Πιπεριές κέρατο γεμιστές με φέτα, ρεγκάτο και μπέικον

ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΦΕΤΑ, ΡΕΓΚΑΤΟ ΚΑΙ ΜΠΕΪΚΟΝ


Υλικά

  • Πιπεριές (όσες επιθυμείς)
  • φέτα τριμμένη (προτείνουμε 200 γρ.)
  • τυρί regato τριμμένο (προτείνουμε 100 γρ.)
  • 2 φέτες μπέικον, ψιλοκομμένες
  • Λίγο πιπέρι
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • Λίγο αλάτι


Εκτέλεση

  1. Πλένουμε καλά τις πιπεριές και αφαιρούμε τα σπόρια.
  2. Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε τη τριμμένη φέτα, το τριμμένο regato, το ψιλοκομμένο μπέικον και λίγο πιπέρι.
  3. Γεμίζουμε τις πιπεριές με το μείγμα χρησιμοποιώντας ένα κουταλάκι.
  4. Τοποθετούμε τις γεμιστές πιπεριές σε ένα πυρέξ.
  5. Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο από πάνω και πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι.
  6. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C μέχρι να πάρουν χρώμα και να λιώσουν τα τυριά.

Καλή όρεξη και απολαύστε το μεζεδάκι σας με μια παγωμένη μπύρα!


ΠΗΓΗ: Μένια Στεφοπούλου