Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΕΙΠΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ : CHEESEBURGER CASERO

20161027_224416.jpg

ΔΙΕΘΝΕΣ  ΔΕΙΠΝΟ  ΓΙΑ  ΣΗΜΕΡΑ : CHEESEBURGER CASERO

Γεια έχει σε όλο τον κόσμο σήμερα σε αντίθεση με άλλες φορές θα προτείνω μια κλασική διεθνή κουζίνα, όπως ένα καλό cheeseburger με σπιτικά προϊόντα fresco.Que υπάρχει καλύτερη τροφή casalinga; Είναι εύκολο να δώσει ένα γρήγορο χρόνο προετοιμασίας , χαμηλό κόστος, την προσαρμογή da κάνουμε όταν δεν υπάρχει χρόνος για την προετοιμασία των τροφίμων, έχει ότι τα παιδιά θα αρέσει, που είπε να πάει με τη συνταγή.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
  1. χαμηλή δυσκολία
  2. χρόνος προετοιμασίας 30 λεπτά
  3. Δόση για 2 άτομα
  4. χαμηλού κόστους
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
  1. 300 γρ. μικτή ψιλοκομμένο
  2. 1 κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο περισσότερα ψιλοκομμένο
  3. 100 gr. τριμμένη φρυγανιά
  4. 2 αυγά πάνω από τηγανητά αυγά 2
  5. 4 φέτες τυριού γκούντα
  6. ένα ζευγάρι των μικτών φύλλα μαρουλιού καθαρό
  7. 1 ντομάτα, κομμένο σε φέτες κόμμα
  8. 2 χάμπουργκερ κουλούρι
  9. πρόστιμο αλάτι και μαύρο πιπέρι είναι απαραίτητη
  10. λίγο ελαιόλαδο για το μαγείρεμα
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Ξεκινήσαμε με κρεμμύδι σοτάρετε το σκόρδο σε ένα Sarte με ένα νήμα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, μία φορά αυτό το ζεστό προσθέστε μια κουταλιά της σούπας νερό για να αποτρέψει την καύση, όταν τελειώσετε την κατάσβεση της πυρκαγιάς.
Καλά τώρα μπολ βάλτε το μεικτό κιμά με το κρεμμύδι, το σκόρδο (μπορείτε να βάλετε ακόμα ζεστό), είναι απαραίτητο τα αυγά, τη φρυγανιά, λεπτό αλάτι και πιπέρι, ανακατεύουμε μέχρι να είναι όλα καλά συγχωνευθούν.
Συνεχίστε, διαμόρφωση χάμπουργκερ, το βάζουμε σε ένα ζεστό Sarte, το ζευγάρι μαγειρεύουν και τις δύο πλευρές, από τη στιγμή που γίνονται, εμείς τηγανητά αυγά, μπορείτε επίσης να θερμάνει τις ντομάτες που είναι σαν.
Καλά τώρα να συγκεντρώσει το cheeseburger στη βάση της ζεστό ψωμί βάλει μαρούλι, ντομάτα, χάμπουργκερ και, τέλος, κομμένο σε φέτες τυρί, δύο στρώματα seguiendo κάνουμε την ίδια διαδικασία.
Έτοιμος να φάει, να δούμε τη ζωγραφική, απολαύστε το γεύμα σας, όπως πάντα, για τυχόν απορίες ή ανησυχίες, μπορείτε να μου στείλετε email σε αυτό το blog, ένα χαιρετισμό στην επόμενη συνταγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δίκοπο μαχαίρι αυτή η αλήθεια

  Δίκοπο μαχαίρι αυτή η αλήθεια – Joanna Sou – 23 Σεπτεμβρίου 2024 The Women Ο πόνος και η οργή που βράζει μέσα μας, θολώνει τη κρίση μας. Ξ...