμε να κρυώσει στο ψυγείο.
ΖΥΜΗ:
Λοιπόν, τώρα συνεχίζουμε με τη ζύμη των ζυμαρικών: βάλτε το αλεύρι σε ένα γυάλινο μπολ κάνει μια τρύπα στο κέντρο, προσθέτουμε τα ολόκληρα αυγά, λίγο πρόστιμο αλάτι, ανακατεύουμε με τα χέρια μέχρι να πάρετε μια ομοιόμορφη συμπαγή μπάλα και, που καλύπτεται με διαφανή μεμβράνη, αφήνοντας περίπου 20-25 λεπτά να ξεκουραστεί στο ψυγείο.
ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ:
Ενώ εμείς περιμένουμε το χρόνο αναμονής της ζύμης και το κρέας να κρυώσει, συνεχίστε με την σάλτσα ντομάτας:
Σε μια κατσαρόλα μαγειρεύουν το κρεμμύδι, τα καρότα και το σκόρδο ψιλοκομμένα πρόστιμο με λίγο ελαιόλαδο, τα λαχανικά το άλεσμα, ανάμιξη, μετά από περίπου 6-7 λεπτά προσθέστε τις κονσερβοποιημένες ντομάτες αφήνοντας βράσει σε χαμηλή φωτιά περίπου 20 λεπτά, ευθυγράμμιση πρόστιμο αλάτι και μαύρο πιπέρι, όταν αρχίζει να παίρνει πυκνότερη, σβήνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε το βασιλικό αφήνει ένα έξτρα παρθένο υποδοχές πετρελαίου, τέλος, να συντρίψει όλα σε ένα μπλέντερ, αφήνοντας κατά μέρος.
κανελόνια:
Μετά τον χρόνο αναμονής, παίρνουμε τη μάζα, φλερτ, με τη βοήθεια ενός κυλίνδρου ρίξει το σε ένα μεγάλο φύλλο πάχους 2 mm, στη συνέχεια, κομμένα ορθογώνια 10 cm x 15 cm, θα πρέπει να αφήσει περισσότερο ή λιγότερο 10 ορθογώνια. 
Τώρα βράσει ζεστό και αλμυρό νερό για 2 λεπτά, όταν έκαναν θέσει τα σε ένα μπολ με κρύο νερό, στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ένα πανί που πάει ξηρό και καλά διαχωρισμένα από κάθε otro.Ahora βάλει κουτιά πάνω στο τραπέζι? στο αρχικό τμήμα που χύνεται λίγο γέμιση, τότε το ρολό για να σχηματίσουν έναν κύλινδρο, συνεχίζουμε όπως αυτό με όλη την ζύμη των ζυμαρικών, ένα πράγμα ο κύλινδρος δεν πρέπει να πάρει πάρα πολύ γεμάτο κρέας ή vasillo, πρέπει να βάλετε ένα δίκαιο ποσό των κρεάτων .
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Τώρα βάλτε στο κάτω μέρος του ένα ταψί λίγο σάλτσα ντομάτας, αφήστε την τοποθέτηση των canellones έως ότου ο δίσκος είναι γεμάτος, ρίχνουμε τη σάλτσα ντομάτας που χρησιμοποιείται για την κάλυψη canellones παραπάνω κονιορτοποιούνται με παρμεζάνα θέση για όλη την πλευρά, τώρα μπορούμε να μαγειρεύουμε στο φούρνο για 40 λεπτά στους 180 βαθμούς μέχρι να είναι ογκρατέν.

Uahho !! ότι πιο καλό πιάτο έξω, να φάει, BUON Appetito όπως siemprer για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να μου στείλετε email σε αυτό το blog, Toos χαιρετισμούς στον κόσμο μέχρι την επόμενη συνταγή.
20161001_152914.jpg
 https://cocinaitaly.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μισά απ’ όσα μου έταξες, να είχες κάνει πράξη…

Τα μισά απ’ όσα μου έταξες, να είχες κάνει πράξη… Κική Γιοβανοπούλου 29 Οκτωβρίου 2024 Τα έλεγες ωραία, σου το δίνω! Ήταν στιγμές που ένιωθα...