Πιπεριές γεμιστές με φέτα, ρεγκάτο και μπέικον
ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΦΕΤΑ, ΡΕΓΚΑΤΟ ΚΑΙ ΜΠΕΪΚΟΝ
Υλικά
- Πιπεριές (όσες επιθυμείς)
- φέτα τριμμένη (προτείνουμε 200 γρ.)
- τυρί regato τριμμένο (προτείνουμε 100 γρ.)
- 2 φέτες μπέικον, ψιλοκομμένες
- Λίγο πιπέρι
- Λίγο ελαιόλαδο
- Λίγο αλάτι
Εκτέλεση
- Πλένουμε καλά τις πιπεριές και αφαιρούμε τα σπόρια.
- Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε τη τριμμένη φέτα, το τριμμένο regato, το ψιλοκομμένο μπέικον και λίγο πιπέρι.
- Γεμίζουμε τις πιπεριές με το μείγμα χρησιμοποιώντας ένα κουταλάκι.
- Τοποθετούμε τις γεμιστές πιπεριές σε ένα πυρέξ.
- Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο από πάνω και πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C μέχρι να πάρουν χρώμα και να λιώσουν τα τυριά.
Καλή όρεξη και απολαύστε το μεζεδάκι σας με μια παγωμένη μπύρα!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου