ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΣΟΛΟΜΌ, ΣΠΑΡΆΓΓΙΑ ΚΑΙ CAVA
Καλησπέρα σε όλο τον κόσμο, σήμερα θα προτείνω πώς να κάνει ένα καλό ριζότο με καπνιστό σολομό, πράσινα σπαράγγια και cava.Plato εύκολο να δώσει ένα μέτριο κόστος, καλό για κάθε ειδική αιτία ή διακοπές σε αυτή τη συνταγή θα το κάνουμε χρησιμοποιήστε ένα ζωμό λαχανικών, για να δώσει μια πιο ήπια γεύση και ο σολομός δίνει μια νότα fuerte.Como mantecamos τελειώσει πάντα με βούτυρο και παρμεζάνα rallado.Dicho αφήσουμε αυτή τη συνταγή.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
- χαμηλή δυσκολία
- Συνολικός χρόνος προετοιμασίας 40 λεπτά
- Οι δόσεις για 4 άτομα
- μέσο κόστος
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
- 450 γρ. ρύζι Carnaroli
- μισό ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 1 πράσο, ψιλοκομμένο
- 200 gr. φρέσκο σολομό
- 150 γρ. Πράσινα σπαράγγια (καλύτερα το παχύτερο)
- 50 ml. ελαιόλαδο
- 1 ποτήρι cava
- 50 γρ. βούτυρο
- 70 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
Για το ζωμό:
2 καρότα, μερικά σέλινο, μισή κρεμμύδι, μια χούφτα χοντρό αλάτι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Ξεκινήστε την προετοιμασία ζωμό λαχανικών, βάλτε τα λαχανικά σε βραστό μια κατσαρόλα με νερό για 30 λεπτά, προσθέτουμε το αλάτι gorda.Pasados αυτή τη φορά θα φιλτράρετε το ζωμό, το αλάτι σωστό είναι χαμένη, το τέλος σταματήσει τη φωτιά.
Μπράβο φλούδα του σπαραγγιού και να αρχίσει κομμάτια, συνεχίζουμε κοπής το κρεμμύδι και το πράσο, συνεχίζουν μαγειρεμένα 2 ψιλοκομμένα λαχανικά σε ένα ταψί με ελαιόλαδο πάνω από μισό ποτήρι νερό, από τη στιγμή που γίνονται add σπαράγγια περισσότερα καθαρό και φρέσκο κομμένο σε κύβους τριμερής σολομό, τη στιγμή που γίνονται προσθέτουμε το ρύζι.
Λοιπόν μόλις το ρύζι είναι ζεστό βουτιά με κάβα, αφήστε να εξατμιστεί, συνεχίζουμε το ψήσιμο το ρύζι να σιγοβράσει για 15-16 λεπτά μούσκεμα το ρύζι με λίγο ζεστό ζωμό δαπανάται κάθε χρόνο.
Παρελθόν αυτή τη φορά την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ευθυγράμμιση πρόστιμο αλάτι και μαύρο πιπέρι, στο τέλος προσθέτουμε το βούτυρο πάνω παρμεζάνα, τη στιγμή όλα είναι καλά συγχωνευθεί το ρύζι είναι κρεμώδες, μπορεί να εξυπηρετήσει πάνω από ένα φύλλο μαϊντανό ή ροζ σολομού στην κορυφή.
Μπράβο για να φάει, απολαύσετε το γεύμα σας, όπως πάντα, για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να μου στείλετε email σε αυτό το blog χαιρετισμούς σε όλο τον κόσμο μέχρι την επόμενη συνταγή, η φωτογραφία δεν είναι πρωτότυπο πιάτο από το πρωί έχω ακυρώνονται όλες τις φωτογραφίες κινητό.
https://cocinaitaly.wordpress.com/